Widgets Magazine

   Ξεκινά μια όμορφη εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες και πολλές επιτυχίες και γύρω μας θα υπάρχει ένα αίσθημα αισιοδοξίας, που θα μας δώσει δύναμη να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Πολλά τα έντονα συναισθήματα αγάπης και ερωτικής διάθεσης, πιθανόν κάποιοι να ζήσουν συναισθήματα, που θα εμπεριέχουν την ερωτική έκφραση με απόλυτο τρόπο, όπως με ζήλια, με έλεγχο και καχυποψία. Ας προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες στον εαυτό μας και στους άλλους για διασκέδαση και συναισθηματική έκσταση και ας κάνουμε τα πιο ακριβά δώρα καρδιάς. Παθιασμένα ερωτικά συναισθήματα που θέλουν διαχείριση, για να μην καλύψουν το ερωτικό ζητούμενο και φέρουν ξαφνικούς χωρισμούς.

  Το πιο σημαντικό των ημερών αυτών είναι οι αποκαλύψεις κρυφών δραστηριοτήτων ,που δεν έχουν ηθικούς σκοπούς και για μία ακόμα φορά θα σκεφτούμε πως τίποτα δεν μένει κρυφό, αν έχει κακό σκοπό, αργά ή γρήγορα μια μικρή ακτίνα του ηλίου, θα τρυπώσει επίμονα και θα φωτίσει την πιο σκοτεινή κρυψώνα, για να αποκαλύψει την αλήθεια .Μία αιώνια πάλη, του κακού ενάντια του καλού και μια δική μας ικανοποίηση, πως το καλό θα είναι ο παντοτινός νικητής .

ΚΡΙΟΣ

  Έχετε καταλάβει πως οι μέρες απαιτούν σοβαρή σκέψη, γιατί δεν έχετε το περιθώριο για λάθη που έχουν γίνει από τον παρορμητικό τρόπο σκέψης και δράσης. Και αν υπάρχει κάποια δραστηριότητα που δεν έχετε μελετήσει σωστά, το πιο πιθανό είναι να ακυρωθεί, αν όμως έχετε δουλέψει με σοβαρότητα, τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα και θα λάμψετε από ικανοποίηση και θα το προβάλετε στον κοινωνικό σας κύκλο για να δοξαστείτε. Η επικοινωνίας σας θα έχει απόλυτο τρόπο και καλό είναι αποφύγετε να κρίνετε με αυστηρό τρόπο, τα άτομα που συνεργάζεστε ή άτομα που είναι κοντά σας και τολμούν να μην ακολουθούν τις επιθυμίες σας. Συνεχίζετε να έχετε πολλές υποχρεώσεις και θα μπορείτε να ανταποκριθείτε σε ότι χρειαστεί, γιατί νιώθετε δυνατοί και η τύχη θα είναι με το μέρος σας για να σας ανοίξει ένα νέο επαγγελματικό δρόμο με επιτυχίες. Φροντίστε οικονομικές υποχρεώσεις και χρησιμοποιήστε τη διπλωματία και την γοητεία στις συναλλαγές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

  Είναι μία όμορφη εβδομάδα, γιατί όλες οι αποφάσεις σας έχουν τώρα δώσει τα αποτελέσματα και νιώθετε δικαιωμένοι από την καλή σας κρίση. Μπορείτε να κάνετε πολλές συζητήσεις, για τα επαγγελματικά σας θέματα και για πρώτη φορά ο απόλυτος τρόπος σας, δεν θα ενοχλήσει τους συνομιλητές σας, γιατί θα έχετε επιχειρήματα για να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, για να οργανώσετε τη ζωή σας την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική όπως εσείς θέλετε. Οι μέρες θα έχουν έντονο ερωτικό ενδιαφέρον και θα ζήσετε υπέροχες στιγμές, μόνο μην παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις με τον/η σύντροφό σας από τις υπερβολικές σας απαιτήσεις .

 Μπορείτε να οργανώσετε τα σχέδιά σας και όλη τη δράση σας και με τρόπο ξεκάθαρο και μεθοδευμένο, να υλοποιήσετε τα προσωπικά σας και επαγγελματικά σας όνειρα. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου, θα λάμψετε και θα προβληθείτε, μέσα από ένα υπέροχο καλλιτεχνικό σας έργο .

ΔΙΔΥΜΟΙ

  Η εβδομάδα απαιτεί σοβαρότητα στη σκέψη σας, τις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Οφείλετε να σεβαστείτε τις καταστάσεις και να προσπαθήσετε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις, με υπευθυνότητα για κάποιες υποχρεώσεις αν έχετε προς τρίτους. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις κινήσεις σας από επαγγελματίες για να σας βοηθήσουν. Το καλύτερο σενάριο είναι να αποκτήσετε μια κληρονομιά ή να ρυθμίσετε τέτοιες υποθέσεις. Οι μέρες θα έχουν και ερωτικό ενδιαφέρον, μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις με το σύντροφο γιατί θα εξαφανιστεί η ερωτική μαγεία. Είναι ένα θετικό διάστημα να ζητήσετε αύξηση, να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία, γιατί έχετε αποδείξει την αξία σας και πρέπει να διεκδικήσετε καλύτερες οικονομικές απολαβές. Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό τις επαγγελματικές σας προσπάθειες και θα δικαιωθείτε. Φροντίστε θέματα διατροφής και μην αμελείτε θέματα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

