Widgets Magazine
ΚΡΙΟΣ
Είναι αρκετές οι προκλήσεις που θα αναδυθούν με τον κυβερνήτη σας, Άρη, να μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας. Σε πρώτη φάση η άμεση επιρροή αφορά όσους έχετε γεννηθεί στο Γ’ δεκαήμερο του ζωδίου σας ή έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία εκεί. Προετοιμαστείτε για μία περίοδο όπου οι δράσεις σας δεν θα είναι εύκολο να καταλήξουν στο αποτέλεσμα που έχετε στο μυαλό σας και πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με μία αίσθηση εγκλωβισμού. Το μήνυμα που πρέπει να λάβετε σχετίζεται και με την υπομονή, που ομολογουμένως δεν είναι το καλύτερο σας. Σκεφτείτε δύο φορές (και ιδανικά, ακόμα παραπάνω) πριν δράσετε υπερβολικά και πριν εκφράσετε θυμό.
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να φροντίσετε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο και την καθημερινότητα σας. Μην αμελήσετε θέματα υγείας και φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, θα δείτε να αυξάνεται η επικοινωνία με τους γύρω σας και θα έχετε συζητήσεις με τον/την σύντροφο που θα σας χαροποιήσουν. Περισσότερες οι ευκαιρίες επίσης για διασκέδαση, φλερτ, ευχάριστες ενασχολήσεις και εξίσου ευχάριστη επαφή με τα παιδιά σας ή ευοίωνα νέα που τα αφορούν. Εάν έχετε γεννηθεί κοντά στις 29 – 30/3, προσοχή στα έκτακτα έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Eπαγγελματικές ευκαιρίες και εύνοια από τους ανωτέρους για εσάς που έχετε γεννηθεί 6 – 8 Απριλίου. Έχετε τη δυνατότητα να αναγνωριστείτε σε κάποιο βαθμό το επόμενο διάστημα ή να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας εικόνα, αρκεί να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις και υπερβολές.
ΤΑΥΡΟΣ
Eάν ανήκετε σε εκείνους που έχουν γεννηθεί από τις 7 έως τις 16/5, ανήκετε παράλληλα και στους τυχερούς της εβδομάδας. Καταμεσής μίας δύσκολης ομολογουμένως εποχής, έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη πολλά από τα σχέδια σας, να λάβετε θετικά νέα που αφορούν σπουδές, ζητήματα εξωτερικών και όσα σχετίζονται με τον νόμο. Εβδομάδα κατά την οποία παρά το ότι παραδοσιακά μπαίνουμε στη συνηθισμένη μας ρουτίνα, εσάς σας δίνεται μία παράταση την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα δε, θα σας δώσει την απαιτούμενη διάθεση να βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού σας ή και τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογενείας σας. Εξαίρεση αποτελείτε όσοι έχετε γεννηθεί 29 – 30 Απριλίου που δεν είναι απίθανο να έχετε κάποιες ξαφνικές ανατροπές κι εντάσεις σε οικογενειακό αλλά και προσωπικό επίπεδο ενώ προκύπτουν απρόσμενα έξοδα που μπορεί να σας φέρουν εκτός προϋπολογισμού.
Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα έχετε περισσότερες συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις στην καθημερινότητα σας αλλά και στον χώρο εργασίας σας. Η εσωτερική αναταραχή που βιώνετε, σχετίζεται και με την δική σας ψυχολογία αλλά και με την αίσθηση του ότι λειτουργεί ένα παρασκήνιο σε βάρος σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας; Τα νέα είναι καλά, εφόσον καταρχάς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει θετικά το αγαπημένο σας σπορ, εκείνο της επικοινωνίας, που έχει την προοπτική να γίνει “γλυκύτερη”, αποκαθιστώντας ακόμα και σχέσεις το επόμενο διάστημα. Ουσιαστικότερη και η επικοινωνία και οι συναντήσεις με φίλους και η συμμετοχή σε ομάδες. Έχετε να λαμβάνετε και ευχάριστα νέα. Αρκετοί Δίδυμοι μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσον αλλά είναι καλό να γνωρίζετε ότι η περίοδος δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο λόγω του ανάδρομου Άρη…
Πολλοί Δίδυμοι θα ασχοληθείτε με οικονομικά και κληρονομικά θέματα που αφορούν κατά πάσα πιθανότητα και τρίτα πρόσωπα ή τον σύντροφο. Παρά το ότι δεν είναι απίθανο να δημιουργηθούν εντάσεις, διλήμματα ή δεύτερες σκέψεις πάνω στα ζητήματα αυτά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα και να βάλετε σε σειρά άλλα.
Αν έχετε γεννηθεί 8 -9 Ιουνίου, είναι καλό να προσέχετε πως κινείστε στον επαγγελματικό σας χώρο το επόμενο διάστημα, προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε απογοητεύσεις. Αποφύγετε να πείτε πολλά και περάστε από πολλά – πολλά φίλτρα όσα ακούτε. Ενώ υπάρχει κάποιου είδους προστασία, είναι εύκολο να υπάρξουν ασάφειες στον χώρο της οικογένειας και της εργασίας και καλό είναι να προσέχετε ηλικιωμένους γονείς τις επόμενες μέρες.
Εντονότερη η ερωτική επικοινωνία αυτή την εβδομάδα, οι δημιουργικές ιδέες, η έμπνευση και οι ευκαιρίες για διασκέδαση, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί το Α’ δεκαήμερο των Διδύμων.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
To σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η αναδρομή του Άρη στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει κατά βάση το επαγγελματικό σας τομέα, τη σχέση με τους ανωτέρους σας και για κάποιους, την κοινωνική σας εικόνα. Έχει ήδη εγκαινιαστεί ένα διάστημα ζυμώσεων στους τομείς αυτούς που θα σας προβληματίσει στη πορεία. Ψυχραιμία, διότι θα συσσωρεύσετε ένταση που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά. Άλλωστε εδώ και καιρό σας έχει “ζητηθεί” να ωριμάσετε σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών και συνεχίζετε να λαμβάνετε ευκαιρίες ώστε να το καταφέρετε. Τα παραπάνω θα είναι πιο αισθητά σε όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες κυρίως μέρες του ζωδίου σας.
Όσοι πάλι έχετε γεννηθεί τις πρώτες, θα στρέψετε τη προσοχή σας στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού, είτε για να συζητήσετε όσα πρέπει, είτε για να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα και στον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας θα φέρει κάποιες βελτιώσεις αλλά και μικρά ή μεγαλύτερα “δώρα” που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Μπορεί κάλλιστα να πρόκειται και για μικρά πράγματα που νιώθετε ότι “χρωστάτε” στον εαυτό σας και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.
Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 7 έως 10 Ιουλίου, είστε οι πιο ευνοημένοι: Όλοι γνωρίζουμε ότι η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη αλλά κάποιοι έχουν να περιμένουν και θετικά πράγματα, είτε αφορούν προστασία είτε ακόμα και το να δείτε κάποια από όσα περιμένατε να δίνουν καρπούς και αποτελέσματα.
ΛΕΩΝ 
H Αφροδίτη έχει ήδη μπει στο ζώδιο σας και μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό, αφού θα βελτιώσει την εμφάνιση σας, θα σας κάνει ακόμα πιο λαμπερούς και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Υπάρχει μία εξαίρεση για όσους έχετε γεννηθεί 1 – 2 Αυγούστου: Βρίσκεστε σε μία φάση επαναπροσδιορισμού και αλλαγών σε σχέσεις και συνεργασίες και δεν είναι απίθανο να έχετε κάποιες οικονομικές ανατροπές ή ξαφνικά έξοδα αλλά και εκνευρισμούς λόγω αστάθειας στο συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας. Μέσα στο πρόγραμμα όμως είναι και… οι ξαφνικοί έρωτες!
