Widgets Magazine

   Ξεκινάει μία περίοδος που θα νιώθουμε την ανάγκη να προοδεύσουμε και να στηρίξουμε τις φιλοδοξίες μας με κάθε τρόπο. Το σημαντικότερο είναι πως πρέπει να επενδύσουμε σε δραστηριότητες που θα έχουν σταθερά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα και όχι βιαστικά και άμεσα. Αποφεύγουμε τα επικίνδυνα ρίσκα για να μην έχουμε στο μέλλον να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις, επομένως όλες οι κινήσεις μας πρέπει να έχουν μέθοδο και να βασίζονται σε σωστή γνώση του αντικειμένου. Στηριζόμαστε στην αυτοπεποίθησή μας χωρίς όμως υπερβολές, αποφεύγοντας έτσι επιπολαιότητες. Ό,τι μας εμποδίζει στην εξέλιξη μας το απομακρύνουμε, ίσως και με ξαφνικό τρόπο. Ας αποφύγουμε να ζητάμε αυτά που θέλουμε από αυτούς που δεν τα έχουν! Έτσι δεν θα δημιουργούμε δυσαρέσκεια στον εαυτό μας από τις λάθος προσδοκίες.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση από πιέσεις και απαιτήσεις που θα σας θέσουν οι απέναντί σας, όπως σύντροφοι, συνεργάτες, φίλοι με κοινό στόχο κλπ. Ενώ εσείς θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας για την εξέλιξή σας, θα υπάρξουν από αυτούς εμπόδια γιατί πιθανόν δεν θα συμφωνούν με τις δικές σας κινήσεις. Θα έρθουν στην επιφάνεια υποχρεώσεις οικονομικές προς άλλους που δεν μπορούν να αναβληθούν, θα έχετε όμως την τυχη να τις καλύψετε και θα έχετε εύνοια από χρήματα τρίτων. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών, δεχτείτε τις αλλαγές για μία νέα ζωή που σας αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

   Καλύτερη θα είναι η καθημερινότητά σας την εβδομάδα αυτή, με βελτίωση στον εργασιακό σας χώρο και επίσης από εκεί θα εισπράξετε ικανοποίηση για την προσφορά σας. Στη δουλειά σας, συνεχίζετε να κάνετε πολλές προσπάθειες γιατί θέλετε να βελτιωθούν ακόμα οι καταστάσεις εκεί, όμως προσοχή γιατί μπορεί στην υπερβολική σας προσπάθεια να σας βγεί υπερκόπωση. Πολλές ακόμα θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφο σας για την καλύτερη πορεία της σχέσης σας και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ρομαντική διάθεση και όμορφα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

   Τα ερωτικά σας θα έχουν καλύτερη τύχη αυτή την εβδομάδα, όμως αποφύγετε την υπερ-ανάλυση στη σχέση σας γιατί θα βρείτε ελαττώματα και έτσι θα χάνετε την μαγεία. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο να διασκεδάσετε, για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας έχει φθείρει. Οι ελεύθεροι εξακολουθούν να έχουν πολλές ευκαιρίες για να βρουν τον σύντροφο των ονείρων τους. Μπορείτε τώρα να συζητήσετε τα θέματα της δουλειάς σας και να διορθώσετε όλα αυτά που σας ενοχλούν, εξαιτίας των οποίων δεν μπορείτε να αποδώσετε. Ακόμα και αύξηση των αποδοχών σας μπορείτε αυτή τη βδομάδα να ζητήσετε, για να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή λίγο στις ιώσεις της εποχής. Εάν έχετε κατοικίδιο ίσως χρειαστεί παραπάνω φροντίδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Εργασίες στο χώρος του σπιτιού θα σας κουράσουν αυτή την εβδομάδα. Ίσως να είναι για την ανανέωση του χώρου σας ή ακόμα και για αλλαγή κατοικίας. Το καλό είναι πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με καλύτερο τρόπο και η πιθανή ένταση που μπορεί να υπάρξει να είναι από κούραση. Επίσης είναι σημαντικό, πως οποιαδήποτε αλλαγή και οποιαδήποτε προσπάθεια πραγματοποιείτε, γίνεται για την βελτίωση της ζωής σας και αξίζει τον κόπο. Ξεχάστε τις διαφορές που είχατε στο παρελθόν με τα άτομα της οικογένειας σας και χαράξτε νέα πορεία στη σχέση σας εκφράζοντας τα όμορφα συναισθήματά σας. Σοβαρά θέματα συζήτησης, να τα αναβάλετε για το τέλος της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ

