Widgets Magazine
Αν εκείνο που θέλετε από το νέο έτος είναι ουσιαστική αλλαγή, αλήθεια και ανανέωση, θα νιώσετε ότι οι ευχές σας εισακούσθηκαν. Αυτό ισχύει περισσότερο για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και για όσους έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία από την πρώτη έως την εντέκατη μοίρα του ζωδίου σας και των υπόλοιπων Σταθερών (Ταύρο, Λέοντα και Υδροχόο). Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι εκείνος που θα επηρεαστεί περισσότερο και παρότι θεωρείστε δύσκολοι στο να ανατρέψετε όσα συντηρείτε, η ανάγκη για αλήθεια θα νικήσει. Κανείς δεν λέει ότι θα είναι απαραίτητα εύκολο αλλά θα συμβεί: Θα θελήσετε να δείτε κατάματα τις ανάγκες σας σε σχέση με όσα λαμβάνετε μέχρι στιγμής. Θα δοθεί η απαραίτητη ώθηση ώστε να σπάσετε δεσμά που σας βαραίνουν και να ανανεωθείτε. Αν δείτε σχέσεις και συνεργασίες να τελειώνουν θα είναι γιατί δεν εξυπηρετούν τίποτα πλέον και έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Παράλληλα, η προσωπική σας εξέλιξη είναι μονόδρομος κι εσείς ανήκετε σε εκείνους που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το απόλυτο: Ιδού η ευκαιρία. Οι φόβοι και οι ενοχές δεν θα βοηθήσουν σε κάτι, άλλωστε εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα πως μόνο ό,τι είναι νεκρό δεν επιδέχεται καμία αλλαγή, πλην εκείνης της αναγέννησης.
Όσοι πάλι δεν επηρεάζεστε από την διέλευση του Ουρανού (ακόμα), έχετε μπροστά σας μία χρονιά κατά την οποία θα διευρύνετε τις γνώσεις σας, θα κάνετε συμβόλαια και αγοραπωλησίες, θα μετακινηθείτε αρκετά και θα ασχοληθείτε με κληρονομιές και άλλα οικονομικά θέματα.
Θα είναι σημαντικό να μην αμελήσετε φέτος την υγεία σας, από το καλοκαίρι και μετά ιδιαίτερα και να είστε τυπικοί με ό,τι την αφορά. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού θα είναι ενοχλητική με κάποιο τρόπο και σας καλεί να είστε προσεκτικοί με τα ατυχήματα. Έντονες μέρες προβλέπονται και στα εργασιακά σας και ιδιαίτερα στις σχέσεις με συναδέλφους και υφισταμένους την ίδια περίοδο. Εάν έχετε υπό την προστασία σας κατοικίδια ζωάκια, φροντίστε για την υγεία και την ασφάλεια τους.
Το 2020 θα είναι ένα έτος επαναπροδιορισμών και ενδοσκόπησης. Μπορεί να έρθετε σε κάποιου είδους σύγκρουση με τον ίδιο σας τον εαυτό κι ευχόμαστε να βγείτε νικητές. Ακόμα και ο σεξουαλικός τομέας θα ενεργοποιηθεί αρκετά. Μη φοβάστε τις αλλαγές, τίποτα δεν εξελίσσεται χωρίς αυτές. Προχωρήστε χωρίς φόβο αλλά με όλο το πάθος που σας χαρακτηρίζει. Η ζωή σας επιφυλάσσει δώρα και εκπλήξεις.
Το 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Σκορπιού
Αρκετοί έχετε πάρει ήδη μία καλή ιδέα από την διέλευση του Ουρανού. Το 2020 θα είναι η χρονιά που όλο το δεκαήμερο θα τη βιώσει. Όσα αναφέρθηκαν στην εισαγωγή περί αλλαγών, αφορούν κυρίως εσάς. Αν μπορεί να δοθεί μία συμβουλή, είναι η εξής: Μην αντιστέκεστε. Η αντίσταση θα είναι πιο επίπονη. Τίποτα από όσα έχουν γερές ρίζες στη ζωή σας δεν θα ταρακουνηθεί. Ζητούμενο του Ουρανού είναι να αφήσει πίσω ό,τι δεν έχει ίχνος αλήθειας ώστε να σας οδηγήσει σε αυτή. Κι εσείς, αγαπάτε την αλήθεια. Είναι καιρός να το υπενθυμίσετε στον εαυτό σας. Αγαπάτε και τον έλεγχο φυσικά, μόνο που αυτή τη φορά, οι συνθήκες σας υπερβαίνουν κι αν πιστεύετε ότι όσα ελέγχετε (ή νομίζετε πως ελέγχετε) είτε μπορούν να ανατραπούν είτε να μην σας αφορούν πλέον.