Η αναδρομή του Άρη δεν θα είναι το ίδιο “βαριά” για εσάς. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, υποστηρίζεστε σε θέματα σπουδών, εξωτερικού αλλά και νομικών ζητημάτων εφόσον υφίστανται. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και όλο το μήνα, χωρίς να σημαίνει ότι θα έχετε απαραίτητα αρνητικές εξελίξεις. Προσοχή χρειάζεται ώστε να μην έχετε απώλειες ή χρειαστεί να δημιουργηθούν εντάσεις προκειμένου να εξυπηρετήσετε τις υποχρεώσεις σας.
Οι επαφές σας με τους άλλους αυξάνονται. Θα αυξηθούν οι επικοινωνιακές ανάγκες αυτή την εβδομάδα ενώ αρκετοί θα έχετε μετακινήσεις. Θετικό το διάστημα για να αποκατασταθούν επικοινωνιακά σχέσεις που βρίσκονταν υπό το καθεστώς έντασης στο πρόσφατο παρελθόν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Λέοντα και στον δωδέκατο φυσικό σας οίκο, θα υπάρχει μία τάση τα… κρυφά να μείνουν ακόμα πιο κρυμμένα, είτε νοητικά είτε κυριολεκτικά. Κρυφές συναντήσεις ή σκέψεις αλλά και κρυφές οικονομικές συμφωνίες έχουν αυξημένες πιθανότητες αυτή την εβδομάδα. Ο τομέας των οικονομικών έτσι κι αλλιώς θα είναι ακόμα πιο ενεργοποιημένος αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να ωθεί σε συζητήσεις και συμφωνίες, ιδιαίτερα από όσους ασχολούνται με το εμπόριο.
Οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 7 Σεπτεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να απασχοληθείτε από τα ίδια ζητήματα που προέκυψαν τον Ιούλιο ή και παρεμφερή που θα σας προβληματίσουν. Όσοι έχετε γεννηθεί πάλι 11 και 12 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι για τυχόν λάθος εκτιμήσεις που μπορεί να γίνουν από πλευράς σας ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας αλλά και για τις προθέσεις των άλλων απέναντι σας που σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Προσέχετε για να έχετε λοιπόν!
Οι υπόλοιποι έχετε να περιμένετε θετικά νέα σε ό,τι σχετίζεται με καινούργιες γνωριμίες και φλερτ, που θα αρχίσουν να δείχνουν καθαρότερα τις διαθέσεις τους. Δεν είστε λίγοι οι Παρθένοι που θα αποφασίσετε να φέρετε παιδί στον κόσμο ή θα λάβετε ευχάριστα νέα για τα παιδιά σας. Σε κάθε περίπτωση, αυξάνεται η δημιουργικότητα και η έμπνευση σας.
ΖΥΓΟΣ
O Ερμής μπήκε στο ζώδιο σας και σε πρώτη φάση, οι Ζυγοί του Α’ δεκαημέρου θα αυξήσετε τις επαφές σας με το περιβάλλον σας και γενικά τους άλλους, μέσω συναντήσεων, συζητήσεων ενώ δεν θα λείψουν και οι μετακινήσεις. Πολλοί θα επικοινωνήσετε τις ιδέες σας αλλά και θα λάβετε ευχάριστα νέα, ιδιαίτερα μέσω του φιλικού σας περιβάλλοντος. Γενικώς, οι φιλικές σας σχέσεις αλλά και η συμμετοχή σας σε ομάδες και συλλογικότητες έχουν να σας προσφέρουν θετικά πράγματα αυτή την εβδομάδα και για κάποιους, δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει και κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον εκεί.
