Widgets Magazine

Από τις έξι εκλείψεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του 2020, οι τρείς γίνονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι  το νέο έτος είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενεργοποιηθεί ό,τι σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας σε κάποιο επίπεδο, ιδιαίτερα αν έχετε ωροσκόπο Τοξότη. Θα αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις και θα ανοίξει χώρος για να μπουν νέοι άνθρωποι  στη ζωή σας. Είναι αφυπνιστικές, σημαντικές (και σημαδιακές) οι χρονιές αυτές και δείχνουν επερχόμενες σημαντικές αλλαγές, σε πολλά επίπεδα.

Τα καλά νέα ξεκινούν με τον οικονομικό τομέα. Παρά την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας πέρσι, δεν καταφέρατε να ανακάμψετε οικονομικά (στον βαθμό που θα θέλατε τουλάχιστον). Οι επεκτάσεις που έγιναν όμως, θα δώσουν καρπούς φέτος. Με κάποιο τρόπο θα νιώσετε πιο ασφαλής με όσα αφορούν τα εισοδήματα σας αλλά και τα συναισθήματα σας. Και αυτό, θα οφείλεται σε εσάς.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, στρέφεται στις σχέσεις σας. Παλιές, νέες, συνεργατικές ή συντροφικές, επηρεάζονται όχι μόνο από τις εκλείψεις αλλά και από την Αφροδίτη, της οποίας η ανάδρομη πορεία θα φέρει και παλιές σχέσεις και συνεργασίες αλλά θα επηρεάσει και τις καινούργιες.

Δημιουργικότητα, νέες ιδέες, νέες σχέσεις, καινούργια σελίδα λοιπόν. Αλλά και αλλαγές. Το 2020 σας καλεί να αποχαιρετήσετε ό,τι φθαρμένο και να καλωσορίσετε ό,τι νέο.

Το 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Τοξότη

Πρόκειται για τη χρονιά που ο Κρόνος αποχωρεί από τον Αιγόκερω (προσωρινά έστω) και μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέχρι τώρα, δημιούργησε απαιτήσεις και εγκλωβισμούς στον οικονομικό τομέα και έφερε θέματα ασφάλειας και προσωπικής αξίας στην επιφάνεια, προκειμένου να εργαστείτε πάνω σε αυτά και να βρείτε νέες ισορροπίες στην αναζήτηση της πληγωμένης σας αυτοπεποίθησης. Τα πρώτα δείγματα θα φανούν ήδη από τον Μάρτιο του 2020 και μετά, που μπορεί να είναι κουραστικός σε ό,τι σχετίζεται με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, μετακινήσεις  ή και τις σπουδές σας, αλλά θα αρχίσει παράλληλα να δίνει σάρκα και οστά σε ιδέες, συμβόλαια κλπ και να ωθεί σε χρήσιμη γνώση. Ακόμα πιο εμφανή θα είναι τα παραπάνω προς το τέλος του έτους, που για αρκετούς μάλιστα θα είναι περίοδος αλλαγής ή αγοράς μεταφορικού μέσου.

Ας γυρίσουμε όμως στην αρχή της χρονιάς που όλα δείχνουν πως θα είναι έντονη. Πριν καλά – καλά προλάβετε να σηκωθείτε από το γιορτινό τραπέζι, δείχνει να θέτετε σε εφαρμογή δράσεις που αφορούν νέα ξεκινήματα και να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις, κάτι που θα δημιουργήσει πίεση μεν αλλά θα αποδώσει δε. Παρ’ όλα αυτά προφυλάξτε την υγεία σας από πυρετούς και ιούς αλλά και ατυχήματα γιατί οι μέρες θα είναι επικίνδυνες για τα παραπάνω όπως και για εντάσεις που μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις και έριδες με τους γύρω σας. Έντονο και το διάστημα πριν τα μέσα Μαΐου ως τα τέλη του, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων αυτή τη φορά.

Από ‘κει και πέρα, ο τομέας που θα σας απασχολήσει θα είναι οι… άλλοι. Σύντροφος, συνεργάτες, νέοι άνθρωποι αλλά και παλιοί που επιστρέφουν, επανα – οριοθέτηση του χώρου και του χρόνου σε σχέση με τους ανθρώπους γύρω σας. Μπορεί δε ο ανάδρομος Άρης να μην «ακουμπάει» κατά τη διάρκεια της αναδρομής του το δεκαήμερο σας, θα πυροδοτήσει όμως με την είσοδο του στον Κριό ακόμα περισσότερο τον ερωτικό τομέα, κοντά στα τέλη Ιουνίου. Σε γενικές γραμμές, είναι εμφανές το ότι ερωτικά αλλά και σεξουαλικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να «παιδέψετε» το μυαλό σας για να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν έχετε ωροσκόπο Τοξότη. Θα υπάρξουν διλήμματα που θα φέρουν σε σύγκριση το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις.

