Widgets Magazine

ΓΕΝΙΚΑ

Απαλλαγμένοι πλέον από τον Κρόνο που σας κούρασε και σας ταλάνισε τα προηγούμενα χρόνια (από το τέλος του Δεκέμβρη του 2014 μέχρι το Δεκέμβριο του 2017) βαδίζετε πιο σοφοί, πιο σίγουροι αφού καταφέρατε πλέον να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να βγείτε νικητές. Έχοντας γεμίσει το καλάθι της ζωής σας από καλοσύνη, αγάπη στην οικογένεια, τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και περισσό ενδιαφέρον για την καριέρα σας και τις σχέσεις.

Μέσα στο 2018 έχουμε αλλαγή – μετακίνηση πλανητών πολύ σημαντικών για σας, όπως του Κρόνου στον Αιγόκερω, που είναι ιδιαίτερα φιλικός βρισκόμενος μέσα στην τριπλότητα του στοιχείου της Γης.  Στον Ταύρο σ’ άλλο ένα ζώδιο της ίδιας τριπλότητας κάνει τα πρώτα βήματα του ο Ουρανός, αγγίζοντας τις πρώτες μοίρες. Μια χρονιά που θα σας ανταμείψει με αγάπη, έρωτα και διάθεση για αναζητήσεις, είτε θρησκευτικές, είτε μεταφυσικές. Έχοντας το βλέμμα σας στραμμένο, με ολόφρεσκη διάθεση, στις μετακινήσεις, μικρές ή πολύ μακρινές φροντίστε να καταγράφετε  όσα πέφτουν στην αντίληψη σας από τις καινούριες εμπειρίες.

Με ρυθμιστές τον Δία, τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα επηρεαστούν οι αισθηματικές σχέσεις και οι επαγγελματικές συνεργασίες και θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο για συμβίωση. Με την Αφροδίτη σε ευνοϊκά ζώδια τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα ήταν καλό να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές για έναν συνοδοιπόρο – σύντροφο στη ζωή.

Η χρονιά ξεκινά με μια σεληνιακή έκλειψη στην 11η μοίρα του Λέοντα, στο 12ο ηλιακό σας σπίτι και σας επηρεάζει σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ψυχισμό σας, τις φοβίες, τα άγχη, τα μυστικά, τις τύψεις και πιθανόν να  σας ξύσει λίγο τις πληγές του παρελθόντος. Τώρα είναι ίσως ευκαιρία να απαλλαγείτε από όλα αυτά, να τα αποτινάξετε. Θα πρέπει  να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας, αλλά και σε άτομα που ‘διακρίνετε’ ότι σας επιβουλεύονται., τους λεγόμενους κρυφούς εχθρούς. Είναι περίοδος απομόνωσης για να ξεκαθαρίσετε το ‘εγώ σας’ που απειλείται. Μιας και έχετε αποθέματα κρυμμένης θέλησης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε ώθηση στον εαυτό σας, να βγείτε προς τα έξω και να υποστηρίξετε τους άλλους.

Η δε ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου στην 27η μοίρα του Υδροχόου έρχεται να ολοκληρώσει το έργο της προηγούμενης σεληνιακής του Ιανουαρίου, δίνοντας έμφαση στα σχέδια της καθημερινότητας αλλά και στο ξεκαθάρισμα των εργασιακών σας σχέσεων. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, δικά σας, ή της μητέρας σας, αλλά και του κατοικίδιου που πιθανόν να έχετε.

Όσον αφορά την ηλιακή έκλειψη, τον Ιούλιο στην 20η μοίρα του Καρκίνου θα υπάρξει διαφοροποίηση στο φιλικό σας περιβάλλον και σε ότι αφορά συλλογικούς χώρους. Οι δε στόχοι και επιθυμίες που έχετε θέσει σε σχέση με την οικογένεια θα πρέπει να φιλτραριστούν.

