Widgets Magazine

Η εβδομάδα ανοίγει με την όψη που θα εξισορροπήσει τις δύσκολες καταστάσεις του Οκτωβρίου. Ο Δίας από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Εκπλήρωση ονείρων, επιθυμιών και στόχων. Ζήτησε και θα λάβεις! Θετική έκβαση ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) γεννημένοι προς το τέλος δευτέρου δεκαημέρου. Όλα όμως τα ζώδια θα νιώσουν αυτή τη θετική ενέργεια. Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Σκορπιό λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος και μας φέρει τις γνωστές καθυστερήσεις σε συνεργασίες, ταξίδια και επικοινωνίες, συναντά σε εξάγωνο την Αφροδίτη από την Παρθένο. Τα ζώδια της Γης και του Νερού γεννημένα το δεύτερο δεκαήμερο έχουν ακόμα μία ευκαιρία να εκφραστούν και να προγραμματίσουν άμεσα αυτά που θέλουν. Ο τρόπος που θα συζητάμε θα είναι σταθερός, με βάθος και συνάμα αναλυτικός χωρίς να αφήνουμε αμφιβολίες στα λόγια μας. Τόσο η Αφροδίτη στην Παρθένο, όσο και ο Ερμής στον Σκορπιό δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι λιγότερο. Οι συναντήσεις που θα έχουμε θα είναι πολύ ευχάριστες. 

Στις 14/10 ο Ήλιος από τον Ζυγό βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό. Μία σκληρή όψη για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) κυρίως γεννημένα αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Θα μπορούσε να προκαλέσει σωματική βία η οποία θα βγει σε καταπιεσμένη μορφή. Προσοχή όμως γιατί όταν η βία βγαίνει καταπιεσμένα μπορεί να είναι ακατέργαστη και ασυνείδητη και να είναι ακόμα πιο σκληρή. Την ίδια μέρα ο Ερμής, που είναι ο λόγος και η σκέψη μας, δε μας βοηθάει καθώς γυρίζει ανάδρομος και μας μπερδεύει ακόμα περισσότερο, μας κάνει ακόμα πιo εσωστρεφείς από το ζώδιο του Σκορπιού. Και εδώ μπορούμε να πούμε.. ‘Κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα’! 

Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι 2 Νοεμβρίου, όπου θα φτάσει μέχρι την 26η μοίρα του Ζυγού για να ξαναπάρει φόρα και να επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11 Νοεμβρίου. Πρακτικά τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις θα τις βιώσουν τα ζώδια του σταθερού και παρορμητικού σταυρού γεννημένα το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο αντίστοιχα. Δηλαδή, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. Που η αλήθεια είναι, ότι με τόσα που έχετε περάσει τι να σας πει και ένας Ερμής ανάδρομος. Ενώ, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα δείτε κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές, αλλά με τον Ουρανό τα τελευταία 2 χρόνια στο δεκαήμερο σας έχετε μάθει από τα ξαφνικά… 

Στις 15/10 ο Ήλιος από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο. Είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουμε χειραγώγηση και ζήλια σε θέματα σχέσεων και εργασίας. Για ακόμα μία φορά, το τρίτο δεκαήμερο των Παρορμητικών είναι στο προσκήνιο. Όπως επίσης σίγουρο είναι ότι αναζητάνε τη στιγμή που δε θα είναι όλα τα φώτα πάνω τους και κυρίως στα λάθη τους και τις κινήσεις τους.

Στις 16/10, έχουμε τη Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στην 23η μοίρα του Ζυγού και είναι η στιγμή που και εμείς οι αστρολόγοι θέλουμε να σταματήσουμε να μιλάμε για το ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΩΝ. Αλλά δυστυχώς έχετε λίγο ακόμα ανηφόρα μπροστά σας. Σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά σχέδια, κοινωνικό status, γάμος περνούν μία δύσκολη τροπή. Σίγουρα μία Νέα Σελήνη είναι και νέο ξεκίνημα, αλλά με ανάδρομο Ερμή και Σελήνη – Ήλιο από το ζώδιο των σοβαρών σχέσεων της ζωής μας να είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Αυτό που μπορούμε να ξεκινήσουμε είναι την κατηφόρα. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις μας, στον τρόπο που θα εκφραστούμε και ακόμα και αν έχουμε κάποιο ξεκίνημα, θα κρύβει πόνο στη συνέχεια, γι’ αυτό ας προστατευτούμε συναισθηματικά. 

