Widgets Magazine

Αγαπημένοι μου Λέοντες, αυτό τον μήνα βρίσκονται  ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιο σας και σας κάνουν να λάμπετε. Χρόνια πολλά σε όλους όσους έχετε τα γενέθλια σας. Είστε πρωταγωνιστές  από μόνοι σας,  χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία ιδιαίτερη προσπάθεια με  τον Άρη να είναι ο καλύτερος χορηγός στην οποιαδήποτε δράση σας. Αν και καλοκαίρι, μην αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό κι αδράξτε τις ευκαιρίες. Για όλους τους Λέοντες: Προσοχή στις εμπορικές δραστηριότητες και τα οικονομικά λόγω της αναδρομής του Ερμή στης 12/8.  Έχουμε μια Πανσέληνο στις 7/8 και μερική Έκλειψη Σελήνης ταυτόχρονα, στον δικό σας άξονα. Καθώς και Ηλιακή έκλειψη στις 21/8 στο δικό σας ζώδιο, έτσι σας αφορά άμεσα. Ας δούμε λοιπόν πως θα σας επηρεάσουν ανάλογα με το δεκαήμερο σας.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα

Μια ξεχωριστή περίοδο για σας ήδη από τον προηγούμενο μήνα.  Καταλάβατε πως ό,τι σκέφτεστε ή ονειρεύεστε, μπορείτε να το κάνετε.  Όλα αυτά βέβαια είχαν και ένταση που δεν σας άφηνε να ηρεμήσετε όμως μετά τις πρώτες μέρες του μήνα θα χαλαρώσετε. Ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθείτε με τον ερωτικό τομέα. Στην αρχή στα αισθηματικά σας όλα θα είναι ρευστά, δεν θα θέλετε να κοινοποιήσετε τις προθέσεις σας ή κάτι ακόμα θα πρέπει να μείνει κρυφό. Άλλο ένα ενδεχόμενο είναι να βρίσκεστε στην περίοδο του φλερτ.  Αυτό όμως δεν κρατά πολύ γιατί ο ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές με την Αφροδίτη στο τέλος του μήνα στο δεκαήμερο σας, σας κάνει ακατανίκητους. Συζητήσεις και μετακινήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα είναι στο πρόγραμμα αυτό το μήνα.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα

Στην αρχή της δεύτερης κιόλας εβδομάδας, μπαίνει ο Άρης στο δεκαήμερο σας κι αισθάνεστε πιο μεγάλη ζωντάνια. Η ένταση όμως επιδεινώνεται με την Πανσέληνο, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα χρειαστεί να εστιάσετε στα προσωπικά σας «θέλω». Αυτή η Πανσέληνος στις 7/8 γίνεται στο δικό σας δεκαήμερο κι έτσι σας αφορά άμεσα: Πρέπει να φωτίσετε την δυναμικότητα σας, χωρίς να υπερβάλλετε. Η δημιουργία και η προβολή του εαυτού σας ευνοούνται . Προσοχή στην υπερβολή,  λόγω του Άρη που κάνει ανοιχτή σύνοδο με τον Ήλιο (προσοχή και σε ό,τι έχει σχέση με την θερμότητα). Η  μερική έκλειψη παρασκιάς  που γίνεται, δεν είναι ικανή κατά την γνώμη μου να ανακόψει τις φιλοδοξίες σας . Ευνοούνται επίσης τα επαγγελματικά ξεκινήματα. Στο τέλος του μήνα καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα

Ένας μήνας που στην αρχή του εξελίσσεται ήπια. Το καλοκαίρι ακόμα είναι μπροστά σας κι έχετε εύνοια από το περιβάλλον σας. Η Πανσέληνος στις 7/8 πέρασε επιδερμικά από πάνω σας. Θα εστιάσω στο τέλος του μήνα: Μετά τις 20/7 έχουμε Έκλειψη στο δικό σας δεκαήμερο, στις 21/7,  σε αναιρετική μοίρα (28.52’). Εδώ θα μπορούσα να μιλήσω για ανατροπές (κάθε είδους) άλλα και για τεράστια άνοδο. Οι όψεις που γίνονται δεν είναι αρνητικές σ’ αυτή την έκλειψη. Τα γεγονότα θα είναι ραγδαία και μόνο αν δεν γίνει ο σωστός χειρισμός θα προκύψουν προβλήματα. Προσοχή στις υπερβολές που αντί να σας ανεβάσουν στο βάθρο που σας αξίζει, θα σας κάνουν να βρεθείτε να ψάχνετε τι πήγε στραβά. Ο δυναμισμός σας χτυπά κόκκινο, πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε για να φτάσετε στο ποθούμενο. Η βιασύνη θα είναι κακός σύμβουλος (προσοχή στα ατυχήματα). Η Έκλειψη θα σας δώσει δύναμη και θα αναδείξει την προσωπικότητα σας.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2017 για το ζώδιο του Καρκίνου
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2017 για το ζώδιο της Παρθένου
Κατερίνα Καράμπελα
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here