Widgets Magazine

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το 2020 θα είναι μια χρονιά… προπαρασκευαστική για εσάς με τον Κρόνο να περνά στο ζώδιο σας από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο για μια πρόβα τζενεράλε! Και ο Κρόνος ως παραδοσιακός σας κυβερνήτης θα αποδειχθεί πολύ σημαντικός για τα επόμενα δυόμιση τουλάχιστον χρόνια… Ο Δίας από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει ως φύλακας του ονειρικού σας κόσμου, θα προστατεύει τον ύπνο και το υποσυνείδητό σας. Θα αναπτύξετε αισιόδοξες ‘’φοβίες’’ για το μέλλον γιατί τα δεδομένα και οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει… και γιατί τον επόμενο χρόνο θα τον υποδεχθείτε στο δικό σας ζώδιο και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για τα δώρα του. Μια χρονιά εσωστρέφειας που θα σας κάνει ωριμότερους και ανεκτικότερους με τους άλλους θα είναι το 2020 για εσάς τα απρόβλεπτα τέκνα του Ουρανού. Προσπαθήστε να διευκολύνετε τη χρονιά σας τοποθετώντας τις ενέργειες σας περισσότερο στον άξονα της λογικής και λιγότερο του συναισθήματος, εκμεταλλευόμενοι τις  θετικές για εσάς όψεις των μεγάλων . Καταστρώστε πλάνα και εκεί γύρω στην άνοιξη με την ισχυρή θέληση του Κρόνου προσπαθήστε να τα υλοποιήσετε!  Θα είναι χρονιά σοβαρότητας και σταθεροποίησης η νέα χρονιά και μην ξεχνάτε πως την ανταμοιβή θα την κερδίσουν όσοι έπραξαν ηθικά το προηγούμενο διάστημα.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 21- 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ως καθαρόαιμα παιδιά του Ουρανού, εσείς του πρώτου δεκαημέρου είστε πάντα έτοιμοι για ανατροπές τις οποίες  ο κυβερνήτης σας από τον Ταύρο, σας τις χάρισε απλόχερα μέσα στο 2019.  Η δράση του θα συνεχίσει να είναι παρόμοια και το 2020 καθώς θα βάλει και πάλι  σε δοκιμασία τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές και θα σας φέρει  μετακινήσεις και μετακομίσεις προκειμένου να σταθεροποιηθείτε αργότερα, μετά το καλοκαίρι. Το πρώτο μισό της νέας χρονιάς θα μοιάζει με αγώνας δρόμου μετ΄ εμποδίων και εσείς θα πρέπει να αποδείξετε πόσο καλοί αθλητές είστε. Ιδιαιτέρως προσεχτικοί οι Υδροχόοι των δύο πρώτων ημερών που θα σας τεστάρει ο Κρόνος την άνοιξη και τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού πριν επιστρέψει ανάδρομος και πάλι στον Αιγόκερω.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εκτός από παιδιά του ρηξικέλευθου Ουρανού είστε και παιδιά του αιωνίως έφηβου Ερμή, εσείς οι Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου. Και καθώς ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες θέσεις του… δικαίως λένε πως είστε πανέξυπνοι, με μόνο κίνδυνο να γίνεστε διανοητικά σνομπ ορισμένες φορές. Όλη αυτή την εξυπνάδα σας θα επιστρατεύσετε το 2020 για να καταφέρετε να ισορροπήσετε καταστάσεις και ανθρώπους! Αλλαγές ζωής σημαντικές καθώς οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει και θα θέσετε βάσεις ζωής με τον Κρόνο και το Δία πραγματικά στο ζώδιο σας από το τέλος του 2020. Επισημοποιήσεις, γάμοι αλλά και απόκτηση απογόνων θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της φετινής χρονιάς.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 10 – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η γλυκιά Αφροδίτη συγκυβερνήτης σας από δεκανό, σας κάνει λιγότερο αντιδραστικούς από του υπόλοιπους Υδροχόους και συνάμα πιο τρυφερούς συναισθηματικά. Το 2020 θα είναι περισσότερο ευνοϊκό για  τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ιδιαιτέρως τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο και Ιούνιο. Το φθινόπωρο θα αποδειχθεί θετικό για τις σχέσεις και ίσως ο άνθρωπος που θα καθορίσει ως σύντροφος την πορεία της ζωής σας για τα επόμενα χρόνια, να μπει στη ζωή σας τις ζεστές φθινοπωρινές  ημέρες του 2020. Μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι πολύ πιθανό να μπείτε σε σκέψεις επισημοποίησης ή και γάμου. Το πρόσημο για το 2020 θα είναι θετικό και οι προοπτικές ακόμη καλύτερες καθώς στο τέλος της ίδιας χρονιάς ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Αιγόκερως
Επόμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Ιχθύες
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here