  Το διάστημα αυτό θα έχετε έντονη δραστηριότητα με πολλές ευθύνες, πολλές συναντήσεις, υποχρεώσεις, ραντεβού και οι πολλές μετακινήσεις θα είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Τα θέματα σπιτιού θα αρχίσουν επίσης να σας απασχολούν, από την αισθητική του σπιτιού μέχρι και τα έγγραφα του ακινήτου και οποιοδήποτε θέμα εκεί θα χρειαστεί την προσοχή σας. Καλό είναι να μην είστε ευκολόπιστοι σε ότι σας λένε αυτή τη βδομάδα γιατί πιθανόν να ακούσετε κάποια ψέματα ή κάποιες υπερβολές, επομένως διασταυρώστε οποιαδήποτε είδηση. Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν ένα έντονο άγχος προς το τέλος της εβδομάδας, όμως να είστε αισιόδοξοι και να χαμογελάτε, για να μεταδώσετε τη χαρά της ζωής έτσι όπως μόνο εσείς ξέρετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Βελτιώνονται τα οικονομικά σας και μπορείτε τώρα να αγοράσετε αυτά τα οποία επιθυμούσατε εδώ και καιρό. Αν ασχολείστε με εμπόριο, επικοινωνία ή ΜΜΕ, τώρα πραγματικά θα μπορούσατε να καταφέρετε κάτι πολύ σπουδαίο που θα σας καθιερώσει. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να συμφωνήσετε, να υπογράψετε και να συζητήσετε οτιδήποτε σοβαρό. Επιδιώξτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Θα βρεθούν σημαντικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν στα εργασιακά σας σχέδια γιατί θα εκτιμήσουν τις ικανότητές σας.

ΖΥΓΟΣ

  Έντονη αυτοπεποίθηση θα έχετε τώρα, επομένως πάρτε αποφάσεις σοβαρές για τη ζωή σας και διεκδικείστε αυτό ακριβώς που θέλετε χωρίς τις συνηθισμένες αναβολές. Τα ερωτικά σας θα είναι υπέροχα αρκεί να το θελήσετε. Ακόμα στα οικονομικά σας, ζητήστε αυτό που σας αξίζει, με όμορφο πάντα τρόπο όπως εσείς ξέρετε. Ενδέχεται να σας δοθούν κάποια δώρα για να σας ευχαριστήσουν για τη βοήθεια που έχετε προσφέρει και για όλες τις καλοπροαίρετες προσπάθειές σας. Έρχεται λοιπόν αύξηση στα οικονομικά σας, αγάπη από το περιβάλλον σας και η ζωή σας καλυτερεύει σιγά σιγά σε όλους τους τομείς. Όμως οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών συνεχίζουν να έχουν ανατροπές, με πολλές αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή τους μαζί με το ουράνιο τόξο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Ξεκινούν τα γενέθλιά σας και μπορείτε από αυτή τη βδομάδα να νιώσετε ακόμα πιο τυχεροί γιατί θα έρχονται ευκαιρίες πολλές και εσείς θα τρέξετε να τις αρπάξετε, γιατί νιώθετε πως τώρα θέλετε να πετύχετε. Όλο αυτό θα σας αγχώνει και θα σας φέρει μία εξάντληση, όμως ο κόπος σας αξίζει και θα ανταμειφθεί. Στην επικοινωνία σας θα είστε απόλυτοι, επίμονοι και αμετακίνητοι στις απόψεις σας, όμως το καλό είναι ότι αυτή τη φορά οι ιδέες σας θα είναι δημιουργικές. Στα ερωτικά δεν είναι αυτή η εβδομάδα δική σας, θα έχει μία υποτονική τάση και προς το τέλος της εβδομάδας, θα δημιουργηθούν ζήλιες και πιθανόν και εντάσεις. Προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε παρασκήνιο και επιδιώξτε να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα προωθήσουν τις ιδέες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Η κοινωνική ζωή αυτή την εβδομάδα θα είναι έντονη. Θα είστε εσείς που θα οργανώσετε τις αποδράσεις, τις διασκεδάσεις και θα παίρνετε πρωτοβουλίες κάθε μορφής. Πολλές φορές θα νιώθετε πως θέλετε να είστε οι αρχηγοί και θα σας δημιουργούνται ανταγωνιστικές διαθέσεις. Πολλές ακόμα θα είναι οι συζητήσεις οι οποίες θα κρατηθούν μυστικές και με κρυφό τρόπο γενικά θα περάσετε τις ιδέες σας. Αποφύγετε αυτή την εβδομάδα οικονομικές συζητήσεις. Μην πιέσετε τώρα αγαπημένα σας πρόσωπα για τις αλλαγές που θέλετε να γίνουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Δείξτε ενδιαφέρον για άτομα που σας αγαπούν, που όμως έχετε παραμελήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

