Widgets Magazine
  ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα που ξεκινάει σας φέρνει φρέσκο αέρα,  μαζί με καινούριες προτάσεις συνεργασίας. Ευχάριστες γνωριμίες πραγματοποιούνται στον επαγγελματικό σας χώρο,  ταυτόχρονα με τις νέες σας αρμοδιότητες,  πού αυξάνονται μαζί με το άγχος της καθημερινότητας.
    Θα ήθελα να μου προσέξετε τις οικονομικές σας σπατάλες γιατί, εκτός ότι θα σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού, όσον αφορά τα αποθέματα του τραπεζικού σάς λογαριασμού, θα επιδεινώσουν και τις ήδη υπάρχουσες ανασφάλειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 
Αυξάνεται η νευρικότητα σας αυτη την εβδομάδα, λόγω των αναγκαίων  αλλαγών, που πρέπει να κάνετε όσον  αφορά εσάς και τις σχέσεις σας. Επίσης θα σάς απασχολήσει έντονα  η φόρμα και  ευεξία  σάς, και έτσι  πολλοί  μπορεί να επισκεφτείτε
έναν διατροφολόγο, με σκοπό να αποκτήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Παράλληλα καλό θα είναι να διοχετεύσετε την ενέργεια σάς, σε μία καινούρια σωματική άσκηση ή  χόμπι, που θα έχει την ευεργετική ιδιότητα να σάς φέρει σε ισορροπία με το πνεύμα.
    ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλετε να ξεκινήσετε καινούριες επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι οποίες ό,τι και να αφορούν, χρειάζονται την κατάλληλη στήριξη και χρηματοδότηση. Από  τις 19 του μηνός και μετά, μπορεί να προχωρήσουν αβίαστα, βρίσκοντας πάντα τους κατάλληλους  υποστηρικτές. Στην υλοποίηση αυτή θα σας βοηθήσουν οι γνωριμίες και διασυνδέσεις που έχετε ήδη δημιουργήσει. Δουλέψτε πάνω σε αυτό το σχέδιο τώρα που έχετε χρόνο, γιατί η επόμενη εβδομάδα προβλέπεται συναισθηματικά μαγική.
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε με το κεφάλαιο: ποία σχέση ή συνεργασία κρατάω, και ποία ή ποιες αφήνω πίσω στη μοίρα τους. Με σκοπό φυσικά να είστε εσείς καλά, κάτι που εκτός απο την ευεργετική διάθεση που θα σας χαρίσει αυτό, θα σας φέρει και εύνοια σε καριέρα, καθώς και στη στοχευμένη υλοποίηση των στόχων σας. Απο την άλλη το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα μονοπωλήσουν για ακόμη μια φόρα το ενδιαφέρον σάς.
      ΛΕΩΝ
Το ενδιαφέρον σας θα μεταφερθεί από τα οικονομικά  στο επικοινωνιακό σας ταλέντο , έτσι ώστε να προσελκύσετε πρόσωπα και να ανταλλάξετε ιδέες, για την επίτευξη των στόχων σας. Ένα δίλημμα θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στην επιλογή της κατεύθυνσης, όσον αφορά την  επίλυση κάποιου εργασιακού εγκλωβισμού. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει, όσο περίεργο και να σας ακούγεται, μια δική σας μετακίνηση, που αφορά τον εργασιακό σας χώρο  ή ακόμη και μια μετακόμιση οικίας. Αν δεν είναι εφικτή μια τέτοια αλλαγή, σίγουρα θα προκύψουν αλλαγές των ατόμων που βρίσκονται αντίστοιχα ή στο περιβάλλον σπιτιού ή της εργασίας σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
 
Τα φιλόδοξα  σχέδια σας, σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα. Γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί και φιλόδοξοι. Κάποιο ταξίδι τώρα  στο εξωτερικό  ή και  μια συνεργασία με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, σας πριμοδοτεί  ευχάριστα στην υλοποίηση των σχεδίων αυτών.
Ευκαιρίες πολλές για απολαβές στα οικονομικά σας. Προβλέπεται επιτυχημένο shopping therapy και απο τίς 19 του μηνός και μετά, αυξάνονται και τα business meetings.
ΖΥΓΟΣ
 
