Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας, σε συνδυασμό με την άνοιξη  συνεχίζουν να σας προσφέρουν όμορφες στιγμές. Διασκεδάστε και πραγματοποιήστε ταξίδια. Νιώθετε δυνατοί, αισιόδοξοι γεμάτοι έμπνευση. Φλερτάρετε, κάντε νέες γνωριμίες, νέα σχέδια. Η νέα Σελήνη θα φέρει την ανάγκη να απομονωθείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας, να δείτε εάν έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις και αν κάνετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Πολλοί από σας θα νιώθετε απογοητευμένοι. Θα υπάρχουν εντάσεις με άτομα της οικογένειάς σας και άτομα εξουσίας ίσως και άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χρειάζεται να δώσετε προσοχή στη σωματική και ψυχική σας υγεία. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Προσοχή στην  οδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Κριό κρατήστε την αισθηματική σας ζωή κρυφή, κάνετε μυστικές συζητήσεις. Σε κάποιες κρυφές συναντήσεις  θα υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο γύρω από εσάς. Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις καταστάσεις. Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει κοινωνικούς, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα κάνετε νέα σχέδια, προγραμματίστε κάποιο ταξίδι. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα σας δώσει δύναμη και υπομονή με αποτέλεσμα να μπορέσετε να πραγματοποίησετε τα σχέδια σας. Ευνοούνται νομικά θέματα, σπουδές και ταξίδια. Ο Άρης ευνοεί ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με νομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα είστε πολύ κοινωνικοί. Θα περάσετε πολύ ωραία με το φιλικό σας περιβάλλον, προγραμματίστε νέα σχέδια και ταξίδια. Θα θέσετε νέους στόχους. Με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας δοθούν πολλές δυνατότητες για καινούργια ξεκινήματα στον επαγγελματικό κομμάτι, αυτό το στηρίζει και ο Δίας από τον έκτο σας οίκο. Είστε διαισθητικοί, διορατικοί και αυτό σας βοηθά στο να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε συμφωνίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η καθημερινότητά σας είναι ευχάριστη με αποτέλεσμα αυτό να βοηθάει και σε κάποια θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την υγεία σας. Σας προβληματίζουν μυστικά και καταπιεσμένα συναισθήματα, δεν λείπουν οι φοβίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ καλά νιώθετε δυνατοί, αισιόδοξοι, χαρούμενοι, έτοιμοι να τακτοποιήσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Με την νέα Σελήνη ανοίγει ο δρόμος για νέους στόχους, ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες για δουλειά, επιτυχίες σε νομικές υποθέσεις. Στα επαγγελματικά σας διάφορες συζητήσεις φέρνουν χαρούμενα νέα. Είναι μια περίοδος έντονης γονιμότητας, δημιουργίας και χαράς. Με το Κρόνο στον έβδομο οίκο σας υπάρχουν προβλήματα με συνεργάτες, τη σχέση σας και το γάμο. Να είστε σοβαροί  δουλεύοντας υπεύθυνα. Αν διαχειρίζεστε σωστά αυτά τα θέματα θα αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι νέοι στόχοι.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα που έχει να κάνει με τρίτους, να προσέχετε τις εξαπατήσεις. Στη καθημερινότητά έχετε ένταση, κούραση, να προσέχετε τις δυνάμεις σας μην προκαλείτε τις αντοχές σας. Προσοχή σε θέματα υγείας. Θα υπάρχει νευρικότητα σε συνεργασίες και στη σχέση σας, πιθανόν να υπάρξει ρήξη και χωρισμός. Προσοχή στα ταξίδια και στο τρόπο που οδηγείτε. Παρά τις δυσκολίες είστε ρομαντικοί έχετε γοητεία καλή διάθεση και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε. Ευνοείται ένας έρωτας σε κάποιο ταξίδι με άτομα από το εξωτερικό. Εννοούνται επίσης συμφωνίες και νέα σχέδια που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Προσοχή χρειάζεται και στη διατροφή σας. Μη κάνετε υπερβολές στην υγεία και στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα συνεργασίας. Η νέα Σελήνη σας ωθεί να κάνετε μια αλλαγή στη σχέση σας. Θα βοηθήσει τη σχέση σας να πάρει μια νέα προοπτική. Αν είστε μόνος θα υπάρξει μια νέα γνωριμία. Εννοείται μια πολύ ευνοϊκή συμφωνία. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου μπορεί να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις, μπορεί να αφορά σε ένα γάμο. Αυτή την εβδομάδα με τη βοήθεια του Δία μπορείτε να καταφέρετε μια πολύ καλή συμφωνία για τα οικονομικά. Ευνοούνται κρυφές συναντήσεις, κρυφές συζητήσεις και οι κρυφοί έρωτες. Θα υπάρχει ζήλια και πάθος. Στις 19 Μαρτίου θα υπάρξει συναισθηματική ένταση σε σχέση με τα παιδιά. Προσοχή σε θέματα υγείας. Προσοχή στις υπερβολές στη διατροφή. Ερμής και Αφροδίτη από τον όγδοο σας οίκο θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε χρήματα κληρονομικής φύσεως.