Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής σε Σύνοδο με την  Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνει να νιώθετε την ανάγκη να ερωτευτείτε, να μιλήσετε, να αγαπήσετε. Η επικοινωνία και ο τρόπος που εκφράζετε τα συναισθήματα σας θα είναι παρορμητικός γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Υπάρχουν ευχάριστες συναντήσεις.  Με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο μπορείτε να ηρεμήσετε και να κάνετε μια ανασύνταξη. Νιώθετε όμορφα, αισιόδοξα, έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε  κούραση, ακόμα και πίεση από συνεργάτες σας. Δεν ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα. Θα έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά προβλήματα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε  διαίσθηση,  δημιουργικότητα, έμπνευση, ευνοείται  η ένταξη σε οργανισμούς ή σε ομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά σας, από το κοντινό σας περιβάλλον οι όποιοι σας στηρίζουν. Πολλές μυστικές συζητήσεις για συνεργασία και οικονομικούς σκοπούς. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις αλλά και θέματα που αφορούν την  αισθηματική σας ζωή. Μια μυστική σχέση, ένας έρωτας στον χώρο εργασίας σας. Η ανάδρομη πορεία του Δία στον έβδομο οίκο σας δημιουργεί την ανάγκη για ενδοσκόπηση σε θέματα που σχετίζονται με τη σχέση σας, συνεργασίες και τον γάμο σας. Ο Δίας θα βοηθήσει να διορθώσετε λάθη που σχετίζονται με τους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο, θα έχετε βοήθεια από διάφορες συναντήσεις με φίλους. Έχετε χαρούμενα μηνύματα, ειδήσεις, νέους φίλους, νέες εμπειρίες. Η καριέρα χρειάζεται προσοχή, η πιθανότητα να σας εξαπατούν υπάρχει. Ένταση στο σπίτι και με τους συνεργάτες σας. Είστε πολύ κοινωνικοί, πολλές προσκλήσεις και νέες ασχολίες. Καλό είναι αυτή την κοινωνικότητα να προσπαθήσετε να την εκμεταλλευτείτε για να πραγματοποιήστε κάποιο σχέδιο σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις και σε υπερβολικά έξοδα. Με τον Δία στον τομέα της δουλειά σας τα οικονομικά σας πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον ένατο οίκο σας νιώθετε ήρεμοι και μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σας. Θα υπάρξουν εντάσεις στο χώρο εργασίας ακόμα και με τον/την σύντροφό σας. Ένταση υπάρχει και στις φιλικές σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα προσέχετε πως διαχειρίζεστε το λόγο σας, μη βιαστείτε και μην λειτουργείτε νευρικά για να έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Την 11η Μαρτίου η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας  ακόμα  και με συνεργάτες σας θα περάσει από κρίση. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σας κάνει να νιώθετε δυνατοί, θα βρίσκονται κοντά σας άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας. Βελτίωση στα οικονομικά σας. Το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο τη 13η Μαρτίου θα σας δώσει αισιοδοξία αυτοπεποίθηση, έμπνευση,  θα θέλετε να ταξιδεύετε να διαβάζετε. Να ασχοληθείτε με το σπίτι, να ομορφύνετε το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας, σας βοηθούν να ξεπεράσετε δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά σας. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο τομέα της εργασίας και της υγείας θα υπάρχουν δυσκολίες. Με τον  Ήλιο στον όγδοο οίκο σας να μην βοηθά  τα οικονομικά σας, δημιουργούνται φοβίες, θα κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας.