Η εβδομάδα θα κλείσει με την όψη της εξιδανίκευσης, και ίσως κάποιοι ‘κακεντρεχείς’ θα μπορούσαν να πουν και της εξαπάτησης. Και όμως… θα έχουν δίκιο! Η Αφροδίτη από την Παρθένο, που δεν την λες μία συναισθηματική Αφροδιτούλα, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Προσοχή μεγάλη σε οικονομικές εξαπατήσεις και όνειρα και λόγια που θα καταρρεύσουν μετά από λίγο μπροστά μας. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μεγάλη προσοχή σε ό,τι σας τάξουν αυτές τις μέρες για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων. Δε χρειάζεται να τα πιστεύεται όλα όσα σας λένε, κρατείστε μικρό καλάθι. 

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Θα δείτε ότι εμπόδια που μπήκαν στα επαγγελματικά σας τις προηγούμενες μέρες είχαν κάποιο λόγο ύπαρξης. Έχετε την ευκαιρία να ανατρέψετε καταστάσεις και να εκπληρώσετε μία επιθυμία σας στη καριέρα σας. Χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας εάν έχετε καθυστερήσεις στην τακτοποίηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων, ειδικά εάν αφορά εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Mood of the Week: Για ακόμα μία φορά θα πρέπει να προστατέψεις τις πολύ προσωπικές σου σχέσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Θα νιώσεις ότι παίζονται παιχνίδια εξουσίας εις βάρος σου. 

Ταύρος

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις στις συνεργασίες σας και ασυνεννοησία στις σχέσεις σας και το γάμο σας. Το σημαντικό της εβδομάδας είναι ότι πραγματοποιείτε μία ευχή σας, μία επιθυμίας σας σχετικά με σπουδές ή κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Στα εργασιακά σας και την καθημερινότητα σας νιώθετε ότι κάποιος παίζει με τα νεύρα σας και τις αντοχές σας. 

Mood of the Week: Το πρόγραμμα σου θα είναι γεμάτο από νέες υποχρεώσεις που θα σε πιέσουν αρκετά μέχρι να καταφέρεις να τα βάλεις όλα σε μία σειρά. Καλό θα είναι να αποφύγεις νέες ευθύνες. 

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας γυρίζει ανάδρομος μέσα στον τομέα των καθημερινών σας υποχρεώσεων. Θα φέρει στην επιφάνεια γεγονότα που θεωρούσατε ότι είχαν κλείσει τα οποία όμως θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Όσο αφορά τα συναισθηματικά σας δεν αποκλείεται να έχετε μία νέα γνωριμία η οποία όμως θα σας οδηγήσει σε ένα σκοτεινό ψυχολογικά δρόμο.

Mood of the Week: Το θετικό των ημερών αφορά τα οικονομικά σας και την ερωτική σας ζωή. Έχετε την ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες και χρέη που σας είχαν γίνει βραχνάς. Ενώ, μπορείτε να πετύχετε στόχους στην επαγγελματική σας ζωή.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινάει με ευχάριστα γεγονότα στη συντροφική σας ζωή και την πραγματοποίηση μίας επιθυμίας σχετικά με την πιο σοβαρή εξέλιξη της σχέσης σας. Αυτό το όμορφο κλίμα μη το ανατρέψεις με τη γκρίνια που θα παρουσιαστεί στο σπίτι σας και την εργασία σας. Ίσως τα άτομα με τα οποία είσαι πολύ κοντά προσπαθήσουν να σου επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις.

Mood of the Week: Σχέσεις που είχαν τελειώσει στο πρόσφατο παρελθόν θα εμφανιστούν. Η επικοινωνία και οι συναντήσεις θα είναι ευχάριστες, αλλά δε σημαίνει ότι θα είναι και εύκολες. Γίνονται πολλά στο παρασκήνιο.

Λέων

Η ευχή σας για να αρχίσετε να βλέπετε περισσότερα χρήματα από τον κόπο και την καθημερινή σας εργασία θα πραγματοποιηθεί. Στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα εμφανιστούν θέματα με αδέλφια και άτομα μικρότερα σε ηλικία που θεωρούσατε ότι είχαν τελειώσει. Στα αισθηματικά σας, εάν κρατάτε μέσα σας μία αγάπη από τα παλιά με βαθιά συναισθήματα θα σας θυμηθεί.

Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται μέσα στον οίκο της επικοινωνίας σου, των μετακινήσεων αλλά και των σχέσεων με τα αδέλφια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζεστε και να αποφύγετε τσακωμούς. 

Παρθένος

Η ευκαιρία για εσάς βρίσκεται στα προσωπικά σας και στις σχέσεις της ζωής σας. Έρχεται ένας έρωτας και μία σχέση που θα σας πάει μπροστά σε πολλά επίπεδα. Σε αυτό που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι τα έξοδα που θα προκύψουν και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος, αλλά είναι προσωρινό. Επικοινωνίες και επαφές με άτομα που είχατε διακόψει επιστρέφουν και μαζί θα φέρουν και κάποιες διαφορές και μπερδέματα.

