Widgets Magazine

Κριός

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας φωτίζει την προσωπικότητά σας, σας δίνει λάμψη, γίνεστε το κέντρο του ενδιαφέροντος. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας με προσωπικά σας ζητήματα. Με τον Ερμή ανάδρομο θα νιώθετε την ανάγκη να συζητάτε περισσότερο, να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο. Τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως τα θέλετε, θα έχετε καθυστερήσεις, αναβολές. Προσοχή στο πως χειρίζεστε τον λόγο σας, με τον Ερμή ανάδρομο μπορούν να ειπωθούν λάθος πράγματα στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για υπογραφές και νέα ξεκινήματα. Επαγγελματικά. χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, να βάλετε πρακτικούς στόχους. Είναι μια εποχή που θα έχετε κούραση, πολλές ευθύνες και εντάσεις. Θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Είναι μια περίοδος που θα γίνεστε εσωστρεφής, θα κλείνεστε στον εαυτό σας. Μερικοί από εσάς θα νιώθετε ενοχές για πράγματα που δεν έχετε κάνει σωστά.  Εμπόδια θα καθυστερήσουν συμβόλαια και δικαστικά θέματα. Σπουδές και θέματα πού έχουν να κάνουν με εξωτερικό. Με την αισιοδοξία στο ζώδιό σας θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα νιώθετε όμορφα, θα θέλετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, θα είστε πολύ γοητευτικοί τραβώντας την προσοχή όλων πάνω σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή, ευκαιρία για μια γνωριμία, έναν έρωτα με ένα σοβαρό άτομο. Πιθανόν από εξωτερικό ή σε ταξίδι ίσως ακόμα και έναν δάσκαλο σας. Αναθεωρήστε σχέσεις και συνεργασίες.

Δίδυμος

Με την Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σας, θα γίνεστε ευαίσθητοι. Θα νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε, να βοηθήσετε ανθρώπους ψυχολογικά και πρακτικά. Μπορείτε να κάνετε μια γνωριμία που θα την κρατήσετε κρυφή. Ο ανάδρομος Ερμής στον ενδέκατο, θα σας κάνει να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να τους αναθεωρήσετε. Από συζητήσεις με φίλους σας μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Θα έρθουν στη ζωή σας άτομα που είχατε καιρό να δείτε ή είχατε σταματήσει την επικοινωνία μαζί τους. Αυτό το διάστημα θα έχετε φοβίες και δυσκολίες στα οικονομικά. Έννοια για θέματα υγείας και θέματα που τα είχατε αμελήσει.

Καρκίνος

Ευνοούνται γνωριμίες και έρωτες στο φιλικό περιβάλλον σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν αλλαγές, αναθεωρήσεις. Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τον προϊστάμενο σας. Ενδεχομένως να υπάρχουν παρεξηγήσεις αλλά να είστε ακριβείς εσείς για να γίνεστε κατανοητοί. Δυσκολίες θα υπάρχουν στο τομέα της εργασίας και στη σχέση σας. Θα νιώθετε ότι έχετε κουραστεί και αν κάποια σχέση και συνεργασία δεν έχει γερές βάσεις, θα φτάσει στο τέλος. Είναι μια περίοδος δημιουργίας, γονιμότητας για εσας, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα όσον αφορά τα παιδιά σας και γενικότερα θα νιώθετε χαρά.

Λέων

Είναι μέρες που θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Θα γίνεστε πιο κοινωνικοί, θα γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν κοινωνική θέση, αξιώματα και θα έχετε τη βοήθεια τους. Ευχάριστη ξαφνική αλλαγή στα οικονομικά σας. Θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στον επαγγελματικού σας χώρου ή ανακαίνιση μεταμορφώνοντας τον, σε πιο μοντέρνο.  Θα έχετε πολλή ενέργεια, θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα κάνετε πολλές δραστηριότητες και ταξίδια. Στο σπίτι θα περάσετε όμορφα και θα έχετε ευχάριστα γεγονότα. Πιθανόν να ανακαινίσετε τον χώρο του σπιτιού σας. Προσοχή στην εργασία και στη καθημερινότητα σας. Νιώθετε κουρασμένοι και αδύναμοι. Μικρά προβληματάκια στην υγεία σας.

Παρθένος

Ο Απρίλιος ξεκινάει ευχάριστα, σας ανοίγει την διάθεση να ταξιδέψετε, να φιλοσοφήσετε, να ονειρευτείτε και να ερωτευτείτε. Η συνοδός Άρη – Κρόνου στον 5ο σας οίκο θα σας προκαλέσει ανασφάλειες, εντάσεις και απογοητεύσεις. Να προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Πιθανόν να γίνεστε σκληροί – επιθετικοί και μετά να το μετανιώσετε. Εντάσεις πιθανόν να υπάρξουν και με τα παιδιά. Ανασφάλεια και  φοβίες θα έχετε για οικονομικούς λόγους και θα επανεξετάσετε​ τα θέματα αυτά. Θα έχετε διάθεση για εκδρομές και ταξίδια θα περνάτε όμορφα με συγγενείς και κοντινά σας πρόσωπα. Αγορά ηλεκτρονικών και μεταφορικών μέσων δεν ευνοούνται. Καλά νέα που έχουνε να κάνουν με δικαστικές υποθέσεις και σπουδές.

