Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο

Κάνοντας ο Δίας την είσοδο του στο δεκαήμερο σας τα ξαφνικά ταξίδια και οι πνευματικές αναζητήσεις δεν θα σας λείψουν αυτήν την περίοδο. Καινούργια ξεκινήματα επαγγελματικά και υποχρεώσεις που αφορούν την καριέρα είναι στο προσκήνιο. Νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα σας πλησιάζουν. Όσο για τις κρυφές απολαύσεις λίγη προσοχή δεν βλάπτει. Φροντίστε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Τον Μάρτιο μήνα, η κρυμμένη δυναμικότητα σας εκδηλώνεται με νέες ιδέες, με ιδιαίτερο ρομαντισμό και ιδεαλιστικό τρόπο σκέψης. Οι γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες παίρνετε μια γεύση των αλλαγών που επίκεινται και αφορούν την καριέρα σας, την κοινωνική σας θέση ή την καταξίωση σας. Ερωτικές καταστάσεις παίρνουν μια πιο ολοκληρωμένη μορφή. Τον Απρίλιο είστε σε φάση αιφνίδιων αποφάσεων για τον τρόπο που θα κινηθείτε επικοινωνιακά, όπως επίσης και στο πως θα απολαύσετε τα ερωτικά ερεθίσματα που δέχεστε αλλά και τις οικονομικές ευκαιρίες που προκύπτουν. Η καθημερινότητα σας συνδέεται άμεσα με την εργασία σας η οποία εισάγει πρωτοποριακά και ιδιαίτερα ερεθίσματα. Η Πανσέληνος του Μαΐου ολοκληρώνει τις ταξιδιάρικες κινήσεις, διαθέσεις και σκέψεις, ενώ εσείς εστιάζεστε σε οικονομικές δοσοληψίες με νέες πηγές εσόδων, σκεπτόμενοι πιο πρακτικούς τρόπους οικονομικών εισροών. Τον Ιούνιο δώστε την πρέπουσα σημασία στο επικοινωνιακό κομμάτι με συγγενικά, γειτονικά πρόσωπα αλλά και σ ότι αφορά τα έγγραφα σας. Μπορείτε τώρα να απαιτήσετε χρήματα δεδουλευμένα που δεν σας είχαν δοθεί. Τον Ιούλιο προκύπτουν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ίσως σας έρθουν από δύο πηγές έσοδα. Φροντίστε μηχανικά το όχημα σας. Με τον Αυγουστιάτικο αέρα θα έχετε ερωτικές συναντήσεις, θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, επικοινωνιακοί με τα παιδιά σας και χαρούμενοι μ αυτά, όσο για τον επόμενο μήνα η προσέγγιση του ερωτικού σας ενδιαφέροντος γίνεται με όμορφο και ευγενικό τρόπο. Εξωραϊσμός του χώρου κατοικίας σας μπαίνει στο πρόγραμμα. Τον Οκτώβριο μήνα, ερωτικές υποθέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία ή επίλυση θεμάτων που αντιμετωπίζατε μαζί τους. Επίσης φροντίστε το φυσικό σας σώμα! Το Νοέμβριο μήνα οι σχέσεις, οι συνεργασίες αλλά και ο γάμος θα χρειαστούν προσοχή. Άτομα απ τον εργασιακό σας χώρο σας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, ενώ εμπλέκεστε σε εμμονικές ερωτικές ιστορίες. Στο τέλος του χρόνου οι γεννημένοι τις τρείς πρώτες μέρες του ζωδίου θα εδραιώσουν μέσα από σοβαρή δουλειά και προσπάθεια τις επαγγελματικές τους επιδιώξεις. Θα βρίσκεστε σε αναζήτηση και ανταλλαγή φιλοσοφικών ιδεών και σκέψεων.

