Widgets Magazine

Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στην 5η μοίρα του Καρκίνου στις 13 Ιουλίου και σιγά-σιγά θα μας επιτρέψει να σκεφτούμε καθαρά, αλλά και να μπορούμε να πούμε την αλήθεια μας και να πάρουμε αποφάσεις που θα μας απελευθερώσουν.

Οι πιο σημαντικές ημερομηνίες της εβδομάδας είναι 14 , 15 και 16 Ιουλίου ένα τριήμερο καυτό, ας ελπίσουμε μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά. Ξεκινώντας από τις 14 Ιουλίου ο Ήλιος στον Καρκίνο φτάνει στην 22η μοίρα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και η μοίρα της Αποκάλυψης του 2020 με όσα έχουν συμβεί μέσα σε αυτό το έτος. Πίσω στον μακρινό Ιανουάριο του 2020 που όλα έμοιαζαν ακόμα ξέγνοιαστα είχαμε τη Σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα στην 22η του Αιγόκερω, η οποία είναι αυτή που μας οδήγησε στην Παγκόσμια Οικονομική Ύφεση αλλά και την κατάρρευση εξουσιών που ακόμα δεν έχουμε δει. Σε προσωπικό επίπεδο τα παρορμητικά ζώδια, Κριού – Ζυγοί και Καρκίνοι – Αιγόκεροι, βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται οριστικά. Τώρα ο Ήλιος από το απέναντι ζώδιο έρχεται να φέρει επί του πρακτέου τις εντάσεις και τις διεκδικήσεις οικονομικές αλλά και εδαφικές.

Την ίδια μέρα ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Χείρωνας την 9η μοίρα του Κριού. Ο Χείρωνας στον Κριό βρίσκεται για να γιατρέψει το πληγωμένο μας εγώ, τον εαυτό μας που αδικήσαμε και ο Άρης στον Κριό είναι ο θαρραλέος μας εαυτός. Θα παλέψουμε εμείς οι ίδιοι για να κλείσουμε τις πληγές και να επιφέρουμε τη δικαιοσύνη, όπου νιώθουμε ότι αδικηθήκαμε. Δεν είναι απίθανο σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Καρκίνο να ενεργοποιεί τους συνοδικούς κύκλους Κρόνου – Πλούτωνα και Πλούτωνα – Δία που έγιναν μέσα στο 2020 να δούμε εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο λόγω οικονομικών και θρησκευτικών θεμάτων. Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ή με ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες που θα φωνάξουν ‘Ως εδώ ήταν, δεν έχει πιο κάτω’ και ό,τι συμβεί θα είναι σε υπερβολικό βαθμό. Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία δεν έχει καμία μετριοπάθεια και με τις δεδομένες συνθήκες δεν θα λείψει η έπαρση για επέκταση χωρίς σκέψη.

Στις 15 Ιουλίου ο Ήλιος συνεχίζει το ταξίδι του στον Κριό και έρχεται αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα στην 23η μοίρα του Αιγόκερω. Το κλίμα παραμένει σε τεντωμένο σχοινί και μία λάθος κίνηση μπορεί να φέρει προσωπικές καταστάσεις στα άκρα. Το λάθος που θα γίνει είναι στην απόλυτη δύναμη και εξουσία που θα νιώσουμε ότι έχουμε, με αποτέλεσμα να θέλουμε να επιβληθούμε και να μεταχειριστούμε τους άλλους όπως μας βολεύει. Υπάρχει και ένα θετικό όμως από αυτή την όψη, εχθροί θα αναγκαστούν να αποκαλυφθούν και η αλήθεια θα βγει μπροστά.

Στις 16 Ιουλίου και πάλι ο Ήλιος έχοντας φτάσει στην 24η μοίρα του Καρκίνου ενεργοποιεί τη συνοδό Δία – Πλούτωνα που έγινε στις 30 Ιουνίου, η πάλη για οικονομική και πνευματική κυριαρχία συνεχίζεται, ενώ ο κάθε ένας από εμάς θα έρθει αντιμέτωπος με τους τρόπους που προσπαθούμε να επεκταθούμε, αλλά και να αναρωτηθούμε εάν βρισκόμαστε στο κατάλληλο μονοπάτι. Σε ένα γενικό επίπεδο βλέπουμε ότι αυτά που θεωρούσαμε ως αφθονία μέχρι πρόσφατα περιορίζονται στα απαραίτητα.

Τα 12 ζώδια

Κριός

Οι απαιτήσεις στο σπίτι και στην εργασία σας ίσως να πάνε πίσω τις προσωπικές σας ανάγκες και θα νιώσετε ότι προσπαθούν να σας επιβάλουν τις δικές τους συνθήκες. Προσοχή μη χάσετε την ψυχραιμία σας γιατί οι ανατροπές που θα ακολουθήσουν δεν θα σας αρέσουν.

Mood of the Week: Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με άτομα που είχατε παρεξηγηθεί στην οικογένειά σας. Θα έχετε όμως και αποκαλύψεις που εν μέρει θα σας ανακουφίσουν γιατί πλέον θα ξέρετε την αλήθεια.