Οι απαιτήσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό χώρο συνεχίζονται για τους Ζυγούς που ανήκουν κυρίως στο Γ’ δεκαήμερο ή έχουν πλανήτες στο Γ’ δεκαήμερο των Παρορμητικών ζωδίων. Εδώ προστίθεται και η αναδρομή του Άρη, απέναντί σας, στο ζώδιο του Κριού, που για μεγάλο διάστημα θα απασχολεί σχέσεις, γάμους και συνεργασίες. Επιστροφές ανθρώπων αλλά και επαναφορά θεμάτων που θα πρέπει να εξεταστούν και να βγάλουν αποτελέσματα αργότερα.
Οι Ζυγοί του Β’ δεκαημέρου φαίνεται να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση και ενδοσκόπηση. Προσέξτε την υγεία σας αυτό το διάστημα καλού – κακού για να μην χρειαστεί να απομονωθείτε. Ας θυμόμαστε ότι για ένα σημαντικό διάστημα όλοι θα έχουμε μία αίσθηση εγκλωβισμού σε κάποιον τομέα και θα χρειαστεί να δοκιμάσουμε την υπομονή μας και να ελέγξουμε τον παρορμητισμό μας και το θυμικό μας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βελτιώνονται τα πράγματα και οι σχέσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον και κάποιοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε σχέση με τους ανωτέρους σας. Θα αυξηθούν οι κοινωνικές υποχρεώσεις που όμως δεν θα είναι δυσάρεστες. Υπάρχει μία εξαίρεση για όσους έχετε γεννηθεί 1η και 2η Νοεμβρίου ή έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία κοντά στη 10η μοίρα του ζωδίου σας: Προς το τέλος της εβδομάδας θα διαπιστώσετε ότι αναπτύσσονται εντάσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες χωρίς να αποκλείονται ανατροπές και διασπάσεις. Για άλλους πάλι η έκφραση του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού θα εκδηλώσει την ανάγκη να ειπωθούν αλήθειες και να ξεκαθαριστούν πράγματα και σχέσεις.  Κρυφές συναντήσεις και συζητήσεις.
Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί από τις 8 – 9 Νοεμβρίου κι έπειτα, έχετε να περιμένετε και θετικές εξελίξεις σε ό,τι σχετίζεται με συμφωνίες, μετακινήσεις, συμβόλαια. Εάν έχετε γεννηθεί στις 10 κι 11 Νοεμβρίου δε, θα δείτε να εξελίσσονται θετικά τα σχέδια σας τις επόμενες μέρες. Υπάρχει και μία εύνοια σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν αλλά και ό,τι σχετίζεται με παιδιά.
Δεν θα λείψει η έμπνευση και η δημιουργική διάθεση. Θετικά νέα κι εξελίξεις μέσω φιλικών προσώπων και ομάδων ή συλλογικοτήτων. Αν κάτι σας απασχολεί σε φιλική σας σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να το αποκαταστήσετε. Σκέψεις και νέα σχέδια για το μέλλον, για τους Σκορπιούς του Γ’ δεκαημέρου.
Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, τις σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο και τα κατοικίδια σας. Επανέρχονται εργασιακά θέματα που θα φέρουν μαζί τους στρες, το οποίο θα πρέπει να διαχειριστείτε. Προσοχή σε ατυχήματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες των πρώτων ημερών, έχετε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σπουδών, σε ό,τι σχετίζεται με νομικές υποθέσεις ή το εξωτερικό. Περισσότερη αισιοδοξία και θετικότερη οπτική των πραγμάτων. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε και να συζητήσετε με φίλους αλλά και να συμμετάσχετε σε κάποια συλλογικότητα ή να ανταλλάξετε απόψεις με τα μέλη κάποιας που ήδη συμμετέχετε. Νέες ιδέες και σκέψεις για το μέλλον.