Το θετικό σε όλα τα παραπάνω είναι ότι οι ίδιες σας οι ανάγκες θα σας οδηγήσουν εκεί, σε μεγάλο βαθμό. Νιώθετε εδώ και καιρό πώς θα πρέπει να αλλάξετε τον βηματισμό σας, να ανανεωθείτε. Ο Ουρανός όμως είναι και ο  πλανήτης των σοκ κι έτσι αρκετοί θα τον βιώσετε με αυτόν τον τρόπο, ειδικά όσοι επιμένετε να προσκολλάστε σε καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν έχουν πλέον να σας δώσουν κάτι. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι εκείνες που δεχτούν τα… πυρά κυρίως. Έτσι, πολλοί θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, άλλοι θα αποφασίσετε να πάρετε διαφορετικό δρόμο και κάποιοι, θα δείτε να αποφασίζονται οι επερχόμενες αλλαγές από τους άλλους. Η τελευταία εκδοχή είναι και η δυσκολότερη και εδώ πρέπει να επαναληφθεί: Περπατήστε παράλληλα με το ρεύμα και όχι εναντίον του. Αλλάζει βίαια και απότομα μόνο ότι αρνούμασταν να δούμε ότι δεν λειτουργεί. Οι σχέσεις γίνονται για να μας ωριμάζουν, να μας εξελίσσουν και να μας κάνουν καλύτερους, όχι για να μας βολεύουν στην ανυπαρξία και την ρουτίνα τους αν κι εφόσον  εκεί έχουν καταλήξει.
Το 2020 φιλοξενεί ακόμα ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός που σας αφορά: Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα επηρεάσει σε πρώτη φάση όσους έχετε γεννηθεί 23, 24, 25/10, αν και όλοι οι Σκορπιοί θα αντιληφθείτε αρχικά την αλλαγή αυτοί. Όσοι έχετε γενέθλια στις παραπάνω ημερομηνίες όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις επιπλέον ευθύνες που θα προκύψουν στην οικογένεια, την ακίνητη περιουσία και τους γονείς. Η διέλευση του Κρόνου δεν είναι εύκολη και θα σας εγκλωβίσει λόγω των υποχρεώσεων που θα προκύψουν αλλά μέσω αυτής θα δομήσετε τα μελλοντικά σας οικοδομήματα. Η περίοδος από τα τέλη Μαρτίου έως τις αρχές Ιουλίου θα χαρακτηρίζεται από τα παραπάνω. Οι πρώτες μέρες του Απριλίου χρειάζονται προσοχή εκ μέρους σας, προσέξτε ώστε να μην προκύψουν ατυχήματα. Ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου οριστικά πάλι στα τέλη του έτους και μάλιστα συναντά τον Δία που εισέρχεται κι εκείνος στο ίδιο ζώδιο. Πολλοί θα νομιμοποιήσετε κάτι εκείνη τη περίοδο και θα εγκαινιάσετε μία νέα φάση ζωής, αφού θα έχει προηγηθεί πολλή και γόνιμη ενδοσκόπηση.
Φροντίστε να μην αμελήσετε θέματα υγείας φέτος, να είστε τυπικοί σε εξετάσεις και δώστε προσοχή σε συνεργάτες, συναδέλφους και υφισταμένους, ειδικά από το καλοκαίρι κι έπειτα, όπου η κατάσταση στον χώρο εργασίας αναμένεται εύφλεκτη και είναι εύκολο να ενταθούν οι σχέσεις εκεί.
Ενεργοποιημένος θα είναι και ο τομέας των οικονομικών, ειδικά όσων σχετίζονται με τρίτους, τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες. Προσέξτε τις συναλλαγές σας, έχετε έτσι κι αλλιώς μία τάση στο να είναι κρυφές αλλά οι κινήσεις σας πρέπει να είναι σοφά μελετημένες προκειμένου να μην βγείτε χαμένοι.
Θα δουλέψετε πολύ με τον εσωτερικό σας κόσμο αυτή την χρονιά, κάτι που μπορεί να πυροδοτηθεί από διάφορα εξωτερικά γεγονότα, ανά πάσα στιγμή και ξαφνικά. Με κάποιο τρόπο, θα διαπιστώσετε ότι θα σας απασχολήσει και η σεξουαλική σας ζωή (κάτι που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στο μυαλό σας σε μόνιμη βάση) αλλά αυτή τη φορά, θα εκφραστεί διαφορετικά, ενδεχομένως και απελευθερωτικά. Έτσι, εν κατακλείδι, έχετε δύο επιλογές: Είτε να αντισταθείτε, δυσχεραίνοντας την κατάσταση, είτε να αφεθείτε και να απολαύσετε την προσωπική σας μεταμόρφωση  αλλά και την μεταμόρφωση της ίδιας σας της ζωής, που θα σας οδηγήσει σε καλύτερες συνθήκες στο μέλλον. Η πρώτη εκδοχή, κρύβει φόβο. Η δεύτερη εκδοχή, μετάλλαξη και αναγέννηση. Και τα δύο είναι στη φύση σας. Επιλέξτε το σωστό.