2ο Δεκαήμερο

Η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, σας χαρακτηρίζουν στις επαφές σας με το εξωτερικό και την καριέρα. Εκμεταλλευτείτε και ευχαριστηθείτε την εύνοια των πλανητών αυτή την περίοδο. Να έχετε όμως μια δεύτερη σκέψη σε όποιες ερωτικές ή οικονομικές επαφές προκύψουν. Ίσως κάποια φιλική σχέση πάρει ερωτική μορφή. Τον δεύτερο μήνα του χρόνου είστε μπροστά σε αντιπαραθέσεις στον εργασιακό και οικογενειακό χώρο. Επανεξέταση προηγούμενων στόχων. Σε μικροσκόπιο μπαίνει ο φιλικός σας κύκλος ξεκαθαρίζοντας το συγκεκριμένο τοπίο. Φροντίστε ο λόγος…  με τους φίλους σας να είναι ειλικρινής. Επίσης χρειάζεται λίγη προσοχή στις δημιουργικές σας αναζητήσεις. Ο Μάρτιος είναι για σας περίοδος ολοκλήρωσης σχεδίων, ευχαρίστησης, ικανοποίησης και διασκέδασης. Ταξίδια μακρινά με φίλους, απολαύσεις προσωπικές με το άτομο που σας γοητεύει. Μέσα στον Απρίλιο ο χώρος της εργασίας και της υγείας θα είναι οι τομείς που θα έχουν ένα αποτέλεσμα ολοκλήρωσης. Μην εμπλέκετε τα ερωτικά με φίλους. Δραστηριότητες με καινούργιες πρωτοποριακές ιδέες στα επαγγελματικά, σας ικανοποιούν. Πολλά λέγονται πίσω από την πλάτη σας, αδιαφορήστε. Μάιος με βήμα ταχύ…φλέρτ και γοητεία. Χρήματα από διαφορετικές πηγές. Δεύτερη ευκαιρία προσέγγισης ζητούν άτομα από το ερωτικό παρελθόν σας. Συνομιλίες και επαφές στα εργασιακά σας. Την περίοδο του Ιουνίου έχετε την εντύπωση πως δεν εισακούεστε ούτε καν από τους συγγενείς σας. Φροντίστε ότι υπογράφετε, ότι αποστέλλετε, ότι λέτε να φιλτράρονται. Οφειλές σε τράπεζες, εφορίες, δάνεια, διατροφές πρέπει να διευθετηθούν. Ξεκαθάρισμα κληρονομικών υποθέσεων. Ιούλιος με μετακινήσεις, ταξίδια, αλλά και πνευματικές, φιλοσοφικές αναζητήσεις σας ευχαριστούν, γιατί ο εσωτερικός σας κόσμος είναι σε μια μικρή αναστάτωση. Τον Αύγουστο επανεξετάζετε θέματα ταξιδιών και φιλοσοφικών ή εκπαιδευτικών θεμάτων που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Τάση για απομόνωση, μυστικές εργασίες ή ακόμα συζυγικά θέματα. Μες τον Σεπτέμβριο ίσως κάποια ανακαίνιση ή μετακόμιση σας προκύψει. Διασκέδαση, χαρά, καλό κλίμα στην οικογένεια. Δώστε περισσότερο έμφαση στην εμφάνιση ή την υγεία σας. Αποφύγετε τον Οκτώβριο μήνα την ένταση μέσα στην σχέση σας και φροντίστε να επανατοποθετήσετε τα θέματα, που σας απασχολούν προς επίλυση. Επανεμφάνιση ερωτικών συντρόφων απ το παρελθόν. Οι καινούργιες σχέσεις θα πρέπει να εξεταστούν λίγο παραπάνω γιατί μπορεί να κρύβουν ένα στοιχείο εξαπάτησης. Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας έντασης με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Ξεκαθαρίσματα με σχέσεις του παρελθόντος. Ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου χρειάζεται καλύτερο έλεγχο σε οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τρίτους.

3ο Δεκαήμερο Ταύρου

Η καινούρια χρονιά σας βρίσκει με ταξιδιάρικη διάθεση και βελτίωση των πνευματικών σας αναζητήσεων. Από τον επαγγελματικό χώρο ίσως μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε σχέση αγάπης. Το Φεβρουάριο μήνα το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε επαγγελματικές προοπτικές και με τις μετακινήσεις να είναι το σημαντικό ενδιαφέρον του μήνα. Θα χρειαστεί να διευθετήσετε κληρονομικές υποθέσεις, οικονομικά που αφορούν τρίτους αλλά και φροντίδα για το σπίτι. Ο Μάρτιος είναι ένας δυνατός μήνας για εσάς. Οι φίλοι, οι συλλογικοί χώροι κι ο έρωτας αυτή τη περίοδο πρωτοστατούν στη ζωή σας και παίζουν ένα πρωταρχικό ρόλο. Ο Απρίλιος σας γεμίζει με αισιοδοξία κι αναγεννητική διάθεση. Θέματα νομικής φύσης θα βρουν τη λύση τους. Τα γενέθλια σας σάς βρίσκουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς στον εργασιακό χώρο αλλά με κάποιες εντάσεις. Επανεξετάζετε ζητήματα που το τελευταίο διάστημα έχριζαν ιδιαίτερης προσοχής όπως νομικά, φιλοσοφικά ή εκπαιδευτικά. Τον Ιούνιο, δύο οικονομικές πηγές θα σας απασχολήσουν. Οι φίλοι θα είναι αυτοί που θα σας ενεργοποιήσουν την καλλιτεχνική σας διάθεση. Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα σε συγγενικά πρόσωπα εξ αγχιστείας. Με συμπάθεια κι αγάπη για τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και κοντινές μετακινήσεις και ανανέωση επικοινωνιακή σας χαρίζει ο μήνας Ιούλιος. Ορισμένοι από εσάς θα έχετε εμπορικές συναλλαγές και άλλοι θα αναπτύξετε συγγραφική διάθεση. Τον Αύγουστο θα έχετε νέα ξεκινήματα σε ό, τι αφορά την οικογένεια. Κάποια ανακαίνιση σπιτιού ή πιθανή μετακόμιση ακόμη και σε άλλη χώρα ενδέχεται να συμβεί. Οικονομική εισροή μπορεί να έχετε από δύο πλευρές. Οι αξίες και οι στόχοι αλλά και το ερωτικό σας ενδιαφέρον προέρχεται από διαφορετικά πρόσωπα. Η μεταμόρφωση του τρόπου σκέψης και του λόγου σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Το Σεπτέμβριο η ερωτική σας διάθεση για φλερτ, η δημιουργικότητα σας με λεπτομερή τρόπο, όπως επίσης, η αγάπη σας για την πρόοδο των παιδιών σας σάς ανανεώνει εσωτερικά. Τον Οκτώβριο τα έσοδα σας από διάφορες πλευρές βελτιώνονται όπως και τα θέματα τα κληρονομικά. Η ερωτική σας ανανέωση είναι δεδομένη όμως παρόλα αυτά χρειάζεστε ηρεμία. Τον Νοέμβριο μήνα θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί στον τρόπο επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας ή τον/την σύντροφό σας . θα υπάρχουν στοιχεία ανισορροπίας κι επιθετικότητας. Αλλαγή στην καθημερινότητά σας. Προσοχή σε θέματα υγείας. Ότι έχει να κάνει με κληρονομικά ζητήματα, δάνεια, τράπεζες ενεργοποιούνται για ξεκαθαρίσματα. Σε μία μετακίνηση ίσως γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο που μπορεί να γίνει σύντροφό σας ή να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here