Widgets Magazine

Την εβδομάδα που έρχεται έχουμε τρεις σημαντικές αλλαγές, στις 16 η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά και θα βοηθήσει σε προσωπικά ζητήματα, στην βελτίωση των προσωπικών σχέσεων και της πνευματικής ζωής. Ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία στον Υδροχόο και θα κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, τώρα ο τρόπος που θα δράσουμε θα είναι πιο ήρεμος, πιο ύπουλος και εσωτερικός. Έχουμε τον Ερμή στις 17 να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα επανεξετάσουμε υποθέσεις που μας απασχολήσουν στη ζωή μας, θα υπάρξουν εμπόδια καθυστερήσεις στην επικοινωνία, σε ότι έχει να κάνει με συμβόλαια, με ταξίδια, μάθηση, νομικά θέματα.

Κριός

Για εσάς χρειάζεται προσοχή τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, μη δώσετε και για να μη δεχτείτε ψεύτικες υποσχέσεις, μην πιστεύετε σε πολλά που θα ακούσετε, θα υπάρχει υπερβολή. Στις 15 το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό θα σας φέρει ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε ένα στόχο, ένα όνειρο σας, οι φίλοι θα είναι σύμμαχοί, θα σας βοηθήσουν, θα είστε πιο κοινωνικοί, ξαφνικά πιθανόν να προκύψει κάποιο ταξίδι. Από τις 16 θα λειτουργείτε πιο πολύ παρασκηνιακά αλλά και οι άλλοι πιθανόν να δράσουν παρασκηνιακά για εσάς. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με την ψυχική σας κατάσταση και τις σκέψεις σας. Μη χάνετε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας. Από τις 17 του μηνός, που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, πιθανόν θα υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια στα ταξίδια, σε συμβόλαια και νομικά θέματα που πιθανόν να σας απασχολήσουν.

Ταύρος

Από τις 16 με το πέρασμα του Άρη στους Ιχθείς θα είστε πιο συναισθηματικοί, θα δώσετε τη βοήθειά σας σε ομάδες, θα είστε περισσότερο κοινωνικοί. Προσέχετε μην είστε επιθετικοί και καχύποπτοι με τους φίλους. Με το πέρασμα του Άρη στους Ιχθείς η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται, μπορείτε να επικοινωνείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο, να βελτιώσετε τη σχέση σας με άτομα από το χώρο της εργασίας. Με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία από το Ζυγό, η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα αναθεωρήσετε ότι έχει να κάνει με επενδύσεις, τράπεζες, κληρονομιές, θα υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις σε συζητήσεις, συναντήσεις, υπογραφή συμβολαίων. Προσέχετε τη σχέση σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μη γίνεστε καχύποπτοι και σκληροί με τα λόγια σας.

Δίδυμοι

Τις πρώτες  μέρες της εβδομάδας προσέχετε την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με συνεργάτες. Μη δίνετε ψεύτικες υποσχέσεις. Προσοχή μη σας εξαπατήσουν και εσάς. Ο Ερμής από τον έβδομο οίκο σας θα φέρει καθυστερήσεις στην επικοινωνία, στις συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με συνεργάτες. Πιθανόν να αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε αποφάσεις που είχατε πάρει σε σχέση με το γάμο, με τη σχέση ή με κάποια συνεργασία. Ο Άρης από το 10ο σας οίκο θα σας δώσει δύναμη, σας κάνει ενεργητικούς, δυναμικούς, εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, έχετε αυτοπεποίθηση, θα πάρετε πρωτοβουλίες για να κάνετε δημιουργικά πράγμα, χρειάζεται λίγη προσοχή, μην είστε επιθετικοί γιατί μπορεί να υπάρχει λίγη ένταση με τα άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Από τις 16 του μηνός θα μπορείτε να σταθεροποιήσετε μία ερωτική σχέση, θα είστε αποφασισμένοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα περνάτε όμορφα με τα παιδιά κάνοντας δημιουργικά πράγματα. Ίσως να ωφελείστε και οικονομικά.

