Widgets Magazine

Νέα εβδομάδα ξεκινάει και θέλω αναλύοντας τις όψεις πλανητών και το πως μας επηρεάζουν, να βοηθήσω ώστε οι μέρες αυτές να είναι πιο όμορφες. Να προσέχετε τις δυσκολίες που θα υπάρχουν αλλά και να βοηθηθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να βελτιώσετε την προσωπική, οικονομική και επαγγελματική σας ζωή. Σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 23 Νοέμβριου στο ζώδιο των Διδύμων με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, τον Δία από τον Τοξότη αλλά και το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη και του Ερμή. Θα υπάρχει καλή διάθεση, αισιοδοξία, υπερβολή αλλά και εκνευρισμός, καθυστερήσεις και εντάσεις. Καλό είναι να έχουμε υπομονή, να σκεφτούμε πριν μιλήσουμε αυτά που θέλουμε να πούμε, για να μην πληγώσουμε τους άλλους και μετά το μετανιώσουμε.

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη θα φέρει αισιοδοξία, κάντε όνειρα, είναι μία περίοδος πού θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να παρακολουθήσετε σεμινάρια, να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αλλά και να κλείσετε, να τακτοποιήσετε νομικά θέματα. Ο Δίας ευνοεί τα σχέδια σας, προσέχετε μόνο την εσωτερική ένταση που υπάρχει, το τρόπο που θα διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, μη βιαστείτε, μη γίνετε ανυπόμονοι κάντε σταθερά και σίγουρα βήματα. Η Πανσέληνος στις 23 Νοεμβρίου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με το κοντινό σας περιβάλλον, θέματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης, ότι έχει να κάνει με ταξίδια, μαθήματα, εμπόριο. Προσέχετε γιατί θα υπάρχει υπερβολική αισιοδοξία και νευρικότητα.

Ταύρος

Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους, το σύντροφο σας, κληρονομιές, οφειλές προς τράπεζες. Είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και ερωτισμό. Προσέχετε μόνο μη γίνετε καχύποπτοι και δείχνετε τη ζήλια σας στο άτομο που αγαπάτε. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων θα φέρει στην επιφάνεια κάποιο οικονομικό θέμα που θα χρειαστεί να λύσετε, θα έχει σχέση με τρίτους, ίσως αφορά εκκρεμότητες, να έχετε υπομονή γιατί θα υπάρχει νευρικότητα. Ίσως παρουσιαστεί και μία σημαντική οικονομική συμφωνία που θα σας ωφελήσει.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα φέρει την ευκαιρία να ασχοληθείτε πιο πολύ με το σύντροφο σας. Θα έρθουν στο δρόμο σας καινούργιοι άνθρωποι που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μην είστε εγωιστές και να ακούτε τη γνώμη των άλλων. Ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη θα φέρει την ανάγκη να επανεξετάσετε συζητήσεις και όσα έχετε υποσχεθεί στον σύντροφό σας ή σε συνεργασίες. Θα υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτά τα θέματα και παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια και μεγαλώνει ανασφάλειες και προβλήματα στη σχέση σας ή σε μία συνεργασία, θα έχετε την ανάγκη να τα επανεξετάσετε. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί πιθανόν να μην βλέπετε καθαρά τα πράγματα.

Καρκίνος

Είναι μια περίοδος που οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και θα πρέπει να δουλεύετε σκληρά για να αντεπεξέλθετε και να ικανοποιήσετε τα άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Ίσως θα νιώθετε λίγη κούραση και καταπίεση γιατί θα κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είναι καλή περίοδος για να προσέχετε την υγεία, να αρχίσετε γυμναστική, να κάνετε υγιεινή διατροφή ή να επισκεφτείτε τον γιατρό ή να κάνετε ένα τσεκ-απ. Η Πανσέληνος στις 23 Νοεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια θέματα και ζητήματα καθημερινότητας, υγείας, εργασίας, που πιθανόν να σας προβληματίζουν και θα χρειαστεί να δώσετε λύσεις. Αυτό θα φέρει ένταση, θα νιώθετε εγκλωβισμένοι και θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε. Πιθανόν να έρθει στην επιφάνεια και κάποιο πρόβλημα υγείας.

