Widgets Magazine

 

Ένα σημαντικό γεγονός στην εβδομάδα θα είναι η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 10°38 λεπτά, είναι σημαντικό γιατί θα κάνει αντίθεση με τον  Κρόνο και τον Πλούτωνα. Ίσως να φέρει έντονα συναισθήματα, συγκρούσεις, που θα επιδράσουν ψυχικά και σωματικά στην οικογένεια, στις ανθρώπινες σχέσεις. Θα φέρουν την ανάγκη για αλλαγές, για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, κλείσιμο υποθέσεων, έναρξης νέων και νέα ξεκινήματα σε τομείς της ζωής μας. Έχουμε τον Άρη να περνάει στον Λέοντα, θα σχηματίσει Τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα δημιουργήσει ξαφνικά γεγονότα, εντάσεις στις σχέσεις, που θα φέρουν ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές. Στις 3 Ιουλίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχουμε την ανάγκη να έρθουμε κοντά στα άτομα της οικογένειας, να προσφέρουμε την αγάπη, τη τρυφερότητα, την βοήθεια μας, να νιώθουμε την ασφάλεια και τη ζεστασιά της οικογένειας. Θα ασχοληθούμε με την οικογένεια και το σπίτι, ίσως έρθουν μνήμες από το παρελθόν και νιώθουμε την ανάγκη να συναντήσουμε άτομα που ήταν στο παρελθόν κοντά μας.

Κριός

Με τον Άρη στο πέμπτο οίκο σας θα έχετε δημιουργικότητα, αισιοδοξία και θάρρος, θα είστε πολύ ερωτικοί. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε ένα σημαντικό άτομο για τη ζωή σας. Προσέχετε γιατί η αστάθεια στα οικονομικά και η κούραση του προηγούμενου διαστήματος θα σας κάνουν να έχετε νευρικότητα και να αντιδράσετε με θυμό και εγωισμό, αποφύγετε να είστε απότομοι και σκληροί με τα παιδιά σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Έκλειψη Ήλιου στο τέταρτο οίκο σας ίσως φέρει στο παρασκήνιο ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να δώσετε λύσεις. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να περνάτε περισσότερες ώρες με την οικογένειά σας, μπορεί να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Από τις 3 Ιουλίου, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο τέταρτο οίκο σας, θα θέλετε να ξεκουραστείτε, να μείνετε στο σπίτι , να φροντίζετε την διακόσμηση του σπιτιού. Να εκφράσετε την αγάπη σας και να φροντίσετε τα άτομα της οικογένειας. Από τις 7 Ιουλίου ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τις ερωτικές σχέσεις, με τα παιδιά και με τα τα δημιουργικά σας σχέδια, θα υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια και παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Η θέση του Άρη στο τέταρτο οίκο θα προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα με άτομα της οικογένειάς, ίσως νιώθετε να σας πιέζουν. Θα έχετε νευρικότητα και θα είστε αυστηροί με άτομα της οικογένειας, προσπαθήστε να είστε υποχωρητικοί να για να αποφύγετε καυγάδες με άτομα της οικογένειάς. Η Έκλειψη Ήλιου στις 2 Ιουλίου ίσως φέρει στο προσκήνιο θέματα με αδέρφια ή συγγενικά πρόσωπα αλλά μπορεί να φέρει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιο συμβόλαιο ή ένα νέο ξεκίνημα. Να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να κάνετε μια πολύ σημαντική σχέση. Από τις 3 Ιουλίου η επικοινωνία θα είναι πιο ζεστή, πιο συναισθηματική, θα μπορείτε να λύσετε θέματα που έχετε με αδέρφια. Κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι με αγαπημένα πρόσωπα. Από τις 7 Ιουλίου θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία με άτομα της οικογένειάς, ίσως θα υπάρχουν αναθεωρήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία και θέματα που αφορούν την οικογένεια.

Δίδυμοι

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας να προσέχετε την ένταση στην επικοινωνία, την επιθετικότητα, τον τρόπο που οδηγείτε. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα αλλά η νευρικότητα που έχετε και ο εγωισμός δεν θα φέρουν τα αποτελέσματα που θα θέλετε. Ίσως δημιουργηθούν εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, με αδέρφια, προσπαθήστε να έχετε χαμηλούς τόνους και να μη είστε προκλητικοί. Η Έκλειψη Ηλίου στο δεύτερο οίκο σας θα φέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Από τις 3 Ιουλίου με την είσοδο της Αφροδίτης στο δεύτερο οίκο σας, ίσως έχετε ένα ευχάριστο νέο που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας ή να εισπράξετε κάποια έσοδα που δεν περιμένετε. Από τις 7 Ιουλίου θα υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις στην επικοινωνία, στα συμβόλαια, στις υπογραφές και στα νέα ξεκινήματα. Πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα και στα ηλεκτρονικά μέσα και τα μέσα μεταφοράς.

