Widgets Magazine

Κριός

Η έναρξη των γενεθλίων σας έχει ξεκινήσει με ενέργεια, δύναμη, αισιοδοξία και φυσικά λάμψη. Ο κυβερνήτης σας, που είναι σε έξαρση στον Αιγόκερω και κάνει σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσουν να βάλετε στόχους πρακτικούς και να φτάσετε ψηλά σε θέματα καριέρας. Για ένα μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας, θα πρέπει να προσέξετε κάθε κίνηση που κάνετε και να την εξετάσετε δυο φορές πριν αρχίσετε. Μπορεί όμως να τελειώσετε ένα έργο ή ένα σχέδιο που είχατε αρχίσει στο παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στη ζωή σας, ανθρώπους από το παρελθόν, έρωτες, φιλίες, σχέσεις.

Ταύρος

Αυτό το διάστημα θα γίνετε εσωστρεφείς, θα επανεξετάσετε συζητήσεις και γεγονότα στις σχέσεις σας. Θα σκεφτείτε το παρελθόν και θα αναλογιστείτε που έχετε κάνει λάθος. Oταν ηρεμήσετε, θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ο Δίας από τον 7ο οίκο σας, θα σας ωθήσει να βρείτε λύση σε θέματα που είχαν μείνει πίσω νομικά-δικαστικά, αλλά επίσης και θέματα που είχαν να κάνουν με σπουδές. Ένα ταξίδι με ευχάριστη παρέα, θα βοηθούσε στο να μπορέσετε να ανανεωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Πιθανόν να έρθει ένας έρωτας ο οποίος θα κρατηθεί στο παρασκήνιο.

Δίδυμοι

Την 28η Μαρτίου η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σας φέρει ενδεχομένως ευχάριστες νέες γνωριμίες. Είναι περίοδος με πολλές νέες σχέσεις και επαφές, κυρίως μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας καθώς και τον ερχομό ενός κεραυνοβόλου έρωτα μέσα από τον ήδη προς εσάς γνώριμο φιλικό σας χώρο. Θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα έρθουν στη ζωή σας φίλοι από το παρελθόν που είχατε καιρό να δείτε, οι οποίοι θα σας επηρεάσουν σε σχέση με τις ιδέες και τις κινήσεις σας.

Καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Ο Ήλιος σε συνδυασμό με τον Ερμή στο δέκατό σας οίκο, φέρνουν στο παρασκήνιο συμβόλαια και συζητήσεις από το παρελθόν για να τα επανεξετάσετε. Στον τομέα της συνεργασίας σας, θα βάλετε δυνατούς στόχους και δεν θα διστάσετε να τους πραγματοποιήσετε αλλά παράλληλα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα έχετε ένταση με άτομα από τη δουλειά σας. Πιθανόν να διακοπεί μια συνεργασία  ή μια σχέση που δεν έχει γερές βάσεις. Χρειάζεται να έχετε υπομονή, μιλώντας σε ήπιους τόνους και να μην τα βάλετε με ανθρώπους εξουσίας.

Λέων

Ο Ήλιος από τον Κριό στον ένατο οίκο σας, βοηθά να αρχίσετε τα ταξίδια και παράλληλα να έχετε μια φιλοσοφική διάθεση. Λόγω του ανάδρομου Ερμή θα έρθουν στο προσκήνιο παλιές νομικές υποθέσεις και ίσως ξεκινήσετε σπουδές που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό. Ενδέχεται επίσης να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο είχατε αναβάλλει. Χρειάζεται προσοχή στο ανοσοποιητικό σας σύστημα και στη διαχείριση της ενέργειάς σας.

Παρθένος

Το πέρασμα του Ήλιου από τον όγδοο σας οίκο, σας κάνει καχύποπτους, και σκέφτεστε αρνητικά. Θα έρθουν στο παρασκήνιο οικονομικές συμφωνίες από το παρελθόν, οι οποίες χρειάζονται επανεξέταση. Στο τέλος του μήνα, ενδέχεται  να έρθουν ξαφνικά κέρδη από τρίτους ή κάποιος μυστικός ή παράνομος έρωτας.

Ζυγός

Με το πέρασμα του Ήλιου στον έβδομο σας οίκο και με τον Ερμή ανάδρομο εκεί, δημιουργείται η ευκαιρία να σκεφτείτε αν η σχέση σας είναι αυτό που θέλετε. Και όσοι αξίζουν θα παραμείνουν στη ζωή σας. Θα υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις στο σπίτι. Κάποιο άτομο από την οικογένειά σας θα χρειάζεται φροντίδα.

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον έκτο σας οίκο θα φέρει υποχρεώσεις και εντάσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο θα αλλάξετε συνήθειες στη καθημερινότητά σας. Στο τέλος του μήνα μια ευχάριστη πρόταση που αφορά τα οικονομικά σας, θα σας κάνει χαρούμενους. Ο Άρης και ο  Κρόνος από τον τρίτο σας οίκο θα βοηθήσουν η καθημερινότητά σας να είναι δραστήρια και να βρίσκετε εύκολα λύσεις. Προς το τέλος του μήνα στο χώρο της εργασίας σας θα περνάτε όμορφα, θα κάνετε ανακαινίσεις και θα ομορφαίνετε το χώρο σας.

Τοξότης

Ο Ήλιος στον πέμπτο σας οίκο  σας κάνει δημιουργικούς, φτιάχνετε τη διάθεσή σας. Περνάτε όμορφα με τα παιδιά σας, αυτό θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει δύναμη και σε άλλο τομέα της ζωή σας που περνάτε δύσκολα. Η αυτοπεποίθηση σας δεν είναι και στα καλύτερα της. Και επίσης τα οικονομικά σας είναι λίγο δύσκολα. Προσοχή στα έξοδα.

Αιγόκερος

Ο Ήλιος στον τέταρτο σας οίκο, σας φέρνει την ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας και των παιδιών. Μπορεί να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο μέσα στον τομέα του σπιτιού. Με τον Άρη και τον Κρόνο στο ζώδιο σας, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές καθώς υπάρχει κίνδυνος υπερκόπωσης. Θα προγραμματίσετε, ένα όμορφο ταξίδι. Το φιλικό σας περιβάλλον θα σας δώσει χαρά.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον τρίτο σας οίκο, δείχνει πολλές μετακινήσεις και θα σας απασχολούν θέματα από το παρελθόν, με αδέρφια και το περιβάλλον σας. Με τον Ερμή ανάδρομο θα υπάρχει νευρικότητα στις μετακινήσεις και τις συζητήσεις. Δεν θα υπάρχουν συνεννοήσεις. Ένα διάστημα που δεν συνιστάται να κάνετε αγορές με ηλεκτρικά είδη και αυτοκίνητα. Ένας μήνας που πρέπει να αποφεύγονται συζητήσεις, συμβόλαια και υπογραφές. Και θα υπάρχει ένταση με το περιβάλλον γύρω σας.

Ιχθύες

Το πέρασμα του Ήλιου από το δεύτερο σας οίκο, θα σας φέρει αισιοδοξία και χαρά. Θα έχετε ιδέες για να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Η αναδρομή του Ερμή, μπορεί να φέρει και καθυστερήσεις στα χρήματα που περιμένετε.  Ωστόσο ξαφνικά κέρδη θα έρθουν προς το τέλος του μήνα. Χρήματα θα έρθουν επίσης και από κληρονομιές ή και από τρίτους. Θα υπάρχει ένταση και ξεκαθαρίσματα στις φιλίες.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here