Widgets Magazine

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η Πανσέληνος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας έβγαλε εντελώς έξω από τα νερά σας. Σας αποσυντόνισε, κυρίως όσον αφορά τον τρόπο που θέλετε να είστε μέσα σε μία σχέση ή μέσα σε μία συνεργασία. Την εσωτερική αυτή κόντρα την αισθάνθηκαν περισσότερο οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, οι οποίοι είχαν μία αξιοπρεπή αντίσταση απέναντι στα θέλω του άλλου, ενώ του πρώτου δεκαήμερου νιώσατε εντελώς ευάλωτοι στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Ίσως τώρα να απογοητευτείτε από τις προθέσεις κάποιων φίλων, όσον αφορά κάποιο νομικό η οικονομικό θέμα όπου τρέφετε μεγάλες προσδοκίες.

Ταύρος

Δεν θα λείψουν δυστυχώς οι ιδεολογικές πλάνες και η εξαπάτηση από το φιλικό σας περιβάλλον, οι αποκαλύψεις σε θέματα κυρίως νομικής φύσεως, και γενικότερα τα σκάνδαλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αποκαλύψεις θα έχετε και στον τομέα της καθημερινότητας αλλά και του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Αν και δεν είστε σε γενικές γραμμές από τα ρισκαδόρικα ζώδια θα ήθελα να είστε πολύ προσεκτικοί σε παιχνίδια επενδυτικά, τυχερά γιατί ως γνωστόν ο πίνων μεθά, ο παίζων χάνει. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ και κάντε προσεκτικές κινήσεις. Συνιστώ πλήρη ψυχραιμία απέναντι στα γεγονότα.

Δίδυμοι

Μοιραία και καταλυτική αυτή εβδομάδα και για εσάς προβλέπεται, καθώς ο κλονισμός της εμπιστοσύνης σας, όσον αφορά τους φίλους σας και τους ερωτικούς συντρόφους είναι πολύ πιθανά. Πολλοί από εσάς, ίσως βιώνεται και το αίσθημα επιθετικότητας, εκμετάλλευσης καθώς και λεκτικής ή συναισθηματικής κακοποίησης. Παράλληλα μπορεί να έχετε και αποκαλύψεις που αφορούν σεξουαλικά θέματα και θα φέρουν διασπάσεις σε σχέσεις. Όλο αυτό το σκηνικό, λογικό είναι να βγάλει στην επιφάνεια, τους φόβους και τις εμμονές που υποβόσκουν μέσα σας.

Καρκίνος

Χρειάζεται ψυχραιμία αυτή την εβδομάδα, γιατί η πανσέληνος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας δυσκολεύει σε θέματα συνεργασιών. Έντονες κόντρες με άτομα κύρους προβλέπονται και οι ισορροπίες κλονίζονται. Διασπάσεις σε σχέσεις, αυταπάτες και πλάνες στο καθημερινό πρόγραμμα εντάσσονται. Αν έχετε μπροστά σας κάποιο νομικό ζήτημα, προσπαθήστε να πάρετε μια ωφέλιμη αναβολή για εσάς. Πλησιάστε και φέρετε κοντά σας κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, γιατί με την ένταση που επικρατεί οι φιλονικίες μεταξύ, εσάς και των άλλων, θα αποβούν μοιραίες.

Λέων

Οι σχέσεις με κοντινούς συγγενείς, αδέρφια αλλά κυρίως με εξ ‘αγχιστείας πρόσωπα, βάλλονται αυτή την εβδομάδα. Εντωμεταξύ τα φώτα σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνουν στο φώς αποκαλύψεις μέσα στην καθημερινότητά σας, που αφορούν σχέσεις συναδελφικές . Οι αποκαλύψεις δεν θα λείψουν και σε θέματα υγείας, που έχουν να κάνουν με κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Κάποιες φορές το ασυνείδητο μας κομμάτι, μας φωνάζει ότι κάποιες συνεργασίες δεν είναι και τόσο αγνές, γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσετε την επιφυλακτικότητα σας καθώς και την απεμπλοκή σας, σε κακοήθη σχόλια.

Παρθένος

Οι εξαπατήσεις μέσα στις σχέσεις, δεν έχουν τέλος. Θέλετε να βλέπετε τα πράγματα ιδανικά ή ίσως και ονειρικά αλλά, θέλετε δεν θέλετε, θα υποστείτε κι εσείς με τη σειρά σας ένα κλονισμό εμπιστοσύνης, μέσα από την συνδιαλλαγή σας, στις ανθρώπινες σχέσεις. Περιουσιακά θέματα, καθώς και οικονομικά αποθέματα, πλήττονται μέσω κάποιας εξαπάτησης. Προφυλάξτε την ασφάλεια σας με κάθε τρόπο, γιατί κλοπές σε οικία ή και διαρροή στις οικονομικές δοσοληψίες σας με τους άλλους, θα αποβούν μοιραίες. Προσπαθήστε να έχετε μία νηφάλια ματιά στα αισθηματικά και οικονομικά σας παρε – δώσε.

