Widgets Magazine

Μέχρι τις 21/8 η Aφροδίτη θα βρίσκετε στο φλογερό και δυναμικό ζώδιο του Λέοντα και η ερωτική μας ζωή θα γίνει καθαρά προσωπική υπόθεση. Όλοι θα θέλουμε να ασχοληθούμε και να προβάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γινόμαστε λίγο πιο εγωιστές και ματαιόδοξοι οπου θέλουμε να ικανοποιείτε η κάθε μας ανάγκη,  να νιώσουμε ξανά παιδιά και αισθανόμαστε την ανάγκη να ερωτευτούμε,να φλερτάρουμε και να διασκεδάσουμε με τον συντροφό μας. Ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και δίνει ευκαιρίες στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι)  σταδιακά όλων των δεκαημέρων .

Ωστόσο, μετά τις 21/8  η Αφροδίτη εισέρχεται στο αναλυτικό, επικριτικό και ρεαλιστικό ζώδιο της Παρθένου και επηρεάζει μόνο εσας του 1ου δεκαημέρου για τον μήνα Αύγουστο. Μία οχι και τοσο καλή θέση για αυτην μιας και βρίσκετε στην πτώση της, όμως παρόλα αυτα θα κάνει πολύ καλές όψεις και θα μας προσφέρει την αγάπη με πράξεις και  αποδείξεις μέσα απο την καθημερινότητα. Η επικοινωνία αποτελεί τη βασικότερη προτεραιότητά μας, μιας και θα θέλουμε να λύσουμε οτι μας απασχολεί μέσα απο τον διάλογο. Επίσης, γινόμαστε περισσότερο επικριτικοί προς τον σύντροφό μας, καθώς αρχίζουμε πλέον να  βλέπουμε με ρεαλισμό τις αληθινές του διαστάσεις. Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της γής (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύς) αρχές 1ου δεκαημέρου.

Ιδιαίτερα , στις 2/8 αναμένονται  απρόβλεπτες γνωριμίες  με εκκεντρικά  ή  περίεργα πρόσωπα, κεραυνοβόλοι έρωτες  ή ξαφνικοί χωρισμοί για όσους βρίσκονται ήδη σε σχέση,αποτυχημένες αλλαγές εμφάνισης, ερωτικοί πειραματισμοί και  αντιφατικές συμπεριφορές ως προς το να συνδυάσουμε την ανάγκη μας για συντροφικότητα με την επιθυμία μας για προσωπική ελευθερία. Στις 8/8 είναι μια εξαιρετική ημέρα για νέες καλές ή τυχερές γνωριμίες, απολαύσεις, καλοπέραση, χαρά,  διασκέδαση,αφθονία καθώς και  κοινωνική επιτυχία. Στις 14/8 η ερωτική μας ζωή έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, με αγαπησιάρικη διάθεση, ερωτισμό δώρα και προσφορές από καρδιάς. Στις 24/8 οι σεξουαλικές μας επιθυμίες «γιγαντώνονται» υπάρχει  έρωτας, σεξ, πάθος και κάνουμε συναρπαστικές γνωριμίες.Τέλος, στις 26/8 κάνουμε ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, έχουμε κεραυνοβόλους έρωτες, ζούμε  συναρπαστικές ερωτικές στιγμές ,  ανανεωνόμαστε και κάνουμε σχέσεις με διαφορετικό ή ασυνήθιστο πρόσωπο.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένοι  Κριοί, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον  5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εμφανιστούν ιδιαίτεροι άνθρωποι στη ζωή σας και να προχωρήσετε σε σχέση μαζί τους. Είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, περνάτε όμορφες στιγμές, έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, να ψυχαγωγηθείτε και να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας καθώς και καποιοι απο σας να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας. Μέτα τις 21/8, η είσοδος της Αφροδίτης  στον 6ο  ηλιακό σας οίκο, εσας του 1ου δεκαημέρου,σας οδηγεί να προσφέρετε τον καλύτερο σας εαυτό στους ανθρώπους που συνυπάρχετε και αγαπάτε. Γίνεστε δεκτικοί, πρόθυμοί να βοηθήσετε τον άλλον καθώς επίσης αυξάνονται οι κατακτήσεις σας εντός του εργασιακού σας χώρου .