Δεν θα μιλήσουμε για  τυχόν παρασκήνιο που δημιουργείται από ομάδες ανθρώπων και υποτιθέμενων φίλων. Τα έχετε συνηθίσει πια αυτά. Ας μιλήσουμε για τα ευχάριστα που επιτέλους έρχονται. Ερωτικές συναναστροφές σε πρώτο πλάνο, με αφίξεις νέων και μπορεί και μικρότερων ηλικιακά ατόμων  αναμένονται. Προς το τέλος της εβδομάδας ξεμπλοκάρουν τυχόν προβλήματα με το σπίτι και εργασιακά θέματα. Όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο, δείξτε λίγη υπομονή ακόμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
 
Εντάξει ή σας κάνει πλάκα ο θεός, ή μας την κάνετε εσείς. Και αναφέρομαι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας που βάλλονται για ακόμη μία φορά. Αυτο που περιμένω είναι ή να σας σοκάρουν ή να τους σοκάρετε εσείς. Τείνω προς το δεύτερο γιατί ο Δίας σε τετράγωνο με τον Άρη μάλλον θα σας ωθήσει σε παράνομες δραστηριότητες εμπλεκόμενες με οικονομικές απολαβές και καταχρήσεις. Να γνωρίζετε ότι υπάρχει έντονη  ροπή και για εξωσυζυγικές σχέσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Θα ήθελα να μου προσέξετε πολύ τις κινήσεις σας, γιατ ενδέχεται να συμβούν αποκαλύψεις παρανομιών , με μορφή σκανδάλων.Όπου εκτός από εκκωφαντικό ήχο σε εργασία, θα οδηγήσουν και σε διάλυση συμμαχιών και συνεργασιών σε όλα τα επίπεδα.
Εάν τελικά τα καταφέρετε,  σαν ένας άλλος gastone  και ξεγλιστρήσετε όπως συνηθίζετε, θα ξεμπλοκάρετε σε οικονομικό επίπεδο. Να θυμάστε  όμως, πάντα υπάρχουν συνέπειες.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Θέλετε να κάνετε πρωτότυπα πράγματα και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σε περίπτωση δε, που οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν να εκτονωθεί αυτή η ενέργεια, μπορεί να γίνετε επιθετικοί. Και αυτό γιατί σας έχουν εξασθενήσει ενεργειακά το σπίτι, η οικογένεια, και οι λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας οι συνθήκες θα είναι πιο θετικές για να αφοσιωθείτε εκεί που επιθυμείτε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
 
Το σπίτι θα σας απασχολήσει ανεπιφύλακτα αυτή την εβδομάδα. Αλλαγές θα θελήσετε να κάνετε όσον αφορά την διαρρύθμιση, την διακόσμηση, μέχρι και αλλαγή σπιτιού σας βλέπω να κάνετε. Κάποια όνειρα τώρα, μπορεί να πραγματοποιηθούν με πρακτικό τρόπο. Θα βοηθήσει έμπρακτα μια δυνατή φιλία ή συνεργασία  στην υλοποίηση αυτή. Αυτή την εβδομάδα επίσης θα φωτιστούν οι βαθιά συναισθηματικές δεσμεύσεις και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες.
ΙΧΘΥΕΣ
 
 
Ένταση με αδέρφια,  ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς, αναμένονται γλυκά μου ψαράκια. Δεν ανησυχώ για εσάς γιατί όλοι ξέρουμε ότι μπροστά στον κίνδυνο μετατρέπεστε το λιγότερο, σε πιράνχας. Τα ερωτικά ξεμυαλίσματα θα δίνουν και θα παίρνουν, καθώς επίσης και το παραμύθιασμα θα πέφτει σύννεφο και αυτό. Όχι ότι σας χαλάει, είναι ένας τρόπος διαφυγής σας στρατηγικά  μελετημένος χρόνια τώρα. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι σαφώς για εσάς πολύ καλύτερη.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here