Widgets Magazine

Ο Άρης πλέον ανάδρομος στον Κριό να πυροδοτεί καταστάσεις που είχαν ξεκινήσει τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά και την Κυριακή 13/09 ο Δίας να γυρίζει ορθόδρομος στον Αιγόκερω, έρχονται μικρές ευκαιρίες να πάρουμε λίγο τα πάνω μας σε οικονομικά θέματα. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα παραμείνουν, αλλά θα είναι τουλάχιστον προβλέψιμα. 

Η πρώτη καλή όψη της εβδομάδας ξεκινάει με τον Ήλιο στην Παρθένο στις 15/09 να σχηματίζει ένα δυναμικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στην 22η μοίρα του Αιγόκερω. Τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτό το δεκαήμερο, θα νιώσουν μία ανεξάντλητη δύναμη να εκπληρώσουν προσωπικούς στόχους σε οικονομικό και ερωτικό επίπεδο. Η όψη αυτή λειτουργεί ως μία ομπρέλα προστασίας στις αναποδιές που είχαν παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα. 

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη από το Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στην 10η μοίρα, και η προσωπική και οικονομική ζωή των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) τέλος πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου κρύβει το αναπάντεχο, το απρόσμενο και τις αλλαγές που δεν τολμούν να κάνουν. Ξαφνικοί έρωτες έρχονται και το ίδιο ξαφνικά κάποια άλλα δεσμά διακόπτονται. Θα επικρατεί μία ανυπομονησία για νιώσουμε ‘ελεύθεροι’.

Στις 17/09, έχουμε τη Νέα Σελήνη στην 25η μοίρα της Παρθένου και η αρσενική με τη θηλυκή ενέργεια αγκαλιάζονται. Η προσφορά και η εξυπηρέτηση παίρνουν τις κυριολεκτικές τους έννοιες. Μία Νέα Σελήνη που έρχεται να μας τονίσει ότι μόνο με οργάνωση, πειθαρχία αλλά και πάθος για επέκταση θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε το νόημα της ζωής μας. Καθώς βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Δία αλλά και σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Κυρίως επηρεάζονται και πάλι τα ζώδια της γης και του νερού γεννημένοι ή με προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο. 

Την ίδια μέρα ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού  – Αιγόκερω. Τα παρορμητικά ζώδια θα νιώσουν ότι με τη σκέψη τους μπορούν να καταφέρουν πολλά και έτσι θα υπερβάλλουν στο λόγο τους και σε αυτά που τάζουν. Ας μη πούμε λόγια μεγαλύτερα από αυτά μπορούμε να κάνουμε πράξη. 

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Επαγγελματικά σχέδια που είχαν βαλτώσει, λόγω των δύσκολων συνθηκών, αυτή την εβδομάδα βελτιώνονται, ενώ παράλληλα φτιάχνουν και θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούσαν. Μία μικρή προσοχή όσο αφορά τα οικονομικά σας αλλά και κινήσεις που μπορούν να ανατρέψουν την προσωπική σας σχέση. Εάν ακούσετε μεγάλα λόγια από το σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας κρατήστε μικρό καλάθι. 

Mood of the Week: Από την Πέμπτη και για 15 ημέρες, μη χάσετε την ευκαιρία να βάλετε νέους στόχους στα επαγγελματικά σας και την καθημερινότητα σας. Αν αφήσετε για λίγο στην άκρη την παρορμητικότητα σας, η σκληρή δουλειά θα αποφέρει σύντομα καρπούς.  

Ταύρος

Νιώθετε δυνατοί στις αποφάσεις που παίρνετε για την εξέλιξη της συναισθηματικής σας ζωής και των στόχων σας. Αλλάζετε τρόπο σκέψης και σε αυτό θα σας επηρεάσεις ένα γεγονός ή ένα πρόσωπο από το εξωτερικό ή μία νομική υπόθεση ή ακόμα και σπουδές. Προσπαθήστε να μην αποσπαστείτε από ξαφνικές οικογενειακές καταστάσεις και θα σας προκαλέσουν ένταση, όπως και υπερβολές που θα ακούσετε στον εργασιακό σας χώρο. 

Mood of the Week: Οι στόχοι σας και η προσωπική σας ζωή αλλάζει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Και σαν γνήσιοι Ταύροι με σταθερά και αργά βήματα παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας. Βάζετε γερές βάσεις με μακροπρόθεσμα οφέλη. 

