Widgets Magazine

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ο καλύτερος οικοδεσπότης απ’ όλους, ο Δίας , από τις  2 του Δεκέμβρη άλλαξε ζώδιο και πέρασε στο δικό σας!  Για έναν ολόκληρο σχεδόν χρόνο, το 2020 θα παραμείνει και θα σας χαρίσει τα δώρα του. Θα βρίσκεται στη θέση της πτώσης του, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας φοβίζει, απλώς δεν θα κάνει τις υπερβολές του προηγούμενου χρόνου και το κυριότερο, οι ηθικοί και τίμιοι της χρονιάς θα επιβραβευτούν!  Ο Δίας σας αφορά προσωπικά και γίνεται βοηθός και ευεργέτης σας για το 2020. Θα σας βάλει σε μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής και θα σας χαλαρώσει λίγο τα πρέπει… όχι πολύ όμως, τόσο όσο χρειάζεται για να είστε περισσότερο αρεστοί πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους άλλους! Θα τον διαχειριστείτε με σοφία, χωρίς υπερβολές και η προσωπική σας ανάπτυξη θα είναι αξιόλογη. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν εύκολο για εσάς και ο χειμώνας θα συνεχίσει να είναι προκλητικός με την τελευταία Έκλειψη του Δεκέμβρη του 2019, αλλά και την πρώτη του Ιανουαρίου του 2020 και πάλι στον δικό σας άξονα.

Ο  Πλούτωνας και  ο Κρόνος το χειμώνα, αλλά και ο  Δίας  και ο Άρης  που  θα βρίσκονται στο ζώδιό σας την άνοιξη,  θα συνεχίσουν τη μεταμορφωτική δράση τους επάνω σας.  Η Έκλειψη του Ιουλίου του 2020 θα σας φορτώσει ευθύνες, αλλά θα σας φέρει και ευκαιρίες αλλαγών… η επιλογή θα είναι δική σας και η νέα χρονιά θα αποδειχθεί σημαντικό εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια… Το στοίχημα έχει μπει και εσείς έχετε να ανταγωνιστείτε μόνο τον εαυτό σας!

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 21- 31  ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ

Είστε τα καθαρόαιμα παιδιά του Κρόνου εσείς οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, οι πιο σοβαροί και τυπικοί του ζωδίου σας! Τα γενέθλια σας, τα οποία θα καθορίσουν και όλη τη γενέθλια χρονιά σας, θα φέρουν και τα δώρα του Δία εκτός των δώρων των αγαπημένων σας. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας η χρονιά θα είναι ξεχωριστή, θα σας φέρει έρωτες που μπορεί να αποδειχθούν σχέσεις ζωής. Σημαντικό διάστημα η τελευταία Έκλειψη του 2019 στις 26 του Δεκέμβρη που θα ανατρέψει  σχέσεις και επαγγελματικά και θα φέρει στο προσκήνιο καινούργιες ευκαιρίες που θα κάνουν τη ζωή σας συναρπαστική. Ανατρεπτικός θα είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ιδιαιτέρως για τους γεννημένους τις δύο πρώτες ημέρες . Δώστε προσοχή στην υγεία στο σώμα σας και μην αφήσετε να εισβάλλουν στη ζωή σας άνθρωποι που δεν το αξίζουν.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 1 -9 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ.

 Εκτός από παιδιά του  Κρόνου είστε και παιδιά της γλυκιάς Αφροδίτης από δεκανό, οι πιο αβροί και ευγενικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας. Το 2019 όμως, δεν ήταν πολύ αβρό  μαζί σας, σας ταλαιπώρησε αρκετά και απαίτησε να υπερβείτε τα σωματικά και ψυχολογικά σας όρια. Οι γεννημένοι κοντά στα Θεοφάνια σίγουρα έχετε αισθανθεί στο ‘’πετσί’’ σας τι σημαίνει δυσκολία και αγώνας για επικράτηση. Η καινούργια χρονιά, θα είναι μια χρονιά που θα χρησιμοποιήσετε όλα τα λάφυρα που κερδίσατε στις μάχες που δώσατε, ιδιαιτέρως τον Ιούλιο του 2020 που θα αναζωπυρωθούν τα θέματα που αντιμετωπίσατε το χειμώνα του 2019.  Φέτος όμως θα έχετε μια βοήθεια σε όλο αυτό, τη βοήθεια του Δία στο ζώδιο σας! Εκμεταλλευτείτε για τις προσωπικές σας μάχες τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο… ξεκουραστείτε το καλοκαίρι και τον Οκτώβριο επιχειρείστε και πάλι ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

 3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 10- 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Συγκυβερνήτης από δεκανό ο ευέλικτος Ερμής σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου, σας δίνει τη σπιρτάδα της επικοινωνίας και της γρήγορης σκέψης. Ο χειμώνας του 2020 θα είναι πολύ προκλητικός για εσάς και θα σας υποχρεώσει να καταθέσετε όλη την πνευματική σας ευελιξία  προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις καταστάσεις που θα προκύψουν. Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές και ότι πραγματικά  δεν έχει θέση στη ζωή σας θα πρέπει να το αφήσετε να φύγει. Ιανουάριος, Φεβρουάριος, αλλά και Μάρτιος θα είναι μήνες σημαντικών αποφάσεων και ίσως αντιμετωπίσετε σκληρότητα από εκεί που δεν το περιμένετε. Πάντα προσεχτικοί με την υγεία σας…και όπως ήδη γνωρίζετε η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Τοξότης
Επόμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Υδροχόος
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here