Widgets Magazine

   Έντονη θα είναι η ανάγκη μας να τρέξουμε με δυναμισμό όλες τις υποθέσεις που θα βοηθήσουν την πρόοδό μας,ότι στο παρελθόν μας φόβιζε και μας εμπόδιζε να ρισκάρουμε,θα έρθει τώρα με αποφασιστικότητα να ολοκληρωθεί γιατί στο παρελθόν το αφήσαμε στη μέση, μόνο αυτές οι υποθέσεις θα έχουν τύχη. Μην αποφασίσουμε τώρα ένα νέο ξεκίνημα για να μην μετανιώσουμε,μην υπογράψουμε σοβαρά έγγραφα που θα έχουν ένα δεσμευτικό χαρακτήρα. Μπορούμε να ξανασκεφτούμε και να συζητήσουμε τις ιδέες μας, γιατί οι μέρες θα μας ξυπνήσουν πολλές φιλοδοξίες, προσοχή στην επικοινωνία για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις με άτομα που αγαπάμε και στις γιορτινές μέρες που ακολουθούν, ας επικοινωνήσουμε την αγάπη που κανείς δεν παρεξηγείται από αυτή.

    Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς, τόσο νιώθουμε πιο έντονα την ανάγκη να ανοίξουμε την αγκαλιά μας για να υποδεχτούμε το νέο έτος, με ελπίδα,με αγάπη και με την υπόσχεση να μοιράσουμε και σε άλλους ανθρώπους την δική μας καλή τύχη και διάθεση. Όλοι ας ανοίξουμε περισσότερο την αγκαλιά μας και το βλέμμα μας, για να δούμε πέρα από το μικρόκοσμό μας. Πόσο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε όταν δίπλα μας υπάρχουν άτομα που υποφέρουν, πόσο αυτό μπορεί να μην μας αγγίζει? Η κάθε ψυχή συναισθάνεται μια άλλη ψυχή, γιατί τη γνωρίζει…

ΚΡΙΟΣ

   Πολλές σκέψεις θα έχετε για την επαγγελματικής σας εξέλιξη και πολλές συζητήσεις για την αύξηση των οικονομικών σας. Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές κινήσεις και προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας γιατί η εβδομάδα έχει καθυστερήσεις και πολλές παρεξηγήσεις. Πολύ πιθανό κάποιοι να θελήσουν να σας εξαπατήσουν, να είστε προσεκτικοί και μην πιστεύετε άτομα που δεν έχετε δοκιμάσει την ευπιστία τους. Συμβουλευτείτε έμπειρα άτομα και νομικούς συμβούλους και μην δράτε χωρίς την υποστήριξή τους, κάντε τώρα συζητήσεις ,κάντε ένα πλάνο για το πως θέλετε να κινηθείτε, μην πάρετε ακόμα καμία απόφαση,περιμένετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας από το νέο έτος.

ΤΑΥΡΟΣ

   Μην απογοητευτείτε αν κάποια από τα σχέδια που κάνατε το προηγούμενο διάστημα ακυρωθούν, για κάποιο λόγο θα πρέπει να ξανασκεφτείτε με καλύτερο τρόπο τα νέα βήματα που θέλετε να κάνετε και να θυμάστε, κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Αν σας χρωστούν χρήματα από το παρελθόν πολύ πιθανό να σας επιστραφούν .Εύνοια επίσης θα έχετε και από χρήματα του συντρόφου ή από άλλες πηγές. Κάποιους από τους φίλους σας θα τους απομακρύνετε,γιατί δεν σας εκφράζουν ή σας κουράζουν. Δώστε προσοχή στο άγχος που σας δημιουργεί η καθημερινότητα και αν έχετε κάποια ενόχληση στην υγεία σας μην το αμελήσετε κάντε έναν απλό έλεγχο. Κάποιες εντάσεις με τον /την σύντροφό σας προς το τέλος της εβδομάδας δεν πρέπει να σας προβληματίσουν, θα είναι για καθημερινά θέματα και μην δώσετε περισσότερη επέκταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

   Τα αισθηματικά σας θα είναι σε μια πολύ καλή εξέλιξη,μην δώσετε μεγάλη σημασία στην ασυνεννοησία των ημερών για απλά καθημερινά θέματα. Ένας κοινός στόχος με τον σύντροφό σας θα τονώσει τη σχέση σας και θα νιώσετε πως είναι πιο πολλά αυτά που σας ενώνουν παρά το αντίθετο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα γνωρίσετε με ξαφνικό τρόπο έναν έρωτα που θα σας γοητεύσει, αρκεί να μην παραμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας, αν και νιώθετε κουρασμένοι πρέπει να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μην αντιδράτε σε άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς για να κρατάτε ήρεμη ατμόσφαιρα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μην πάρετε τώρα κάποια σοβαρή απόφαση, μπορείτε να ξανασκεφτείτε τα σχέδια που κάνατε στο παρελθόν να τα επικοινωνήσετε αλλά μην τα βάλετε ακόμα σε εφαρμογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

