Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ

Κριοί μου: η νέα σελήνη της εβδομάδας αυτής θα σας γεμίσει αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά δημιουργικότητας στην καθημερινότητα σας. Εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά θα σας δώσει και την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να ερωτευτείτε και να περάσετε καλά! Αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτή καθώς θα είναι εύκολο να μπείτε σε πειρασμούς. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί τους στον ίδιο χώρο καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι μου: Ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που τα επαγγελματικά σας ζητήματα σας απασχολούσαν κατά κόρον, τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε και με τα αισθηματικά τα οποία έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Η νέα σελήνη ανοίγει το δρόμο για φλερτ, έρωτα και νέες γνωριμίες καθώς και σε διασκέδαση ή θέαμα. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε με το σύντροφό σας κάποιες υποθέσεις οι οποίες παραμένουν «θολές» μέσα στη σχέση σας αρκεί να το κάνετε με ηρεμία. Για τους αδέσμευτους ξεκινά μία πολύ ευνοϊκή περίοδος για να βρείτε το σύντροφο που επιθυμείτε καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα σας δραστηριοποιήσει ως προς αυτό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι μου: Η νέα σελήνη θα αυξήσει την εξωστρέφεια σας και την ανάγκη σας να συναναστραφείτε με ανθρώπους που ξέρετε πως μαζί τους μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνετε και νέες γνωριμίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Προσοχή λίγο σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτων καθώς θα παρατηρήσετε πως και εσείς αλλά και οι γύρω σας θα είναι έτοιμοι για καβγά. Ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει ένα διάστημα γεμάτο με επαγγελματικές υποχρεώσεις, ραντεβού και μία κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα που είχε καιρό να σας συμβεί. Απροσδόκητες βοήθειες από σχέσεις ή συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι μου: Η  νέα σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος σε οποιοδήποτε τομέα μιας και θα αποκτήσετε επικοινωνιακό χάρισμα. «Ιδιαίτερη μνεία» θα γίνει στα αισθηματικά σας ζητήματα που καλό θα ήταν να τα διευθετήσετε, καθώς όσο περισσότερες υποθέσεις έχετε αφήσει ανοιχτές τόσο μεγαλύτερη συναισθηματική αναστάτωση θα νιώθετε. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργήσει μία περίοδο υπερκινητικότητας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μικρά ταξίδια και αποδράσεις όπως επίσης και αποφάσεις για εκπαιδευτικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Λιοντάρια μου: Μια νέα εποχή ξημερώνει που θα σας δοθεί η δυνατότητα να πάρετε μια γερή ανάσα στα οικονομικά σας! Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μπειτε στον πειρασμό να κλείσετε κάποιες συνεργασίες οι οποίες θεωρείτε πως έχουν φτάσει στο τέλος τους αλλά και να ανοίξετε νέες πόρτες που δεν είχατε σκεφτεί ότι υπάρχουν. Τα έξοδα ίσως είναι λίγο αυξημένα ή να πρέπει να υποστείτε κάποιες απροσδόκητες ζημιές που θα πρέπει να αντικαταστήσετε. Αισθηματικά όλα δείχνουν να βιώνετε μια από τις καλύτερες περιόδους σου ειδικά αν ανήκετε στο β΄και γ δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένοι μου: Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται καλή για τα αισθηματικά σας ζητήματα αρκεί να βρειτε χρόνο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή καθώς αυτό θα είναι και το στοίχημα των ημερών. Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας θα δώσει όραμα, έμπνευση και δυναμική να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας. Οι ελεύθεροι θα δεχθείτε πολλές προτάσεις και προσκλήσεις από το φιλικό σας κύκλο με σκοπό να σας κάνουν νέες γνωριμίες. Προσοχή γιατί μία συζήτηση με κάποιον που σας ενδιαφέρει πιθανόν να σας αποκαλύψει πράγματα τα οποία θα σας εκνευρίσουν. Νέες επαγγελματικές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί μου: Η εβδομάδα δείχνει πως θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποια ημιτελή αισθηματικά ζητήματα. Ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να προκύψει, όμως καλό θα ήταν να έχετε ξεμπερδέψει με «εκκρεμότητες» του παρελθόντος για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ο Κρόνος παραφυλά ακόμα τους γεννημένους το β και γ δεκαήμερο να σας στριμώξει στη γωνία. Πιθανότατα να προκύψουν νέα ενδεχόμενα για συνεργασίες και σχέδια επαγγελματικά, τα οποία όμως θα χρειαστούν ιδιαίτερη επεξεργασία πριν τα ανακοινώσετε επίσημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί μου: Αυτή την εβδομάδα προσπάθηστε να χαλαρώσετε όσο περισσότερο μπορείτε, καθώς ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργήσει αρκετές επαγγελματικές και εργασιακές υποχρεώσεις. Η πολλή δουλειά είναι κάτι παραπάνω από πιθανή το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να φέρει και βιαστικές κινήσεις οι οποίες δεν θα είναι βοηθητικές. Ευτυχώς φίλοι και συνεργάτες δίνουν πολύτιμες συμβουλές και συμπαραστέκονται όσο μπορούν. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές σημαντικές προσκλήσεις για εξόδους και γνωριμίες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελείς. Ο έρωτας έρχεται μέσα από φιλικές συντροφιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότες μου: Η νέα σελήνη δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι είναι εντελώς διαφορετικοί από σας. Αυτό μπορεί να φανεί γοητευτικό και να ανοίξει ένα νέο τρόπο σκέψης και αντίληψης κάποιων καταστάσεων. Τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα θα είναι εξαιρετικά δυναμικά και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση στα ουράνια. Ο Αρης βέβαια από το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σας κάνει πολύ γρήγορα να βγείτε εκτός εαυτού σε περίπτωση που κάποιοι από τους συνεργάτες σας κωλυσιεργούν. Οι γεννημένοι το α δεκαήμερο θα δώσετε μεγάλη προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και τους οικείους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκεροι μου: Τα επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολούν μόνο σαν απόρροια των οικονομικών σας, για αυτό και θα δώσετε βάση μόνο αν σε κάποια από αυτά διακυβεύονται και οικονομικά κεκτημένα. Καλό θα ήταν να έχετε υπομονή και επιμονή πριν ξεκινήσετε επαγγελματικές διαβουλεύσεις εφόσον οι συνεργάτες σας είναι εντελώς αντίθετοι με τις απόψεις σου. Το τέλος της εβδομάδας φαίνεται πολύ καλύτερο για να ξεκινήσετε συζητήσεις που σχετίζονται με όλα αυτά. Οι γεννημένοι το α δεκαήμερο θα θελήσετε να ταξιδέψετε ή να ξεκινήσετε κάποιας μορφής επιμόρφωση. Το νόημα της ζωής σας σταδιακά αλλάζει και στρέφεστε σε νέα σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι μου: Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφό σας καθώς θα υπάρξουν πολλά διλήμματα μεταξύ σας. Αν είστε ελεύθεροι κάποιες κινήσεις που θα κάνετε σε προσωπικό επίπεδο θα είναι απροσδόκητες και μπορεί να εκπλήξουν αυτόν που θέλετε, αρνητικά. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει μία καλή περίοδο για να πάρετε το σύντροφό σας και να κάνετε ένα ταξίδι ή να δειτε φίλους που μπορούν με τις συμβουλές τους να σας βγάλουν από αδιέξοδα. Οικονομικές διαβουλεύσεις ίσως θα πρέπει να αποφευχθούν προς το παρόν και να κοιτάξετε να καλύψετε τα απαραίτητα ιεραρχικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς μου: Οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές αυτή την εβδομάδα οπότε τα αισθηματικά σας ζητήματα θα έχουν περιορισμένο χρόνο αλλά και εσείς περιορισμένη διάθεση για αυτά! Προσέξτε ιδιαίτερα τις δουλειές που έχετε από κοινού με το σύντροφό σας αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είστε ελεύθεροι, η νέα σελήνη απέναντι σας θα δώσει τη δυνατότητα σε μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί αμέσως σε κάτι πιο σοβαρό. Αν πάλι είστε σε σχέση προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις εντάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι γεννημένοι το α δεκαήμερο ξεκινάτε πολύ δυναμικές συνεργασίες που θα αποδώσουν αργά και σταθερά. Εχετε απίστευτη έμπνευση και εξαιρετικές ιδέες.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Χρόνος κι ο Κρόνος έναντι του Ποσειδώνα και της μέθης του
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 – Κριός
Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο BristolSchoolofAstrology και στην σχολή του AlpheeLavoie στην Αμερική. Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της CosmicPatterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων Εχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση όπως το “Έχεις Άστρο” channel 9 , “Παρέα με τα ζώδια” στο blueskyαλλά και συμμετοχή σε πάρα πολλά magazinoκαι αποτελεί μόνιμη συνεργάτης του STARκεντρικής Ελλάδας του SuperB. Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρα Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9 Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις (Πολιτική) αν και όπως διατείνεται δεν της αρέσει καθόλου η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ με χιούμορ την αποκαλούν “Αυτοκράτειρα της Συναστρίας” - και το αποδέχεται εφόσον έχει εξειδικευθεί σε προβλέψεις προοδευτικών συναστριών,compositeκλπ Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα 2ο βιβλίο της με θέμα «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας» Τα τελευταία χρόνια διδάσκει αστρολογία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ” αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε προχωρημένους και σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν Επαγγελματικά. Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here