Ταύρος

Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας θα σας διακρίνει μία έντονη κυκλοθυμία. Οι κρυφές σκέψεις και πληγές αναζητούν απαντήσεις. Πώς και γιατί έγιναν κάποιες καταστάσεις στο παρελθόν για να φτάσετε σε αυτό το παρόν. Το μυαλό σας όμως αρχίζει και ξεκαθαρίζει και θα σας δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Mood of the Week: Μην κολλάτε σε ιδέες που σας προκαλούν εμπόδια και κυρίως όταν αυτές προέρχονται από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Οι αποκαλύψεις μπορεί να έρθουν μέσα από άτομα με διαφορετικό τρόπο σκέψης και κουλτούρας ή την υπογραφή κάποιου νομικού εγγράφου. Το τρίτο δεκαήμερο ας αποφύγει τις μετακινήσεις και τα ταξίδια.

Δίδυμος

Ενώ έχετε τις προϋποθέσεις να αρχίσετε να λαμβάνετε χρήματα που ήταν σε στασιμότητα το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να επενδύσετε σε λάθος καταστάσεις και να βρεθείτε χρεωμένοι. Εκμεταλλευτείτε σε αυτή τη φάση τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα για να μάθετε τον απώτερο σκοπό των προτάσεων που σας γίνονται.

Mood of the Week: Εάν υπάρχουν κληρονομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα ή συζητάτε κοινά οικονομικά με το σύντροφό σας ή κάποιον συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να αποφασίσετε γιατί θα υπάρχει κάποιο παρασκήνιο και οι προθέσεις σας μπορεί να παρερμηνευθούν.

Καρκίνος

Nιώθετε πιο έτοιμοι να συζητήσετε αυτά που σας απασχολούν στα επαγγελματικά σας. Προσοχή όμως πώς θα τα μεταφέρετε γιατί μπορεί να έχετε το ρόλο του θύματος πάνω στη διεκδίκηση σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις ή συνεργασίες ίσως νιώσετε ότι φτάνουν σε ένα τέλμα και στην προσπάθειά σας να το αποτρέψετε μπορεί να γίνεται υπερβολικοί και κάποιοι χειριστικοί, κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο.

Mood of the Week: Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους θα βελτιώσουν λίγο το βαρύ κλίμα της εβδομάδας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να συζητήσετε για πιο ανάλαφρα θέματα. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις και τελεσίδικες αποφάσεις, επειδή μπορεί να νιώσετε ότι αδικείστε.

Λέων

Κρυφές συνεργασίες και σχέσεις που περιμένατε να ευδοκιμήσουν θα σας απογοητεύσουν και έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας. Γενικά το πρόγραμμά σας και η καθημερινότητα σας θα έχει ένα τρέξιμο και πίεση. Προσοχή μην πάθετε υπερκόπωση, αλλά επίσης να ελέγχετε εάν ό,τι σας λένε είναι αλήθεια, γιατί εύκολα θα πέσετε στην παγίδα να πιστέψετε ένα ‘μυστικό’.

Mood of the Week: Το ιδανικό σενάριο για να αποφύγετε όλα τα παραπάνω είναι να ετοιμάσετε βαλίτσες και να πάτε ένα ταξίδι για λίγες μέρες. Εκεί θα μπορέσετε να αντιληφθείτε καλύτερα τι συμβαίνει, αλλά και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Παρθένος

Αποφύγετε εντάσεις και τσακωμούς με τον σύντροφό σας και τους φίλους σας. Δε χρειάζεται να υπερβάλλετε αν δείτε ότι κάποια από τα σχέδιά σας δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν στο παρόν, ούτε και να απογοητευτείτε, γιατί θα ολοκληρωθούν όλα όπως πρέπει λίγο παρακάτω. Όσοι είναι γονείς, ίσως έχουν εντάσεις με τα παιδιά τους και να προσπαθήσουν να τους επιβληθούν φέρνοντας τα αντίθετα αποτελέσματα.

Mood of the Week: Aυτή την εβδομάδα δεν θα αποφύγετε να έρθετε αντιμέτωποι με πολύ βαθιά ψυχολογικά θέματα και εσωτερικές πληγές που θα προέρχονται από παρελθοντικά γεγονότα. Μην αρχίσετε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας, μπορεί να είναι επώδυνη η διαδικασία, αλλά στο τέλος θα αποβεί λυτρωτική.

Ζυγός

Προσπαθείτε να φέρετε σε μία ισορροπία τις έντασης που έχετε στη δουλειά σας και τις πιέσεις και απαιτήσεις που δέχεστε στο σπίτι σας. Μη φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα, όσα και αν έχετε συσσωρεύσει μέσα σας, μην εκραγείτε τώρα γιατί μετά δεν θα μαζεύονται. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας για να σώσετε ότι σώζεται τόσο στον οικογενειακό σας χώρο όσο και στον εργασιακό σας.