 • Οι δεσμευμένοι: Είστε ευνοημένοι αυτο τον μήνα στα αισθηματικά σας , θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ανανεώσετε τον έρωτα σας.Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές έρωτα και πάθους, θα αναθερμάνετε την σχέση σας και θα σκέφτεστε έντονα το ενδεχόμενο απόκτησης ενός απογόνου. Προσέχτε μόνο στις αρχές του μήνα εσεις του 1ου δεκαημερου μην προκύψουν ξαφνικοί καυγάδες και οδηγηθείτε στον χωρισμό. Μετά τις 21/8, εσείς του 1ου δεκαημέρου θα βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την σχέση σας να περάσετε την καθημερινότητα σας με ερωτα και πάθος.Επίσης, θα προσπαθείτε με τη βοήθεια του συντρόφου σας να φέρετε εις πέρας διάφορα πρακτικά ζητήματα.
 • Οι αδέσμευτοι : Ίσως γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα ή κάνετε μια καθοριστική γνωριμία. Αναμένονται φλέρτ, έντονες ερωτικές στιγμές,αρκετό πάθος.Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος. Μετά τις 21/8, οι γεννημένοι στις αρχές του 1ου δεκαημέρου μπορεί να κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικο τους χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένοι Ταύροι, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον  4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτο το διάστημα  θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το οικιακό σας περιβάλλον και να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα σε κάποιες αλλαγές που θέλετε. Θα αναζητήσετε την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού σας και θα επικεντρώνεστε στις βαθύτερες επιθυμίες σας σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Θα θελήσετε να βρεθείτε σε οικεία μέρη και με οικεία άτομα, ώστε να νιώσετε ασφαλείς, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε και με ένα πρόσωπο που διατηρούσατε δεσμό στο παρελθόν. Μέτα τις 21/8, η είσοδος της Αφροδίτης  στον 5ο  ηλιακό σας οίκο, εσας του 1ου δεκαημέρου, σας κάνει γοητευτικούς, κυνηγάτε τον έρωτα, το πάθος και την σωματική απόλαυση. Οι γνωριμίες που έχετε περιθώριο να  κάνετε έχουν ενθουσιασμό και αρκετό ερωτισμό.

 • Οι δεσμευμένοι: Όσον αφορά τους δεσμευμένους Ταύρους απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στο σπίτι με το σύντροφο σας και η ανάγκη σας για διασφάλιση της ιδιωτικής σας ζωής είναι αυξημένη.Στις αρχές του μήνα,ιδιαίτερα εσεις του 1ου δεκαημέρου, μην πιέσετε τα πραγματα πολυ και προκληθούν εντάσεις γιατι μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνική διάλυση της σχέση σας. Μετά τις 21/8, εσείς του 1ου δεκαημέρου θα περάσετε αξέχαστες στιγμές και θα αναθερμάνετε την σχέση σας.Για  όσους είχαν περάσει καποιούς τριγμούς στην σχέση θα επέλθει αποκατάσταση.
 • Οι αδέσμευτοι : Οι ελεύθεροι Ταύροι,με την αφροδίτη στον Λέοντα, δέχεστε ερωτική πρόταση από κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχατε συνδεθεί ερωτικά στο παρελθόν και καλό θα ήταν να κάνετε αρκετές προσκλήσεις στον χώρο του σπιτιού σας για να υποδεχτείτε τον έρωτα σας.Μετά τις 21/8 αναμένονται φλέρτ, πάθος και ίσως γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα .

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένοι Δίδυμοι, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον  3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου .Θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να περάσετε χρόνο με συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και να γνωρίσετε καινούργια και πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Θα έχετε ευκαιρίες αλλά και την ανάλογη εύνοια να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε σε σχέσεις μέσα από επικοινωνία και διάθεση για ταξίδια. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες και οι συναισθηματικές σας επαφές, σας προσφέρουν ευχάριστη διάθεση. Θα δικτυωθείτε και θα έχετε ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Θα προβάλετε περισσότερο τα επικοινωνιακά σας ταλέντα  και δεν αποκλείεται πάνω σε κάποια μετακίνηση να συναντήσετε τον έρωτα. Μέτα τις 21/8, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και  στον 4ο  ηλιακό σας οίκο, εσας του 1ου δεκαημέρου, σας φέρνει την ανάγκη για πλούσια συναισθήματα αλλά και αυξημένες ανάγκες μέσα στον κλειστό χώρο της οικογενειακής ζωής. Θα αναζητήσετε την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού σας και θα θελήσετε να βρεθείτε σε οικεία μέρη και με οικεία άτομα.

