Widgets Magazine

Στις 19 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από το δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω και συγκεκριμένα την 19η μοίρα. Επομένως, τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού – Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι – γεννημένοι τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία εκεί (+/-1) θα αντιμετωπίσουν με μία επιπολαιότητα τις καταστάσεις που θα  προκύψουν, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να διακρίνουν το σωστό από το λάθος και να πέσουν από τη βιασύνη τους σε παγίδες. 

Αυτοί που ίσως την γλιτώσουν και έχουν περισσότερες χαρές παρά κακοτοπιές είναι οι Αιγόκεροι. Οι οποίοι μαζί με τα άλλα ζώδια της γης, Ταύρους και Παρθένους, θα έχουν την ευχαρίστηση να υποδεχθούν το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από την Παρθένο με τον Δία.  Δεν θα το χαρακτηρίζαμε ως μία ιδιαίτερα ερωτική όψη, παρά το γεγονός ότι ο πλανήτης της αγάπης έρχεται σε συμφωνία με τον πλανήτη της επέκτασης, και ο λόγος είναι τα ζώδια που βρίσκονται τα δύο αυτά ουράνια σώματα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο παραμένει υλιστική και φειδωλή στις συναισθηματικές απολαύσεις, και από την άλλη ο Δίας στον Αιγόκερω παλεύει με νύχια και με δόντια να δείξει τις χάρες του μέσα από το χρήμα και τη δόξα. Η τύχη στο χρήμα θα είναι μεγαλύτερη από ότι στον έρωτα για τα ζώδια της γης και του νερού γεννημένους τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου, εκτός και εάν μιλάμε για τόσο μεγάλο πλούτο συναισθημάτων. 

Την επόμενη ημέρα, 20 Οκτωβρίου, ο Ερμής με όλη τη μυστικοπάθεια και την εσωτερικότητα που μπορεί να κουβαλάει από το ζώδιο του Σκορπιού, αλλά και ανάδρομος, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό προκαλώντας ένα επιπρόσθετο αλαλούμ στις επικοινωνίες, τις συναντήσεις και τη σκέψη των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) γεννημένοι τέλος πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου, στην 9η μοίρα Ταύρου – Σκορπιού. Οι καθυστερήσεις θα είναι αρκετές και η ψυχραιμία σχεδόν ανύπαρκτη. Προσοχή σε μηνύματα και κλήσεις που θα γίνουν από/ σε πρώην σχέσεις και συνεργάτες. 

Στις 21/10, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας έρχονται για να μας δώσουν μία όμορφη, παθιασμένη ‘συνεργασία’. Τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) με προσωπικούς πλανήτες  ή γεννημένοι κοντά στην 22η μοίρα του ζωδίου τους θα ζήσουν στιγμές γεμάτες πάθος, τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά. Ακόμα και μία ιδέα που τους έχει παθιάσει στην εργασία τους θα αποφέρει χρήματα τώρα.

Στις 24/10, η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο και σχηματίζει το επόμενο τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, τα ίδια ζώδια που αναφέραμε παραπάνω, δηλαδή ζώδια γης και νερού γεννημένα ή με πλανήτες στο τρίτο δεκαήμερο, θα δουν ότι μετά το πάθος, την ένταση και τις ορμές έρχεται η σταθεροποίηση και η ανταμοιβή σε οικονομικά και σχέσεις. 

Ενώ η εβδομάδα κλείνει στις 25 Οκτωβρίου με τη σύνοδο Ήλιου και Ερμή στην 2η μοίρα του Σκορπιού. Συνεργασίες, σχέσεις και επικοινωνίες από το παρελθόν επιστρέφουν και μπαίνετε σε ένα κύκλο που θα επιλύσετε εκκρεμότητες. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου και κυρίως όσοι είναι γεννημένοι τις πρώτες 3 μέρες του ζωδίου τους ή έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 3 πρώτες μοίρες. 

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Με τον γνωστό σας ξεροκέφαλο τρόπο θα επιδιώξετε να επιβληθείτε στο χώρο εργασίας σας δημιουργώντας αλυσιδωτές αρνητικές επιπτώσεις. Αυτή η στάση θα επηρεάσει και τα οικονομικά σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να περιορίσετε τις υπερβολές. Εάν περιμένετε χρήματα, δε θα είναι εύκολο να τα πάρετε αυτή την εβδομάδα. 

