Widgets Magazine

Η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού στις 5 Ιουνίου έφτασε για να ταρακουνήσει τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύς) γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο κυρίως 14η, 15η και 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες. Σε αυτή την έκλειψη τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Απογοητεύσεις, ξεκαθαρίσματα και οτιδήποτε πρέπει να τελειώσει στη ζωή ενεργοποιούνται.

Η Αφροδίτη που συνεχίζει να βρίσκεται ανάδρομη στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει στις 3 Ιουνίου ένα τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς, δίνοντας μας τα χαρακτηριστικά μιας σκληρής μάχης ανάμεσα στα θηλυκά και αρσενικά στοιχεία των σχέσεων μας, αλλά και της προσωπικότητάς μας, δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο την έκρυθμη και επιθετική κατάσταση της εβδομάδας.

Την ίδια μέρα 3 Ιουνίου ο Ήλιος συναντάει σε σύνοδο την ανάδρομη Αφροδίτη για να τονίσει τα θηλυκά στοιχεία της σύγκρουσης. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι εκτός ορίων και να λειτουργεί απροσδιόριστα σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Οι πιθανότητες να έρθουμε αντιμέτωποι με καταστάσεις, λόγια και πρόσωπα από το παρελθόν, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 2, 3 και 4 Ιουνίου, 4, 5, 6 Σεπτεμβρίου, 4, 5, 6 Δεκεμβρίου, 3, 4, 5 Μαρτίου είναι πολύ μεγάλες και το αποτέλεσμα θα μας προκαλέσει εσωτερική ένταση και δεν θα είναι το επιθυμητό.

Στις 5 Ιουνίου, την ημέρα της έκλειψης, ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δίνοντας τη δυνατότητα στα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) να έχουν ξαφνικές ιδέες για την επίλυση προβλημάτων που έχουν προκύψει στην οικογένεια με συγγενείς και αδέλφια για τους Ταύρους, με υποθέσεις του εξωτερικού αλλά και της εκπαίδευσης για τους Σκορπιούς, γεγονότα που ήθελαν να παραμείνουν κρυφά για τους Λέοντες, στην καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία για τους Υδροχόους. Η ενέργεια της έκλειψης θα είναι ισχυρή οπότε ακόμα και αν ανήκετε σε ζώδια του σταθερού σταυρού θα πρέπει να προσέξετε εάν έχετε πλανήτες ή σημεία στην 14η, 15η και 16η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη δίνοντας μας την αίσθηση ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και αυτό δεν μας αποκλείει προκλητικές και επιθετικές συμπεριφορές Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες όψεις της εβδομάδας μαζί και η έκλειψη είναι στα μεταβλητά ζώδια και το αίσθημα της συνεχόμενης αλλαγής θα είναι διάχυτο, είτε τις προκαλούμε εμείς τις αλλαγές είτε η άλλη πλευρά. Σε κάθε περίπτωση όμως η προσαρμοστικότητα δεν θα είναι το δυνατό μας χαρτί, όσο και αν είναι αυτή που χαρακτηρίζει τα μεταβλητά ζώδια.

Κριός

Αντιμετωπίζετε αυτά που είχατε υποσχεθεί ότι θα πράξετε αλλά εν τέλει δεν τα καταφέρατε. Μπορεί να αφορά σχέσεις με αδέλφια, γείτονες, ακόμα όμως και μία επαγγελματική συμφωνία που είχατε σκοπό να υπογράψετε ή υπογράψατε στο παρελθόν ή μία νέα γνωριμία που κάνατε πρόσφατα. Εάν θέλετε να κλείσετε μία συνάντηση ή ένα ραντεβού για να λύσετε τις παρεξηγήσεις δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς και οι δύο πλευρές θα είστε σε ένταση και κανένας δεν θα θέλει να ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του. Μην περάσετε στην επίθεση, καλύτερα να κάνετε πιο ανάλαφρες συζητήσεις.

Mood of the Week: Η φιλοδοξία σας να επεκταθείτε σε όποιο τομέα σας απασχολεί στη ζωή σας είναι στο προσκήνιο. Προσοχή μην αυταπατάστε όμως γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται και με την παρορμητικότητα σας να υποστηρίζεται το αβάσιμο μπορεί να εκτεθείτε.

Ταύρος

Θα μπείτε σε έξοδα για να πετύχετε κάποιους στόχους σας ή να βοηθήσετε ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Αρχικά δεν θα το δείτε ως έξοδο, αλλά ως μέσο για να πιστέψετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να προσφέρετε και εσείς βοήθεια σε κάποιον. Εάν περιμένετε χρήματα που σας οφείλονται ή κάποια συνεργασία που είχε διακοπεί αλλά ακόμα υπάρχει χρέος μπορείτε να το λάβετε με την προϋπόθεση ότι θα εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και θα συζητήσετε τις ιδέες σας.