 • Οι δεσμευμένοι: Γινόσαστε πιο διανοητικοί και μέσα απο την επικοινωνία μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Κάποιες σύντομες αποδράσεις, θα τονώσουν τον έρωτα σας.Θα προσπαθήσετε μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας. Προσοχή μόνο στις τυχόν εντασεις που μπορεί να προκληθούν στις αρχές του μήνα, ιδιαίτερα για σας του 1ου δεκαημέρου. Μετά τις 21/8 εσείς του 1ου δεκαημέρου, θέλετε να χαρείτε τον έρωτα μεσα στο σπίτι και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Θα είστε το επίκεντρο της παρέας και θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες και φλέρτ.Υπάρχει το ενδεχόμενο σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι σας, να γνωρίσετε μια ενδιαφέρον προσωπικότητα και να ενθουσιαστείτε. Μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε έρωτα, με τον οποίο θα ταιριάξετε απόλυτα ομως ισως να μην το αντιληφθείτε αυτο κατευθείαν. Γενικά θα επικρατεί αρμονία, όμως η αστρολογική αυτή διέλευση δεν αποτελεί εγγύηση για την διάρκεια μιας γνωριμίας.Μετα τις 21/8 ,για σας του 1ου δεκαημέρου υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σας ένας έρωτας από το μακρινό παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι Καρκίνοι, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον  2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ,οπότε η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σας κυμαίνονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Ο έρωτας αποκτά ιδιαίτερη αξία, ποιότητα και δομή για σας. Η Αφροδίτη ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας όμως προσοχή στις αρχές του μήνα ειδικά εσεις του 1ου δεκαημέρου,στις σπατάλες,στην υπερβολική εκφραση των συναισθημάτων, στα αισθήματα θυμού και ζήλιας απο άτομα που θα αποδειχθούν ανάξιοι εμπιστοσύνης και σας καταπιέζουν.

Στις 21/8 με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 3ο σας οίκο,εσείς στις αρχές του 1ου δεκαημέρου θα βοηθηθείτε να εξωτερικεύσετε τον καλά κρυμμένο συναισθηματισμό σας. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες και οι συναισθηματικές σας επαφές σας προσφέρουν ευχάριστη διάθεση και σας βοηθούν να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα δείτε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας να αναθερμαίνεται και να γίνεται πιο τρυφερός μαζί σας. Μπορεί να δεχτείτε κάποιο δώρο από τον σύντροφό σας ή να προχωρήσετε προς μια ανανέωση. Αναζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια στις σχέσεις σας και θέλετε να μοιραστείτε τρυφερά αισθήματα. Αφήστε στην άκρη μόνο τις ζήλιες και τις κτητικότητες. Μετα τις 21/8 ,εσείς του 1ου δεκαημέρου θα προσπαθήσετε μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Αυτό το διάστημα ευνοούνται οι ερωτικές γνωριμίες αλλά προσοχή στις κτητικές σας διαθέσεις.Θα θελήσετε να ανανεωθείτε ,θα ανέβει η αυτοεκτίμηση σας και θα ξοδέψετε χρήματα για την καλοπέραση σας. Γενικά θα είναι στο χέρι σας οι επιλογές που θα κάνετε και τι εξέλιξη θα έχει μια νέα γνωριμία. Μετα τις 21/8,εσείς του 1ου δεκαημέρου μπορείτε να γνωρίσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής,μιάς βόλτας, στην γειτονιά σας ή ακομα και μέσα απο το συγγενικό σας περίγυρο, ενώ η διάθεσή σας για φλερτ και ερωτικής φύσεως συζητήσεις έρχεται στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένοι Λέοντες, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον 1ο σας ηλιακό οίκο.  Αλλάζει η διάθεσή σας καθώς η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει δυναμικά. Είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την  εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία σας. Ενισχύεται ο προσωπικός σας μαγνητισμός και αυξάνονται οι κατακτήσεις σας. Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά εντελώς διαφορετικό νόημα και μπορείτε να καταφέρετε να εξελίξετε μία νέα γνωριμία σε αξιόλογη σχέση. Στις αρχές του μήνα θα πρέπει να θέσετε υπό έλεγχο τον εγωισμό σας και την κυκλοθυμικότητα σας, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφό σας. Στις 21/8 με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σας οίκο,εσείς στις αρχές του 1ου δεκαημέρου αναζητάτε την ασφάλεια και τη συναισθηματική σταθερότητα στις συντροφικές σχέσεις. Μπορείτε με άνεση να εκφράσετε τη φιλικότητα που αισθάνεστε και να μοιραστείτε τρυφερά αισθήματα.