   Σημαντική εβδομάδα για τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, που για κάποιους από εσάς οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα έχουν μία μακροχρόνια επιρροή στη ζωή σας. Οι μέρες που ακολουθούν, δεν είναι βοηθητικές, για να συζητήσετε σοβαρά θέματα με τον σύντροφό σας .Θα υπάρχει μία σωστή αξιολόγηση από την πλευρά σας ,για τα υπέρ και τα κατά της σχέσης ή του γάμου σας, αλλά δεν θα πρέπει τώρα να τα συζητήσετε. Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου, απολαμβάνετε την καλή σας τύχη στα ερωτικά θέματα και στα επαγγελματικά σας και ετοιμάζετε μεγάλες αλλαγές, που θα έχουν την επιτυχία που ονειρεύεστε. Εσείς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα σας ξαφνιάσουν, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας. Οι συναισθηματικές καταστάσεις θα σας δημιουργήσουν άγχος και πολύ πιθανό να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

ΛΕΩΝ

  Η εβδομάδα είναι ιδανική για να προγραμματίσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις, να συζητήσετε για νέες συνεργασίες, με νέους όρους και με νέους ανθρώπους, που πιστεύουν στις ικανότητές σας.

   Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι εντάσεις, στο χώρο της οικογένειας, για πολλούς από εσάς δεν έχουν τελειώσει και αυτό σας στεναχωρεί και δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια να υλοποιήσετε ακόμα τα δημιουργικά σας σχέδια. Αν έχετε παραμελήσει κάποιες ιατρικές εξετάσεις, οι μέρες βοηθούν για να φροντίσετε ουσιαστικά τον εαυτό σας. Με την νέα χρονιά βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και απαλλαγείτε από εξαρτήσεις, που μειώνουν τη καλή λειτουργία του οργανισμού σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου, θα έχετε πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, αλλαγές στη δουλειά ή αλλαγές με άτομα που θα συνεργάζεστε. Προσοχή χρειάζεται η επικοινωνία σας για μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, με άτομα που έχετε καθημερινή επαφή .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Πολύ καλή είναι η εβδομάδα για συμφωνίες και υπογραφές που έχουν μια σοβαρότητα και θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να σταθεροποιήσετε κάποιες καταστάσεις, που μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν ανασφάλεια. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, είναι πολύ καλό το διάστημα, για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Και στην προσωπική σας ζωή, έχετε καλύτερη τύχη για πιο σταθερές σχέσεις και για κάποιους από εσάς θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό το διάστημα και σας βάζει σε σκέψεις επισημοποίησης ή συγκατοίκησης. Οι ιδέες σας θα είναι ρεαλιστικές και μπορείτε με τον ορθολογιστικό τρόπο που θα σκέφτεστε, να βοηθήσετε άτομα με τις συμβουλές σας και τις γνώσεις σας, για να προοδεύσουν ή να λύσουν κάποια προβλήματά τους. Τα οικονομικά σας δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θέλετε, αλλά οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Αν κάνετε εμπορικές συναλλαγές θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να αισιοδοξείτε για την καλύτερη εξέλιξη των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ

   Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην οικογένειά σας, στην φροντίδα των παιδιών σας ή ηλικιωμένων ατόμων που σας έχουν ανάγκη. Με κάποιες γραφειοκρατικές δραστηριότητες που αφορούν έγγραφα ή κάποιες οφειλές του ακινήτου θα ασχοληθείτε την εβδομάδα αυτή και θα βάλετε σε μια τάξη υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Το καλό είναι πως τα οικονομικά σας θα είναι σε καλύτερο επίπεδο και μπορείτε τώρα να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού σας και των αγαπημένων σας. Και κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε ακόμα πιο τυχεροί και να αγοράσετε σπίτι ή να κάνετε αλλαγές μέσα στο σπίτι σας για την βελτίωσή της καθημερινότητάς σας. Μην φερθείτε με παρορμητικό τρόπο και ξεφύγετε από τις οικονομικές σας δυνατότητες, γιατί όλες οι κινήσεις σας πρέπει να έχουν μέτρο και σοβαρότητα. Εσείς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου προσέξτε την αντιδραστική σας συμπεριφορά, για να μην δημιουργείτε προβλήματα στο περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