Καρκίνος

Η εβδομάδα για σας θα ξεκινήσει με ένταση, κάτι που έχει να κάνει με οικονομικά θέματα και έξοδα που δεν περιμένατε. Ίσως αυτό θα φέρει σύγκρουση με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον ή με​ κάποια ομάδα που συμμετέχετε. Προσπαθήστε στις συζητήσεις που θα κάνετε για οικονομικά θέματα να έχετε χαμηλούς τόνους και να είστε διπλωματικοί. Αποφύγετε να εμπιστευτείτε τα οικονομικά στα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Προσέχετε τις άσκοπες αγορές σας, θα είστε υπερκαταναλωτικοί αυτή τη περίοδο. Η Έκλειψη Ήλιου στις 2 Ιουλίου θα ανοίξει δρόμους για νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομής της ζωής σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και οργανωμένοι. Με την Αφροδίτη στο πρώτο οίκο σας θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράστε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να πάρετε αγάπη από αυτούς. Θα έχετε καλή διάθεση, αισιοδοξία, θα προσέχετε την εμφάνιση σας, ίσως ξεκινήστε κάποια δίαιτα. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιο άτομο και να δημιουργήσουν μια σχέση. Από τις 7 Ιουλίου θα υπάρχουν μπερδέματα, καθυστέρησης στης συζήτησης που θα γίνουν για οικονομικά θέματα.

Λέων

Εσείς από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχετε δύναμη, αισιοδοξία αλλά και νευρικότητα που θα δημιουργήσει ένταση με άτομα του περιβάλλοντός σας και με άτομα του επαγγελματικού χώρου. Προσέχετε πολύ τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε γιατί η απροσεξία μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις, στα επαγγελματικά και στο κοινωνικό σας προφίλ. Η Έκλειψη Ήλιου στις 2 Ιουλίου θα φέρει την ανάγκη να σκεφτείτε εάν είστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε στη ζωή σας, θα κάνετε μυστικές συζητήσεις για να ετοιμαστείτε για τα επόμενα σχέδια σας. Προσέχετε αυτό το διάστημα ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο 12 οίκο σας, ίσως έχετε την ανάγκη να κάνετε μια συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν ή να δημιουργήσετε μια μυστική σχέση. Από τις 7 Ιουλίου που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, ίσως αναθεωρήσετε τα σχέδια σας, να είστε έτοιμοι γιατί θα υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

Παρθένος

Από την αρχή της εβδομάδας θα είστε ψυχολογικά φορτισμένοι. Θα νιώθετε ψυχική και σωματική κούραση, άγχος, ανασφάλεια, μικροπροβλήματα στην υγεία, προδιάθεση για μικροατυχήματα. Ίσως να θυμάστε κάποιο πρόβλημα ή κάποια ένταση που είχατε με ένα αγαπημένο πρόσωπο και έρχεστε σε αντιπαράθεση μαζί του. Ίσως να έχετε αυτό το διάστημα μυστικές συζητήσεις αλλά και οι άλλοι μπορεί να δρουν παρασκηνιακά εναντίον σας. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να έχετε χαμηλούς τόνους, προσέχετε που εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Η Έκλειψη Ηλίου ίσως φέρει στο προσκήνιο προβλήματα ή καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σας, με φίλους ή με κάποια ομάδα. Μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα σε αυτές τις σχέσεις αλλά και νέες γνωριμίες και νέες ευκαιρίες να ενταχθείτε σε ομάδες. Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους για τη ζωή σας. Στις 3 Ιουλίου θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε νέα άτομα, να κάνετε καινούργιος φίλους. Γίνεστε πιο κοινωνικοί, πιο αγαπητοί, ίσως μια φιλική σχέση να γίνεται ερωτική. Από τις 7 Ιουλίου θα υπάρχουν δυσκολίες και μπερδέματα στην επικοινωνία αλλά και πιθανόν να ακούσετε λόγια που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε.

Ζυγός

Από την αρχή της εβδομάδας θα έχετε πολύ δραστηριότητα, είστε πολύ κοινωνικοί, κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις με φίλους, νέες γνωριμίες, συμμετέχετε σε ομάδες. Προσέχετε τον τρόπο επικοινωνίας, μην είστε αυστηροί και εγωιστές και μη επιβάλλετε τη γνώμη σας. Ή Έκλειψη Ηλίου θα φέρει την ανάγκη να επανεξετάσετε θέματα επαγγελματικά. Ίσως έρθει στην επιφάνεια κάποιο πρόβλημα και θα χρειαστεί να σκεφτείτε εάν θα μείνετε σε αυτή τη δουλειά ή θα ξεκινήσετε κάτι άλλο. Θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα από τις 3 Ιουλίου με την είσοδο της Αφροδίτης στο 10ο οίκο σας. Ίσως πάρετε κάποια προαγωγή. Από τις 7 Ιουλίου με την Ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα θα σας απασχολούν θέματα που έχουνε να κάνουν με φίλους ή ομάδες, πιθανόν να υπάρχουν καθυστερήσεις και μπερδέματα, να προσέχετε.

