Widgets Magazine

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

 

Η εβδομάδα ξεκινάει με την αντίθεση του Ήλιου από τους Διδύμους, με τον Δία στον Τοξότη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες να δημιουργεί ένα  Ταυ Τετράγωνο. Προσοχή στις υπερβολές να βλέπουμε ρεαλιστικά τα πράγματα, να εμπιστευτούμε ανθρώπους που γνωρίζουμε καλά, προσοχή σε ότι έχει να κάνει με υπόγραφες και συμβόλαια μπορεί να μη βλέπουμε καθαρά την κατάσταση και να εξαπατηθούμε. Ίσως η υπεραισιοδοξία να μας οδηγεί να κάνουμε λάθος κινήσεις. Στις 13 Ιουνίου Ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Θα υπάρχει ένταση, ανταγωνισμός, εμπόδια, καθυστερήσεις, συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα, με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο και θυμός. Ταυτόχρονα θα έχουμε έμπνευση, διαίσθηση για να μπορούμε να ξεπεράσουμε την κατάσταση και να βρούμε λύσεις. Στις 16 Ιουνίου ο Ερμής θα είναι με ακρίβεια σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Άρη, η κατάσταση θα είναι πιο έντονη, χρειάζεται προσοχή στο πως θα χειριζόμαστε το λόγο μας, με άτομα της οικογένειας και με άτομα στην καθημερινότητα και στο χώρο της εργασίας, χρειάζεται ωριμότητα, σύνεση και υπομονή για να μη πληγώσουμε τα άτομα που αγαπάμε, να ακούμε τη διαίσθηση, τα συναισθήματά και την καρδιά μας πριν μιλήσουμε.

Κριός

Εσάς του πρώτου δεκαήμερου σας απασχολούν οικονομικά θέματα ,άτομα της οικογένειας θα είναι κοντά σας, και θα σας υποστηρίζουν, αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Είναι μέρες που θα υπάρχει φλερτ, νέες γνωριμίες, για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Εσείς του Δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε υπεραισιοδοξία και ενθουσιασμό, ασχολείστε με πολλά πράγματα, κάνετε συνάντησης συζητήσεις, ταξίδια για επαγγελματικά θέματα, προσπαθήστε να βλέπετε ρεαλιστικά την καταστήσει για να αποφύγετε λάθη και εξαπατήσεις. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε υποχρεώσεις και ευθύνες στην οικογένεια, εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά θέματα και ίσως εντάσεις που σας δημιουργούν νευρικότητα, αποφύγετε τα σκληρά λόγια, προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί. Η έμπνευση, η δημιουργικότητα και φαντασία, θα σας βοηθιόσουν να βρείτε λύσεις σε κάποιο οικογενειακό θέμα, ίσως απογοητευτείτε από μια είδηση που αφορά ένα νομικό θέμα.

 

Ταύρος

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, Η έμπνευση, οι πληροφορίες και η βοήθεια των φίλων θα βοηθιόσουν να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, η υπεραισιοδοξία που θα έχετε ίσως να σας παρασύρει σε αγορές που δεν τις χρειάζεστε. Είναι μέρες που θα κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις, θα γνωρίζετε νέους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Με τη βοήθεια των φίλων και των συγγενών, ίσως αποφασίσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, συμβόλαια, προσέχετε τις λεπτομέρειες πριν υπογράψετε. Στις 16 Ιουνίου εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, να είστε προσεκτικοί, ίσως έχετε αντιπαραθέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα νομικά, θέματα σπουδών, γενικά στα σχέδιά σας, προσέχετε επίσης τον τρόπο που οδηγείτε  το αυτοκίνητό σας, μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας, ευνοείστε στα αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Μπορείτε να φλερτάρετε, να δείξετε τον διαφέρον σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να πείθετε με τη γοητεία σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, μπορείτε να καταφέρετε κάτι σημαντικό για την καριέρα σας που θα βελτιώσει και τα οικονομικά σας, από την άλλη στις συζητήσεις που θα κάνετε για κληρονομιές, για χρήματα που σχετίζονται με όλους, θα υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις, αποφύγετε να έχετε νευρικότητα και να ξεσπάτε σε άτομα της οικογένειας. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου είστε υπεραισιόδοξοι, να προσέχετε στις 16 Ιουνίου στη σχέση σας και στις εργασίες, πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα και εξαπατήσεις.

 

Καρκίνος

Ξεκινάει η εβδομάδα και εσείς έχετε τάση να απομονωθείτε, να ασχοληθείτε με τον ψυχικό σας κόσμο, να ξεκουραστείτε, ώμος φόβοι και ανασφάλειες έρχονται και σας φέρνουν ενοχές για πράγματα που έγιναν στο παρελθόν. Καλό είναι να μη σκέφτεστε το παρελθόν, να κοιτάτε τι μπορεί να κάνετε για το μέλλον. Προσέχετε κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας αυτό το διάστημα και ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε, αλλά και εσείς προσέχετε μην εμπλακείτε σε κάποιο παρασκήνιο. Ίσως έχετε την ανάγκη να γυρίσετε σε κάποια παλιά σχέση σας, καλό είναι να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε κάποια απόφαση. Με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιό σας, έχετε δύναμη, γρήγορη σκέψη, ιδέες, δημιουργικότητα, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε νέα ταξίδια για την εξέλιξή σας, στις σχέσεις και τις συνεργασίες προσοχή γιατί νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους, ίσως εκείνοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και αυτό σας φέρνει ένταση, αποφύγετε να είστε επιθετικοί.

