Widgets Magazine

Κριός

Καλή εβδομάδα να έχετε και όντως ξεκινάει μια πιο ευνοϊκή, λόγω της Αφροδίτης που για τους περισσότερους από σας θα φέρει ενάρξεις σε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Επίσης πολλοί από εσάς θα έχετε πολλά τηλεφωνήματα μηνύματα και ειδήσεις από σημαντικά πρόσωπα που έχετε να δείτε και να ακούσετε καιρό. Εκτός απ’ αυτό αυτές τις μέρες ο Δίας μπορεί να σας κάνει να δείτε κάποια πράγματα στην συναισθηματική σας ζωή πιο υπερβολικά από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Ταύρος

Αγαπημένοι Ταύροι με ένταση ξεκινάει εβδομάδα και αυτό οφείλεται κυρίως τόσο σε οικογενειακά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα και αυτό δυναμιτίζει τυχόν προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο καιρό. Θα ήθελα επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λίγες ομολογουμένως εξόδους πλέον που κάνουμε οι περισσότεροι με το αυτοκίνητο. Γιατί αυτή την περίοδο θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. Αλλά επίσης θα πρέπει να δείξετε και σύνεση όσον αφορά το χειρισμό οποιουδήποτε αιχμηρού αντικειμένου.

Δίδυμοι

Αγαπημένοι Δίδυμοι συζητήσεις, επαφές, επικοινωνία καθώς και σεμινάρια και σπουδές ευνοούνται την τελευταία περίοδο. Φυσικά εφόσον όλες αυτές γίνονται διαδικτυακά. Με τον Ερμή σε θετική όψη με εσάς δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και να σας κάνουν να δείτε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική την οποία δεν είχατε μέχρι πρότινος συνειδητοποιήσει. Η Αφροδίτη από την άλλη ευνοεί η ερωτικά ξεκινήματα.

Καρκίνος

Αγαπητά Καρκινάκια το τελευταίο διάστημα ο εγκλωβισμός που έχει δημιουργηθεί λόγω των συνθηκών σας έχει κρατήσει πίσω, όπως και τους περισσότερους σε κάποιες υποχρεώσεις. Οι περισσότερες είναι οικονομικές και αυτός είναι ο λόγος έχετε αγχωθεί ιδιαίτερα. Γιατί σκέφτεστε φορολογικά και οικονομικά ζητήματα που θα προκύψουν και θα πρέπει να ανταπεξέλθετε. Αυτό σας δημιουργεί ένταση και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας.

Λέων

Το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα αγαπητοί Λέοντες επικεντρώνεται κυρίως στην ερωτική σχέση αλλά και σε σχέσεις γενικότερά και συνεργασίες. Παρόλο την καλή σας διάθεση μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις τώρα με τους συνεργάτες και να νιώσετε ότι έχετε αδειάσει από θετική ενέργεια. Δεν αποκλείεται λοιπόν πολλοί από σας να κάνουν μία έκρηξη απέναντι σε αυτούς που δεν έχουν κατανοήσει και εκτιμήσει την σωστή και καλοπροαίρετη στάση σας, απέναντι τους. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και ήρεμοι μέχρι το τέλος εβδομάδας.

Παρθένος

Θέματα καριέρας και συνθηκών καθημερινής εργασίας φαίνεται ότι έχουν αρχίσει και ενεργοποιούνται για εσάς αγαπητοί Παρθένοι. Έχετε τον τρόπο και ξέρετε να κινείστε ευέλικτα μέσα από διαδικτυακές εφαρμογές και μπορείτε τώρα να προμοτάρετε με τον τρόπο που θέλετε τα εργασιακά σας θέματα. Το ενδιαφέρον σας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αύξηση των εισοδημάτων σας, μέσα από την υποστήριξη τρίτων. Και δεν αποκλείεται σε πολλούς από εσάς να τους χορηγηθεί μια δανειοδότηση.