Δίδυμοι

Επικεντρώνεστε σε οικογενειακές υποθέσεις. Θα επενδύσετε χρόνο και χρήμα για να βελτιώσετε την κατοικία σας και τις σχέσεις με τους οικείους σας. Μία αγάπη από το παρελθόν με βαθιά συναισθήματα είναι πιθανό να εμφανιστεί και θα θέσετε νέες πιο γερές βάσεις. Επικοινωνίες με συγγενικά σας πρόσωπα ίσως σας προκαλέσουν μία εσωτερική αναταραχή. Μην αφήσετε όμως να χαλάσουν τη διάθεση σας που αρχίζει να ανεβαίνει. 

Mood of the Week: Το σπίτι θα εξακολουθήσει να είναι η προτεραιότητα σας και οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Δεν είναι απίθανο η ανάγκη για μία μετακόμιση να βγει πιο έντονα αυτές τις μέρες λόγω κάποιων διαφωνιών που θα σας στεναχωρήσουν προσωρινά. 

Καρκίνος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες αποκτούν άλλη καλύτερη προοπτική. Με την κατάλληλη επικοινωνία και συναντήσεις θα καταφέρετε να χτίσετε μία σχέση και συνεργασία σε γερά θεμέλια. Πρέπει να αποφύγετε αυτή την εβδομάδα να δανείσετε αλλά και να δανειστείτε χρήματα από φίλους και τον κοινωνικό σας κύκλο καθώς μπορεί να δημιουργηθούν υπερβολικές αντιδράσεις στο σπίτι και τον γάμο σας ή τις συνεργασίες σας. 

Mood of the Week: Θες να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με συγγενείς, αδέλφια αλλά και τα άτομα που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου. Και θα τα καταφέρεις μέσα από την αληθινή και εκ βαθέος αποκάλυψη των συναισθημάτων σου. 

Λέων

Δε θα αφήσεις κανένα να ανατρέψει τους οικονομικούς σου στόχους. Έχεις κουραστεί πολύ για να φτάσεις στην επίτευξη του ονείρου σου. Η καθημερινότητα σου αλλάζει το ίδιο και τα οικονομικά σου. Ακόμα και αν πρέπει να διακόψεις κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες δε θα διστάσεις να το κάνεις. Συγκράτησε όμως τα λόγια σου, δε χρειάζεται να γίνεις υπερβολικός. Αυτή τη στιγμή τα περιττά λόγια μόνο εμπόδια μπορούν να φέρουν. 

Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε αυτή την εβδομάδα σας φέρνει νέα εισοδήματα αλλά και το αίσθημα ότι οι κόποι σας φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν  αλλάζουν την καθημερινότητα σας. 

Παρθένος

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας και ο Πλούτωνας στο σπίτι του έρωτα και της χαράς. Έρχονται και οι δύο μαζί για να σας αποκαλύψουν ένα ταξίδι που θα μπείτε με μία αναγκαία μορφή μετάλλαξης. Δυναμικότητα, έρωτας και πειθώ όλα μαζί σας προκαλούν. Μέσα σε όλα αυτά έχετε και μεγάλη εύνοια στα οικονομικά σας. Μπορεί να μη λάβετε όσα θέλετε τώρα και να ταραχτείτε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. 

Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας δίνει τις προυποθέσεις για μία νέα σχέση ή και συνεργασία η οποία θα πατάει σε γερά θεμέλια και θα έχει ένα μακροχρόνιο χαρακτήρα. Αρκεί να μη προβείτε σε υπερβολές, αν και είστε πολύ προσγειωμένοι. 

Ζυγός

Ότι κρατούσες μέχρι τώρα μέσα σου κρυφό έρχεται να αποκαλυφθεί με ένα λυτρωτικό τρόπο. Ένας κρυφός έρωτα ή μία συνεργασία θα αρχίσει να ανθίζει. Αυτό που μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό είναι κάποιες οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούν τα σχέδια σας, αλλά και οι υπερβολικές αντιδράσεις και τα λόγια που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σας κύκλο. 

Mood of the Week: Για τις επόμενες δύο εβδομάδες η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια σας και το σπίτι σας. Θα πάρετε αποφάσεις που μέχρι πρότινος τις καθυστερούσατε και θα καταφέρετε να λύσετε αρκετά προβλήματα. 