Mood of the Week: Εάν περιμένετε να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο θα έχει καθυστερήσεις και θα πρέπει να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα. Ενώ η Νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σας στο τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματα σας. 

Ζυγός

Η καθημερινότητα σας αλλάζει μέσα από την εκπλήρωση των επιθυμιών σας στην οικογενειακή σας ζωή. Εάν θέλετε να συγκατοικήσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας όπως μία μετακόμιση είναι εφικτό να γίνουν πραγματικότητα. Οικονομικά ζητήματα που θεωρούσατε ότι είχαν τακτοποιηθεί θα επιστρέψουν για να συζητήσετε και πάλι σε νέες βάσεις. Η λύση δε θα δοθεί ακόμα όμως.

Mood of the Week: Στις προσωπικές σχέσεις κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί θα υπάρχουν γεγονότα που θα σας βγάλουν εκτός ορίων. Εάν θέλετε να προσεγγίσετε τον σύντροφο σας να το κάνετε με ευγένεια και υπομονή. Όλα θέλουν το χρόνο τους. 

Σκορπιός

Θα ανεβείτε ψυχολογικά από μία ευχάριστη είδηση που θα πάρετε σχετικά με συμβόλαια που θα υπογράψετε και μετακινήσεις που έχετε να κάνετε. Μέσα από αυτό θα δείτε ένα στόχο να εκπληρώνετε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επικοινωνίες που είχαν παγώσει για κάποιο λόγο στο παρελθόν επανέρχονται και θα έχετε ευχάριστα νέα.

Mood of the Week: Οι κρυφές σας σκέψεις και τα εργασιακά σας βγαίνουν μπροστά. Νέα ξεκινήματα που δε θα είναι εύκολα. Αξίζει όμως τον κόπο και την προσπάθεια σας. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν που είχατε κρυφή σχέση θα σας αναστατώσει δυσάρεστα. 

Τοξότης

Εκπληρώνεται ένα όνειρο σας σχετικό με τα οικονομικά σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ακίνητη περιουσία. Θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον οίκο που αφορά το υποσυνείδητο σας και τις πολύ προσωπικές σας σκέψεις. Θα αναθεωρήσετε σχέσεις και λόγια που είχατε πει στο παρελθόν. 

Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη για εσάς αφορά τους στόχους, τα όνειρα σας και τα συναισθηματικά σας. Έχετε νέα ξεκινήματα τα οποία όμως θα σας οδηγήσουν να αμφισβητήσετε την αξία σας. 

Αιγόκερως

Ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο σας έρχονται από το πουθενά. Βελτιώνετε τις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους και οι συζητήσεις για την υπογραφή κάποιου συμβολαίου θα είναι πολύ ευνοικές. Όνειρα και στόχους που είχατε παραμελήσει θα ξαναέρθουν στο μυαλό σας και θα καταφέρετε να τα ξαναβάλετε στο παζλ της ζωής σας. Εάν είστε σε σχέση μην αφήσετε άλλα άτομα να εμπλακούν.

Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη γίνετε στα επαγγελματικά σας και στο χώρο του σπιτιού σας. Νιώθετε τις καταστάσεις να σας πιέζουν για να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις. Δε χρειάζεται να επιβάλλετε ούτε να δεχτείτε όμως να σας επιβληθούν. 

Υδροχόος

Η διαίσθηση σας χτυπάει κόκκινο αυτές τις μέρες. Να την εμπιστευτείτε και δε θα χάσετε. Η απάντηση για το πως θα ξεπεράσετε τα προβλήματα είναι μέσα σας. Στα επαγγελματικά σας επανέρχονται ευκαιρίες που θεωρούσατε χαμένες και είναι μία καλή περίοδος για να τις εκμεταλλευτείτε, αρκεί να μην πέσετε θύμα οικονομικών παραπλανήσεων. Μην εμπιστευτείτε στο 100% τη γνώμη των άλλων. 

Mood of the Week: Για τις επόμενες 15 ημέρες να αποφύγετε τους καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους της καθημερινότητας σας. Εάν δε το καταφέρετε θα σας καταβάλλει ψυχολογικά.

Ιχθύες

Είστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας. Ο Ποσειδώνας με τον Δία έρχονται για να εκπληρώσουν τα όνειρα σας και τους προσωπικούς σας στόχους. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Μία μικρή προσοχή σε ταξίδια που είχατε σχεδιάσει γιατί μπορεί να αναβληθούν ή εάν συζητάτε για κάποιο νομικό θέμα θα πάει λίγο προς τα πίσω η ολοκλήρωση του.

Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη αφορά τα οικονομικά σας και τα χρέη προς τράπεζες και τρίτους. Σας εφιστά την προσοχή σας στην διαχείριση που θα κάνετε και τις διαπραγματεύσεις καθώς πιθανότατα θα σας προκαλέσουν νεύρα και ένταση. 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here