Καρκίνος

Στην αρχή της εβδομάδας προσέχετε τις συζητήσεις και τις πολλές υποσχέσεις με άτομα από το χώρο της εργασίας. Από τις 16 του μηνός θα υπάρχει εκνευρισμός, μπερδέματα, καθυστερήσεις που θα επηρεάζουν τη καθημερινότητα αλλά και το χώρο της εργασίας. Προσέχετε μη γίνονται μπερδέματα και σε ότι έχει να κάνει με εξετάσεις ακόμα και για λόγους υγείας. Ίσως απρόσμενα γεγονότα να φέρουν ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας. Μετά τις 16/11 θα είναι ευχάριστες μέρες, να περάσετε όμορφα με άτομα της οικογένειάς σας, να προσφέρετε την βοήθεια και τη φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να οργανώστε μετακόμιση, να φτιάξετε και να ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού. Αν υπήρχε κάποια παρεξήγηση είναι οι κατάλληλες μέρες να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας.

Λέων

Στην αρχή της εβδομάδας προσέχετε τις εξαπατήσεις και τα μπερδέματα στη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα και με τα παιδιά. Από τις 16 του μηνός θα ασχοληθείτε με υποθέσεις οικονομικών που έχουν να κάνουν με άλλους, με το δημόσιο, κληρονομικά, δάνεια. Θα έχετε έντονο ερωτισμό πιθανόν να υπάρχουν ζήλιες και εντάσεις στη σχέση σας. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα. Μέσα στην εβδομάδα η καθημερινότητα θα είναι πιο ευχάριστη, θα είστε πιο αισιόδοξοι, θα έχετε διάθεση να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε. Ίσως να βρεθείτε κοντά με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον και να προσφέρετε την αγάπη και την βοήθειά σας. Από τις 17 του μηνός στη σχέση σας με τα αγαπημένα πρόσωπα και με τα παιδιά ίσως θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, ανατροπές και εμπόδια, δεν είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε μία νέα σχέση. Ίσως έρχονται στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν και θέλουν να μπουν ξανά στη ζωή σας, πρέπει να σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε.

Παρθένος

Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, με αγαπημένα πρόσωπα και με συνεργάτες, να προσέχετε κάποια εξαπάτηση και εσείς μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Να προσέχετε την ένταση και τον ανταγωνισμό στις σχέσεις και στις συνεργασίες μη γίνεστε επιθετικοί και εγωιστές, να ακούτε και τη γνώμη των άλλον. Ίσως μία ξαφνική συνεργασία να σας ωφελήσει οικονομικά. Από τις 16/11  μπορείτε να ασχοληθείτε και να ρυθμίσετε τα οικονομικά θέματα που σας είχαν απασχολήσει. Να προσέχετε τις άσκοπες αγορές γιατί μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Στις 16 του μήνα θα υπάρχουν εμπόδια και παρεξηγήσεις στις σχέσεις και συζητήσεις με άτομα της οικογένειας.

Ζυγός

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέχετε παρεξηγήσεις, απογοήτευσης, εξαπατήσεις στην επικοινωνία με άτομα της καθημερινότητας και με άτομα από το χώρο της εργασίας. Από τις 16  που ο Άρης θα περάσει στους Ιχθείς θα είστε πολύ δραστήριοι, δημιουργικοί, θα θέλετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα και αυτό θα σας φέρει ένταση και σύγχυση. Να προσέχετε μην είστε επιθετικοί με άτομα από το χώρο της εργασίας. Από τις 16 η Αφροδίτη θα είναι σε ορθή πορεία, θα μπορείτε να σταθεροποιήσετε τις προσωπικές σχέσεις, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με όμορφο τρόπο, θα είστε αισιόδοξοι, θα έχετε καλή διάθεση, θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν κάποιο άτομο και να δημιουργήσουν μια σχέση.