Η σεληνιακή έκλειψη στην 4η μοίρα του Υδροχόου αλλά και η ηλιακή στην 18η του Λέοντα θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα προς επίλυση και διευθετήσεις στον εργασιακό χώρο. Θα πρέπει να ενδιαφερθείτε για την ψυχική και σωματική σας υγεία.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε: Πρώτον από τις 23/3 μέχρι 14/4 ,όπου ο Ερμής είναι στον Κριό σε ανάδρομη κίνηση, στις οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτους. Δεύτερον το διάστημα από 26/7 ως 19/8 με ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο Λέοντα , σε κρυφούς ‘λογαριασμούς’. Τρίτον από 17/11 ως 6/12 με ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Τοξότη και στον Σκόρπιο σε θέματα σπιτιού και μετακινήσεων. Εννοείται ότι τις περιόδους αυτές δεν αγοράζουμε μεταφορικό μέσο και προσέχουμε τι υπογράφουμε και τι λέμε.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα με το ξεκίνημα του 2018. Οι πρώτες μέρες σας φέρνουν σε χώρους διασκέδασης, χαράς και ευτυχίας με τον σύντροφο σας ή σας παρουσιάζεται μια καινούρια γνωριμία που εκπέμπει σοβαρότητα, κύρος μέσα από χώρο καλλιτεχνικό η επιχειρηματικό. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε κατά το διάστημα 11 Φεβρουαρίου με 6 Μαρτίου στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, μήπως αντιμετωπίσετε ταραχές, κλυδωνισμούς ή αποχωρήσεις. Καλό θα ήταν οι ελεύθεροι να μην επιχειρήσουν το χρονικό διάστημα από 11 Φεβρουαρίου μέχρι τέλος του ίδιου μήνα να συνάψουν σχέση. Κατά την περίοδο του Απριλίου, σε ένα ταξίδι, σε μια μετακίνηση ίσως βρείτε το ταίρι σας.

Προσοχή στην εικόνα που παρουσιάζετε προς τους άλλους γιατί  το ταμπεραμέντο σας περνάει κρίση από 11 Ιουλίου ως 6 Αυγούστου. Συγκροτηθείτε, συγκρατηθείτε για να …έχετε.  Από τη μια η ερωτική ανασφάλεια καραδοκεί στη γωνία και από την άλλη ίσως να έρθετε σε αδιέξοδο γιατί θεωρείτε πως όλα βαίνουν καλώς. Είναι η κατάλληλη περίοδος να απαλλαγείτε από όποια ερωτική ή συναισθηματική κατάσταση που σας κουράζει και σας βασανίζει.

Κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου σε κάποια καθημερινή σας μετακίνηση ίσως συναντήσετε ένα γοητευτικό άνθρωπο που θα σας αναστατώσει ερωτικά, ή ίσως πάλι αναθερμανθεί η ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Κλείνοντας το έτος με την Αφροδίτη στο Σκορπιό θα ανταλλάξετε  μηνύματα αγάπης και πάθους με το ταίρι σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τον μήνα Μάρτιο θα μπορέσετε με σχετική ευκολία να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις που έχετε με εφορία, τράπεζες, άλλους φορείς, καθώς και να διευθετήσετε κληρονομικές εκκρεμότητες. Με την Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι στο Ζυγό από τις 7 Αυγούστου και για ένα μήνα θα έχετε οικονομική ανάκαμψη. Από τις 2 Νοέμβρη μέχρι αρχές Δεκέμβρη σας δίνετε η δυνατότητα να βρείτε εκ νέου τρόπους και ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Αν θέλετε να ρισκάρετε και να πετύχετε σε κάποιο επαγγελματικό εγχείρημα ένα διάστημα που ενδείκνυται είναι από 18/3 ως 17/5 με τον Άρη στον Αιγόκερω. Από τις 14 Αυγούστου μέχρι τις 27 για άλλη μια φορά θα ψάξετε να βρείτε τρόπους για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΥΓΕΙΑ

Το πρώτο τρίμηνο του έτους, καθώς και τον Ιούλιο και Αύγουστο φροντίστε να αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να στρεσάρουν το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Επίσης τον Ιούλιο βελτιώστε τον τρόπο διατροφής σας, ώστε να αποφύγετε θέματα με το στομάχι σας. Το Νοέμβριο και Δεκέμβριο πίνετε παραπάνω νερό για καλύτερη λειτουργία των νεφρών, ενώ παράλληλα ξεκουράστε και φροντίστε τα πόδια σας.

Βασιλική Πατιού

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here