Mood of the Week: Νέες προοπτικές θα ανοίξουν μέσα από τη καθημερινότητα σου και την προσφορά σου τόσο στην εργασία όσο και προς τους συναδέλφους σου. Ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από τη δουλειά.  Επίσης εάν είχες θέματα υγείας, θα βρεθεί λύση. 

Ταύρος

Ακόμα συνεχίζουν τα πισώπλατα λόγια εις βάρος σου, εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τα αγνοήσεις. Άφησε επίσης στην άκρη διαφωνίες με το σύντροφο σου ή ένα/ μία πρώην που επιστρέφει. Και στις δύο περιπτώσεις μπορείς να περάσει υπέροχα εάν ρίξεις νερό στο κρασί σου, ιδιαίτερα για τα ασήμαντα. 

Mood of the Week: Σχεδόν όλες οι όψεις τη εβδομάδας σε πηγαίνουν γύρω από την εκπλήρωση των συναισθηματικών και ερωτικών σου επιθυμιών. Τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο σοβαρά απ’ ότι περιμένεις. Εάν επιδιώκεις επανασύνδεση, προχώρησε το. 

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τους φίλους σας και με οικονομικούς στόχους που βλέπετε ότι καθυστερούν τα σχέδια σας. Εάν κάποια θέματα καθημερινότητας και εργασίας είχαν παγώσει στο παρελθόν ή υπήρχαν κρυφές συζητήσεις  τώρα θα επιστρέψουν ξαφνικά για να τα λύσετε και ίσως αποκαλυφθούν λόγια που θα σας ξεβολέψουν. 

Mood of the Week: Οικογενειακές καταστάσεις που σχετίζονται και με τα κοινά οικονομικά σας μπαίνουν σε μία σειρά. Θα υπάρχει αρμονία και ισορροπία ενώ αν σας απασχολεί ένας έρωτας από τα παλιά θα εμφανιστεί και πάλι. 

Καρκίνος

Η επιπολαιότητα στην εργασία σου αλλά και στις σχέσεις και συνεργασίες σου δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος αυτές τις μέρες. Δεν έχουν όλοι την υπομονή να αποδεχτούν όσα θες να διεκδικήσεις και πόσο μάλλον με τον τρόπο που τα θες. Εάν είχε ξεκινήσει μία σχέση στο πρόσφατο παρελθόν η οποία διακόπηκε κάπως παράδοξα, θα επανέλθει.  

Mood of the Week: Είστε από τους λίγους τυχερούς αυτή την εβδομάδα που ο τρόπος της επικοινωνίας σας θα σας φέρει κοντά τόσο σε νέες γνωριμίες, αλλά και συνεργασίες και ίσως κανονίσετε και κάποιο ταξιδάκι. Οι σχέσεις σας αρχίζουν να βελτιώνονται.

Λέων 

Δώσε προσοχή στις καθημερινές σου μετακινήσεις. Δε χρειάζεται να τρέχεις για να τα προλάβεις όλα, κάποια πράγματα μπορούν να πάνε λίγο πίσω. Εάν είχες παραμελήσει κάποια οικογενειακά προβλήματα με κάποιο νεότερο άτομο θα επανέλθουν. Επίσης, μία ασυνεννοησία στο σπίτι και στη δουλειά θα προκύψουν ξαφνικά. 

Mood of the Week: Βελτιώνεται η καθημερινότητα σου και εκεί που είχες μάθει να βγαίνεις συνεχώς εκτός προγράμματος και πάλι να μη προλαβαίνεις, θα δεις ότι όλα συντονίζονται αρμονικά και κερδίζεις και οικονομικά. 

Παρθένος

Τα οικονομικά σας είναι πολύ χτυπημένα και αυτό θα συνεχίσει για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα. Μη κάνετε περισσότερα έξοδα από όσα αντέχετε απλά και μόνο για την καλοπέραση σας, δε χρειάζεται πάντα να ξοδεύετε πολλά για να περνάτε καλά. Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι για να δεχτείτε ζήλιες στα ερωτικά σας. 

Mood of the Week: Όσο και να στριμώχνουν τα οικονομικά σας, ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες ζήλιες, εσείς θα καταφέρετε να φέρετε την ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Θα υπάρχει πάθος και θα ανανεωθείτε. 

Ζυγός

Η στάση του συντρόφου σας και των συνεργατών σας θα σας εκνευρίσει αυτή την εβδομάδα. Οι απαιτήσεις τους προς εσάς θα είναι υπερβολικές και θα δυσκολεύεστε να μοιράσετε το χρόνο σας ανάμεσα σε δουλειά και σπίτι. Αρκετές οι υποχρεώσεις και κάποιες αφορούν και λογαριασμούς μεταφορικά και κυριολεκτικά που είχαν μείνει απλήρωτοι. 

