Widgets Magazine
Tο ότι βρίσκεστε ανάμεσα στα ζώδια που δοκιμάστηκαν έντονα τα τελευταία χρόνια, είναι αναμφισβήτητο. Βρίσκεστε σε φάσεις αλλαγών, επαναπροσδιορισμών, σκληρής δουλειάς και μεγάλων υποχρεώσεων. Είναι πολλά τα βάρη αλλά θα έλεγε κανείς, όσο κι αν δεν είναι ακόμα απολύτως ορατό, ότι διανύετε μία μακρά περίοδο “σποράς”. Οι σημαντικές αλλαγές που έλαβαν και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν χώρα και το 2020, θα αρχίσουν να δίνουν καρπούς ήδη από φέτος για κάποιο διάστημα αλλά η μεγάλη συγκομιδή που περιμένετε θα φανεί λίγο αργότερα. 

Προβλέπεται λοιπόν μία χρονιά με δουλειά, επιπλέον αλλαγές για κάποιους από εσάς και σημαντικά γεγονότα (ανάλογα το δεκαήμερο που ανήκετε) αλλά και αρκετές ευκαιρίες. Όλοι οι σημαντικοί τομείς της ζωής σας θα είναι ενεργοποιημένοι: Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα του οίκου, της οικογενείας και των συγγενών σας, η σημαντική αναδρομή του Άρη θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες ενώ η Αφροδίτη θα φέρει θέματα σπουδών, νόμου, ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές, εκδόσεις και εξωτερικό. Οι σημαντικές εκλείψεις που φιλοξενεί το 2020, έρχονται να υπερτονίσουν τους παραπάνω τομείς. Ας θυμόμαστε ότι οι αλλαγές δεν λειτουργούν εναντίον μας, ακόμα κι αν αρχικά φαίνεται να μας ξεβολεύουν. Πολλές οι απαιτήσεις του νέου έτους λοιπόν αλλά και οι αλλαγές που θα σας πάνε πιο μπροστά και θα σας δυναμώσουν, κάτι που δεν έχετε άδικο αν δεν μπορείτε να το εντοπίσετε ακόμα αλλά θα διαπιστώσετε σίγουρα στο μέλλον. Θα δείτε ότι θα ανασύρετε δυνάμεις που δεν γνωρίζατε καν ότι έχετε και θα βάλετε καινούργια όρια. Άλλωστε, είναι καιρός να σκεφτείτε κι εσάς. Τα δικά σας θέλω, τις δικές σας ανάγκες. Ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που πάντα σκέφτονται και τους άλλους (και αυτό είναι υπέροχο), εις βάρος της δικής σας ικανοποίησης όμως πολλές φορές. Καιρός να αλλάξετε κάποια πράγματα και να δείτε κάποια άλλα αλλιώς. Όλο αυτό, ξεκινάει πρώτα από μέσα σας. 

Το 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Ζυγού 

Από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας, είστε το πιο ευνοημένο για το 2020. Καταρχάς, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, δέχεστε την εύνοια του Δία, που μπορεί να μην παραμείνει πολύ στο δεκαήμερό σας αλλά σίγουρα θα επηρεάσει το πολύπαθο κομμάτι της οικογένειας και της κατοικίας ή της ακίνητης περιουσίας σας, που σας ταλαιπώρησαν με κάποιο τρόπο στο παρελθόν. Είτε θα σας απελευθερώσει από κάποια βάρη και καταστάσεις, είτε θα φέρει επεκτάσεις κάποιου είδους (αγοραπωλησίες κλπ), αρκεί να μελετάτε προσεκτικά τις κινήσεις σας και να μην παίρνετε βιαστικές κι επιπόλαιες αποφάσεις.