Σκορπιός

Εκπληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο ένας προσωπικός σου στόχος στα επαγγελματικά και ερωτικά σου. Βρίσκεις δύναμη και κουράγιο να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Οι φίλοι σου είναι αυτοί που θα σε στηρίξουν αλλά και να σε καθοδηγήσουν. Η παγίδα της εβδομάδας κρύβεται στις αναπάντεχες κινήσεις που μπορεί να κάνεις και να καταστρέψεις τελευταία στιγμή το καλό timing που σου έρχεται. Λέμε όχι λοιπόν στην Σκορπίσια αυτοκαταστροφή! 

Mood of the Week: Για τις επόμενες δύο εβδομάδες έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις κάθε στόχο που βάζεις. Νέοι έρωτες και συνεργασίες που θα έχουν τη σοβαρότητα που θες για να νιώσεις ασφάλεια. 

Τοξότης

Αλλάζει η κοινωνική σου εικόνα και αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με την μεγάλη οικονομική ενίσχυση που θα πάρεις.  Ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο πάθος. Αυτό που ίσως σε προβληματίσει είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μία νομική σου υπόθεση που θα έχει ανατροπές. Καλό θα είναι να μην εμπιστευτείς λόγια φίλων που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν από το στόχο σου.

Mood of the Week: Νέες επαγγελματικές προτάσεις και ευκαιρίες εμφανίζονται οι οποίες θα σου δώσουν ένα σταθερό εισόδημα. Και αν ήδη εργάζεσαι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να ανέβεις σε θέση.

Αιγόκερως

Τώρα μπορείτε να βάλετε τις ιδέες σε πράξη. Αν κάτι σας καθυστερούσε μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε τα σχέδια σας. Οι σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό ή που βρίσκονται σε απόσταση βελτιώνονται και παίρνετε δύναμη μέσα από αυτό. Δεν είναι απίθανο να ξεκινήσετε και ένα κύκλο σπουδών. Επίσης, εάν είχατε σκοπό να ξεκινήσετε κάποιες νομικές υποθέσεις να το κάνετε αλλά με μία μικρή μετριοπάθεια. 

Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει το έναυσμα για ταξίδια κυριολεκτικά και μεταφορικά. Βάζετε τα σχέδια σας κάτω και βήμα βήμα καταφέρνετε να επεκταθείτε σε ό,τι στοχεύσετε. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι στα σενάρια. 

Υδροχόος

Κρυφές οικονομικές και ερωτικές επιθυμίες εκπληρώνονται. Ο μαγνητισμός σας θα είναι διάχυτος. Σχεδιάζεται να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θα τα καταφέρετε, αρκεί να χειριστείτε κατάλληλα ανατροπές που θα έχετε στο σπίτι σας και στον γάμο σας ή με τους συνεργάτες σας. Και αν θελήσουν να σας τάξουν πολλά κυρίως άτομα από σχετίζονται με την εργασία σας, κρατήστε μόνο αυτό που θα νιώσετε ότι είναι αλήθεια. 

Mood of the Week: Βάζετε νέα σχέδια σε οικονομικές και κληρονομικές υποθέσεις. Η διαίσθηση σας είναι αρκετά έντονη και θα σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από δυσκολίες. Ερωτικά κάνετε νέα ξεκινήματα. 

Ιχθύες

Μία νέα παθιασμένη σχέση μέσα από τη βοήθεια φίλων και του κοινωνικού σας κύκλου μπορεί να ξεκινήσει. Θα νιώσετε ότι οι ελπίδες και τα όνειρα σας μπορούν να πατήσουν πλέον σε ένα στέρεο έδαφος. Στον τρόπο που θα επικοινωνείτε θα είστε αυθόρμητοι και κάποιες φορές σοκαριστικοί. Προσπαθήστε να μην πείτε λόγια που δε θα τα εννοείτε για να μην τα βρείτε μπροστά σας λίγο παρακάτω. 

Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας γίνεται στον οίκο των σοβαρών σχέσεων της ζωής σας και με τον Κρόνο να τις στηρίζει έχετε το σοβαρό ξεκίνημα που περιμένατε. Το άτομο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας αξίζει την προσοχή σας. 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here