Το 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Σκορπιού
​Στη μόνη περίπτωση που ο Ουρανός δεν επηρεάζει το προσωπικό σας ωροσκόπιο πλην του Ήλιου σας, καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε πως λειτουργεί στο Α’ δεκαήμερο του ζωδίου σας, ώστε να καταλάβετε τι έχετε να περιμένετε στο μέλλον. Στο μέλλον. Όχι ακόμα. ​Προς το παρόν, αν δεν συντρέχουν άλλοι – αστρολογικοί – λόγοι, είστε όχι μόνο ασφαλείς αλλά και ευνοημένοι, με εξαίρεση όσους έχετε γεννηθεί 2 και 3/11 και θα πάρετε μία πρώτη γεύση.
Με τον τρίτο φυσικό σας οίκο ενεργοποιημένο, μπορεί έως τώρα να είχατε πολλές και απαιτητικές μετακινήσεις ή υποχρεώσεις λόγω σπουδών, να σας απασχόλησαν αδέρφια και περίγυρος ή να έπρεπε να κινηθείτε για να γίνουν  συμβόλαια και συμφωνίες. Από τα μέσα του Ιανουαρίου έως και τις αρχές Μαρτίου, το σίγουρο είναι ότι απελευθερώνεστε από θέματα που αφορούν τα παραπάνω. 
 
Πολλοί θα αποφασίσετε να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσον ή να αγοράσετε εκείνο που θέλετε. Άλλοι πάλι θα κάνετε επικερδείς συμφωνίες και θα ωφεληθείτε από αδέρφια, συγγενείς  ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Για άλλους, η εύνοια του Δία θα αφορά νέους κύκλους σπουδών, μετακινήσεις και σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα αποφορτιστεί (ως ένα βαθμό τουλάχιστον) η σκέψη σας. Δεν είστε και οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι του κόσμου, το γνωρίζετε. Η παρουσία του Κρόνου αλλά και του Πλούτωνα στον τρίτο φυσικό σας οίκο, μπορεί να έβαλε σε τάξη κάποια πράγματα, να σας έβαλε σε διαδικασία να σκεφτείτε σοβαρά  και να στήριξε πολλά θέματα αλλά δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς αισιόδοξη. Ήρθε η ώρα να “ελαφρύνει” η κατάσταση.
​ Ο τομέας των οικονομικών θα σας απασχολήσει. Οι εκλείψεις της χρονιάς θα φροντίσουν να τον κινητοποιήσουν κι αυτό  θα εκφραστεί σύμφωνα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Καλού – κακού, προσέξτε τα έκτακτα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σας κάνουν να αισθανθείτε ανασφάλεια. Η ανασφάλεια εγείρει ερωτήματα για το πόσο τελικά αξίζουμε κι ίσως χρειαστεί να μπείτε στην διαδικασία φέτος να μετρήσετε εκ νέου τι λαμβάνετε και τι δίνετε, πέραν των οικονομικών.
​Στα μέσα του Μαΐου του 2020, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Πολλοί Σκορπιοί θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την σεξουαλική σας ζωή και καθόλου απίθανο να δείτε να επανέρχονται σεξουαλικοί σύντροφοι από το παρελθόν. Σε άλλους, θα εκφραστεί οικονομικά αυτή η αστρολογική συνθήκη και θα πρέπει να λειτουργήσετε προσεκτικά ώστε  να λάβετε ό,τι πρέπει ή να διευθετήσετε όσα μπορείτε.
Με την άλλη πολύ σημαντική αναδρομή, του Άρη στο ζώδιο του Κριού, ισχύει και για εσάς ότι και για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδίου σας: Δεν πρέπει να αμελήσετε θέματα υγείας, ούτε τις υποχρεώσεις  σας προς τα κατοικίδια σας, που καλό είναι να προσέχετε για να μην έχετε θέματα. Παράλληλα, ο χώρος εργασίας σας και οι σχέσεις σας με συναδέλφους και υφισταμένους θα περάσουν κάποιου είδους κρίση και η ενέργεια θα είναι πολεμική. Ας αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές  εσείς τουλάχιστον.