Ο Φεβρουάριος, από τα μέσα του και μετά είναι έντονος, πυροδοτούνται ζητήματα σπιτιού, γονέων, ακίνητης περιουσίας και οικογένειας και πάλι, με τον Άρη να ενεργοποιεί την έκλειψη του προηγούμενου Δεκέμβρη. Αφορά περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί 26 ως 29 Σεπτεμβρίου και χρειάζεται προσοχή στους παραπάνω τομείς. Από τον Μάρτιο όμως, όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα πάρετε μία μικρή γεύση από την υποστήριξη του Κρόνου που με την είσοδο του στον Υδροχόο, θα δείξει σε όσους δούλεψαν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι αξίζουν ανταμοιβή και θα αρχίσει να σταθεροποιεί καταστάσεις. Η μεγάλη στήριξη, θα έρθει με το οριστικό πέρασμα του στον Υδροχόο αργότερα και θα ευνοήσει σταδιακά τους εκπρόσωπους όλους του ζωδίου τα επόμενα χρόνια. Έχετε να περιμένετε πολλά στην πορεία λοιπόν, ακόμα κι αν η διαδρομή μέχρι εκεί, δεν είναι απολύτως ομαλή. Μάλιστα, με το δεύτερο πέρασμα του στον Υδροχόο προς τα τέλη του έτους και την πολύ σημαντική συνάντηση του με τον Δία στο ίδιο ζώδιο, πολλοί θα  επισημοποιήσετε σχέσεις, θα φέρετε παιδιά στον κόσμο – σημαντική όχι μόνο αυτή η χρονιά αλλά και η επόμενη για όσους προσπαθούν- , θα κάνετε σημαντικές ενάρξεις και συμβόλαια επιχειρηματικά ή θα ξεκινήσετε σημαντικές δημιουργικές διαδικασίες, με το γράμμα του νόμου. Άλλωστε όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες – πρώτες μέρες, έχετε να αντιμετωπίσετε και την έκλειψη στην πρώτη μοίρα του Καρκίνου που θα γίνει το καλοκαίρι του 2020 αλλά θα ενεργοποιηθεί αρκετά νωρίτερα, από τις αρχές του έτους και θα σημάνει σημαντικές αλλαγές (μέσω κρίσεων) στον επαγγελματικό τομέα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς, σας δημιουργεί διλήμματα και δεύτερες σκέψεις. Πολλοί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε θέματα με ανωτέρους ή κάποιον από τους γονείς σας. Αναμένεται ένα έντονο καλοκαίρι λοιπόν, με τον άξονα καριέρας – οικογένειας να είναι απόλυτα  ενεργοποιημένος αλλά με το μέλλον να υπόσχεται σημαντικά πράγματα – σταθμό για τη ζωή σας.

Για όλους τους Ζυγούς, ή όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, είναι χρονιά – ορόσημο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες, τον τομέα δηλαδή για τον οποίον ζει κι αναπνέει το ζώδιο σας. Όχι μόνο οι εκλείψεις αλλά και η πολύ σημαντική αναδρομή του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα φέρει ζητήματα προς  επίλυση (χωρίς να λείψουν οι  εντάσεις), οριστικά ξεκαθαρίσματα, πρόσωπα από το παρελθόν που θα σας απασχολήσουν εκ νέου αλλά και πολλές απαιτήσεις από τους γύρω σας. Μετά το πέρας της χρονιάς, οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας θα έχουν αλλάξει μορφή: Άλλωστε, θα αλλάξετε κι εσείς οι ίδιοι, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Θα αναγκαστείτε να αναζητήσετε ισορροπίες ανάμεσα στις εκρήξεις που θα δημιουργούνται και την αρμονία που είναι ζητούμενο σας ή θα καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να διατηρείτε καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν μόνο  για χάρη της συντήρησης της όποιας σχέσης, επειδή από τη φύση σας αποφεύγετε τις “αναταράξεις”. Οι ελεύθεροι θα δείτε να έρχονται νέα (ή και γνώριμα) πρόσωπα στη ζωή σας και να δημιουργούνται καινούργιες σχέσεις, ενώ θα δούμε πολλούς Ζυγούς να επισημοποιούν σχέσεις και συνεργασίες.

Αναδρομεί και η Αφροδίτη τον Μάΐο του 2020 στο ζώδιο των Διδύμων και σε κάποιο βαθμό, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με σπουδές, συγγενείς, ανοιχτά ζητήματα (ή που νομίζατε ότι είχαν κλείσει) με το εξωτερικό και τον νόμο.

Θα σας απασχολήσει όμως και το νόημα που έχουν οι σχέσεις για εσάς και το πως επηρεάζουν τη ζωή σας. Γενικά, πως βρίσκετε πλήρωση μέσα από την αγάπη; Ο τρόπος σκέψης σας θα αλλάξει σε κάποια πράγματα, ακόμα και η κοσμοθεωρία σας, κάτι που ευτυχώς λειτουργεί επιβοηθητικά για το ζώδιο σας και υπογραμμίζεται από τις  εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Υποστηρίζονται θέματα σπουδών και επιμόρφωσης γενικά. Αλλαγές μεταφορικών μέσων, ενώ τα αδέρφια και οι συγγενείς γενικά, θα παίξουν κάποιο ρόλο φέτος.

Το 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Ζυγού 

Η χρονιά που φεύγει, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για εσάς. Περάσατε από Συμπληγάδες, αναγκαστήκατε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, πιο δύσκολα, νιώσατε εγκλωβισμένοι, υποχρεωθήκατε σε επίπονες μεταλλάξεις που ως σκοπό όμως είχαν την ανάδυση του νέου, πιο ώριμου εαυτού σας. 