   Πολλές θα είναι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που θα σας εξαντλήσουν για άλλη μία φορά γιατί νιώθετε έντονη υπευθυνότητα και σας δημιουργεί την ανάγκη να κυριαρχήσετε στη δουλειά. Προσοχή στην υπερβολή γιατί παραμονεύει η υπερκόπωση. Βρείτε χρόνο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να αλλάξετε παραστάσεις και να μείνετε ήσυχοι πως η επαγγελματική σας συμπεριφορά θα σας ανταμείψει και άτομα κύρους θα σας επιβραβεύσουν. Δώστε χρόνο στο σύντροφό σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αν και νιώθετε πως συναισθηματικά είστε μπερδεμένοι και τώρα θα τονιστούν οι προβληματισμοί σας και οι ανασφάλειες της προσωπικής σας ζωής. Συζητήστε με φίλους τα προβλήματά σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

   Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και η τύχη θα είναι με το μέρος σας για να στηρίξει τις προσπάθειές σας .Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι έντονη και θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να καταφέρετε ότι αναλάβετε. Πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας προοδεύσουν. Μην εκφράζετε τις ιδέες σας σε άτομα που σας ανταγωνίζονται. Μοναδικές ευκαιρίες έρχονται για σας για μια μεγάλη επαγγελματική επέκταση και συγχρόνως μπορείτε τώρα να διεκδικήσετε οικονομική άνοδο. Στα αισθηματικά σας θα βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που είχατε καλά κρυμμένα ενώ τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Στο τέλος της εβδομάδας θα είστε το επίκεντρο κάθε παρέας και θα γοητεύετε τους άλλους με την εκκεντρική σας εμφάνιση αλλά και με το επικοινωνιακό σας ταλέντο.

ΙΧΘΥΕΣ

   Η εβδομάδα αυτή θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις ιδέες σας και τις επιθυμίες σας και θα τις συζητήσετε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν, όμως για τα οικονομικά σας θέματα τα οποία δεν μπορείτε εύκολα να βρείτε λύσεις θα έχετε έντονο προβληματισμό. Συζητήστε με φίλους τα προβλήματα αυτά που σας δημιουργούν άγχος και αποφύγετε να βγάλετε ένταση από πιθανή διαφωνία ενός φίλου /η για να μην χάσετε την επαφή. Η συναισθηματική σας ζωή δεν ευνοείται, προσπαθήστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να αναμένετε καλύτερες μέρες στο επόμενο διάστημα που θα έχετε την τύχη να υλοποιηθούν όλα τα σχέδιά σας. Ξεκουραστείτε,ονειρευτείτε όπως μόνο εσείς μπορείτε και ταξιδέψτε στο μέλλον.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here