 • Οι δεσμευμένοι: Είναι μια καλή περίοδος να γίνει μια καλή αρχή στην σχέση σας.Θα υπάρξει μια ανανέωση και θα προσπαθήσετε να τα βρείτε σε οτι σας απασχολούσε στο παρελθόν. Φαίνεται πως θα διανύσετε μια πολύ ευχάριστη περίοδο με το ταίρι σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Προσοχή όμως στις συγκρούσεις και να κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις ,ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα,προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην σχέση σας. Μετα τις 21/8 ,εσείς του 1ου δεκαημέρου προχωράτε προς μια ανανέωση . Ο έρωτας αποκτά ιδιαίτερη αξία, ποιότητα και δομή για σας και αφήστε στην άκρη τις ζήλιες και  κτητικότητες διότι μόνο προβλήματα μπορεί να σας δημιουργήσουν.
 • Οι αδέσμευτοι : Ήρθε ο καιρός να ερωτευτείτε και μάλιστα πολύ.Τα φλέρτ και οι ερωτικές εξομολογήσεις θα είναι πολλά,οι προτάσεις και οι επιλογές επίσης πολλές. Θα εκπέμπετε μαγνητισμό,έντονη γοητεία, χάρη και ευγένεια. Θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Θα έχετε την τάση να ασχολείστε με την εξωτερική σας εμφάνιση και θα δείτε τις ερωτικές ευκαιρίες να πολλαπλασιάζονται. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σας και γίνεσθε πιο γοητευτικοί. Προσοχή στις ιντριγκες που μπορεί να στηθούν εις βαρος σας.Μετα τις 21/8 ,για σας  του 1ου δεκαημέρου θα είναι στο χέρι σας οι επιλογές που θα κάνετε και τι εξέλιξη θα έχει μια νέα γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Αγαπημένοι  Παρθένοι, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον 12ο σας ηλιακό οίκο. Kρατάτε τα συναισθήματα σας κρυφά και δεν τα εκδηλώνετε ελεύθερα στις σχέσεις. Θα γίνετε πιο εσωστρεφείς, θα νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας και να μείνετε στο περιθώριο προκειμένου να αξιολογήσετε την συναισθηματική σας ζωή.Η Αφροδίτη εκεί  σας κάνει επιρρεπή σε κρυφές ή παράνομες ερωτικές σχέσεις ή σε έρωτες του παρελθόντος. Μετά τις 21/8 με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 1ο ηλιακό σας οίκο,εσείς στις αρχές του 1ου δεκαημέρου θα ακτινοβολείτε,θα έλκετε αυτό που επιθυμείτε και θα προσελκύετε τα κατάλληλα βλέμματα. Νέες σχέσεις που θα κάνετε τώρα διαθέτουν μεγάλο ερωτισμό .