   Έντονα συναισθηματική θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για σας, από την αρχή της εβδομάδας θα νιώσετε ευάλωτοι συναισθηματικά και θα πρέπει να κάνετε συντροφιά με ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Χρησιμοποιήστε το χιούμορ σας ,φέρτε κοντά σας φιλικά πρόσωπα, αντιμετωπίστε τα οικογενειακά και οικονομικά σας προβλήματα με πιο έξυπνο τρόπο και σύντομα θα βρεθούν λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Αν σας ενδιαφέρει η επιστροφή ενός έρωτα που δεν έχετε ξεπεράσει,πολύ πιθανό να τον υποδεχτείτε. Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε ακόμα πιέσεις επαγγελματικές, κάποιοι από εσάς που θέλετε να αλλάξετε εργασία θα έχετε την τύχη με το μέρος σας για να το πετύχετε.

ΛΕΩΝ

   Οι μέρες απαιτούν ψυχραιμία για εσάς, προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν έντονες οικογενειακές διαφωνίες, μην υπερβάλετε όπως συνηθίζετε στην έκφρασή σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Κακή επικοινωνία και κάποια ξαφνικά προβλήματα θα σας κουράσουν και πιθανόν να πυροδοτήσουν καβγάδες με το σύντροφό σας. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό σε ανθρώπους της οικογένειά σας, και προετοιμαστείτε για τις όμορφες γιορτινές ημέρες που θα ακολουθήσουν. Θα υπάρχει μια ρομαντική διάθεση και κάποια σχέδιά σας που έχετε δουλέψει για αυτά θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Πολλές θα είναι οι επαγγελματικές ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξετε,μην περιμένετε ακόμα να έχετε τα οικονομικά οφέλη που θέλετε,θα έρθουν μετά από πολύ δουλειά. Επενδύστε στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

   Το πρόβλημα της εβδομάδας θα είναι στην επικοινωνία ,μην προσπαθήσετε τις μέρες αυτές να συζητήσετε σοβαρά θέματα που σας απασχολούν. Μπορείτε τώρα να διασκεδάσετε,να ερωτευτείτε, και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Αν προκύψουν συζητήσεις οικογενειακές το σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρξει συνεννόηση και θα σας χαλάσει η διάθεση,χωρίς να βρεθεί καμία λύση .Μην μεταφέρετε την κακή σας διάθεση και στις προσωπικές σας σχέσεις γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα χωρίς να το θέλετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει έντονη δράση και νέες υπέροχες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν .

ΖΥΓΟΣ

   Τα οικονομικά σας θα είναι στο επίκεντρο των ημερών,δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχία, γιατί το επόμενο διάστημα θα υπάρξει άνοδο,μόνο προσοχή γιατί δεν πρέπει να ξοδέψετε παραπάνω από αυτά που μπορείτε. Θέλετε εδώ και τώρα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σκεφτείτε έξυπνα μην έχετε υπερβολικό άγχος και δώστε προσοχή στις μπερδεμένες ειδήσεις που θα μάθετε και δεν θα έχετε και την σωστή κρίση να τις αξιολογείτε . Μπερδεμένες σκέψεις, μπερδεμένα μηνύματα,σε κατάσταση σύγχυσης,οπότε είναι αδύνατο να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις,μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε γιατί θα έχετε άδικο. Προσοχή μεγαλύτερη εσείς του τελευταίου δεκαημέρου γιατί οι ρίξεις με άτομα της οικογένειά σας θα είναι έντονες και οι προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να χαλάσουν για πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

   Μπορείτε να περιμένετε καλύτερες μέρες στα οικονομικά σας, όμως οι μέρες θα έχουν ένα έντονο στοιχείο κακής επικοινωνίας που θα σας κουράσει και θα σας δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό . Η διάθεσή σας είναι πιο ονειροπόλα, είστε αναγκασμένοι όμως να αντιμετωπίζετε τη πεζή καθημερινότητα που σας κουράζει. Μπορείτε να κάνετε οικονομικές συζητήσεις και να έχετε καλό αποτέλεσμα,ζητήστε αύξηση τώρα και θα έχετε πολλές πιθανότητες να σας τη δώσουν, οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να ρισκάρετε ή να πάρετε ένα λαχείο. Προσοχή πρέπει να δείξετε στην προσωπική σας ζωή γατί μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ενέργεια να τρέξετε τις υποθέσεις σας και θα έχετε ειδήσεις που θα είναι ευχάριστες .