Σκορπιός

Έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες στα επαγγελματικά και στην οικογένειά, αυτό σας δημιουργήσει κούραση, ένταση και εξάντληση. Προσέχετε, μη γίνεστε επιθετικοί με άτομα κύρους στον επαγγελματικό χώρο αλλά και με άτομα της οικογένειάς, επίσης και με άτομα που δουλεύετε μαζί προσπαθήστε να έχετε υπομονή γιατί μπορεί ξαφνικά να διακοπεί η δουλειά σας. Η Έκλειψη Ηλίου γίνεται στον 9ο οίκο σας και θα σας ανοίξει δρόμους για νέα σχέδια, ίσως τώρα έχετε μια νέα θεωρία για τη ζωή. Θα έχετε ευκαιρίες για νέες σπουδές, για μακρινά ταξίδια, για να εξελιχτείτε, να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα από μακριά, νέους ανθρώπους και να ερωτευτείτε. Από τις 7 Ιουλίου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον Λέοντα θα υπάρχουν μπερδέματα, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό χώρο άλλα και με άτομα της οικογένειας.

Τοξότης

Είναι μια περίοδος για εσάς που θα οργανώσετε ταξίδια στο εξωτερικό, θα συναντήσετε και θα συζητήσετε με άτομα που μένουν μακριά. Θα γνωρίζετε νέα άτομα, ίσως κάνετε μια σημαντική σχέση για τη ζωή σας. Προσέχετε γιατί θα είστε βιαστικοί και νευρικοί και ίσως δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας με άτομα στο χώρο εργασίας αλλά και προβλήματα στην υγεία σας. Προσοχή και στην καθημερινότητα, στις σχέσης σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Μπορεί η ένταση και η προκλητικότητα να φέρει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας και στη σχέση σας με συναδέλφους. Η Έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τα οικονομικά σας που σχετίζονται με τους άλλους, ίσως είναι η στιγμή που πρέπει για να ασχοληθείτε με φορολογικά, κληρονομικά, οικονομικά που σχετίζονται με το σύντροφό σας. Ίσως θα παρουσιαστεί η ευκαιρία για να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια σχέση που θα κρατήσετε μυστική. Από τις 7 Ιουλίου προσέχετε καθυστερήσεις και μπερδέματα σε ταξίδια και νομικά θέματα.

Αιγόκερως

Από την αρχή της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε ένα δάνειο ή ένα φορολογικό θέμα. Αποφύγετε να έχετε ένταση και να είστε υπερβολικοί και προκλητικοί στις συζητήσεις για οικονομικά θέματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τα παιδιά σας. Η Έκλειψη Ήλιου επηρεάζει τις σχέσης σας και τις συνεργασίες. Θα σας βάλει σε προβληματισμό να σκεφτείτε αν η συνεργασία που έχετε σας ικανοποιεί, σας συμπληρώνει, εάν είναι αυτό που θέλετε και θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με το που πρέπει να πορευτείτε στη ζωή σας. Ίσως αναθεωρήσετε το χρόνο που δίνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο συγκριτικά με αυτό που δίνετε στην εργασία. Από τις 3 Ιουλίου η σχέση, το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας κάνει μια έκπληξη με την οποία θα χαρείτε πολύ. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιο άτομο και να κάνουν μία σημαντική σχέση για τη ζωή τους. Από τις 7 Ιουλίου θα υπάρχουν μπερδέματα, καθυστέρηση στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση στη σχέση σας, στις συνεργασίες αλλά και στην οικογένεια. Έχετε πολλές ευθύνες στη σχέση σας αλλά και στην εργασία σας, αυτό θα σας κάνει να έχετε νευρικότητα, αποφύγετε να έρχεστε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα πρόσωπα αλλά και με συνεργάτες, και με άτομα της οικογένειας. Ίσως οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί να είναι η αιτία για να αλλάξει η κατάσταση σας στην οικογένεια, να κάντε μια απρόσμενη μετακόμιση.  Η Έκλειψη Ήλιου που γίνεται στον έκτο οίκο και θα επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία αλλά και την υγεία σας. Ίσως θα ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, θα κάνετε ένα check up ή θα ξεκινήσετε να κάνετε μία διατροφή ή να ασχοληθείτε με κάποιο σπορ. Από τις 3 Ιουλίου θα έχετε ευκαιρίες για εργασία και για να γνωρίσετε κάποιο σημαντικό άτομο

Ιχθύες

Από την αρχή της εβδομάδας έχετε πολύ δουλειά, υποχρεώσεις και ευθύνες προς τα άτομα που δουλεύετε μαζί. Αυτό θα φέρει κούραση και ίσως μικροπροβλήματα στην υγεία. Αποφύγετε την ένταση και την επιθετικότητα με άτομα πού δουλεύετε μαζί. Ίσως μάθετε τώρα κάτι που έχει να κάνει με τα αδέρφια. Η Εκλείψει Ήλιου θα σας κάνει δημιουργικούς και αισιόδοξους, θα κάνετε νέα ξεκινήματα, νέες σχέσεις και ένας έρωτας έρχεται στη ζωή σας. Από της 7 Ιουλίου θα υπάρχουν εμπόδια, καθυστέρησης στην δουλειά, την καθημερινότητα, στην επικοινωνία, αλλά και ανατροπές στα σχέδια σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΟι τυχερές και δύσκολες μέρες του Ιουλίου 2019
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here