Όσοι έχετε γεννηθεί κοντα στις 6 – 7 Δεκεμβρίου, ίσως ζοριστείτε στην αρχή της εβδομάδας για κάποιους λόγους που ενδεχομένως σας παιδεύουν εδώ και κάποιο διάστημα και σχετίζονται με κάποιο αντρικό πρόσωπο του περιβάλλοντος σας. Προσοχή χρειάζεται και από όσους έχετε γεννηθεί 10 – 11 Δεκεμβρίου διότι δεν έχετε σαφή εικόνα των πραγμάτων (ή δεν θέλετε να έχετε), ειδικά στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού.
Οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, είστε τυχεροί κατά κάποιο τρόπο γιατί παρά τις οικονομικές ανησυχίες (και εμπλοκές) που μπορεί να αντιμετωπίζετε, έχετε προοπτική να βγείτε κερδισμένοι ειδικά αν ασχολείστε με την τέχνη ή έχετε επιχείρηση. Θα επαναδιαπραγματευτείτε ιδέες και προτάσεις. Πολλοί θα θελήσετε να ξεκινήσετε αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκίνησε ήδη ένας κύκλος συναντήσεων και συζητήσεων στο επαγγελματικό πεδίο και θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα αν και σε πρώτη φάση αφορά κυρίως τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Οι ίδιοι, έχετε να περιμένετε θετικά πράγματα σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά του/της συντρόφου αλλά χρήματα που γενικά περιμένετε ή οικονομικές υποχρεώσεις που θέλετε να  διευθετήσετε. Βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής αλλά και της ψυχολογίας σας, παρά το ότι φαίνεται να έχετε δεύτερες σκέψεις και κάποιες εσωτερικές εντάσεις πάνω σε αυτά τα ζητήματα.
Οι Αιγόκεροι του Β’ δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί 6 έως 8 Ιανουαρίου, προετοιμαστείτε για την στάση του Δία που θα αποδειχθεί ευεργετική για εσάς το επόμενο διάστημα. Θα νιώσετε ότι απαλλάσσεστε από βάρη του προηγούμενου διαστήματος και σιγά – σιγά, όσα περιμένατε θα αρχίζουν να δείχνουν θετικά δείγματα παρά το ότι διανύουμε γενικά μία δύσκολη περίοδο. Προσωπική, πνευματική, επαγγελματική και συναισθηματική ανάπτυξη κι επέκταση θα έρθει στο εγγύς μέλλον.
Όσοι ανήκετε στο Γ’ δεκαήμερο, δεν έχετε τελειώσει ακόμα με τις πιέσεις και θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μία περίοδο όπου θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σας απασχολήσουν σοβαρά, χωρίς όμως να είναι εύκολο σε πρώτη φάση να διαχειριστούν. Ίσως νιώθετε ήδη “εγκλωβισμένοι”, άρα έχετε μία ιδέα για το τι θα πρέπει να δουλέψετε και να ξεκαθαρίσετε από εδώ και πέρα. Δεν θα κρατήσει για πάντα, πρόκειται για μία περίοδο “εξετάσεων” που σας καλεί να σκεφτείτε πώς θα διαχειριστείτε για τους επόμενους μήνες όσα πρέπει να αλλάξουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη να έχει ήδη επισκεφτεί τον τομέα των σχέσεων, μπορείτε να περιμένετε και την βελτίωση τους όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Έχετε δε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τους ανθρωπους που σας ενδιαφέρουν σε ένα πιο γόνιμο επίπεδο. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή κάποιων ενώ ενεργοποιείται ο συναισθηματικός τομέας και λαμβάνετε θετικά vibes. Υπάρχει μία διαφοροποίηση για όσους έχετε γεννηθεί 29 – 30 Ιανουαρίου όμως, δεν ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Προς το τέλος της εβδομάδας επιφυλάσσονται κάποιες εκπλήξεις που ίσως να μην είναι για όλους θετικές, με την έννοια του ότι βρίσκεστε σε περίοδο συναισθηματικών και οικονομικών αλλαγών που δεν μπορείτε να ελέγξετε απόλυτα. Το μυστικό είναι να αποφύγετε να αντισταθείτε και να βρείτε την αλήθεια της κάθε σχέσης ακόμα κι αν αυτό θα σήμαινε το τέλος της. Έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα για κάποιους τυχερούς.
