Widgets Magazine

Γενικά

Το 2020 θα συνεχίσει τις υπάρχουσες επιρροές και θα έχει σημαντικές αλλαγές κυρίως σε θέματα έρωτα, δημιουργίας και παιδιών. Αρχικά οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου, αλλά μέχρι τον Αύγουστο και οι γεννημένοι το υπόλοιπο δεκαήμερο, θα πραγματοποιήσουν ανατροπές σε θέματα φιλοσοφίας ζωής. Θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από πνευματικές αγκυλώσεις και να ανοίξετε τους ορίζοντες της σκέψης σας. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικών αντιλήψεων και θα ασπαστείτε ιδέες που μέχρι τώρα σας φαίνονταν επαναστατικές. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν μη ξεκάθαρες καταστάσεις σε θέματα σχέσεων και σημαντικών συνεργασιών. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να είστε αποδέκτες ασταθούς συμπεριφοράς, η ακόμα και εξαπάτησης από το ταίρι σας, και να νιώσετε ανασφάλεια. Οι αδέσμευτοι μπορεί να νιώσετε πως βρήκατε το ιδανικό ταίρι, αλλά μην εμπιστεύεστε την πρώτη εντύπωση, γιατί θα απογοητευτείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα αυτοπεριοριστείτε και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά τον έρωτα, τους τρόπους που παίρνετε χαρά αλλά και τα παιδιά, για όσους έχετε. Επίσης αυτά τα θέματα θα αποκτήσουν περισσότερο βάθος και κάποιες επιθυμίες σας η ερωτικές προσδοκίες να πάρουν διαστάσεις εμμονής. Προσοχή γιατί τα αισθήματα σας θα είναι βαθιά, και ότι αρχίσετε τώρα δεν θα περάσει εύκολα.

1ο δεκαήμερο

Το 2020, αρχικά οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του πρώτου δεκαήμερου, αλλά σταδιακά μέχρι τον Ιούλιο και οι γεννημένοι τις υπόλοιπες μέρες του πρώτου δεκαήμερου, θα βιώσετε ανατροπές σε θέματα φιλοσοφικής αντίληψης. Θα αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, με πιο πρωτοποριακές ιδέες που μέχρι τώρα σας ήταν απόμακρες. Ο τρόπος που βλέπετε την ζωή μεταβάλλεται σε πιο επαναστατικό και θα αρχίσετε να συναναστρέφεστε με άτομα που στο παρελθόν δεν θα επιλέγατε. Απελευθερώνεται η σκέψη σας από περιοριστικές πεποιθήσεις και μπορείτε να συλλάβετε έννοιες και ιδέες που είναι ασυνήθιστες για την ιδιοσυγκρασία σας. Οι εναλλακτικές σπουδές θα έρθουν στο προσκήνιο αυξάνοντας την επιθυμία σας για μάθηση. Μπορεί τώρα να αρχίσετε ένα επιμορφωτικό κύκλο, αλλά όσοι είστε ήδη σε σπουδές πιθανόν να αρχίσετε να αμφισβητείτε τις επιλογές σας. Ειδικά το πρώτο μισό του Απριλίου εντάσεις και περιορισμοί στην καθημερινότητα και την εργασία θα σας φέρουν ανατροπές στις φιλοσοφικές ή μαθησιακές σας επιλογές και πιθανό να θέλετε να εγκαταλείψετε ότι έχετε αρχίσει. Στα τέλη Ιουλίου θα δείτε μέσα από αποκαλύψεις πως πρέπει να κλείσετε έναν φιλικό κύκλο και να διακόψετε κάποιες σχέσεις που δεν προσφέρουν κάτι στους στόχους σας όπως έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα. Από το Αύγουστο θα επανεξετάσετε τις αλλαγές που συντελέστηκαν σε θέματα αντίληψης και φιλοσοφικής θεώρησης, βλέποντας το τοπίο όπως έχει διαμορφωθεί ύστερα από τις τελευταίες σας επιλογές. Πιθανόν να δείτε πως το παρακάνατε με τις ανατροπές και τις επαναστάσεις και μετριάσετε λίγο την ανατρεπτική σας δράση. Επίσης δικαστικές αποφάσεις ή διαδικασίες με υπηρεσίες που εκκρεμούν, μπορεί τώρα να επανέλθουν και να λυθούν οριστικά. Στα τέλη Νοεμβρίου θα σας απασχολήσει το σπίτι και η οικογένεια. Ένα συναισθηματικό φορτίο ίσως θαμμένο μέσα σας, θα αρχίσει να μεγαλώνει μέσα από αποκαλύψεις που το επαναφέρουν και πρέπει να βρείτε τρόπο να το εκτονώσετε. Αυτό μπορεί να αφορά και άλλους εκτός από εσάς, άμεσα η έμμεσα μέλη της οικογένειας . Οι συνειδητοποιήσεις που θα κάνετε θα αλλάξουν τις σχέσεις όπως ήταν μέχρι τώρα και πιθανόν να ξεβολευτούν κάποιοι από την στάση σας. Το σίγουρο είναι πως στο τέλος αυτής της περιόδου θα έχετε διαμορφώσει συνθήκες πιο κοντά στην αλήθεια σας που θα εκφράζουν περισσότερο τις πραγματικές σας ανάγκες σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι.