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη και ο Άρης που μπαίνει στον Αιγόκερω θα αυξήσει τις οικογενειακές υποχρεώσεις που υπάρχουν. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι και να χρειάζονται επιδιόρθωση. Αυτό σας κάνει να νιώθετε κούραση. Καλές επαφές, καλά νέα από συνεργάτες και σχέσεις. Είναι η στιγμή που μπορείτε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τη σχέση σας και να πάρετε αποφάσεις ακόμα και για γάμο. Για τους αδέσμευτους η Αφροδίτη από τον έβδομο οίκο σας προσδίδει τη γοητεία και τον ερωτισμό για να βρείτε το κατάλληλο άτομο για να μπει στη ζωή σας. Με τις πολλές ευθύνες που θα έχετε, χρειάζεται να δείξετε προσοχή στο σώμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο θα έχετε πολλές προσκλήσεις, μεγάλη κοινωνικότητα, θα νιώθετε χαρούμενοι θέλοντας να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε, να παίξετε με τα παιδιά και να ερωτευτείτε. Με την γοητεία σας θα κερδίσετε πολλές γνωριμίες. Η νέα Σελήνη θα βοηθήσει στα επαγγελματικά να μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Ο Ήλιος από τους Ιχθύες βοηθάει τη συναισθηματική σας έκφραση. Η νέα Σελήνη θα φέρει ένα έρωτα ρομαντικό που θα σας ταξιδέψει. Με τα οικονομικά σας έχετε πολλές υποχρεώσεις και πολλά έξοδα. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Κριό θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Η καθημερινότητά σας θα είναι όμορφη γεμάτη δραστηριότητες. Μια νέα γνωριμία και στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας από τον δωδέκατο οίκο λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον φιλικό προς εσάς Κριό θα σας κάνει δημιουργικούς να φλερτάρετε, γιατί όχι και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, να περνάτε όμορφα με τα παιδιά κάνοντας συζητήσεις. Είναι μια περίοδος γόνιμη. Η νέα Σελήνη θα φέρει ένταση και απογοήτευση από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο σπίτι, ίσως και να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι. Πιθανόν να κάνετε έξοδα για κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας. Μην το παρακάνετε με τη διασκέδαση, χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στη δουλειά. Στις 20 του μηνός θα υπάρχει συναισθηματική ένταση στην επικοινωνία με τους γύρο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει ειδήσεις, σημαντικά τηλεφωνήματα και πληροφορίες, προσέξτε όμως την εγκυρότητα τους. Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση ή εξαπάτηση από πρόσωπο του κοντινού περιβάλλοντός σας. Προσοχή στα συμβόλαια και στις υπογραφές. Με τον Άρη στο ζώδιο σας θα γίνεστε δυναμικοί όμως προσέχετε για τυχόν νεύρα. Θα υπάρχει κόντρα με συνεργάτες και απογοήτευση στις σχέσεις. Θα περάσετε όμορφες στιγμές στο σπίτι. Πιθανόν να επισημοποιήσετε κάποιο δεσμό. Ευνοούνται μικρά ταξίδια στη θάλασσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διάφορες συζητήσεις και επαφές οι οποιες είναι πολύ ευχάριστες. Θα κάνετε εκδρομές, θα έχετε πολλές νέες ιδέες. Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα υπάρχει εσωτερική ένταση. Θα υπάρχει πολύ παρασκήνιο γύρω από εσάς αλλά μπορεί και εσείς να δράσετε παρασκηνιακά. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες για να αποφύγει τα νεύρα και κάποια δυσάρεστα ξεσπάσματα. Η νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα των οικονομικών και θα φέρει νέα ξεκινήματα, νέα εισοδήματα που πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά. Θα έχετε μεγάλη αποφασιστικότητα για να πάρετε μεγάλες αποφάσεις πάνω στην δουλειά σας. Με τα οικονομικά σας να πηγαίνουν καλά θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πολλές υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη προσοχή σας εστιάζετε σε οικονομικά θέματα. Θα δείτε τις προσπάθειες σας να αποδίδουν στα οικονομικά σας. Διαπραγματεύεστε ό,τι επιθυμείτε, ίσως και περίσσια παρορμητικότητα. Φροντίστε τον εαυτό σας, η αυτοπεποίθησή σας μεγαλώνει. Ο Άρης μέχρι τις 17 φέρνει επαγγελματικές προκλήσεις, συγχρόνως σας βοηθάει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά και θα κάνετε γνωριμίες που θα σας αναδείξουν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας ωθεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Με τη δυναμικότητα και το ταλέντο σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here