Widgets Magazine

Η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο του  Αιγόκερω και στον 12ο φυσικό σας οίκο, μάλλον ως πιο «εσωστρεφή» χαρακτηρίζει τον πρώτο μήνα του χρόνου. Όταν οι αστρολογικές συγκυρίες είναι τέτοιες, η ανάγκη για απομόνωση και… αυτο – ανάλυση είναι μεγαλύτερη, μιας κι έρχονται στην επιφάνεια ψυχολογικά θέματα που χρειάζονται κομμάτι του χρόνου μας εν τέλει. Αντίστοιχα, και το φυσικό σώμα χρειάζεται την προσοχή μας. Πάρα ταύτα, για πολλούς Υδροχόους οι επαγγελματικές ευκαιρίες συνεχίζονται, ενώ ο πολυσυζητημένος Δίας στον Σκορπιό, κάνει τα πρώτα του βήματα στο τρίτο δεκαήμερο του Σκορπιού, επηρεάζοντας αντίστοιχα τον επαγγελματικό τομέα κυρίως, των Υδροχόων του γ’ δεκαημέρου.

Ο Ιανουάριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου:

Ο  νέος χρόνος μάλλον ξεκίνησε κάπως «μουδιασμένα» από ψυχολογικής άποψης, εφόσον ο Κρόνος που βρίσκεται πλέον στον δωδέκατο φυσικό σας οίκο (και θα μείνει εκεί όλο το 2018 σχεδόν) άρχισε να ανασύρει θέματα που «σκοτεινιάζουν» την διάθεση σας αλλά και η πολυαστρία των πλανητών στον Αιγόκερω εκεί. Αυτή η αίσθηση ίσως ενταθεί περισσότερο γύρω στις 13/1, με τον Ερμή να κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και να σας βάζει σε σκέψεις, όχι ιδιαίτερα εύκολες ή ευχάριστες. Τα πράγματα βελτιώνονται από τις 18/1 κι έπειτα, με την Αφροδίτη να περνάει πρώτη στο ζώδιο σας και να βελτιώνει την διάθεση σας, την εμφάνιση σας και ό,τι λαμβάνεται από τους άλλους. Υποστηρικτικός και ο Άρης από τις 26/1, λειτουργεί επιβοηθητικά ώστε μία ιδέα να ξεκινήσει. Αποφύγετε όμως παράλληλα εντάσεις με φίλους ή ομάδες ανθρώπων στις οποίες συμμετέχετε. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την έκλειψη στις 31/1, που εστιάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Ο Ιανουάριος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου:

Η τάση απομόνωσης και διάθεσης να «κουβεντιάσετε» με τον εαυτό σας υφίσταται σε έναν βαθμό μεν, αλλά στην δική σας περίπτωση, μάλλον «νευρικά» μπήκε το νέο έτος, με τον Άρη να συνεχίζει να πιέζει στον επαγγελματικό (και όχι μόνο) τομέα, δημιουργώντας κάποιου είδους ένταση. Παρότι δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Ιανουάριος είναι άσχημος μήνας, ο Άρης από την  θέση αυτή ενεργοποιεί τις εκλείψεις του περασμένου Αυγούστου και όσοι επηρεάζεστε άμεσα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα θα συνεχίσουν να έρχονται και αρκετοί θα θελήσετε να ξεκινήσετε δυναμικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σχεδιάσετε προσεκτικά: καλό είναι να αποφύγετε κινήσεις που δεν έχετε «κοστολογήσει» καλά και γενικώς, να δράσετε επιπόλαια. Οι ευκαιρίες για συζητήσεις, συναντήσεις και νέους σχεδιασμούς  δεν θα λείψουν, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον  μήνα που ακολουθεί. Η έκλειψη στις 31/1, αφορά όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου κυρίως κι αφορά τις  σχέσεις και συνεργασίες σας.

Ο Ιανουάριος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου:

Ας αρχίσουμε με τα ευχάριστα: Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου (συγκεκριμένα στις 21/1) ο Δίας, αρχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Το σίγουρο είναι ότι κάποιου είδους ευεργεσία προκύπτει,  είτε πρόκειται για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, είτε για απελευθέρωση από κάποιες δύσκολες καταστάσεις, είτε για προσωπική επέκταση κάθε είδους και προστασία. Αυτό ίσως να μην είναι απόλυτα ορατό στην παρούσα φάση, διότι ο Ιανουάριος, κυρίως από τις 10 του μήνα και μετά, θα είναι ένας κουραστικός μήνας, με απαιτήσεις και στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό χώρο και ταυτόχρονα, αυξημένες υποχρεώσεις, που πιθανόν να σας δημιουργούν μία κατάσταση μόνιμου εκνευρισμού για ένα διάστημα. Σημαντικό είναι να προσέχετε μικρο-ατυχήματα και ιώσεις επίσης αλλά και στο τέλος του μήνα, τις μετακινήσεις σας, το μεταφορικό σας μέσον και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας, μιας και ίσως είστε φορτισμένοι ψυχολογικά.

Καλή χρονιά!

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here