Ζυγός

Καινούργια σχέδια ξεκινούν για εσάς αγαπητοί Ζυγοί. Αυτά αφορούν για κάποιους δημιουργικά σχέδια που έχουν να κάνουν με σεμινάρια με την εκμάθηση μίας καινούργιας ξένης γλώσσας και με οτιδήποτε θα σας κάνει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Για κάποιους άλλους τα ξεκινήματα είναι οικονομικά με τη βοήθεια πάντα κάποιον τρίτων ακόμα και με τη μορφή δανείου, ούτως ώστε να γίνει εφικτή η επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας. Ενώ για άλλους θα ξεκινήσουν καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες.

Σκορπιός

Σπίτι και εργασία αυτή την εβδομάδα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και την καθημερινότητά σας. Αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα ένταση στις συνθήκες της καθημερινότητας μιας και οι περισσότεροι έχετε υποχρεωθεί να δουλέψετε μέσα από το σπίτι και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο για κανέναν. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες λοιπόν για υπερβολές και για συμπεριφορές γεμάτες ένταση. Ενώ θα ήθελα να σας τονίσω ότι πρέπει να δείξετε προσοχή σε τυχόν συναλλαγές που θα έχετε με τρίτους, σε συμβόλαια και συμφωνίες γιατί δεν θα ευνοηθείτε.

Τοξότης

Και πάλι η τύχη φαίνεται πως σας χαμόγελα αγαπημένοι Τοξότες. Φαίνεται ότι ο καιρός με τα γυρίσματα του, σας έφερε νέες γόνιμες σκέψεις για να βρείτε τρόπους αύξησης του εισοδήματος σας. Θα είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και στα πράγματα που θα ζητήσετε από τους άλλους. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να καταφέρετε αυτή την περίοδο να ευεργετηθείτε μέσα από κάποιο δάνειο. Να μην παραλείψω ότι για πολλούς κάποια ερωτική σχέση αυτή την περίοδο μπορεί να είναι ιδιαίτερα εκρηκτική.

Αιγόκερως

Ίσως η εβδομάδα σας ξεκινήσει με μία συναισθηματική καθίζηση ίσως και απαισιοδοξία. Είναι επιτακτική ανάγκη σας να μπορέσετε να ισορροπήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων. Θα πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε σας ρίχνει συναισθηματικά και να δείξετε την απαιτούμενη υπευθυνότητα για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις εν λόγω συνθήκες που διανύουμε την περίοδο αυτή. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δώσετε και την νευρικότητα που θα επηρεάσει και τις μετακινήσεις σας, αλλά και τις σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο.

Υδροχόος

Ίσως ήρθε η ώρα να εξωτερικεύσετε όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες που μπορεί να έχετε, στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτά θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και να σας κάνουν να δείτε την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Το μέλλον είναι κάτι που σας ανησυχεί και οι οικονομικές εκκρεμότητες που προκύπτουν αυτό τον καιρό δεν είναι και λίγες. Όμως με την σύνεση και το σωστό προγραμματισμό μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και αυτό να αρχίσει να λειτουργεί υπέρ σας κόντρα στον καιρό και σε συνθήκες που επικρατούν.

Ιχθύες

Αποδόσεις οικονομικές και επαγγελματική άνοδος προβλέπεται σε όσους προσπαθούν μία καλύτερη οικονομική οργάνωση που αφορούν τρίτους. Σίγουρα κάποιοι από εσάς μπορεί να γίνουν την περίοδο αυτή περισσότερο διεκδικητικοί και χειριστικοί απέναντι στους άλλους, με αποτέλεσμα να τους κουράσετε και να νιώσουν αγαπημένα σας πρόσωπα ότι τους καταπιέζεται. Ίσως θα πρέπει να κάνετε μια πιο βαθιά ενδοσκόπηση γιατί όλα τα ελεγκτικά μέσα που έχουνε βγει τώρα στην επιφάνεια, πηγάζουν καθαρά και μόνο από εσάς και τις ανασφάλειες σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here