Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει αντιφατικά για εσάς. Σας διακατέχει η εσωστρέφεια. Κλείνεστε στον εαυτό σας έχοντας όμως μια ρομαντική τάση να κάνετε σχέδια για το μέλλον, πιθανόν να μην βλέπετε καθαρά την κατάσταση. Θα έχετε όμορφες συναντήσεις, ερωτικές, κρυφές. Ένας έρωτας σε ένα ταξίδι. Μια κρυφή οικονομική συμφωνία που θα σας ωφελήσει. Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να καταφέρετε κάτι που επιθυμείτε σχετικά με θέματα σπουδών, ταξίδια, νομικά θέματα, συνεργασίες στο εξωτερικό. Μεγάλο παρασκήνιο γύρω από εσάς. Παρόλο που μπορεί να παρασυρθείτε σε έξοδα, οι οικονομικές επενδύσεις σας θα είναι πολύ αποδοτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας Ταύροι, είναι οι μέρες που νιώθετε καλά με τον/την σύντροφό σας, πετυχημένοι στην εργασία σας. Μπορείτε να κάνετε θεμελιώδη βήματα για μια σοβαρή σχέση ίσως και γάμο. Με τη Πανσέληνο θα νιώθετε χαρούμενοι. Διασκεδάστε με φίλους. Μπορεί να προκύψει μια πολύ καλή γνωριμία, σημαντική για τη ζωή σας, πιθανόν μέσω φίλων. Ευνοούνται συνεργασίες- συμφωνίες. Θα κάνετε υπερβολές όσον αφορά τη διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τους Διδύμους με τον Ερμή να κάνει τετράγωνο με τον Άρη πιθανόν να υπάρχουν εντάσεις στην οικογένεια, στις συνεργασίες και προβλήματα με νομικές υποθέσεις. Το τρίτο δεκαήμερο υπάρχει εύνοια σε εργασιακά θέματα. Μπορεί να πετύχετε μια πολύ καλή συνεργασία. Καλά νέα και για την υγεία σας. Με την Πανσέληνο πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Πιθανόν μια γνωριμία, ένα φλερτ με άτομα από το εργασιακό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους θα υπάρχει ένταση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Με τον Άρη στον έκτο οίκο θα έχετε ένταση στο εργασιακό χώρο. Με την αισιοδοξία και την πρωτοπορία μπορείτε να καταφέρεται πολλά στην καριέρα σας. Πολύ ευχάριστα νέα, ένας μεγάλος έρωτας, δημοτικότητα, εύνοια σε θέματα παιδιών. Πιθανόν μια όμορφη γνωριμία, ένας έρωτας, σε ένα ταξίδι. Μεγάλη εύνοια σε θέματα σπουδών και δικαστικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μια κατάσταση εσωστρέφειας. Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα. Πιθανόν να κάνετε μυστικές συμφωνίες μη έχοντας όμως την πλήρη εικόνα των πραγμάτων. Μεγάλη επιτυχία στη καριέρα. Πιθανόν να ανανεώσετε το σπίτι σας. Μια ευνοϊκή γνωριμία, μια κρυφή σχέση, ένας έρωτας που δεν μπορείτε να τον αποκαλύψετε προς τα έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος σας υπενθυμίζει πως πρέπει να αλλάξετε. Για να καταφέρατε να κάνετε τις αλλαγές αυτές ίσως έρθετε σε σύγκρουση με τον/ την σύντροφό σας και συνεργάτες σας. Επίσης με άτομα του σπιτιού θα υπάρχει ένταση. Υπάρχουν καλές ειδήσεις, καλές συμφωνίες, πιθανότατα να αλλάξετε μέσο μετακίνησης. Απρόσμενα χρήματα από τρίτους, κάποια κληρονομία. Εύνοια σε ταξίδια, μαθήματα, διπλώματα.