Ζυγός

Έχετε καλά νέα για τα οικονομικά σας περισσότερο για αυτά που έχουν να κάνουν με τρίτους. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται επανεξέταση. Δεν ευνοούνται νέα συμβόλαια και νέα ξεκινήματα. Στο σπίτι θα υπάρχει ένταση, ένα πρόσωπο ηλικιωμένο της οικογένειας σας, πιθανόν να χρειάζεται την φροντίδα σας την βοήθειά σας.
Στην καθημερινότητά σας θα έχετε μια ρομαντική διάθεση. Πιθανόν να βρείτε μια δουλειά στο νοσοκομείο ή σε κάποιο ίδρυμα, ορφανοτροφείο και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και την αγάπη σας σε άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Μπορεί να αποκτήσετε νέες συνήθειες σε σχέση με τη διατροφή σας.  Ο Ερμής ανάδρομος στον 7ο οίκο, μπορεί να δημιουργήσει μια παρεξήγηση με τη σχέση σας ή με συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Με τον ανάδρομο Ερμή στον 6ο οίκο σας θα έχετε πολλές επαγγελματικές προτάσεις που πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά. Στους στόχους σας θα είναι η υλοποίηση κάποιου σχεδίου, ή στόχου που είχατε αφήσει στη μέση. Η καθημερινότητα σας είναι έντονη, γυμνάζεστε και απασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Νιώθετε δημιουργικοί, αισιόδοξοι, χαρούμενοι και δημιουργείτε πράγματα με τα παιδιά σας. Είναι μια γόνιμη περίοδος για εσάς. Ένταση θα υπάρχει στις σχέσεις μεταξύ συγγενών ίσως στο κοντινό σας περιβάλλον. Προσοχή στην οδήγηση. Ο Δίας ανάδρομος στον  πρώτο οίκο σας, σας βάζει φρένο να επανεξετάσετε υποθέσεις σας. Οι ημέρες ευνοούν ένα νέο έρωτα αλλά και μια απόφαση για γάμο.

Τοξότης

Δεν έχετε πολλή αυτοπεποίθηση, τα οικονομικά σας περνάνε δυσκολίες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι λίγη υπομονή. Προσοχή στα άσκοπα έξοδα. Πιθανόν να έχετε επανασύνδεση με κάποιο έρωτα που είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Κάτι δημιουργικό που είχατε σταματήσει στη μέση να το ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.Αναθεώρηση και νέα σχέδια εντάσετε στο πρόγραμμα σας, αρκετό χρόνο με τα παιδιά σας. Η καθημερινότητα θα είναι όμορφη ευχάριστη. Θα δώσετε έμφαση  στο σώμα και τη διατροφή σας, προσέχοντας τα γλυκά. Ο Δίας στον 12ο σας οίκο  δίνει προστασία και διορατικότητα.

Αιγόκερος

Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον 1ο  σας οίκο, σας φέρνει την ενέργεια να κάνετε πιο πολλά πράγματα και για αυτό είναι πιθανό να νιώσετε εξαντλημένοι και αδύναμοι. Ο ανάδρομος Ερμής στον 4ο σας οίκο σας ωθεί να επανεξετάσετε παλιές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι, πιθανόν με κάποιο νέο άτομο από την οικογένειά σας. Θα νιώθετε χαρούμενοι, θα θέλετε να βγείτε έξω και να ερωτευτείτε. Θα περνάτε όμορφα με τα παιδιά σας. Θα περνάτε όμορφα με τους φίλους σας και θα σας φτιάξουν τη διάθεσή σας. Οι φίλοι θα φέρουν τύχη στη ζωή σας.

Υδροχόος

Θα υπάρξουν εμπόδια και παρεξηγήσεις με αδέρφια και άτομα του περιβάλλοντος σας. Θα χρειαστεί να επανεξεταστούν θέματα με τα συγκεκριμένα άτομα. Νιώθετε ωραία να μείνετε στο σπίτι, σας αρέσει να διαμορφώνετε τον χώρο σας. Είναι μια περίοδος που θα κλείνεστε στον εαυτό σας και θα κάνετε αρνητικές σκέψεις. Πιθανόν να νιώθετε ευάλωτοι και στην υγεία σας. Πολλά άτομα θα δουλεύουν υπόγεια εναντίον σας. Από την άλλη μεριά είναι μια πολύ καλή περίοδος στην καριέρα σας. Θα παρουσιαστούν πολλές νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας και εσείς θα ξεχωρίζετε και θα λάμπετε.

Ιχθύες

Θα σας απασχολούν θέματα, που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά. Πρέπει να έχετε υπομονή και να σκεφτείτε πώς λύσεις υπάρχουν. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μια περίοδος για εσάς που θα θέλετε να ταξιδεύετε, να φιλοσοφείτε, να μαθαίνετε καινούρια πράγματα. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Στο φιλικό σας περιβάλλον, θα υπάρχει ένταση, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με τους φίλους σας. Πολλές φιλίες θα διαλύονται και πιο σοβαροί άνθρωποι, θα έρθουν στη ζωή σας. Θα κάνετε κοντινά ταξίδια και εκδρομές και εκεί θα γνωρίσετε έναν έρωτα.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here