 

Λέων

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε νέα δεδομένα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως μία νέα δουλειά, αλλαγές, εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο και στην κοινωνική σας εικόνα. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον 11ο οίκο σας, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα, να συμμετέχετε σε συλλογική δαυλιά. Κάνετε μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις για οικονομικά θέματα, θέλετε να προωθήσετε μία ιδέα σας, αυτή τη στιγμή θα είναι πολύ δύσκολο, θα υπάρχουν εμπόδια και αντιδράσεις από άτομα από το χώρο της εργασίας και της καθημερινότητας, όπου έχετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Να προσέχετε, να βρείτε χρόνο για ξεκούραση, για να μην έχετε ενόχληση στην υγεία σας. Αν θέλετε τώρα να προωθήσετε ένα σχέδιο σας, μία ιδέα σας, πρέπει να ξέρετε σε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τα όνειρά σας για να μην απογοητευτείτε και εξαπατηθείτε.

 

Παρθένος

Με τον Ουρανό στον 9ο οίκο σας, ψάχνετε καινούργιους τρόπους να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, αλλάζετε τον τρόπο που σκέφτεστε, αλλάζετε νοοτροπία γίνεστε πιο μοντέρνοι και ίσως ασχοληθείτε με την σύγχρονη τεχνολογία και την ψυχολογία, κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό για την εξέλιξή σας. Είναι μία εβδομάδα που θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας, με το κοινωνικό σας προφίλ. Ίσως έχετε μία νέα επαγγελματική πρόταση, θα έχετε πολλές ευθύνες αλλά είναι αυτό που εσείς χρειάζεστε και θέλετε. Για εσάς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο αν τώρα έχετε μία πρόταση για δουλειά ή κάνετε μία σχέση πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τις λεπτομέρειες, μήπως δεν είναι στην πραγματικότητα αυτό που φαίνεται, για να μην εξαπατηθείτε. Συζητήσεις που κάνετε 14 και 16 Ιουνίου για να καταφέρετε ένα στόχο σας, θα έχουν την αντίδραση του αγαπημένο σας πρόσωπου ή των παιδιών σας, ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αποφύγετε να έρχεστε σε κόντρα μαζί τους, μην είστε αυστηροί και μην τους πληγώνετε με το λόγο σας.

 

Ζυγός

Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές με τράπεζες, με ότι έχει να κάνει με δάνεια, κληρονομιάς, μπορεί να έχετε απρόοπτα αποτελέσματα. Αποφασίζετε τώρα να κάνετε ένα ταξίδι, μακρινό για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να γνωρίσετε νέα άτομα, ίσως να ερωτευτείτε ένα άτομο από μακριά. Έχετε πολλά όνειρα, πολλά σχέδια που καθυστερούν αυτή τη στιγμή και μία πρόταση που σας γίνεται από το επαγγελματικό χώρο βρίσκει εμπόδιο από τα άτομα της οικογένειας, ίσως εσείς έχετε υποχρεώσεις τώρα στην οικογένεια και δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε κάτι καινούριο, προσέχετε που εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τα λόγια σας γιατί μπορεί να απογοητευτείτε από ένα άτομο από το χώρο της εργασίας που του έχετε εμπιστοσύνη. Προσέχετε τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με άτομα της οικογένειας.

 

Σκορπιός

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε αλλαγές στην προσωπική ζωή αλλά και στις σχέσεις και στις συνεργασίες, ότι δεν έχει γερές βάσεις, δεν σας αντιπροσωπεύει, δεν σας ικανοποιεί, εύκολα μπορεί να τελειώσει. Αυτή τη στιγμή μπορεί να μάθετε τους εχθρούς σας και ίσως να έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους. Είναι μέρες με έντονο πάθος και δημιουργικότητα, μπορείτε να γνωρίσετε ένα άτομο πού θα αλλάξει τον ψυχικό σας κόσμο. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου προσέχετε στις συναλλαγές σας, στις 16 αποφύγετε να πάρετε οικονομικά ρίσκα, έχετε δημιουργικά σχέδια νέες ιδέες για ταξίδια, σπουδές, έχετε όμως πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και καθυστερούν τα σχέδιά σας, προσέχετε το μέσο μεταφοράς, γενικά το τρόπο που οδηγείτε, να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με αδέλφια ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Τοξότης