Είστε αρκετοί εκείνοι που θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα επίσης ή με τα οικονομικά του συντρόφου σας (ακόμα και με την μεταξύ σας σεξουαλική σχέση). Όπως είπαμε, θα δημιουργηθούν διλήμματα με κάποιο τρόπο κι εσείς θα πρέπει να βρείτε την φόρμουλα της ισορροπίας.

Σημαντικός και ο Δεκέμβριος, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Αναφέρθηκε και νωρίτερα: Η σύνοδος Δία – Κρόνου από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει νέες συμφωνίες, συμβόλαια, γνώσεις και βεβαιώσεις σπουδών αλλά και μέσα μεταφοράς. Εξαιρετική συγκυρία για φοιτητές αλλά και εκπαιδευτές.

Θετική χρονιά σε γενικές γραμμές το 2020, χρονιά που θα δείξει πως «οι σπόροι έχουν βγάλει βλαστό».  Οι αποφάσεις και οι δράσεις σας θα είναι πιο σίγουρες και σταθερές, γιατί θα το έχετε κερδίσει. Το 2020 θα είναι η χρονιά που θα ξανασυναντήσετε την χαμένη σας αισιοδοξία και θα δείτε με άλλο μάτι το μέλλον. Προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να σας φέρουν ξαφνικά θέματα υγείας μόνο.

Το 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Τοξότη

Και τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας έχετε να αντιμετωπίσετε από μία σημαντική έκλειψη, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε και να επαναπροσδιορίσετε όσα αφορούν σχέσεις και συνεργασίες παντός είδους. Τα παραπάνω θα είναι ακόμα πιο έντονα για όσους έχετε γεννηθεί από τις 5 έως τις 10 Δεκεμβρίου. Όσοι έχετε γεννηθεί δε από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου περίπου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που δυστυχώς για τους περισσότερους, δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε πολλά επίπεδα αλλά κυρίως σε όσα αφορούν την υγεία σας (μην εξασθενήσετε) και τις αποφάσεις σας αλλά και την συμπεριφορά των άλλων απεναντι σας που μπορεί να γίνει εξαπατητική. Ιδιαίτερη προσοχή σε αγορές, συμφωνίες και συμβόλαια. Όσο για τον έρωτα που… καραδοκεί, δεν μπορούμε να πούμε πολλά (δεν μας ρωτάει άλλωστε) παρά μόνο το ότι οι μεγάλες προσδοκίες μπορεί να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Μην θεωρείτε την εμπιστοσύνη δεδομένη φέτος αν ανήκετε σε αυτές τις ημερομηνίες, τσεκάρετε πολλές φορές κάτι πριν του αφεθείτε και ελάτε σε επαφή όσο είναι δυνατόν με το πιο πνευματικό σας κομμάτι, ώστε να εκτονώσετε ιδανικότερα την δύσκολη αυτή διέλευση.

Από τις 18/1 έως τις αρχές Φεβρουαρίου, φαίνεται να αναλαμβάνετε δράση. Περισσότερες υποχρεώσεις και δημιουργικός οίστρος αλλά και εντάσεις που εύκολα μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις. Παρομοίως η περίοδος από τα τέλη Μαΐου  έως και τα μέσα Ιούνη περίπου, με τη διαφορά του ότι εδώ έχει λόγο και η έκλειψη της 5ης Ιουνίου που επηρεάζει το δεκαήμερο σας και ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί τις μέρες κοντά στις 7/12. Από το καλοκαίρι κι έπειτα, φαίνεται πως προτεραιότητα παίρνουν όσα αφορούν σχέσεις, συνεργασίες, γενικά τους σημαντικούς άλλους και τη θέση τους στη ζωή σας. Φυσικά και θα βιώσετε αλλαγές, με πολλούς να κλείνετε κύκλους εφεξής και να καλωσορίζετε νέους ανθρώπους στις ζωές σας, άλλοι όμως θα δείτε κύκλους που νομίζατε ότι είχαν κλείσει, να μην έχουν τελικά και να σας καλούν σε αποφάσεις. Οι αποφάσεις όμως ούτε εύκολες θα είναι απαραίτητα ενώ δυστυχώς υπάρχει και η πιθανότητα εάν κι εφόσον βρίσκεστε υπό την επιρροή του Ποσειδώνα, να μην είναι και οι σωστές. Εκεί, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Στην τελική, κάντε την πρέπουσα ανασκόπηση για ανθρώπους που σας απογοήτευσαν ήδη στο παρελθόν και λάβετε υπόψιν σας ότι κάτι τέτοιο, δεν είναι δύσκολο να ξανασυμβεί.