 • Οι δεσμευμένοι: Θα νιώθετε συναισθηματικά απομονωμένοι,θα είναι μια φάση που θα θέλετε την ησυχία σας. Θα στραφείτε προς τα μέσα σας και θα αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο μόνοι με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας,θα είστε εξαιρετικά ευάλωτοι. Χρειάζετε να δείξετε προσοχή στις κρυφές παράνομες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Μετα τις 21/8 ,εσείς του 1ου δεκαημέρου, αρχίζετε σταδιακά να αναζητάτε  περισσότερο συναίσθημα και να επικεντρώνετε την προσοχή σας στην αξία της συντροφικότητας.
 • Οι αδέσμευτοι : Η αναζήτηση για συντροφιά θα είναι μειωμένη. Θα υπάρχει μια προτίμηση για περιστασιακού τύπου επαφές. Επίσης, είναι πιθανό να εμπλακείτε σε κάποια σχέση, η οποία για κάποιο λόγο θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή ή να εστιάσετε σε ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν. Μετα τις 21/8 ,εσείς του 1ου δεκαημέρου θα εκπέμπετε μαγνητισμό,έντονη γοητεία, χάρη και ευγένεια. Θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένοι Ζυγοί, , μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον 11ο σας ηλιακό οίκο. Σας δίνετε η ευκαιρία να συνδεθείτε πιο στενά με φίλους και γνωστούς που έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα σας παροτρύνει να κάνετε νέες γνωριμίες και να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Θα αισθάνεστε χαρά , θα εκφράζετε τις επιθυμίες σας με άνεση, θα έχετε στενότερες επαφές με φίλους και ενδέχεται να κάνετε γνωριμία  μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Μετά τις 21/8 με το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον 12ο σας οίκο,εσείς στις αρχές του 1ου δεκαημέρου αρχίζετε να γίνεσθε  συναισθηματικά απόμακροι. Αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο μόνοι με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας  χωρίς όμως να μειώνεται το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σχέσεις που ξεκινούν αυτή την περίοδο επιθυμείτε να μείνουν κρυφές και μυστικές.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα είναι μια περίοδος κοινωνικοποίησης με την Αφροδιτή στον Λέοντα να διελαύνει απο τον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο. Θα συνοδεύετε το ταίρι σας σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, θα έχετε μια συναρπαστική κοινωνική ζωή, με παρέες  και φιλίες . Στην σχέση σας  θα επικρατεί ο διάλογος και η επικοινωνία και όλο αυτό θα συμβάλλει θετικά στην εξέλιξή της. Επίσης, αρχίζετε  να βλέπετε το σύντροφό σας και ως φίλο σας, και να μοιράζεστε μαζί του τους περισσότερους από τους προβληματισμούς σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο,εσείς στις αρχές του 1ου δεκαημέρου θα συνδεθείτε μεταξύ σας με  ψυχικο τρόπο, ομώς χρειάζετε να δείξετε προσοχή στις κρυφές παράνομες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν.
 • Οι αδέσμευτοι : Να είστε προετοιμασμένοι διότι ο έρωτας καραδοκεί. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβείτε σε κάποια συναισθηματική γνωριμία με τη βοηθειά των φίλων σας ή μπορεί  να σας αιφνιδιάσει η ερωτική πρόταση κάποιου φιλικού σας προσώπου καθώς  και να ερωτευτείτε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να συνάψετε ερωτική σχέση μέσα από το διαδίκτυο. Με το πέρασμα της Αφροδίτης  στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, εσεις στις αρχές του 1ου δεκαημέρου,είναι πιθανό να εμπλακείτε σε κάποια σχέση, η οποία για κάποιο λόγο θα χρειαστεί να παραμείνει κρυφή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον 10ο σας ηλιακό οίκο. Υπάρχει η πιθανότητα να προβείτε σε διάφορες γνωριμίες σε χώρους που σχετίζονται με την εργασία σας. Μπορεί να γνωρίσετε άτομα απο τον επαγγελματικό σας χώρο ή άτομα  που αποπνέουν σταθερότητα και αυτοέλενχο στις σχέσεις ενώ είναι πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε συναισθηματικά με κάποιο ισχυρό πρόσωπο που κατέχει θέση κύρους. Μετά τις  21/8  ομως,με το πέρασμα της Αφροδίτης  στο ζώδιο της Παρθένου, στον 11ο ηλιακό σας οίκο , οι γεννημένοι στις αρχές του 1ου δεκαημέρου , θα έχετε στενότερες επαφές με φίλους και θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Αισθάνεστε χαρά και εκφράζετε τις επιθυμίες σας με άνεση. Νέες επαφές σας δίνουν τις ευκαιρίες να γευτείτε καινούργιες εμπειρίες  και ενδέχεται να κάνετε σχέση με άτομο που γνωρίζετε μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