Mood of the Week: Ξεκινάει μία περίοδος που θα ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και εκκρεμότητες ο τρόπος που θα αξιοποιήσετε τα χρήματα του συντρόφου σας ή δάνεια από τράπεζες θα σας απασχολήσει. Καλό θα είναι να σκεφτείτε κάθε οικονομική σας κίνηση γιατί δεν ενδείκνυται να πάρετε ρίσκα αυτές τις μέρες.

Δίδυμος

Επαγγελματικά θέματα θα σας αγχώσουν. Προσπαθείτε να είστε ευέλικτοι στις προτάσεις που κάνετε για να καλυτερεύσετε τις συνθήκες στην καριέρα σας αλλά υπάρχει αρκετή ασυνεννοησία. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντήσετε άτομα που θεωρείται ότι θα σας βοηθήσουν, αλλά μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα. Ευνοούνται όμως συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες με κάποιο μεγάλο οργανισμό ή εταιρεία ή κάτι που θέλετε να μείνει προς το παρόν κρυφό. Αξιοποιήστε τις ιδέες σας κρατώντας όμως μικρό καλάθι.

Mood of the Week: Συγκεντρώνεστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπου απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας. Επαγγελματικές συνεργασίες, ο σύντροφός σας και οι σχέσεις που έχετε με τους πελάτες σας μπαίνουν στο στόχαστρο. Προσοχή μην διακόψετε κάποια από τις παραπάνω σχέσεις σας γιατί ακόμα τα γεγονότα δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί αργότερα να το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Κρυφές καταστάσεις στα συναισθηματικά σας και τα επαγγελματικά σας έρχονται σε σύγκρουση με αποτέλεσμα να αναγκάζεστε να αλλάξετε τη φιλοσοφία σας για ότι θεωρούσε ότι μπορούσε να λειτουργήσει μέχρι τώρα. Συναντήσεις και συμφωνίες που ήταν κάτω από το τραπέζι επαναξιολογούνται. Γινόσαστε πιο επικοινωνιακοί και βρίσκετε τον τρόπο να μοιραστείτε τις ιδέες σας και το συναίσθημα σας. Πολύ πιθανόν να βοηθήσετε κάποιο φίλο σας μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνετε.

Mood of the Week: Το τελικό αποτέλεσμα της εβδομάδας δεν σας επηρεάζει δραματικά αρκεί να μην υπερβάλλετε στις συναισθηματικές αντιδράσεις σας. Οι αλλαγές στην καθημερινότητά σας είναι προ των πυλών και θα ήταν σοφό να τις αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε. Θα δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε, οργανώστε απλά τις υποχρεώσεις σας.

Λέων

Στόχοι που είχατε στο πρόσφατο παρελθόν σχετικά με οικονομικές σας υποχρεώσεις, χρέη αλλά και χρήματα του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας επανέρχονται για να τους συζητήσετε και να τους επαναξιολογήσετε. Θα συναντήσετε κάποιο άτομο που είχατε να δείτε καιρό αλλά δεν θα χαρείτε όσο περιμένετε από την εξέλιξη και την τροπή που έχουν πάρει οι καταστάσεις με τα νέα δεδομένα που θα σας παρουσιάσει. Στα επαγγελματικά σας καρποφορούν οι ξαφνικές αναλαμπές και επικοινωνίες που έχετε. Οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται προς το παρόν.

Mood of the Week: Αρχίζετε να νιώθετε ότι κάποιος σας παίρνει τη χαρά που θέλετε και αυτό μπορεί να σας κάνει εύκολα ιδιαίτερα αλαζόνες, γιατί θα έχετε την ανάγκη να δείξετε με υπερβολικό τρόπο πόσο ‘καλά’ είστε. Εάν είστε γονείς θα δείτε σημαντικές αλλαγές στη ζωή των παιδιών σας και αυτό θα σας προκαλέσει άγχος. Το φλερτ και η δημιουργικότητα αρχίζουν να αλλάζουν τρόπο έκφρασης, γίνεστε πιο σοβαροί και γυρίζετε σε μορφές πιο γνώριμες και οικίες προς εσάς για να νιώσετε ασφάλεια.