Το 2020, σας δίνονται ευκαιρίες λοιπόν. Συνεχίζουν να υποστηρίζονται οι ιδέες σας, να εμπνέεστε και να δημιουργείτε. Θα δείτε και με την στήριξη του Ποσειδώνα, όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Κρύβει αυτή η χρονιά λοιπόν, μία μεγάλη ευκαιρία: Τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολο να σταθεροποιηθούν κάποιοι τομείς της ζωής σας και θα δεχτείτε μεγαλύτερες πιέσεις. Η ευκαιρία κρύβεται στη τωρινή σας δράση, που υποστηρίζεται. Επιλέξτε έξυπνα, δράστε έντιμα και προσεκτικά, μην απλώνεστε παραπάνω από εκεί που ορίζουν οι δυνάμεις σας. Κάποιες περίοδοι του 2020 είναι απαγορευτικές για ενάρξεις, ενημερωθείτε πριν κινηθείτε. 
Το 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού
Η απόσταση ανάμεσα στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και στο δικό σας, είναι απόσταση δύο διαφορετικών κόσμων. Αν λοιπόν ο προσωπικός σας αστρολογικός χάρτης δεν συνδέεται με τις σημαντικές αλλαγές που θα φέρει ο Ουρανός στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου και σε όσους έχουν εκεί πλανήτες και μαθηματικά σημεία, είστε σε πολύ καλό σημείο.
Υποστηρίζεστε σε πολλά επίπεδα. Καταρχάς, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας, παρά τις όποιες επικοινωνιακές και νοητικές απαιτήσεις έχουν από εσάς (ειδικά οι δύο τελευταίοι) θα δώσουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την έμπνευση μέσω των ιδεών που θα προκύψουν και την πρακτική εφαρμογή τους που θα είναι επωφελής για εσάς στο μέλλον. Σπουδές, συμβόλαια, αγορές, ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, θα υποστηρίζεται. 
Χρειάζεται όμως λίγη προσοχή στα ατυχήματα, ειδικά από τον Αύγουστο κι έπειτα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού και στον έκτο φυσικό σας οίκο και οι συναντήσεις του με τους Κρόνο και Πλούτωνα,  απαιτούν από εσάς συνέπεια σε θέματα υγείας και ελεγχόμενη συμπεριφορά. 
Είστε δε ιδιαίτερα τυχεροί όσοι έχετε γεννηθεί 12 – 13/11 και θα έχετε την στήριξη του Ποσειδώνα που θα “πατήσει” στο δεκαήμερο σας για λίγο και θα υποστηρίξει τα όνειρά σας, την δημιουργικότητα σας αλλά και το θέμα των απογόνων αν σας ενδιαφέρει. 
Η ίδια περίοδος θα φέρει εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον και είναι εύκολο να διαταραχθούν οι σχέσεις σας με συναδέλφους και υφισταμένους, άρα η διαχείριση του θυμικού εκείνη την περίοδο θα είναι σημαντική, ώστε να μην αδικηθείτε εάν δεν ευθύνεστε γι’ αυτό. Προσοχή και στα κατοικίδια σας. 
Οι εκλείψεις του έτους θα ενεργοποιήσουν τον τομέα των οικονομικών σας και όσων σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια. Θα έχετε πολλά “δούναι και λαβείν” κατά τη διάρκεια του έτους που πλησιάζει. Στο πλαίσιο των νέων συμφωνιών που θα προκύψουν άλλωστε, είναι λογικό. Όμως οι εκλείψεις συνδέονται και με κάποιου είδους απώλεια και θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι όσο περνάει από το χέρι σας. Θα τεθούν και θέματα ασφαλειών… Σας δίνει ασφάλεια εκείνο που έχετε ή νομίζετε ότι η ασφάλεια ισούται με βόλεμα; Τροφοδοτείστε ουσιαστικά; Άλλωστε και για εσάς θα έρθουν διλήμματα με την Αφροδίτη και την αναδρομή της στον όγδοο φυσικό σας οίκο για το κατά πόσο ικανοποιήστε με αυτά που λαμβάνετε, σε ψυχολογικό, οικονομικό και σεξουαλικό επίπεδο. Μία έκφραση όλου αυτού μπορεί να είναι και η επιστροφή χρημάτων ή ο διακανονισμός χρεών. Προσοχή εκεί, διότι το λάθος timing μπορεί να φέρει εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Θα είναι κρίμα γιατί η σύνοδος Δία – Πλούτωνα μπορεί να αποδειχτεί επικερδής για εσάς, αρκεί να προστατεύσετε την φήμη σας.
Σας περιμένουν όμορφα πράγματα λοιπόν. Χρειάζεται η δική σας συμβολή για να γίνουν ακόμα καλύτερα. Αφήστε το ένστικτο αυτοπροστασίας σας να λειτουργήσει απλά. 
Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Ζυγός
Επόμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Τοξότης
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here