Widgets Magazine

ΓΕΝΙΚΑ

Έχοντας μπροστά σας το Δία στο Σκορπιό, τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα κάποιων μηνών, τα οικονομικά σας βελτιώνονται και δημιουργείται ένα καλό αποθεματικό για αργότερα. Επιτέλους θα αποδώσει καρπούς η δουλειά που κάνατε μέχρι τις 10 Οκτώβρη 2017  Μ’ άλλα λόγια  από τη δουλειά σας θα έχετε ικανοποιητικά εισοδήματα και θα νιώσετε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ότι κάνετε, το κάνετε με πάθος και ιδιαίτερο πείσμα.

Με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω, στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι ξεκινά η διαδικασία ανασυγκρότησης ή αποδόμησης της οικογένειας  και ίσως να υπάρξει αλλαγή  ή ανακαίνιση κατοικίας. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα θέματα της οικογένειας απαιτεί σοβαρότητα, υπομονή και επιμονή, ώστε να αποφύγετε την κούραση και την απογοήτευση. Η απογοήτευση είναι ο χειρότερος εχθρός, τώρα που καλείστε να αναλάβετε ευθύνες οικογενειακής χροιάς. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους γονείς, καθώς επίσης και στην καριέρα σας και μην αφήνετε τις καταστάσεις να διαιωνίζονται χωρίς να δίνετε κάποια λύση.

Απαλλαγμένοι από τις ξαφνικές  ανατροπές του Ουρανού μπορείτε να ορίζετε πλέον τις σχέσεις σας, το γάμο και τις συνεργασίες σας. Ο Ουρανός στον Κριό από την άλλη, για όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα φέρει ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες και ως εκ τούτου θα μπείτε σε διαδικασία αναθεώρησης. Επιπλέον ο Ουρανός στις πρώτες μοίρες του Ταύρου μπορεί να ανατρέψει ότι θεωρούσατε δεδομένο σε σχέση με τα κληρονομικά, οπότε θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση. Μην αντιμετωπίζετε επιπόλαια τις οφειλές και γενικότερα τις συναλλαγές με τράπεζες, εφορίες και άλλους φορείς.

Με τον Ποσειδώνα στο έκτο ηλιακό σας σπίτι εστιάζεστε, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σε θέματα καθημερινότητας που δεν εξελίσσονται όπως εσείς επιθυμείτε και αυτή η συγκεχυμένη κατάσταση  σας οδηγεί σε απογοήτευση. Φροντίστε τα θέματα υγείας σας και διασταυρώστε γνώμες ειδικών. Το ίδιο ισχύει και για τα κατοικίδια σας.

Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου, αρχές τρίτου δεκαημέρου στο Ζυγό επηρεάζονται από τον ‘ανασχηματιστή’ Πλούτωνα, δημιουργώντας  ριζικές αλλαγές στις οικογενειακές τους σχέσεις. Όλα υπόκεινται στους νόμους της σταθερότητας και του μετασχηματισμού που επιτάσσει ο Πλούτωνας.

Με τη σεληνιακή έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου στις 11 μοίρες του Λέοντα κάποιοι φίλοι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και κάποιοι άλλοι θα απομακρυνθούν για διάφορους λόγους.

Η ηλιακή έκλειψη στις 27 μοίρες του Υδροχόου, στις 15 Φεβρουαρίου θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδιαμορφώσετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας. Μια φιλική σχέση ίσως πάρει ερωτική διάσταση.

Με την ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στις 20 μοίρες του Καρκίνου θα επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και θα ξεκαθαρίσετε ότι σας προβληματίζει στο εργασιακό χώρο. Παράλληλα μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά μέσα από το σπίτι που μπορεί να σας κάνει γνωστούς ή να σας προβληματίσουν θέματα από την πιθανή επαγγελματική σας αναγνώριση.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Από το τέλος Ιανουαρίου μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου είναι μια περίοδος αποφάσεων και εκκαθαρίσεων στον ερωτικό τομέα, όπου μπορεί να προκύψουν αλλαγές που δεν θα σας είναι ιδιαίτερα αρεστές.

Από 7/3 μέχρι 31/3 προσοχή σε εντάσεις και εγωιστικές συμπεριφορές μέσα στη σχέση. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το διάστημα από 14/6 μέχρι 10/7 όπου μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική ή το αντίστροφο. Γενικότερα έχουμε ξεκαθαρίσματα στο ποιος και τι ρόλο παίζει στη ζωή σας. Προσπαθείτε να πάρετε μια ανάσα και να δείτε φως το διάστημα από 7/8 μέχρι 10/9 όπου η διάθεση σας για αγάπη και έρωτα σας δίνει κουράγιο και δύναμη για το επόμενο βήμα προς αναζήτηση συντρόφου με προδιαγραφές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης μάλλον βάζει πλώρη να σας ευχαριστήσει, χαρίζοντας  αισιοδοξία και εύνοια στα οικονομικά, ιδιαίτερα τις περιόδους 10/9 ως 5/10. Αν μάλιστα έχετε εκκρεμότητες με την εφορία ή άλλα ταμεία θα διευθετήσετε τα θέματα σας με μεγάλη ευκολία και αυτό θα γίνει στο τέλος του χρόνου, από 3/12 – 31/12 Αν πάλι έχετε αμελήσει τα κληρονομικά σας, σπεύσατε να τα τακτοποιήσετε, γιατί είναι μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Μεγαλύτερη ένταση και προβληματισμός στην εργασία σας θα παρουσιαστεί το διάστημα 18/3 – 17/5 όπου θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσοχή, λόγω αντιπαράθεσης με προϊσταμένους. Με μεγαλύτερη ευκολία, δυναμισμό, με πρωτοβουλίες και τη συμβολή φίλων θα λειτουργήσετε στα εργασιακά σας θέματα. Το διάστημα από 18/5 μέχρι 25/6 ίσως να προσεγγίσετε κάποια εργασιακά θέματα με έναν εκκεντρικό τρόπο. Φανείτε όμως λίγο προσεκτικοί και αποφύγετε ανατρεπτικές κινήσεις.

ΥΓΕΙΑ

Ο Αρης στον Αιγόκερω από 18/3 ως 17/5 βρίσκεται σε ένα όχι τόσο φιλικό ζώδιο προς εσάς και σας εφιστούμε την προσοχή σε στομαχικές διαταραχές. Ίσως να πρέπει να αλλάξετε τρόπο διατροφής, να φροντίσετε τη στοματική κοιλότητα, αλλά και τις αρθρώσεις σας. Μην τις καταπονείτε ιδιαίτερα το διάστημα από 16/11 ως 31/12. Η καθημερινότητα σας, αλλά και οι εργασιακές απαιτήσεις σας κουράζουν ψυχικά αλλά και σωματικά, γι’ αυτό λοιπόν φροντίστε να ξεκουραστείτε και να ανακουφίσετε το σώμα σας μ’ ένα μασάζ, ή ένα ποδόλουτρο.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here