Η αναδρομή του Άρη σας βρίσκει σε μάλλον πλεονεκτική θέση αλλά δεν παύει να αποτελεί κόκκινο πανί σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών και διδασκαλίας και μετακινήσεων. Προετοιμαστείτε για μία περίοδο που θα σας αναγκάσει μάλλον να καταπιέσετε όσα θα θέλατε να πείτε με αποτέλεσμα να στρέφεστε περισσότερο στον κόσμο μέσα σας παρά στον έξω. Αν διαισθάνεστε να λειτουργεί κάποιο παρασκήνιο να γνωρίζετε ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, είστε προστατευμένοι. Θυμηθείτε ότι κλείνουν κύκλοι στη ζωή σας αυτή τη περίοδο και μέχρι τέλος του χρόνου και οι μεταβάσεις δεν είναι ποτέ εύκολες.
Χρειάζεται είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία (και μέσω διαδικτύου, όπου θα επανέλθουν θέματα του παρελθόντος) και στο μεταφορικό σας μέσο, για το οποίο δεν ενδείκνυνται τώρα αλλαγές ή αγορές. Προσοχή σε βλάβες μηχανημάτων και συσκευών.
ΙΧΘΥΕΣ
Θα έχετε συνηθίσει να ακούτε ότι βρίσκεστε σε άλλο κόσμο συνήθως από τον… γνωστό αλλά αυτή τη φορά δικαιολογείστε. Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο αλλά για εσάς συνεχίζουν να έρχονται ευκαιρίες και καθόλου απίθανο να δείτε και κάποιες από τις ευχές σας να πραγματοποιούνται! Ακόμα κι εσείς που επηρεαστήκατε από τις προηγούμενες ή ήδη επηρεάζεστε από τις επόμενες εκλείψεις, έχετε αυτό το διάστημα κάθε δίκιο να νιώθετε αισιόδοξα με την τροπή κάποιων πραγμάτων ή τουλάχιστον, απαλλαγμένοι από κάποια βάρη του παρελθόντος.
Όσοι έχετε γεννηθεί 8 – 9 Μαρτίου βέβαια, και υπό την επιρροή του Ποσειδώνα, χρειάζεται να είστε προσεκτικότεροι και να συνεχίζετε να δουλεύετε με τα θέματα διάκρισης που έτσι κι αλλιώς είναι ζητούμενο. Μην υπερβάλλετε στις προσδοκίες σας και μην αλλοιώνετε την εικόνα πραγμάτων, σχέσεων και ανθρώπων επειδή έτσι προτιμάτε.
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας για εσάς που έχετε γεννηθεί 4 – 5 Μαρτίου ίσως σας προβληματίσουν σε σχέση με κάποιο αντρικό πρόσωπο του περιβάλλοντος σας. Καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας, όπως και όσοι έχετε γεννηθεί 8 – 9/3.
Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου συνεχίζει επίσης να στηρίζεται από φίλους, ομάδες και ομοϊδεάτες. Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι στις οικονομικές συναλλαγές μαζί τους που μπορεί να φέρουν προβλήματα αλλά και γενικά στα οικονομικά σας, αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Έσοδα, έξοδα και συζητήσεις για οικονομικές ενάρξεις αλλά και οικονομικά θέματα του παρελθόντος, επιστρέφουν. Θα εστιάστε στο εξής αρκετά σε ό,τι σας δίνει (ή δεν σας δίνει) ασφάλεια, υλική και συναισθηματική.
*Είναι σημαντικό να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Νόνα Βουδούρη
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here