Mood of the Week: Το μυαλό σας δουλεύει ξεκάθαρα υπολογιστικά, οι σκέψεις θα σας κάνουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στην οικογένεια σας. Τα πράγματα βελτιώνονται γιατί αυτό θέλετε ουσιαστικά μέσα σας. Μία κρυφή παλιά αγάπη μπορεί να εμφανιστεί. 

Σκορπιός

Θέματα εργασίας, καθημερινότητας και υγείας θέλουν λεπτούς χειρισμούς καθώς η υπερβολή που σας διακατέχει σε αρνητικές και θετικές σκέψεις και πράξεις δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα. Θέματα συνεργασιών που είχαν λήξει με δύσκολο τρόπο στο παρελθόν επανέρχονται, όπως και η προσέγγιση από ένα άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν. 

Mood of the Week: Τα μεγάλα σου σχέδια ήρθε η ώρα να εκπληρωθούν. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί για να σε στηρίξουν και να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Ενώ δεν αποκλείεται να μεσολαβήσουν για μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία. 

Τοξότης

Υπερβάλλεις στον έρωτα και στα οικονομικά σου χωρίς να έχει μπει το υπόβαθρο που χρειάζεται για κάποιες πολύ προσωπικές κινήσεις και αποφάσεις σου. Προσπαθήστε να μην εκτεθείτε όμως λίγο παρακάτω. Κρυφές καταστάσεις στην καθημερινότητα σου και στην εργασία σου θα αποκαλυφθούν και θα εκπλαγείς. 

Mood of the Week: Εάν το προηγούμενο διάστημα κυνήγησες την καριέρα σου και προσπάθησες να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα τώρα ήρθε η εποχή που θα δεις τους καρπούς των προσπαθειών σου να αποδίδουν. 

Αιγόκερως

Οι υπερβολικές απαιτήσεις στο σπίτι μπορεί να σου προκαλέσουν τόση ένταση που θα μπορούσες εύκολα να βγεις εκτός ελέγχου και ενώ δε θα έχεις 100% δίκιο θα ζητήσεις και τα ρέστα. Και κάπως έτσι η κόντρα θα συνεχιστεί. Ένας παλιός έρωτας μπορεί να επανέλθει στα ξαφνικά και θα σας ανατρέψει τα σχέδια σας.

Mood of the Week: Με τόση κίνηση στον οίκο των ταξιδιών και των μακρινών γνωριμιών, είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να δραπετεύσετε από τις ευθύνες με ένα ταξίδι πραγματικό ή νοητικό, αλλά και τις συνομιλίες με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση.

Υδροχόος

Προσοχή στις μετακινήσεις σας, αλλά και στο τρόπο που θα εκφραστείτε απέναντι σε συγγενείς, γείτονες και ανθρώπους τη καθημερινότητας σας. Δε χρειάζεται να εμπλακείτε σε συζητήσεις που δε σας αφορούν γιατί θα βρεθείτε μπλεγμένοι από το πουθενά. Ανατροπές και πισωγυρίσματα θα έχετε και στα επαγγελματικά σας. 

Mood of the Week: Στα οικονομικά σας όμως και στα ερωτικά σας θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε τέλεια, να τακτοποιήσετε και να σταθεροποιήσετε ότι ήταν σε εκκρεμότητα. Το συναίσθημα σας θα είναι έντονο, σίγουρα δε μιλάμε για κάτι επιφανειακό. 

Ιχθύες

Δεν θα σου είναι καθόλου δύσκολο να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου και να κάνεις έξοδα που αργότερα θα τα μετανιώσεις. Όσο αφορά φιλικές σου σχέσεις καλό θα είναι να μην είσαι τόσο υπερβολικός και απόλυτος στις απόψεις σου προς αυτούς. Iδέες και συνεργασίες επανέρχονται, ενώ μπορεί να συναντήσεις ξαφνικά ένα νέο έρωτα. 

Mood of the Week: Έχεις όλες τις ευκαιρίες μπροστά σου για να μπεις σε μία νέα φάση στην προσωπική σου και συναισθηματική σου ζωή με σταθερότητα, πάθος και επέκταση σε κάτι πιο σοβαρό με προοπτική μόνιμης δέσμευσης. 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here