Χαρούμενα μηνύματα από το εξωτερικό. Θα κάνετε συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Μια νέα γνωριμία,  ένας έρωτας, σε ένα ταξίδι. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου είστε σε πολύ καλή φάση, μπορείτε να καταφέρετε όλους τους στόχους και τα όνειρα σας. Να δημιουργήσετε μια αλλαγή που επιθυμείτε στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά θέματα, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με τρίτους. Θα έχετε μεγάλη έμπνευση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για να κλείσετε μια συμφωνία. Έχετε διάθεση για εκδρομές και ταξίδια. Θα ανταλλάξετε ιδέες με συγγενικά σας πρόσωπα. Περισσότερη φαντασία και έμπνευση για να γράψετε. Ο
Άρης, στον τέταρτο οίκο σας, δημιουργεί ένταση και προβλήματα. Πολλή προσοχή με τα άτομα της οικογένειας σας. Θα υπάρχουν κάποια εμπόδια που θα δυσκολέψουν τα σχέδιά σας. Ο Ερμής και Αφροδίτη, από τον όγδοο οίκο σας, θα σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας, να μη ανοίγεστε. Στη σχέση σας θα υπάρξουν δυσκολίες, εντάσεις και εμπόδια. Θα γίνουν ξεκαθαρίσματα. Χρειάζεται ανανέωση για να έχετε καλά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Εσάς τους Ζυγούς, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο  θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Μια εβδομάδα γεμάτη εμπειρίες και ευκαιρίες σε θέματα που σας απασχολούν. Θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας περνώντας όμορφες στιγμές. Με τη βοήθεια του Δία τα οικονομικά και η εργασία πάνε καλά. Πιο συγκεκριμένα για τα οικονομικά,  μη προωθήσετε τα σχέδια σας όσο ο Δίας είναι ανάδρομος. Ο Άρης από τον Τοξότη θα δημιουργήσει ένταση στον τομέα της επικοινωνίας. Θα δημιουργηθεί ένταση σε σχέση με τα αδέρφια σας. Ο ερωτισμός και η γοητεία θα είναι ανεβασμένα αυτές τις μέρες. Είναι η στιγμή που μπορείτε να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας, τον έρωτα της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον πέμπτο οίκο σας φέρνει αισιοδοξία, δημιουργικότητα, παιχνίδι,  ασχολία με τα παιδιά,  διασκέδαση, χαρά. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον έκτο οίκο βοηθάνε για νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Καλά νέα για την υγεία και την εργασία σας. Είστε τυχεροί. Μπορείτε να προβληθείτε περισσότερο. Μπορείτε να βρείτε τη χαρά στη ζωή σας, ακόμα και τον έρωτα της ζωής σας. Μια γόνιμη περίοδος για εσάς. Θα σας δοθούν  πολλές ευκαιρίες έχοντας ανθρώπους σημαντικούς στο πλευρό σας να σας υποστηρίξουν. Ο Άρης στον Τοξότη όμως δημιουργεί ένταση στο περιβάλλον σας. Ο Κρόνος θα είναι  σύμμαχος  σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Με τον Άρη στο ζώδιό σας δεν σας λείπει η αισιοδοξία και η ενεργητικότητα. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.  Προσέχετε τα οικονομικά σας μην κάνετε άσκοπα έξοδα.  Είναι ημέρες αισιόδοξες για εσάς. Ο Δίας στον Σκορπιό σας δίνει ηρεμία και σας προστατεύει. Θα περνάτε όμορφες στιγμές με ανθρώπους της οικογένειας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας. Θα τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν.  Στη δουλειά σας τα πάτε καλά. Μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές που χρειάζονται για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Θα περνάτε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας. Θα έχετε γοητεία, ερωτισμό. Όμορφες μέρες, σας δίνουν την ευκαιρία  να ερωτευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες είναι ευνοϊκές για να τακτοποιήσετε θέματα οικογενειακά. Θα είστε δραστήριοι, επικοινωνιακοί,  θα έχετε έμπνευση. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα αδέρφια σας και το κοντινό σας περιβάλλον. Θα μπορέσετε να λύσετε θέματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Με τη γοητεία και την καλή επικοινωνία μπορείτε να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας για να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Να είστε ανοικτοί με τους άλλους, να τους επιτρέπετε να επικοινωνήσουν για να σας βοηθήσουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Να μη παραμελείτε τις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης  και η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών, σας βοηθάνε να βρείτε τρόπους και λύσεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι αυξημένη και θα μπορέσετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Αυτή την περίοδο φροντίστε να περιορίσετε τα έξοδα σας. Η Αφροδίτη μπαίνοντας στον Κριό σας χαρίζει σιγουριά, γοητεία και λάμψη. Η Παρασκευή ξεκινάει  με την ανάδρομη πορεία του Δία στον Σκορπιό, οι εξελίξεις θα παρουσιάσουν μια επιβράδυνση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποθαρρυνθείτε. Στα οικονομικά μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε για να αναπτύξετε μια νέα δραστηριότητα.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here