ΤΟΞΟΤΕΣ

  Συνεχίζετε η εύνοια που έχετε από συλλογικούς χώρους, ομάδες, που εκεί δραστηριοποιήστε και έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάποιες αναβολές, οι ακυρώσεις συμφωνιών ή ακόμα και αλλαγές συμβολαίων θα μπορούσατε να έχετε αυτή την εβδομάδα . Ότι τώρα γίνετε είναι για την εξέλιξή σας και δεν πρέπει να ανησυχείτε, έχετε ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και οδηγείστε στην πρόοδο με περισσότερη ευκολία. Λίγη υπομονή ακόμα θα πρέπει να δείξετε εσείς των τελευταίων ημερών. Προσοχή στα σημαντικά θέματα της ζωής σας να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις και μετά το μετανιώσετε. Ασχοληθείτε με νεαρά άτομα της οικογένειά σας ή με τα παιδιά σας με πιο ουσιαστικό τρόπο. Προς το τέλος της η εβδομάδα θα έχετε έντονο παρασκήνιο, γίνονται συζητήσεις ή σχόλια για σας που δεν γνωρίζετε γιαυτό μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

   Ο σκληρός αγώνας πάντα δικαιώνετε και όταν υπάρχει και η εύνοια της τύχης σε αυτό, τότε τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Εσείς συνεχίζετε να νιώθετε ανασφάλεια στα επαγγελματικά σας γιατί πάντα σε αυτό τον τομέα υπάρχει το ανικανοποίητο για εσάς, δεν έχετε κάτι να φοβάστε αφού έχετε δουλέψει με συνέπεια. Προσοχή να μην δημιουργήσετε παρασκήνιο και αυτό θα σας προσβάλει εάν μαθευτεί και στην περίπτωση που σας κάνουν οι άλλοι παρασκήνιο και θελήσουν να σας βλάψουν, θα το μάθετε το επόμενο διάστημα και θα ξέρετε ποιον πρέπει να εμπιστεύεστε και ποιον όχι. Αν και η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της και πρέπει να δείξετε προσοχή,ευτυχώς έχετε στο περιβάλλον σας άτομα που μπορείτε να συζητήσετε και να εμπιστευτείτε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Είναι ένα διάστημα για εσάς που είστε επικοινωνιακοί,κάνετε πολλές συζητήσεις, έχετε πολλές επαφές με φίλους και συνεργάτες και πρέπει να είστε προσεχτικοί για να αποφύγετε παρεξηγήσεις , δεν είναι καλές μέρες για να προβάλετε με απόλυτο τρόπο τις ιδέες σας . Να περιμένετε αλλαγές στα σχέδιά σας και να μην κάνετε κάποια σοβαρή συμφωνία γιατί πιθανόν θα ακυρωθεί. Προς το τέλος τη εβδομάδας να προσέξετε τις εντάσεις με άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί από υπερβολική κούραση μπορεί να δημιουργηθεί εκνευρισμός. Η υπερβολική φιλοδοξία σας θα έχει τύχη αρκεί να είστε σωστοί και τίμιοι απέναντι σε άλλους ανθρώπους. Προσοχή όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα .

ΙΧΘΥΕΣ

  Θέλετε να προοδεύσετε στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά σας και ενώ πάει κάτι να γίνει την τελευταία στιγμή με κάποιο τρόπο ακυρώνετε . Και αυτή η εβδομάδα θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο. Τα εμπόδια συνεχίζονται, όμως εσείς μπορείτε τώρα να μαζέψετε πληροφορίες,στοιχεία ή ότι άλλο θα σας φανεί χρήσιμο, το νέο έτος θα ξεκινήσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας . Μην κάνετε συζητήσεις τώρα γιατί θα προβληματιστείτε ,προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε καλύτερη τύχη για να κάνετε μια έναρξη ή μια αλλαγή. Μην εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Να βγάλετε τις ωραίες εμπνεύσεις να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας και να αισιοδοξείτε. Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου μπορούν τώρα να πραγματοποιήσουν ένα όνειρό σου ή αν είστε καλλιτέχνες θα έχετε μεγάλη έμπνευση.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here