Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Το 2020 κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα σας φέρει ευκαιρίες για σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Ήδη από την αρχή του έτους, θα νιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους να βελτιώνονται. Θα κάνετε χρήσιμες γνωριμίες αλλά και κάποια άτομα που γοητεύονται από εσάς θα εμφανιστούν. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, θα έχετε απροσδόκητες ευκαιρίες από το φιλικό περιβάλλον για μια προσωπική σχέση που μπορεί να εξασφαλίζει τρυφερότητα και αγάπη. Μπορεί επίσης μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την προσοχή και την θετική διάθεση από το ταίρι σας. Εκμεταλευτείτε το για να σας κάνει τα χατίρια ή αν σας απασχολούσαν εντάσεις από το παρελθόν, τώρα θα έχετε τις ευνοϊκότερες συνθήκες για να τις αμβλύνετε. Στα μέσα Φεβρουαρίου προσοχή σε εντάσεις και τσακωμούς, σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί αν δεν τις προκαλείτε εσείς, να δεχτείτε επιθέσεις από το ταίρι σας. Καλύτερα να εκτονώσετε ερωτικά αυτή την ενέργεια που θα ισχύει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχετε απροσδόκητες επιθυμίες και διεκδικήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Κάποια ερεθίσματα από φίλους η κοινωνικούς κύκλους θα σας κάνουν να βάλετε νέους στόχους και να αλλάξετε τις ιδέες σας σε πιο επαναστατικές. Τον Απρίλιο θα σας απασχολήσουν πιο σοβαρά κρίσεις για κοινά οικονομικά και εσωτερική πίεση. Μπορεί επίσης για λόγους ανωτέρας βίας να στερηθείτε το ταίρι σας – ερωτικά η ως παρουσία- ή να αντιμετωπίσετε απαιτητική συμπεριφορά. Προσοχή σε φορολογικά και κληρονομικά θέματα που μπορεί να μπλοκάρονται τώρα. Στα τέλη Ιουνίου θα κληθείτε να ολοκληρώσετε ένα κύκλο σε μια σημαντική σας σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να τελειώσει ο κύκλος της μοναξιάς , και να ανοίξει ένας νέος κύκλος με μιά νέα σχέση. Για τους δεσμευμένους, θα τελειώσει κάτι. Αν δεν θέλετε να είναι η ίδια η σχέση αυτό, τότε καλό είναι να δείτε μήπως πρέπει να τελειώσει μια συμπεριφορά σας ή μια συνήθεια. Το σίγουρο όμως είναι πως θα αφήσετε κάτι πίσω μετά από αυτή την διέλευση και θα πρέπει να δείτε τι θα πρέπει να αλλάξετε στην συμπεριφορά σας ή να προετοιμαστείτε ότι να χάσετε κάτι. Τον Αύγουστο θα γοητεύετε και θα ακτινοβολείτε, και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε αποδοχή και επιβεβαίωση. Μέσα από φιλικές σχέσεις και ομάδες θα προβληθείτε και θα κυριαρχήσετε, βελτιώνοντας την βαριά διάθεση του προηγούμενου διαστήματος. Τον Οκτώβρη θα έχετε νοσταλγική διάθεση. Θα νιώσετε το παιδί μέσα σας, να ζητάει δικαίωση για πράγματα που σας είχαν πληγώσει. Θα έχετε την επιθυμία να παίξετε και να απολαύσετε αυτά που στερηθήκατε ως παιδί. Αν έχετε παιδιά είναι καλή ευκαιρία να έθετε κοντά τους και να νιώσετε ένα με αυτά. Μπορεί για κάποιους από εσάς, να επανεμφανιστεί ένας έρωτας του παρελθόντος. Αν είναι κάτι που αξίζει για εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να το κρατήσετε. Αν όχι θα σας βοηθήσει, επαναφέροντας μνήμες από πρίν, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να σκεφτείτε αν και πόσο έχετε εξελιχθεί σε σχέση με το παρελθόν.