2ο δεκαήμερο

Το 2020 θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και σημαντικών συνεργασιών. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας συγκεχυμένη και ανώριμη και πιθανόν να νιώσετε ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Κάποιοι θα νιώσετε τη γη να κινείται κάτω από τα πόδια σας και κάθε αίσθηση σταθερότητας που είχατε θα κλονιστεί. Αυτό μπορεί να προέλθει από εξαπατήσεις από την πλευρά του/της συντρόφου σας η από εξιδανίκευση που οφείλεται σε εσάς. Θα προσπαθείτε να ερμηνεύσετε την συμπεριφορά της άλλης πλευράς και δεν θα ξέρετε πως να κινηθείτε. Αν είστε μόνοι, θα βλέπετε τις ευκαιρίες για σχέση που θα προκύπτουν ως ιδανικές με την πρώτη εντύπωση, αλλά στην συνέχεια θα ανατρέπονται τα δεδομένα και θα απογοητεύεστε. Αυτό το διάστημα θα προσελκύετε άτομα που έχουν κάποια αδυναμία ή κάποιο πρόβλημα και χρειάζονται βοήθεια. Εσείς θα είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε άνευ όρων και θα πρέπει να φροντίσετε να καταλάβετε τι θέλει ο άλλος για να μην απογοητευτείτε. Το καλό είναι πως από τα τέλη Ιανουαρίου και ως τις αρχές Μαρτίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες διασκέδαση και έρωτα. Θα είναι μια περίοδος χαράς διασκέδασης και δημιουργίας. Στις εξόδους θα νιώθετε πως ακτινοβολείτε και γοητεύετε και οι προτάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Οι συνθήκες θα ευνοούν για να το απολαύσετε και να επωφεληθείτε από την συγκυρία. Αν έχετε παιδιά θα είναι μια περίοδος αυθόρμητης επικοινωνίας και χαράς, αφού θα νιώστε πως και εσείς ξαναγίνεστε παιδί. Στις αρχές Ιουνίου θα έχετε κάποιες αποκαλύψεις σε θέματα καριέρας και με κάποιο τρόπο αυτό θα σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια σας. Πιθανόν να νιώσετε πως οι δικοί σας άνθρωποι δεν συμμερίζονται τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και δεν βοηθούν στην εξέλιξη της καριέρας σας. Επίσης με τα αδέλφια σας μπορεί να υπάρξουν μη ξεκάθαρες καταστάσεις, η πράγματα που σας κρύβουν και σας αφορούν με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αποφασίσετε πως να δράσετε. Το σίγουρο είναι πως θα γίνουν αλλαγές και θα αποτινάξετε κάτι που σας βαραίνει. Από τις αρχές Αυγούστου και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου η διασκέδαση η χαρά το φλερτ και η δημιουργία επανέρχονται. Κάποιες γνωριμίες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα θα ξαναεμφανιστούν και μπορεί τώρα να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να εξελιχθεί σε μια σχέση που θα υπόσχεται την αγάπη και την εγγύτητα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα ξεκαθαρίζοντας τις παρεξηγήσεις.