Οι τελευταίοι μήνες του χρόνου θα είναι έντονοι δημιουργικά αλλά και ερωτικά. Χαρείτε τους και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ανασύρει ιδέες που τώρα μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες. Ο έρωτας και το πάθος θα λάβουν περίοπτη θέση για πολλούς από εσάς, άλλωστε φαίνεται να έχουν την τιμητική τους φέτος με κάποιον τρόπο. Ευκαιρία να δημιουργήσετε λοιπόν και να το χαρείτε, σε κάθε επίπεδο.

Το 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Τοξότη

Ο Κρόνος μπορεί να βρίσκεται για μεγάλο διάστημα του νέου έτους στον δεύτερο φυσικό σας οίκο και να πιέζει τα οικονομικά σας αλλά υπάρχουν πλέον και πολλές αντισταθμίσεις που θα σας ωθήσουν να αφαιρέσετε κάποια από τα βάρη σας και να νιώσετε καλύτερα. Κατά τη διάρκεια του έτους δε, θα αναρωτηθείτε πολλές φορές (και μετά από πολλά συνεχόμενα έτη πίεσης), αν τελικά υπάρχει θέμα ικανοτήτων ή προσωπικής αξίας και δεν λαμβάνετε τα αποτελέσματα που θα θέλατε, αλλά θα οδηγηθείτε γρήγορα σε θετικά συμπεράσματα.

Άλλωστε το 2020, μέχρι και το τέλος του, θα φέρνει κάποιες κρίσεις ταυτότητας σχετικά με το ποιοι είστε, πως σας βλέπουν οι άλλοι, αν αυτά που έχετε σας καλύπτουν ή ακόμα κι αν καλύπτετε εσείς τους άλλους. Όλα χρήσιμα γιατί θα σας οδηγήσουν τελικά σε εξίσου χρήσιμα συμπεράσματα.

Δεν εξαιρείστε κι εσείς από τις εκλείψεις της νέας χρονιάς, με την τελευταία του Δεκεμβρίου να σας αφορά άμεσα. Εντωμεταξύ όμως, θα έχει προηγηθεί η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και του Άρη στο ζώδιο του Κριού, που θα επαναφέρουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών και θα απασχολήσουν τη σκέψη σας. Είναι εύκολο να αλλάξουν τα δεδομένα που ως τώρα είχατε ή να αλλάξει έστω η μορφή κάποιων σχέσεων και συνεργασιών. Ζυγίστε  διπλά και τριπλά τις αποφάσεις πάνω σε αυτά, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου σας, δηλαδή 12/13 Δεκεμβρίου. Το 2020 είναι η χρονιά που ο Ποσειδώνας, πλανήτης που μέσα στα υπόλοιπα σχετίζεται με την πλάνη και την εξαπάτηση, θα επισκεφτεί το δεκαήμερό σας.

Το όνομα «Ποσειδώνας»  θα το ακούτε συχνά τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν, είναι χρήσιμο να ξέρετε αν έχετε γεννηθεί στις ημερομηνίες που αναφέρθηκαν ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις, επιλογές και καταστάσεις ή πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να λειτουργείτε με βάση τη λογική και να αφήσετε πίσω τον επιπόλαιό σας εαυτό και την υπεραισιοδοξία σας, ώστε να μην χρειαστεί να απογοητευτείτε αργότερα.

Οι τελευταίοι μήνες του έτους είναι και για εσάς πολύ δημιουργικοί. Δώστε βάση σε σχέδια και ιδέες που γεννιόνται (αλλά και επανέρχονται) γιατί μπορεί εύκολα να οδηγήσουν σε θαυμαστά αποτέλεσματα. Εκτός από πολύ δημιουργικοί, είναι και εξαιρετικά… ερωτικοί! Χαρείτε το πάθος που θα προκύψει αλλά χρησιμοποιήστε και την ενέργεια που θα έρθει για να σχηματοποιήσετε τα δημιουργήματα σας όποια κι αν είναι αυτά.

Το τέλος του έτους θα σας βρει έτοιμους να επαναπροσδιορίσετε το ποιοι είστε και τι θέλετε. Είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων, είτε εσωτερικών αναγκών, είτε με συνδυασμό των παραπάνω, θα θελήσετε να αλλάξετε πράγματα, σχέσεις ή καταστάσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να πατήσετε στα πόδια σας και να θέσετε νέα δεδομένα σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σττον ίδιο σας τον εαυτό που είναι βέβαιο ότι θα δει τα πράγματα αλλιώς μέχρι να φύγει το 2020…

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Σκορπιός
Επόμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Αιγόκερως
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here