 • Οι δεσμευμένοι: Οι προσπάθειες σας για την επαγγελματική σας καταξίωση, θα αναγνωριστούν και θα λάβετε την αναγνώριση και τους επαίνους που σας αξίζουν. Πολλοί απο εσας ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.Το ταίρι σας στηρίζει και συμβάλλει με τον τρόπο του στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Μετά τις 21/8 θα απολαύσετε από κοινού μια συναρπαστική κοινωνική ζωή, παρέα με τους  φίλους σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Μπορεί να γνωρίσετε άτομα απο τον επαγγελματικό σας χώρο είτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση.Δεν αποκλείεται η σχέση να έχει μορφή υπαλλήλου-ανωτέρου.Στην αρχή μπορεί η σχέση να έχει ανεπίσημο χαρακτήρα αργότερα όμως να επισημοποιηθεί.Τις τελευταίες μέρες του μήνα, εσείς οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να ερωτευτείτε κάποιον φίλο σας ή να σας αιφνιδιάσει η ερωτική πρόταση κάποιου φιλικού σας προσώπου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένοι Τοξότες, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον 9ο σας ηλιακό οίκο. Θα έχετε την τάση για ρομαντικές ονειροπολήσεις και κάνετε νέες επαφές με ανθρώπους διαφορετικούς , καλλιεργημένους ή πνευματώδεις από σας, που βρίσκονται μακριά και έχουν πολλά να σας μάθουν. Θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε,να γνωρίσετε άτομα απο το εξωτερικό ή που βρίσκονται μακριά καθώς και να ξεκινήσετε σπουδες ή μια καινούργια εκπαίδευση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Mπορεί να συνδεθείτε ερωτικά με κάποιο άτομο που κατάγεται από ξένη χώρα ή σχετίζεται με το εξωτερικό. Επίσης, άνθρωποι του πνεύματος και της διανόησης μπορεί να φαντάζουν θελκτικοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί στα μάτια σας. Μετά τις 21/8 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο,επηρεάζει αρχικά μόνο εσας του 1ου δεκαημέρου, σας βοηθά να έχετε καλύτερες σχέσεις με ανθρώπους στο  χώρο της δουλειάς , να προβάλλετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και να εισπράξετε θαυμασμό.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα διανύσετε μια περίοδο αμοιβαίας κατανόησης και συνεννόησης.Πολλοί απο σας θα νιώσετε αρκετά απελευθερωμένοι και θα οργανώσετε μαζί εξορμήσεις ή  κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε την σχέση σας. Μετά τις 21/8 εσείς του 1ου δεκαημέρου ασχολείστε κυρίως με τα επαγγελματικά σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Θα προκύψουν ευχάριστα νέα για τα αισθηματικά σας. Μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κάποιο ταξίδι και να εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι σοβαρό. Υπάρχει περίπτωση το άτομο αυτο να σχετίζεται με το εξωτερικό και να έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα, επιστημονικά, ιδεολογικά κτλ. Δεν αποκλείεται στην διάρκεια ενός ταξιδιού να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση ή να προχωρήσετε σε μια σχέση εξ αποστάσεως που θα έχει προοπτική και μέλλον. Μετά τις 21/8, εσείς του 1ου δεκαημέρου ενδέχετε να κάνετε μια γνωριμία μέσα απο το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή απο τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι Αιγόκεροι, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον 8ο σας ηλιακό οίκο. Γίνεστε περισσότερο συναισθηματικοί, αισθησιακοί και σας βοηθάει να αντιμετωπίζετε καλύτερα τις προσωπικές σας σχέσεις.Η αφροδίτη εκεί σας προσδίδει αυξημένη σεξουαλική διάθεση και το πάθος σας θα είναι ιδιαιτέρως έντονο. Εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας και αναπτύσσετε μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας. Μετά τις 21/8 που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και στον 9ο  ηλιακό σας οίκο, εσείς του 1ου δεκαημέρου,θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας απο σας,γνώσεων,ίσως και ξένους. Θα αναπτύξετε μεγάλη κοινωνικότητα και θα γεμίσετε με αισιοδοξία και αισθήματα ελευθερίας.