Σκορπιός

Στην αρχή της εβδομάδας προσέχετε τις κινήσεις σας, τις συζητήσεις σας σχετικά με οικονομικά θέματα, πιθανόν να υπάρχει μία απογοήτευση ή εξαπάτηση από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Από τις 16  του μηνός η επικοινωνία και οι συζητήσεις κυρίως για οικονομικά θέματα θα έχουν καθυστερήσεις. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να κάνετε συμβόλαια και υπογραφές, αγοραπωλησίες  και νέα ξεκινήματα. Από 16 του μηνός ο Άρης κινείται στον πέμπτο οίκο σας, είστε δημιουργικοί, ερωτικοί θα έχετε καλή ρομαντική διάθεση, ενέργεια, μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και έρωτες. Από τις 16 του μηνός η Αφροδίτη θα είναι σε ορθή πορεία στο Ζυγό και θα νιώθετε καλά ψυχολογικά, θα βοηθήσετε ανθρώπους που σας χρειάζονται. Είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να δημιουργηθεί μία μυστική ερωτική σχέση.

Τοξότης

Στην αρχή της εβδομάδας προσέχετε τι υπόσχεστε σε άτομα της οικογένειάς σας. Μπορεί να απογοητευτείτε από κάποιο άτομο της οικογένειας. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα έχετε εμπόδια και καθυστερήσεις σε σχέδια σας. Πιθανόν να έρχονται στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν. Με τον Άρη στους Ιχθείς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, ανακαινίσεις, μετακομίσεις. Θα υπάρχει επίσης στα οικογενειακά θέματα ένταση, νευρικότητα προσέχετε και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία από το Ζυγό θα φέρει ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούργιους φίλους, να γίνετε πιο κοινωνικοί, να πάρετε μέρος σε πολλές εκδηλώσεις. Ίσως μία φιλική σχέση να εξελιχτεί σε ερωτική.

Αιγόκερως

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις, προσέχετε μη σας εξαπατήσουν, αλλά και οι άλλοι μπορεί να κάνουν μυστικές κινήσεις ή μυστικές συζητήσεις εναντίον σας. Με την Αφροδίτη να κινείται σε ορθή πορεία στο Ζυγό θα βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα. Θα σας βοηθήσει να έχετε έμπνευση να ασχοληθείτε με την επικοινωνία, τα συμβούλια, ταξίδια, το εμπόριο, προσέχετε την ένταση με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μπορείτε να προωθήσετε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

Υδροχόος

Στην αρχή της εβδομάδας προσέχετε τις συζητήσεις και τις επαφές με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Πιθανόν να υπάρχουν εξαπατήσεις, προσέχετε Μη δίνετε ψεύτικες υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Από τις 16 θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, μπορεί όμως να γίνετε σπάταλοι και να μη μπορέσετε να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών. Είναι μία περίοδος που μπορείτε να ζητήσετε αυτά που σας οφείλουν οι άλλοι. Είναι καλή στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ανθρώπους που αγαπάτε. Θα έχετε γνωριμίες με άτομα από εξωτερικό.

Ιχθύες

Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να προσέχετε γιατί θα υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις, μπερδέματα και εξαπάτησης σε επαγγελματικά θέματα και ίσως αναθεωρήσετε κάποια σχέδιά σας. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από τον 8ο οίκο, θα σας βοηθήσει σε οικονομικά θέματα, θα σας ωφελήσει σε ότι έχει να κάνει με δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου αλλά θα σας κάνει και ιδιαίτερα γοητευτικούς και με έντονο πάθος. Από τις 16 του μηνός θα είναι ευνοϊκές μέρες να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον άνθρωπο που αγαπάτε, σκέψεις και ανασφάλειες που σας απασχολούν στη σχέση σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Δίας στον Τοξότη 2018-2019
Επόμενο άρθροΤο σεξ και οι γυναίκες του ζωδιακού
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here