Mood of the Week: Ο τομέας των πολύ προσωπικών σχέσεων έχει αρχίσει και κινητοποιείται. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έρθετε αντιμέτωπος με καταστάσεις που είχε κάνει ο η σύντροφός σας στο παρελθόν και σας είχαν πληγώσει, δεν είναι η στιγμή όμως για να το ξαναφέρετε στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να συμφωνούν όλοι με τις δικές σας ιδέες για να αποφασίσετε αν θα τους κρατήσετε κοντά σας ή όχι. Απαιτείται από τους άλλους να ακολουθήσουν τη δική σας λογική, και επειδή κανένας αυτές τις μέρες δεν δέχεται να ακολουθήσει τα πιστεύω κανενός, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Να αποφύγετε λοιπόν λεκτικές εντάσεις με τα πολύ κοντινά σας άτομα. Στην καθημερινότητά σας νιώθετε μέσα στην ενέργεια, αλλά και μία ψυχολογική εξουθένωση.

Mood of the Week: Οι ευκαιρίες στην εργασία σας θα παρουσιαστούν. Προσπαθήστε όμως να είστε διαλλακτικοί και πιο προσιτοί στις διαπραγματεύσεις. Με το να είστε απόλυτοι δεν θα πετύχετε κάτι.

Τοξότης

Το παιχνίδι συνεχίζεται να παίζεται στα οικονομικά σας και σίγουρα με αυτά που έχετε περάσει τα τελευταία χρόνια η παραμικρή ηλιαχτίδα σας μοιάζει με ουράνιο τόξο. Μπορεί να έχετε τάξει ή να σας έχουν τάξει πολλά. Αυτή την εβδομάδα όμως θα σας κάνει καλό να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Ίσως να προσπαθήσουν με ύπουλο τρόπο να σας εκμεταλλευτούν και από την πολλή χαρά σας να μην το καταλάβετε.

Mood of the Week: Στα συναισθηματικά σας η δράση καλά κρατάει. Μπορεί όμως να έρθετε αντιμέτωποι με μία παλιά πληγή που θα μπείτε εσείς οι ίδιοι στη διαδικασία να την κλείσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε ανέμελοι.

Αιγόκερως

Έχετε μπει για τα καλά στη διαδικασία του ξεκαθαρίσματος, ποιους θέλετε κοντά σας και ποιους όχι. Θα αξιολογείται με απόλυτο τρόπο πως σας συμπεριφέρονται αλλά και τι σας λένε με αποτέλεσμα να διώξετε ανθρώπους που νιώθετε ότι δεν σας εξελίσσουν. Πολύ σοφή διαδικασία, αλλά με τη φορά που έχετε πάρει θα φύγουν και άνθρωποι που αργότερα θα τους αναζητήσετε.

Mood of the Week: Στο σπίτι σας οι εντάσεις δεν έχουν τελειωμό. Νιώθετε ότι συνεχώς ανοίγουν νέες πληγές και κάποιες από αυτές δεν θα είναι τόσο νέες, αλλά παλιές που είχατε κουκουλώσει και τώρα τις ανοίγετε για να τις γιατρέψετε.

Υδροχόος

Η ψυχολογία σας είναι το μεγάλο στοίχημα της εβδομάδας. Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και δεν θέλετε κανέναν να σας βοηθήσει. Προσοχή μεγάλη σε τυχόν ψυχοσωματικά προβλήματα που μπορεί να σας παρουσιαστούν. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε όλο το βάρος μόνοι σας, ούτε να μένετε κολλημένοι σε συγκεκριμένες συμπεριφορές που σας ξυπνάνε καταστάσεις από το παρελθόν.

Mood of the Week: Εάν θέλετε να συζητήσετε φοβίες και ανησυχίες σας να είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που θα εκφράσετε γιατί με το λόγο σας μπορεί να προκαλέσετε αρνητικά συναισθήματα στον άλλον. Aπό τη μεριά σας όμως να μη δεχθείτε και συζητήσεις που θα σας αγχώσουν ακόμα περισσότερο. Tο κλειδί είναι να μιλήσετε με ανθρώπους που μπορούν να σας κατανοήσουν και τους ξέρετε πολύ καλά.

Ιχθείς

Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να εμπλακείτε σε φιλικό – ερωτικές καταστάσεις, γιατί πολύ σύντομα δεν θα ξέρετε αν έπρεπε να το προχωρήσετε. Οποιαδήποτε νέα σχέση ξεκινήσει σε αυτή τη βάση αυτές τις μέρες θα είναι γεμάτη υπερβολές και χειριστικότητα, ενώ θα περιορίζετε ο ένας τον άλλον.

Mood of the Week: Κάποιοι στόχοι σας θα δείτε να παγώνουν και θα απογοητευτείτε, είναι όμως προσωρινό. Οικονομικά ίσως μετανιώσετε για κάποια θέματα κακοδιαχείρισης που κάνατε στο παρελθόν και ψάχνετε τώρα τρόπους για να βρείτε λύσεις.

Αγγελική Μαλαγαρδή

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here