 • Οι δεσμευμένοι: Η σεξουαλικότητα σας θα είναι έντονη και θα έχετε περισσότερες σεξουαλικές απαιτήσεις. Θα σας δοθούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Η Αφροδίτη θα τονώσει τον ερωτισμό σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και να εκδηλώσετε το πάθος που νιώθετε γι’ αυτόν. Θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να γίνετε ένα με τον σύντροφο σας.  Αποφύγετε παράνομες ερωτικές σχέσεις, μπορούν να αποβούν εις βάρος σας.Μετά τις 21/8 πολλοί απο σας του 1ου δεκαημέρου, μπορεί να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι και να ανανεώσετε τον έρωτα σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Θα επιδιώξετε ελεύθερες σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις για κάποιο διάστημα είτε παράνομες καθαρά σεξουαλικού τύπου. Δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε έναν πειρασμό που σας περιτριγυρίζει. Θα κάνετε μια σχέση με έντονο ερωτικό χαρακτήρα, όπου το πάθος δεν θα λείπει .Αναζητάτε έντονα την σύναψη μιας ερωτικής σχέσης ενώ αν σας απασχολεί μια παρελθοντική σας σχέση, την περίοδο αυτή είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια επανασύνδεση. Μετά τις 21/8 , εσείς του 1ου δεκαημέρου ίσως κάνετε μια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή με κάποιο άτομο διαφορετικής ιδεολογίας ή κουλτούρας απο εσας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένοι Υδροχόοι, μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον 7ο σας ηλιακό οίκο έτσι θα έχετε ευκαιρίες για περισσότερο ισορροπημένες σχέσεις. Εμπιστεύεστε  και μοιράζεστε τρυφερά συναισθήματα. Έχετε ευκαιρίες για ρομαντικές αποδράσεις που μπορούν να ανανεώσουν την σχέση σας, να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε από την ασφάλεια που θα νιώσετε. Προσοχή μόνο εσεις του 1ου δεκαημέρου ,στις αρχές του μήνα, τις συγκρούσεις και τους καυγάδες με το ταίρι σας,διότι μπορει να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Μετά τις 21/8 που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και στον 8ο  ηλιακό σας οίκο, εσείς του 1ου δεκαημέρου αισθανόσαστε στιγμιαία την ανάγκη να ανανεώσετε την σεξουαλική σας  ζωή.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας, να γίνετε περισσότερο ρομαντικοί και ίσως αν χρειαστεί να διαπιστώσετε οτι η σχέση σας πρέπει πλέον να επισημοποιηθεί. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας αισθητά, θα υπάρξει συνεννόηση και διάλογος και θα βγούν στην επιφάνεια αισθήματα και συναισθήματα που καιρό είχαν εκλείψει. Μετά τις 21/8 πολλούς απο σας του 1ου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσει περισσότερο η διεκπαιρέωση των οικονομικών και περιουσιακών σας θεμάτων και όχι τόσο των ερωτικών ,όμως θα είναι έντονη η σεξουαλικότητα σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Ήρθε η στιγμή να βρείτε το άλλο σας μισό και να ενωθείτε. Μαγνητίζετε βλέμματα και τα φλέρτ θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με θετικές προοπτικές και θα σας παρουσιαστούν αρκετές συναισθηματικές ευκαιρίες τις οποίες όμως θα πρέπει να είστε σε θέση τόσο να διακρίνετε όσο και να αξιοποιήσετε. Μετά τις 21/8 εσείς στις αρχές του δεκαημέρου σας, θα κάνετε μια σχέση με έντονο ερωτικό χαρακτήρα, θα είναι μια καθοριστική γνωριμία  με ισχύρες δυνάμεις έλξης όπου το πάθος δεν θα λείπει.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένοι Ιχθύς,  μέχρι και τις 21/8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα,στον 6ο σας ηλιακό οίκο θα προσπαθήσετε με τη βοήθεια του συντρόφου σας να φέρετε εις πέρας διάφορα  προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα  σας. Είναι κατάλληλο  διάστημα για να ασχοληθείτε με την δουλειά σας, η οποία μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις και αυξημένα έσοδα ,καθώς επίσης αυξάνει τις κατακτήσεις σας εντός του εργασιακού σας χώρου. Μετά τις 21/8 που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και στον 7ο  ηλιακό σας οίκο, εσείς του 1ου δεκαημέρου, θα έρθετε αντιμέτωποι με ζητήματα δικά σας αλλά κυρίως των σχέσεων σας, που αναγκαστικά θα μπείτε σε διαδικασία να προσπαθήσετε να τα επιλύσετε. Έχετε την ευκαιρία να αντιληφθείτε τα συναισθήματα, τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες που μπορείτε να καλύψετε.

 • Οι δεσμευμένοι: Θα βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την σχέση σας και θα φέρετε εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σας ζωής.Μετά τις 21/8 πολλοί απο σας του 1ου δεκαημέρου έχετε την ανάγκη για συντροφικότητα καθώς και για να ανανεώσετε την σχέση σας.
 • Οι αδέσμευτοι : Όσον αφορά τους ελεύθερους Ιχθύες θα συμβούν διάφορες ιδιόμορφες καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως εμφανιστεί νέος έρωτας στο προσκύνιο καθως μπορεί να τον γνωρίσετε είτε απο τον επαγγελματικο σας χώρο ή σε κάποιον χώρο υγείας ή μεσα απο τις καθημερίνες σας δραστηριότητες. Μέτα τις 21/8 ,εσείς του 1ου δεκαημέρου, να έχετε τον νού σας διοτι ο έρωτας καραδοκεί στην γωνία, θα σας παρουσιαστούν αρκετές συναισθηματικές ευκαιρίες.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here