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας πάνε πολύ καλά, θα έχετε ευκαιρίες να καταφέρετε πολύ καλές οικονομικές συμφωνίες. Η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένη. Περνάτε όμορφά, ρομαντικά, στη καθημερινότητα σας και στη δουλειά σας. Τον έρωτα, την αγάπη, θα τα βρείτε στο τομέα της δουλειά σας. Μια ξαφνική, καινούργια, πρωτοπόρα συνεργασία που θα έχει επιτυχία. Προσέχετε ηλικιωμένα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας, νιώθετε χαρά και αυτοπεποίθηση. Καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Αυτή η μεγάλη αισιοδοξία σας παρασύρει να κάνετε έξοδα που δεν χρειάζονται. Μικρή αδιαθεσία κάποιου ανθρώπου του περιβάλλοντός σας. Είστε χαρούμενοι, δημιουργικοί, έχετε έμπνευση και φαντασία. Είναι η στιγμή να γνωρίζετε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Εύνοια σε ότι έχει να κάνει με παιδιά. Μεγάλη ενόραση, ιδέες για να καταφέρετε πράγματα και να βρείτε λύσεις. Νιώθετε δυνατή και η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο ζώδιο σας νιώθετε ελευθερία, ζωντάνια, έτοιμοι να κατακτήσετε τα πάντα. Προσέχετε τις υπερβολές και τις εξαπατήσεις. Περνάτε όμορφα , ρομαντικά στο σπίτι σας. Πιθανόν να κάνετε υπερβολές και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στη καριέρα σας. Σε ένα μικρό ταξίδι θα σας μαγνητίσει μια αγάπη ή ένας έρωτας. Είστε προστατευμένοι, έχετε τον φύλακα άγγελο σας μαζί. Περάστε ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας, θα είναι στο πλευρό σας δίνοντας σας την αγάπη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε παιδιά του Κρόνου, αυτό δεν σας φοβίζει αλλά σας βάζει άλλες ευθύνες. Με τον Άρη στον δωδέκατο οίκο δημιουργείται παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας, θα νιώθετε ευάλωτοι. Δεν θα υπάρχει ηρεμία. Με τον Δια στον ενδέκατο οίκο να σας βοηθάει να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός θα σας δώσει ώθηση να αλλάξετε τα πάντα, να κάνετε ριζικές αλλαγές. Κάντε όμορφα σχέδια για το μέλλον, μικρά όμορφα ταξίδια. Πιθανόν μια γνωριμία μέσω διαδικτύου ή κάποιου ταξιδιού ευνοείται. Ο χρόνος βάζει μικρά εμπόδια για να σας θυμίσει να είστε πάντα δίκαιοι, εκτιμώντας αυτό που θα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά και η αυτοπεποίθηση σας με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δια στον δεύτερο σας οίκο είναι πολύ καλά. Πιθανόν να ξεκινήσετε μια ομαδική συνεργασία, από το τρίγωνο του Ουρανού με τον Άρη στο φιλικό περιβάλλον θα υπάρχουν εντάσεις και υπερβολές. Έχοντας όχι καθαρή εικόνα της κατάστασης θα κάνετε υπερβολές και αυτό θα κάνει την συναισθηματική σας κατάσταση να περιπλέκετε. Μπορεί να απομονωθείτε για λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε πρωταγωνιστές, ρομαντικοί, δημιουργικοί, ερωτευμένοι. Όπως πάντα εξαρτάστε από τους άλλους. Με την Αφροδίτη να κάνει τρίγωνο με τον Δια στο ζώδιο σας, ευνοήστε στο να προωθήσετε τα σχέδια σας. Θα έχετε έμπνευση για να κάνετε μια πολύ σοβαρή συνεργασία που θα φέρει την καριέρα και τα οικονομικά σας ψηλά. Πολύ σημαντική η εύνοια σε δικαστικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια στο εσωτερικό, νομικά θέματα και πτυχία.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here