3ο δεκαήμερο

Το μεγαλύτερο διάστημα του έτους θα σας απασχολεί ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά για όσους έχετε. Ίσως να μην έχετε διάθεση να απολαύσετε χαρές που μέχρι τώρα σας γέμιζαν ή να σας απωθεί ο έρωτας. Ίσως σας έχει πληγώσει κάτι και βιώνετε κρίση ή μπορεί τα συναισθήματα σας τώρα να έχουν πολύ βάθος και να σας φαίνονται πιο βαριά από ότι συνήθως. Μπορεί να γίνετε πιο κτητικοί και να νιώσετε πως δεν εμπιστεύεστε το ταίρι σας ή πως θα θέλατε να το ελέγχετε περισσότερο. Αν κάνετε κάποια σχέση αυτό το διάστημα θα είναι με μεγαλύτερης ηλικίας άτομο ή κοινωνικά καταξιωμένο και πιο σοβαρό από ότι επιλέγατε συνήθως μέχρι σήμερα. Όσοι έχετε παιδιά θα έχετε αυξημένες ευθύνες και ίσως να πρέπει να σηκώσετε μαζί τους κάποιο βάρος τους, η να τους συμπαρασταθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση. Αν έχετε εγκυμοσύνη αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να περιοριστείτε. Παράλληλα θα έχετε συνέχεια στην σκέψη σας αυτά τα θέματα και πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες κρίσεις σε σχέση με αυτά. Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται δύσκολα, αλλά θα σας αναβαθμίσουν και θα σας κάνουν να πετύχετε κάτι που θέλατε. Θα γίνουν όλα με τέτοιο τρόπο που στο τέλος θα έχετε θετικά αποτελέσματα χωρίς καλά-καλά να καταλάβετε πως έγινε. Ειδικά από τις αρχές του Μαρτίου θα αρχίσετε να βλέπετε θετικά αποτελέσματα. Οι καρποί του κόπου που καταβάλατε το προηγούμενο διάστημα θα σας αποδώσουν επιτυχία στον έρωτα, πραγματικές στιγμές απόλαυσης και εγγύτητα με τα παιδιά σας, μέχρι τα μέσα Μαΐου. Από εκεί και μέχρι τις αρχές Αυγούστου, θα επανέλθουν οι ίδιες καταστάσεις αλλά για να λύσετε ότι έχει απομείνει και με σχετικά εύκολο τρόπο. Παρ΄όλη την πίεση του προηγούμενου διαστήματος θα είναι τώρα μια δημιουργική περίοδος που θα χαρείτε τον έρωτα την διασκέδαση και την παιδική πλευρά του εαυτού σας. Θα ακτινοβολείτε και θα γοητεύετε, και οι επιτυχίες θα σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Τα προβλήματα που είχατε με τα παιδιά ή το ταίρι σας θα διαλυθούν και θα δώσουν την θέση τους στην χαρά και την ικανοποίηση. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου ο ερωτισμός σας κορυφώνεται. Θα είστε πιο επιβλητικοί με το ταίρι σας και σεξουαλικότητα σας δεν θα αφήνει περιθώρια άρνησης. Προσπαθήστε να εκτονώσετε αυτή την ενέργεια με έρωτα και επικοινωνία για να αποφύγετε εντάσεις. Επίσης οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους θα μπορέσετε τώρα να διεκπεραιώσετε με δυναμικό τρόπο και να λύσετε φορολογικά ή κληρονομικά ζητήματα. Στα μέσα Δεκεμβρίου η δράση σας αυτή θα ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι σας, ως περιουσιακό ή ως οικογένεια. Θα λήξετε κάτι που σας ενοχλούσε και σας πήγαινε πίσω η θα πάψετε μια οικονομική απώλεια που έχει να κάνει με κοινά περιουσιακά στοιχεία.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Λέων
Επόμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Ζυγός
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here