Είχατε όμως και μικρές ή και μεγαλύτερες νίκες. Δεν υπάρχει κάποιος που προσπάθησε να σας εκδικηθεί, υπάρχουν ευκαιρίες για ωρίμανση, που δυστυχώς ποτέ δεν έρχεται με τον εύκολο τρόπο.

Θα ήταν ψέματα αν λέγαμε ότι το 2020 θα είναι “περίπατος” για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Με τις εκλείψεις να επιμένουν στον άξονα Καρκίνου – Υδροχόου, έρχεται να ξεκαθαρίσει η “ήρα από το σιτάρι”, ακόμα κι αν όσα φύγουν από τη ζωή σας, αφήσουν μία ανοιχτή τρύπα από πληγή. Όμως αυτή τη φορά, θα είστε δυνατότεροι. Κουρασμένοι μεν, δυνατότεροι δε. Ο Δίας που θα έρθει αρκετά νωρίς στο δεκαήμερο σας (από τα μέσα του Γενάρη ήδη), θα φροντίσει να σας απελευθερώσει από κάποια πράγματα που ακόμη σας βαραίνουν, να δώσει ευκαιρίες και κυρίως, ελπίδα. Λίγη προσοχή στον παρορμητισμό σας και την ανάγκη για επέκταση μετά τους τόσους περιορισμούς που προηγήθηκαν μόνο, προκειμένου να αποφύγετε επιπολαιότητες. Οπότε, το 2020 παρότι έχει γενικές δυσκολίες, για εσάς θα είναι απελευθερωτικό και γόνιμο. Θα πάρετε όχι μόνο ανάσα αλλά και… φόρα να κερδίσετε όσα στερηθήκατε και για όσα δουλέψατε τα προηγούμενα χρόνια!

Έντονο θα είναι το διάστημα από τις αρχές έως τα τέλη Μαρτίου, με τον Άρη από τον Αιγόκερω να περνά στο δεκαήμερο σας και να ενεργοποιεί την επερχόμενη έκλειψη της 5ης Ιουλίου 2020, που αφορά όσους έχετε γεννηθεί από 3 έως και 8 Οκτωβρίου περίπου ή όσους έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία κοντά στην 14η μοίρα των Παρορμητικών ζωδίων (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό κι Αιγόκερω). Θα σας απασχολήσουν θέματα γονέων, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας πάλι για κάποιο λόγο ή ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Άλλωστε, από τα μέσα Ιουνίου θα φροντίσει και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου να τα υπογραμμίσει, όπως και οι εκλείψεις. Από τον Μάιο ήδη θα επανέλθουν και θέματα που θα έχουν ως αναφορά το εξωτερικό, τις σπουδές ή νομικά ζητήματα που είναι ανοιχτά. Χρειάζεται προσοχή σε συμβόλαια και  συμφωνίες εκείνο το διάστημα. 

Ο Ιούλιος, από τα μέσα του και μετά, θα είναι απαιτητικός σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, ποικιλοτρόπως: Ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις για πολλούς, για άλλους θα είναι περίοδος σημαντικών ενάρξεων σε σχέσεις και συνεργασίες, γεγονός που θα δημιουργήσει απαιτήσεις και αναστατώσεις. Για όλα τα παρορμητικά ζώδια όμως, η πιο “εύφλεκτη” περίοδος θα είναι από τον Σεπτέμβρη έως και τον Δεκέμβρη: Εκεί, με την αναδρομή και αργότερα την ορθοδρόμηση του Άρη, θα γίνουν αλλαγές και θα προετοιμαστούν νέες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή. 

Άρα, κάποιες ανακατατάξεις θα λάβουν χώρα με το νέο έτος και αν έχετε “υπόλοιπα” κάθε είδους που θα πρέπει να τακτοποιηθούν, θα δοθεί η ευκαιρία έστω και μέσω εντάσεων. Άλλωστε, πότε απουσιάζουν εντελώς; Εστιάστε στο ότι όλα θα γίνουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες και θα προετοιμάσετε ακόμα καλύτερα τα επόμενα σας, πολύ σημαντικά βήματα. Τα πολύ δύσκολα πέρασαν, η δουλειά συνεχίζεται. Αυτό είναι το μήνυμα για εσάς και αυτή τη φορά, είναι πιο ελπιδοφόρο.