Ζυγός

Ίσως να κληθείτε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις, όσον αφορά κάποια σχέση σημαντική για εσάς, διότι μοιραίες καταστάσεις θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, αντιμετωπίζοντας επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές. Η παράσταση του παραλόγου, θα δοθεί με σκηνικό το περιβάλλον του σπιτιού σας, οι πρωταγωνιστές στο έργο θα είστε εσείς, καθώς και κομπάρσοι, ταυτόχρονα και θεατές. Ο συμπρωταγωνιστής, θα είναι το άλλο σας μισό. Την αναμενόμενη διάσπαση θα την πυροδοτήσουν χρηματοοικονομικά κίνητρα.

Σκορπιός

Δείξτε λίγο προσοχή αυτή την εβδομάδα σε συναισθηματικές και οικονομικές διαρροές. Επίσης προσοχή σε θέματα ασφαλείας κλοπής, πλάνης, ή και εξαπάτησης. Υπάρχει ένα κλίμα περίεργο ψυχολογικά, που βιώνεται μέσα από ομάδες ανθρώπων και συλλογικούς χώρους. Υποβόσκει και τεταμένη ένταση σε ερωτικές σχέσεις και φιλίες, οπότε είναι σημαντικό να προσέξετε να μην ειπωθούν μοιραία λόγια, μη αναστρέψιμα γιατί οι χωρισμοί και η αποχωρισμοί, θα πάρουν καρμική μορφή.

Τοξότης

Κρατήστε μικρό καλάθι πηγαίνοντας για ψώνια αυτή την εβδομάδα. Τα ρίσκα που θα πάρετε, και που σας επιβεβαιώνουν συνήθως, τώρα εάν τα πάρετε, θα σας καταπιούν, σαν κινούμενη άμμος. Υπολογίστε λίγο τις συνέπειες, διαφυλάξτε το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Αν δεν φανείτε προσεκτικοί μπορεί να σας περιμένουν αποχωρισμοί, τους οποίους δεν επιθυμείτε καθόλου. Το καρμικό μάθημα που θα πάρετε είναι ότι, είναι λάθος να τροφοδοτήστε με τις ανοχές των άλλων ανθρώπων, και να καλλιεργείτε το αίσθημα της κοινοκτημοσύνης που σας διακατέχει.

Αιγόκερως

Συμβόλαια, προσύμφωνα, έγγραφα και κάθε λογής γραπτή δέσμευση χρήζει εξαιρετικής προσοχής. Μην πιστεύετε ότι ακούτε, και κυρίως ότι σας λένε , ιδιαίτερα από το στενό σας περιβάλλον. Μέσα από μία καινούρια γνωριμία, θα σας δοθεί μία καρμική ευκαιρία να ανακαλύψετε, τα όχι και τόσο αθώα κίνητρα κάποιων φίλων. Επίσης δεν θα σας διευκολύνει και η επιρροή που έχετε, από άτομα της οικογένειας, τα οποία θα σας επηρεάσουν σε θέματα καριέρας, όχι και τόσο θετικά. Μέσα από την αποστασιοποίηση θα βρείτε τις ισορροπίες σας.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σε καμία περίπτωση δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να δανείζεται χρήματα σε φίλους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά, καλύτερο είναι να τα χαρίσατε έτσι τουλάχιστον, θα νιώσετε ότι επιλογή ήταν δική σας. Παρόλα αυτά ο φιλικό σας κύκλος θα μεγαλώσει και έτσι κατά κάποιο τρόπο θα αποσυμφορηθεί το συναισθηματικό σας βαρόμετρο. Το οποίο είναι αρκετά φορτισμένο από οικογενειακά πρόσωπα που σας περιβάλλουν, διότι έρχονται σε σύγκρουση με τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να γεφυρώσετε χάσματα σε σχέσεις , και επενδύσετε σε αυτές, γιατί προς το τέλος του μήνα θα χρειαστείτε ψυχικές ενισχύσεις .

Ιχθύες

Αγαπητά ψάρια, διατηρήστε αυτή την εβδομάδα την επιφυλακτικότητα σας, σε επενδύσεις καρδιάς αλλά και σε οικονομικά. Γιατί φοβάμαι ότι μπορεί για μία ακόμη φορά, να υποστείτε θυματοποίηση και εξαναγκασμό θυσίας των δικών σας πεποιθήσεων, μέσα στο εργασιακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως όλα αυτά να προκύψουν μέσα από κάποια κακεντρεχή σχόλια κάποιον συναδέλφων, που θα επηρεάσουν άτομα κύρους. Αποστασιοποιηθείτε λοιπόν από, παρασκηνιακές δράσεις και διαφυλάξτε μυστικά που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here