Παρθένος

Συνεργασίες και επαγγελματικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα εμφανίζονται για να σας προκαλέσουν ένταση και να αναζητήσουν λύσεις. Οι πράξεις σας και τα λόγια σας θα είναι επιθετικά και θα διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς όμως να μπορέσετε να το εκπληρώσετε για την κάθε περίπτωση. Συναντήσεις με άτομα που είτε θέλετε να αποφύγετε εδώ και καιρό είτε τα είχατε ξεχάσει εντελώς επανέρχονται και θα σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σας και την καριέρα σας. Έχετε ξαφνικές ιδέες για να πετύχετε κάποια από τα όνειρά σας και να βοηθήσετε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Mood of the Week: Οικογενειακές υποθέσεις και ό,τι σχετίζεται με το σπίτι σας είτε ως οίκημα είτε ως αίσθημα ασφάλειας αρχίζουν να σας αγχώνουν και να προκαλούν εντάσεις. Καταλαβαίνετε ότι ένας κύκλος θα κλείσει ακόμα και αν αυτό αφορά μία μετακόμιση και όχι μία πιο βαθιά αλλαγή στην οικογενειακή σας κατάσταση. Αλλάζει σιγά-σιγά η φιλοσοφία σας για την έννοια της οικογένειας και θέλετε να γυρίσετε στο παρελθόν και στις ρίζες σας.

Ζυγός

Συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα από το χώρο που εργάζεστε και την καθημερινότητά σας θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό και σύγχυση. Θέλουν να σας αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις και εσείς δεν το αποδέχεστε. Εάν είστε ελεύθερος Ζυγός και περιμένετε συνάντηση με κάποιον πρώην για να τα ξαναβρείτε δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί. Τη συνέχεια όμως δεν θα σας εγγυηθεί κανένας. Επαγγελματικά σας έρχονται ιδέες για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Mood of the Week: Μεγάλη σημασία θα παίξει ο τρόπος που θα εκφραστείτε για να διεκδικήσετε ότι θεωρείται ότι αξίζετε προκειμένου να επεκταθείτε.

Mood of the Week:Εάν χρησιμοποιήσετε τον ήρεμο ζυγίσιο τρόπο, χωρίς νεύρα και εντάσεις, θα καταφέρετε να περάσετε στους άλλους τις ιδέες σας. Είναι πολύ εύκολο όμως να σας παρεξηγήσουν και να οδηγηθείτε σε διασπάσεις συμφωνιών που προσπαθείτε καιρό να πετύχετε. Σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς θα περάσουν κρίση. Προσπαθήστε να κρατήσετε καθαρή τη σκέψη σας.

Σκορπιός

Μπερδεύεται την ευτυχία και ικανοποίηση με τη σπατάλη αυτές τις μέρες. Μεγάλη προσοχή που ξοδεύετε τόσο τα χρήματά σας όσο και τον εαυτό σας, την ψυχή σας, γιατί είναι δύσκολο να κρατήσετε ισορροπίες και θα περάσετε από ανούσιες στεναχώριες. Εάν στον παρελθόν δεν τακτοποιήσατε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, αυτή την εβδομάδα θα την ξαναδείτε μπροστά σας. Φαίνεται όμως ότι σας δίνεται ξανά η ευκαιρία τόσο από δικές σας κινήσεις όσο και από ιδέες του συντρόφου σας να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις. Εάν έχετε νομικές οι δικαστικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται.

Mood of the Week: Μπαίνετε σε μία διαδικασία να αξιολογήσετε τον εαυτό σας Ως προσωπικότητα ως αξίες αλλά και ως προς τα έσοδα σας η αυτοκριτική θα σας προκαλέσει πολλές φορές αμφιβολίες ή μπορεί να μειώσει την αυτοπεποίθηση σας δεν είναι απαραίτητα κακή ως διαδικασία αυτό που θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή είναι τα έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και οι ακυρώσεις σε σχέδια που βασίζονταν που βασιζόταν για να βγάλετε περισσότερα χρήματα Αν αντιμετωπίσετε αυτό αυτό το ψυχολογικό Στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Τοξότης

Θα σας απασχολήσουν γεγονότα που θα προκύψουν στο σπίτι σας και θα επηρεάσουν τις συνεργασίες και τις στενές σας σχέσεις. Εάν συζητάτε με πελάτες σας για να κλείσετε μία συνεργασία αφήστε το για λίγο αργότερα γιατί η περίπτωση να καταλήξετε σε μία δίκαιη συμφωνία δεν θα είναι τόσο εφικτή. Η πιθανότητα να επιστρέψει όμως μία σχέση ή συνεργασία από το παρελθόν είναι πολύ υψηλή. Μη δεσμευτείτε όμως σε τίποτα ακόμα. Η καθημερινότητά σας και οι οικονομικές υποχρεώσεις σας τακτοποιούνται και θα έχετε αρκετές ιδέες για να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα στον εργασιακό σας χώρο και τη ρουτίνα σας.

