Widgets Magazine

Για εσάς τους Ταύρους ο Αύγουστος ξεκινάει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου όπου κάνει την επικοινωνία σας πιο συναισθηματική και τις μετακινήσεις σας πιο ευχάριστες. Δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία των διακοπών για να δείτε αγαπημένα σας οικογενειακά πρόσωπα. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σας βοηθάει στην σύλληψη και εφαρμογή δημιουργικών σχεδίων. Στις 13/8 γυρνάει ανάδρομος οπότε να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές ανατροπές που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, με καλλιτεχνικά project αλλά και για παλιούς έρωτες που μπορεί να ξαναέρθουν στο προσκήνιο. Στον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητας αλλά και της υγείας εξακολουθείτε και έχετε την παρουσία του Δία άλλοτε με την εύνοιά του, άλλοτε με την υπερβολή του. Ο Κρόνος εξακολουθεί να σας τεστάρει στον τομέα των ψυχολογικών και οικονομικών αντοχών σας και θα επιμείνει μέχρι να σιγουρευτεί ότι είστε πλέον ώριμοι και έτοιμοι να διαχωρίσετε την ψυχολογική από την οικονομική ασφάλεια. Αρωγός σε αυτήν του τη προσπάθεια ο Πλούτωνας που εξακολουθεί να σας μεταμορφώνει την φιλοσοφία ζωής που μέχρι τώρα είχατε. Η σύνοδος Ήλιου – Άρη και η Ηλιακή έκλειψη από το ζώδιο του Λέοντα σας επηρεάζουν στον τομέα του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής. Εσείς θα θέλετε να χαρείτε τις διακοπές σας με την οικογένειά σας αλλά οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις δεν θα σας αφήνουν. Προσοχή σε εντάσεις και συγκρούσεις λόγω άγχους, κούρασης αλλά και εγωισμού.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Α’ Δεκαήμερο του Ταύρου

 

Για τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, ο μήνας ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα νιώσετε την παρόρμηση να μιλήσετε και να συνδεθείτε με αδέρφια, ξαδέρφια καθώς και με τους γείτονες σας. Η αναδρομή του Ερμή επηρεάζει κυρίως εσάς, γι’ αυτό μην σας εκπλήξει αν σας ξαναθυμηθεί ακόμα και ο παιδικός έρωτας που είχατε στο δημοτικό. Το υπόλοιπο του μήνα θα κινηθεί στο γενικό κλίμα που περιγράψαμε.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Β’ Δεκαήμερο του Ταύρου

 

Για τους Ταύρους του δεύτερου δεκαημέρου ο μήνας ξεκινάει με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα στις 4/8 όπου μπορεί να φέρει μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας και της καθημερινότητα σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με δικαστικές διαμάχες, συμφωνίες με το εξωτερικό και ανώτερα ιδρύματα. Στις 10/8 το εξάγωνο Ήλιου Δία έρχεται να σας τονώσει την αισιοδοξία και να κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σας στο σπίτι και στη δουλειά. Την ίδια μέρα με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης η επικοινωνία σας με τα παιδιά και με τον κοντινό σας περίγυρο γίνεται πιο όμορφη και αυξάνεται η διάθεση για φλερτ. Στις 12/8 το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα ξυπνάει ανιδιοτελή αισθήματα και σας κινητοποιεί να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Στις 15/8 η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας. Στις 17/8 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία μπορεί να δώσει επιπολαιότητα και υπερβολή στην καλοπέραση, για αυτό προσοχή σε σπατάλες και κραιπάλες.

Προβλέψεις Αυγούστου για το Γ’ Δεκαήμερο του Ταύρου

 

Για τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου, στις 13/8 το θετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου έρχεται να σας βοηθήσει στην επίλυση και τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, χρεών και κληρονομικών θεμάτων. Στις 20/8 το εξάγωνο Άρη – Δία σας δίνει μεγάλη ζωτικότητα αλλά και ευκαιρίες στα εργασιακά σας. Στις 21/8 έχουμε την ηλιακή έκλειψη και το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού όπου σας ωθεί να κλείσετε κύκλους που έχουν ολοκληρώσει τον σκοπό τους. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία που σας δίνεται να τελειώσετε με το παρελθόν που πια δεν σας εξυπηρετεί και δεν σας εξελίσσει. Στις 22/8 το τρίγωνο Άρη – Κρόνου λειτουργεί υποστηρικτικά στο ίδιο κλίμα, βοηθώντας σας να έχετε εστιασμένη δράση. Στις 24/8 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα φέρει ανατροπές και διασπάσεις σε ερωτικές σχέσεις και στα οικονομικά σας. Τέλος στις 27/8 ο μήνας ολοκληρώνεται με το εξάγωνο Δία – Κρόνου όπου σας βοηθάει να επιλύσετε και να σταθεροποιήσετε θέματα σχετικά με τα εργασιακά σας και να τακτοποιήσετε τυχόν χρέη.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here