   Δυναμική εβδομάδα θα είναι για εσάς και πρέπει να δρομολογήσετε ότι θέλετε τώρα, που έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας .Πάρτε αποφάσεις σημαντικές, για την επαγγελματικής σας πρόοδο, υπογράψτε συμβόλαια που έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα και οργανώστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Κάντε νέες γνωριμίες και με την γοητεία σας θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα γνωρίσετε άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα, στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου που θα πάρετε κάποιες αποφάσεις τώρα ή όποια επέκταση κάνετε, θα έχει για πολλά χρόνια μια πολύ καλή εξέλιξη. Η ερωτική σας ζωή έχει να σας προσφέρει όμορφες στιγμές, και πιθανόν κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε τη δημιουργία οικογένειας και οι σκέψεις σας να έχουν μια σοβαρότητα για την καθημερινότητά σας, αλλά και για τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για την καλύτερη εξέλιξη της ζωή σας. Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις με άτομα που συνεργάζεστε, και πρέπει να δείξετε ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

   Με ανασφάλεια ξεκινά η εβδομάδα αυτή, για τα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας και ενώ έχετε πολλές φιλοδοξίες, δεν μπορείτε ακόμα να νιώσετε δυνατοί για να τις υλοποιήσετε. Το παρασκήνιο είναι έντονο και σας δημιουργεί ανασφάλεια, αισθάνεστε πως δεν έχετε την ευθύνη για τις καταστάσεις που έχετε αντιμετωπίσει και νιώθετε πως σας αδικούν. Θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε σταθεροί και σοβαροί στις συμφωνίες σας και να απαιτείτε το ίδιο και από τους άλλους και κάποια θετική εξέλιξη σε αυτόν το τομέα θα την έχετε. Μην παρασυρθείτε σε έξοδα, γιατί δεν είναι καιρός για επιπόλαιες κινήσεις. Τα σχέδιά σας δεν έχουν ακριβώς την εξέλιξη που θέλετε και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι για την αντιμετώπισή τους. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και δεχτείτε συμβουλές ατόμων που έχουν εμπειρία και σας αγαπούν .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

   Επικοινωνία όλη την εβδομάδα που ακολουθεί, σοβαρές συζητήσεις, σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας και με απόλυτο τρόπο θα δρομολογήσετε την εξέλιξη της ζωής σας. Για τις επαγγελματικές σας κινήσεις, συζητήστε με άτομα που έχουν μεγάλη πείρα στο αντικείμενο που θέλετε να δραστηριοποιηθείτε, για να φέρετε τα θετικότερα αποτελέσματα. Η ζωή σας αλλάζει, το περιβάλλον σας αλλάζει και όλα γύρω σας αποκτούν άλλη μορφή και η εβδομάδα αυτή σε αυτό θα συμβάλει. Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά θα βρείτε χρόνο για τις κοινωνικές σας επαφές, που σας θαυμάζουν και αναζητούν την παρέα σας. Υπέροχα τα νέα και για την ερωτική σας ζωή, με πολλές όμορφες στιγμές, με πάθος και όμορφα συναισθήματα. Όπως καταλαβαίνετε έχετε μεγάλη εύνοια και θα πρέπει να τρέξετε τις καταστάσεις, τώρα που η τύχη σας χαμογελά .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

   Με κάποια ψυχολογική πίεση έχει ξεκινήσει η νέα χρονιά και αυτή την εβδομάδα οι σκέψεις σας, θα έχουν κρυφό χαρακτήρα και μια ψυχική και συναισθηματική αναζήτηση, που πολλές φορές να νιώθετε ανασφάλεια ή ένα μικρό θυμό. Όλα στο παρασκήνιο τις μέρες που ακολουθούν, οι συζητήσεις, οι αποφάσεις σας, οι σκέψεις σας, όλα έχουν μία μυστικότητα ακόμα και ο έρωτας. Η διάθεσή σας για δουλειά και επαγγελματική άνοδο θα υπάρχει και θα υπερβάλλετε με την εργατικότητά σας. Προσπαθήστε να εκφράσετε την αγάπη σας σε ανθρώπους που είναι κοντά σας και σας στηρίζουν με τον τρόπο τους. Κάποιοι από εσάς, τις μέρες αυτές, θα νιώθετε προβληματισμένοι για την προσωπική σας σχέση και θα υπάρχουν στιγμές προσωπικής έντασης που δεν θα εκφράζετε. Ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας καταξίωση και πάρτε δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα, τις προσωπικές σας υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

   Κι αυτή την εβδομάδα μπορείτε να είστε χαρούμενοι, για τις εξελίξεις που θα έχει η ζωή σας, η προσωπική αλλά και η επαγγελματική. Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου είστε οι πιο τυχεροί από όλους γιατί τα όνειρά γίνονται πραγματικότητα. Τα ρεαλιστικά σας σχέδια τα αντιμετωπίζετε, χωρίς να σας λείπει η γλυκιά έκφραση των συναισθημάτων και τα άτομα που είναι κοντά σας γαληνεύουν από την αγάπη σας. Προγραμματίστε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις με τη βοήθεια φίλων και δείτε τη νέα πορεία της ζωής σας με αισιόδοξο τρόπο. Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου, πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε με ξαφνικό τρόπο μια επιθετική συμπεριφορά, από άτομο που έχετε κάποια οικονομική συναλλαγή. Κάποιοι φίλοι θα ζητήσουν την συμπαράστασή σας την υλική αλλά και την ηθική και εσείς θα προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here