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έρχεστε αντιμέτωποι με αλλαγές που γίνονται σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας, αλλά και με εξελίξεις σε θέματα υγείας. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον 7ο οίκο σας, έχετε μέρες αρμονίας, αγάπης, με το σύντροφό σας αλλά και εκτίμηση από συνεργάτες, θα έχετε ευκαιρίες τώρα να ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία να πάρετε απόφαση για ένα γάμο. Για όσους είναι μόνοι τους, μπορούν να ερωτευτούν και να κάνουν μία σχέση. Στις 14 Ιουνίου με τις ιδέες σας και με βοήθεια από άτομα της οικογένειας ίσως κάνετε μία οικονομική συμφωνία που έχει να κάνει με το σπίτι, με μία αγορά ακινήτου, μία μετακόμιση, ίσως παίρνετε μία κληρονομιά. Στις 16 Ιουνίου, συζητήσεις που γίνονται για οικονομικά θέματα θα έχουν εμπόδιο και αντιστάσεις. Ίσως νιώθετε εξαπατημένοι ή απογοητευμένοι από το σύντροφό σας ή από κάποιο συνεργάτη.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας η καθημερινότητά σας θα είναι αισιόδοξη, ευχάριστη με πολλές όμορφες συναντήσεις, με ευκαιρίες για εργασία για όσους ενδιαφέρονται. Θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά αλλά και θέματα υγείας. Ο Ερμής και ο Άρης από τον έβδομο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο 3ο οίκο σας θα σας φέρει έμπνευση, νέες ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες συνεργασίες. Ίσως θα δημιουργήσετε και μία σημαντική σχέση για τη ζωή σας. Ίσως εκφράσετε την αγάπη σας, τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο στο χώρο της εργασίας σας. Στο τέλος της εβδομάδας 14-16, στις συζητήσεις με το σύντροφο σας και με συνεργάτες θα υπάρχει ένταση, ίσως εσείς δεν συμφωνείτε με τη γνώμη τους, αποφύγετε να είστε σκληροί μαζί τους, προσέχετε το τρόπο που θα επικοινωνήσετε γιατί μπορεί να δημιουργηθεί χάσμα στη σχέση σας. Εάν κάνετε κάποια συνεργασία ή κάποια σχέση να είστε πολύ προσεκτικοί να διαβάζετε καλά τη συμφωνία, να μην υπάρχουν εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Ίσως νιώθετε μπερδεμένοι ή εξαπατημένοι από κάποιο θέμα που έχει να κάνει με αδέρφια ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Υδροχόος

Είναι δημιουργικές, ευχάριστες, αισιόδοξες, ερωτικές μέρες για εσάς, με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον 5ο οίκο σας, μπορείτε να βρείτε τον έρωτά, να φλερτάρετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να διασκεδάσετε, να παίξετε με τα παιδιά, να δημιουργήσετε, να προωθήσετε τα σχέδια σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά. Να προσέχετε γιατί μπορεί να είστε υπέρ αισιόδοξοι και να κάνετε λάθη που θα σας απογοητεύσουν αργότερα. Προσέχετε καλά που εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας, προς το τέλος της εβδομάδας μην παίρνετε ρίσκα οικονομικά, και μην κάνετε σημαντικές αγορές, γιατί δεν θα έχετε καθαρή εικόνα της κατάστασης  και μπορεί να εξαπατηθείτε. 14 και 16 Ιουνίου μία ιδέα σας μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας, στις συζητήσεις σας με άτομα στο χώρο της εργασίας θα υπαρχή σύγκρουση, ίσως έρθει στην επιφάνεια ένα παλιό θέμα και θα σας δημιουργεί ένταση, αποφύγετε να είστε σκληροί στην επικοινωνία σας γιατί θα κάνετε κακό στην υγεία σας. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε να ξεκουραστείτε.

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στο τέταρτο οίκο σας θα ασχοληθείτε με το σπίτι και θα προσφέρετε τη φροντίδα και την αγάπη στα άτομα της οικογένειας. Ίσως ανανεώσετε το χώρο του σπιτιού. Ίσως έχετε οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας. Στην αρχή της εβδομάδας μπορείτε να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας που έχει να κάνει με το επαγγελματικό τομέα που θα σας ευνοήσει και οικονομικά. Θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, και θα συζητήσετε θαύματα δημιουργικά, σχέδια καλλιτεχνικά, θέματα που απασχολούν τα παιδιά, ερωτικά θέματα, εκφράστε τα συναισθήματα και τις απόψεις σας με πάθος και ευαισθησία. Στις 14 -16 Ιουνίου πιθανόν ένας φίλος σας να μην έχει τις ίδιες απόψεις με εσάς και ίσως δημιουργηθεί ένταση, αποφύγετε να έρθετε σε διαπληκτισμό μαζί του, κρατήστε κοντά σας φίλους που σας καταλαβαίνουν και σας συμπαραστέκονται. Επίσης να μην είστε αυστηροί και απότομοι με τα παιδιά σας μιλήστε τους με όμορφο τρόπο όπως εσείς ξέρετε.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα σημεία των καιρών. Εκλογές και εσωτερικά μηνύματα
Επόμενο άρθρο‘Αρης πλησιάζει Κρόνο & Πλούτωνα. Ώρα να μπουν τα όρια.
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here