Mood of the Week: Έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε από πρόσωπα και καταστάσεις της ζωής σας που νιώθετε ότι δεν σας εξελίσσουν. Μπορεί να φερθείτε με σκληρό τρόπο και να είστε εσείς που θα βάλετε τα όρια ή η συμπεριφορά των άλλων να είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο πάγωμα κάποιων σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση θέλετε να τοποθετήσετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες. Προσέχετε όμως τη συμπεριφορά σας εάν δεν θέλετε να χάσετε σημαντικούς ανθρώπους από τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Ο τρόπος που επικοινωνείτε και μοιράζεστε τις ιδέες σας ίσως να προκαλέσουν σύγχυση και εκνευρισμό σε άτομα της εργασίας και της καθημερινότητας σας. Εάν δουλεύετε με συγγενείς και αδέλφια προσοχή μη διασπαστεί τη σχέση σας. Εάν περιμένατε να επανέλθουν κάποιες θετικές καταστάσεις στη δουλειάς και την καθημερινότητά σας ευνοείστε στα μέσα της εβδομάδας. Επίσης θα λάβετε ευχάριστα νέα από το σύντροφό σας που θα σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και μπορεί να σχετίζονται με κάποιο παιδί σας ή με ένα σχέδιο που θέλετε να εκπληρώσετε. Οι ελεύθεροι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα άτομο που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον, θα φλερτάρετε.

Mood of the Week: Ξεκινάει μία περίοδος που θα θελήσετε να κλειστείτε στον εαυτό σας για να επαναξιολογήσετε ότι έχει συμβεί στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα. Έχετε ανάγκη για ξεκούραςη, προσοχή στις αποκαλύψεις που θα έχει η προσωπική σας ζωή αλλά και όσα μυστικά κρατούσατε μέσα στην ψυχή σας και μόνο για εσάς. Εάν νιώσετε ότι δεν αντέχετε άλλο το βάρος θα τα αποκαλύψετε εσείς οι ίδιοι.

Υδροχόος

Συνεχίζετε να φλερτάρετε και αυτό σας αρέσει πολύ. θα κάνετε κάποια έξοδα για να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε. Όσοι είναι γονείς θα ξοδέψουν παραπάνω από όσο χρειάζεται για το παιδί τους το οποίο δεν θα είναι απαραίτητο. Η καθημερινότητά σας ισορροπεί και η κατάσταση στο σπίτι που σας είχε προκαλέσει ένταση το προηγούμενο διάστημα τελειώνει. Είστε επινοητικοί και θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Για τους ελεύθερους στα μέσα της εβδομάδας υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποιος ή κάποια πρώην.

Mood of the Week: Θα έχετε κάποιες κρίσεις στις φιλικές σας σχέσεις, στο κοινωνικό σας περιβάλλον και στους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Βλέπετε ότι δεν επαρκούν τα έσοδα σας για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας και έτσι θα γυρίσετε σε ποιο πατροπαράδοτους και οικείους τρόπους για να επεκταθείτε. Οι απογοητεύσεις από φίλους θα είναι στο επίκεντρο της ανησυχίας σας.

Ιχθύες

Βγαίνουν έξοδα για να καλύψετε οικογενειακές ανάγκες είτε γιατί συνεισφέρετε περισσότερο στο σπίτι εσείς είτε γιατί βοηθάτε κάποιον από την οικογένειά σας και αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που θα σας προκαλέσει ένταση και νεύρα. Στα μέσα της εβδομάδας θα συναντήσετε άτομα της οικογένειάς σας που είχατε να δείτε καιρό ή μπορεί επίσης εσείς να γυρίσετε για κάποιες μέρες στο πατρικό σας. Θα σας γίνουν προσκλήσεις για να βγείτε με άτομα που ήδη γνωρίζετε και αν σας ενδιαφέρει, υπάρχει ενδεχόμενο να σας φλερτάρουν και να φλερτάρετε ώστε να ξεκινήσει μία νέα σχέση.

Mood of the Week: Το επόμενο διάστημα αλλάζετε πορεία στην καριέρα σας αλλά και η δημόσια εικόνα σας και το κοινωνικό σας status αλλάζει. Οποιοδήποτε βήμα και αν κάνετε θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά γιατί ο δρόμος θα έχει πολλές παγίδες. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός, το Plan B και Plan C να είναι έτοιμα για εφαρμογή.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here