Το 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Ζυγού 

Το 2020 θα είναι μία χρονιά που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο αν έχετε γεννηθεί από τις 11 έως τις 16 Ιανουαρίου κυρίως: Ο Πλούτωνας έχει πλέον επισκεφθεί οριστικά το δεκαήμερο σας και αν οι παραπάνω ημερομηνίες σας αφορούν, έχετε να βαδίσετε το δρόμο που έρχεται αργά ή γρήγορα στη ζωή, εκείνον της μεγάλης αλλαγής. Όσα τον ενεργοποιούν δεν είναι εύκολα και έρχονται υπό τη μορφή κρίσεων. Δεν θα το αντιληφθείτε σε πρώτη φάση, αλλά η όλη διαδικασία θα είναι καθαρτική. Προσκολλήσεις, θέματα που έχετε απωθήσει ή που πιστεύατε ότι είχατε λύσει θα έρθουν εκ νέου στο προσκήνιο για να αντιμετωπιστούν και να νικηθούν μία και καλή, αν εργαστείτε με αυτά όπως πρέπει. Όλα αυτά πυροδοτούνται μέσω κρίσεων. 

Το 2020 θα είναι μία χρονιά μόχθου, κυριολεκτικού αλλά και νοητικού. Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε πως σε ανάλογες περιόδους, ο Κρόνος χρειάζεται υπομονή, δουλειά και σοβαρότητα. Από τις 22/3 έως και τα τέλη Ιούνη – αρχές Ιούλη, θα απομακρυνθεί από εσάς, για να επιστρέψει για τελευταία φορά στο δεκαήμερο σας έως και τα τέλη του έτους. Υπάρχουν απαιτήσεις λοιπόν και θα πρέπει να τις δείτε σοβαρά, έχοντας υπόψιν σας όμως ότι θα οδηγήσουν σε σημαντικά πράγματα στο άμεσο μέλλον, όσο κι αν κάτι τέτοιο δεν είναι ορατό την εποχή των δυσκολιών. Είναι σημαντικό να θυμάστε επίσης ότι χρειάζεται σοβαρότητα και συνέπεια σε θέματα υγείας και προσοχή σε ό,τι αφορά το μυοσκελετικό σας σύστημα και το δέρμα. 

Ο στόχος είναι η κάθαρση σε όλα τα επίπεδα κι όσο κι αν ακούγεται δύσκολο, είναι η χρονιά που καλείστε να ανακαλύψετε όσα θα σας οδηγήσουν στο να αναδυθείτε νέοι, προχωρώντας στο μέλλον απαλλαγμένοι από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. 

Παρ’ όλα τα εμπόδια που ενδεχομένως θα προκύψουν, θα είναι και πολλές οι ευκαιρίες για άνοδο των οικονομικών, φήμη και αναγνώριση. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή, είναι η αρνητική φήμη: Στο χέρι σας είναι να την αποφύγετε. Πολύ σημαντική η χρονιά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας επίσης. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού, υπόσχεται να σας οδηγήσει σε αποφάσεις. Το ποιες μπορεί να είναι εξαρτάται από το σύνολο του αστρολογικού σας χάρτη. Κάποιοι θα δείτε να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας και να θέτουν νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, άλλοι θα ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και θα κρατήσετε όσα πρέπει, άλλοι θα βιώσετε εντάσεις και θα ολοκληρώσετε σχέσεις που δεν έχουν λόγο να υφίστανται. Η αναδρομή του Άρη απέναντι σας πάντως, συν όλα τα υπόλοιπα αστρολογικά δεδομένα, σε καμία περίπτωση δεν θα συντηρήσει τα πράγματα ως έχουν αυτή τη στιγμή: Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει αλλάξει το σκηνικό και για πολλούς μάλιστα θα “σοβαρέψει’.

Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να μαθαίνει ότι η σκληρή δουλειά συνεχίζεται, ότι θα προκύψουν δοκιμασίες ή ότι θα πρέπει να αλλάξει πολλά από όσα ξέρει κι έχει μάθει να συμβιώνει μαζί τους. Ποιος εξαιρείται όμως από όλα τα παραπάνω; Είναι ουτοπικό να πιστεύουμε ότι η ζωή μας, από την πρώτη έως την τελευταία της μέρα, θα είναι “περίπατος”. Όλοι βιώνουμε περιόδους πιέσεων και καταφέρνουμε να τις ξεπεράσουμε. Αυτές είναι και οι περίοδοι που βάζουμε τον σπόρο για τα επερχόμενα σημαντικά. Θα δείτε τα αποτελέσματα αργότερα και θα βγείτε ωριμότεροι και πιο συνειδητοποιημένοι από την χρονιά που έρχεται. Θα ανακαλύψετε και θα φέρετε στο φως την πιο βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σας, που θα μπορεί να στηρίζεται στις δυνάμεις του. Θα αγαπήσετε την έκδοση αυτή. 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Παρθένος
Επόμενο άρθροΟι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 – Σκορπιός
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here