2ο δεκαήμερο

Το έτος αρχίζει με μοιραίες αποκαλύψεις και επικείμενες αλλαγές. Ειδικά οι γεννημένοι προς το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών θα δείτε πιο καθαρά κάποια πράγματα και θα αναγκαστείτε να τελειώσετε κάτι. Αυτό μπορεί να είναι μια σχέση, ή η προσδοκία σε σχέση με κάποιον σύντροφο. Το πιο σημαντικό είναι οι αλλαγές που θα κάνετε στον εαυτό σας. Θα πρέπει να αφήσετε πίσω συμπεριφορές και συνήθειες που σας απομακρύνουν απο τους στόχους σας και σας κάνουν να χάνετε αυτό που θέλετε. Μέσα από τα γεγονότα αυτών των ημερών θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ποιο κομμάτι του εαυτού σας πρέπει να αφήσετε πίσω. Από τα μέσα του μήνα έρχεται το σύμπαν να σας ανταμείψει για την σκληρή δουλειά που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, φέρνοντας αξιόλογες ευκαιρίες για σημαντική σχέση στους ελεύθερους. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα είστε το επίκεντρο προτίμησης και προτάσεων από άτομα που έχετε γοητεύσει και μπορείτε να κάνετε μια σχέση αλλά και χρήσιμες γνωριμίες για την δουλειά και την ζωή σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε όλη την προσοχή και την φροντίδα από το ταίρι σας και θα μπορέσετε να εξομαλύνετε εντάσεις από το προηγούμενο διάστημα αλλά και να προχωρήσετε την σχέση σας σας μια νέα φάση εγγύτητας και επικοινωνίας. Τον Απρίλιο θα έχετε δυνατότητα για οικονομικές δραστηριότητες με κέρδη ή αφορολόγητα έσοδα αλλά να είστε φειδωλοί. Το πρώτο μισό του Μαΐου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με υπηρεσίες και δικαστικές αποφάσεις σε σχέση με αδήλωτα κέρδη. Τον Ιούνιο θα έχετε βρει λύσεις για όλα τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος. Ειδικά μετά από το πρώτο δεκαήμερο θα επανέλθουν στο παρασκήνιο οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος, και θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε ότι στράβωσε και να αποκομήσετε οφέλη. Στις αρχές Ιουλίου θα επανέλθουν αποκαλύψεις για σχέσεις και συνεργασίες ίσως για να ολοκληρώσετε ότι αρχίσατε τον Ιανουάριο. Θα αποκοπείτε είτε από άτομα είτε από δικές σας συμπεριφορές για να προχωρήσετε. Τον Οκτώβριο θα επανέλθουν θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες που δρουν στη καριέρα σας. Θα αναλάβετε έντονη δραστηριότητα για να κλείσετε εκκρεμότητες για να ξεκαθαρίσετε το πεδίο της καριέρας ώστε να μην εμπλέκεται με τις σχέσεις σας. Προς το τέλος του Οκτωβρίου προσοχή σε εμπορικές συναλλαγές που μπορεί να ελλοχεύουν εξαπάτηση η απώλειες. Το έτος θα κλείσει με έντονη δραστηριότητα στον τομέα της καριέρας. Θα επιβάλλετε με την δράση σας τις απόψεις σας και θα βλέπετε να πραγματοποιούνται οι στόχοι σας.

3ο δεκαήμερο

Το μεγαλύτερο διάστημα του έτους θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες. Από την αρχή του χρόνου θα νιώθετε μια πίεση για να αλλάξετε σχέσεις η δράση και συμπεριφορές σας. Μέσα από κρίσεις και ίσως και στέρηση κάποιου σημαντικού ατόμου μπορεί να διακρίνετε τι πρέπει να αλλάξετε στην συμπεριφορά σας ή στις προσδοκίες σας. Ό,τι σας πάει πίσω θα γίνει τώρα έντονα εμφανές και θα πρέπει να επιλέξετε τι θα αφήσετε πίσω για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ειδικά στις 20 Ιανουαρίου θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για κάποιες καταστάσεις που σας πιέζουν και θα αναγκαστείτε επιτακτικά να πάρετε αποφάσεις που δεν μπορούν να καθυστερήσουν άλλο. Αποφασίστε αν θα αλλάξετε εσείς ή αν θα χάσετε σχέσεις. Το σίγουρο είναι πως θα κλείσει ένας κύκλος ζωής και θα πρέπει να προχωρήσετε με ότι μπορείτε να πάρετε μαζί σας. Αυτές οι επιρροές θα σας απασχολούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, μια και αυτές οι αλλαγές παίρνουν χρόνο και δεν είναι εύκολες. Ο Μάρτιος θα εντείνει τις κρίσεις και θα κάνει πιο έντονα εμφανείς τους λόγους που τις προκαλούν. Μην ψάχνετε τις ευθύνες στους άλλους, αλλά δείτε πως εσείς προκαλείτε τις συμπεριφορές τους η την απομάκρυνση τους. Προς το τέλος του μήνα, άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να σας διαφωτίσει σε σχέση με τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε αφού θα νιώσετε πως έχει πιο ουδέτερη ματιά στα πράγματα και η άποψη του είναι πιο αντικειμενική. Μέχρι τον Ιούνιο θα είστε στον απόηχο των αλλαγών που κάνατε ή σας επιβλήθηκαν. Τότε σταδιακά θα αρχίσετε να στρέφεστε σε πιο πνευματικά θέματα. Η φιλοσοφία ζωής που έχετε αλλάζει και νιώθετε την ανάγκη να δείτε πιο αιθερικά τα πράγματα. Θα σας απασχολήσει η θρησκεία η φιλοσοφία, η αυτογνωσία και η πνευματική σας εξέλιξη. Τον Ιούλιο θα επανέλθουν τα θέματα που σας απασχόλησαν από την αρχή του έτους. Θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναδείτε όλες τις παραμέτρους και να επανεξετάσετε τις αλλαγές που πραγματοποιείτε. Αν έχετε πάρει αποφάσεις που στηρίχθηκαν στον εγωισμό θα αναγκαστείτε να τις επανελέγξετε και θα δείτε πιο έντονα τα λάθη σας. Τον Αύγουστο αφού θα έχετε αρχίσει να αλλάζετε την φιλοσοφία ζωής θα νιώστε πως έχετε συμπαντική βοήθεια και θα νιώσετε να πραγματοποιούνται οι αλλαγές που είχατε δρομολογήσει με μια αόρατη υποστήριξη. Οι αλλαγές θα είναι καθολικές και ανατρεπτικές και θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στην αλήθεια σας και στις πραγματικές σας ανάγκες. Με την νέα αντίληψη ζωής που έχετε υιοθετήσει, βλέπετε σταδιακά να αλλάζουν όλοι οι τομείς της ζωής σας. Προς το τέλος του έτους θα αρχίσετε να εφαρμόζετε τις νέες σας αντιλήψεις στην καθημερινότητα σας και να επεκτείνετε τα οφέλη των αλλαγών σας και σε άλλους τομείς.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Δίδυμοι
Επόμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Λέων
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here