Λέων

Είστε αισιόδοξοι, δημιουργικοί, θα σας απασχολήσουν προσωπικές, ερωτικές σχέσεις, σχέσεις με τα παιδιά, τα σχέδια σας γενικότερα, θα υπάρχουν όμως παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις που θα μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Στις 20/11 το τετράγωνο του Άρη με τον Δία ίσως σας κάνει να είστε υπεραισιόδοξοι, γενναιόδωροι, προσέχετε, μην παίρνετε ρίσκα χωρίς να τα μελετάτε, δεν είναι καλή στιγμή να πάρετε δάνεια ή να δανείσετε χρήματα σε άλλους. Η Πανσέληνος σας προβληματίζει σε ότι έχει να κάνει με κοινωνικά, φιλικά και ερωτικά θέματα, συλλογικές σχέσεις. Ίσως φέρει στην επιφάνεια και  μεγεθύνει υπάρχοντα προβλήματα για τα οποία θα κληθείτε να επανεξετάσετε και να βρείτε λύσεις.

Παρθένος

Από τις 22 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην οικογένεια και στο σπίτι, νιώθετε μαζεμένοι και εσωστρεφής, έχετε την ανάγκη να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας στην οικογένειά σας και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το 4ο σας οίκο φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία, καθυστερήσεις σε ότι έχει να κάνει με κληρονομικά θέματα ή με την ακίνητη περιουσία. Ίσως επανεξετάσετε θέματα και αποφάσεις που πήρατε σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα, νιώθετε απογοητευμένοι, ίσως δεν μπορείτε να αποφασίσετε και το τι θα διαλέξετε, το σπίτι ή την καριέρα. Ίσως κλείνει ένας κύκλος στα επαγγελματικά και θα ξεκινήσει κάτι άλλο.

Ζυγός

Στην αρχή της εβδομάδας προσέχετε την ένταση, την απογοήτευσή, την εξαπάτηση, τις ψεύτικες υποσχέσεις στο χώρο της εργασίας αλλά και εσείς μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Στις 22 Νοεμβρίου όταν ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη, θα ασχοληθείτε με πολλά πράγματα, θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα κάνετε επαφές και συζητήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οργανώστε ταξίδια-εκδρομές, θα γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας δώσουν πληροφορίες και θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργήσει καθυστερήσεις, μπερδέματα στην επικοινωνία, στα συμβούλια, στα γραπτά, σε ότι έχει να κάνει με μέσα επικοινωνίας. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε αποφάσεις που είχατε πάρει. Δεν είναι καλή εποχή να αγοράσετε ηλεκτρονικά μέσα ή μέσα μεταφοράς. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρνει την ευκαιρία για ένα ταξίδι ή για  να προωθήσετε ένα σχέδιο σας που έχει να κάνει με το εξωτερικό, με σπουδές ή νομικά θέματα. Προσέχετε γιατί πιθανόν να υπάρχουν κρυολογήματα και αλλεργίες.

Σκορπιός

Είναι μία εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, θα χρειαστεί να κλείσετε υποθέσεις, λογαριασμούς. Στις 20 Νοεμβρίου το τετράγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να φέρει υπερβολή σε ότι κάνετε και ότι λέτε, προσέχετε τα άσκοπα έξοδα σας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τρίτους, τράπεζες, ασφαλιστικές, δημόσιο, κληρονομικά, θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις. Δεν είναι καλή εποχή να κάνετε οικονομικές συμφωνίες ή να υπογράφετε οικονομικά συμβόλαια ούτε να δανείσετε και να δανειστείτε. Ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη θα φέρει καθυστερήσεις, εμπόδια στην επικοινωνία και στις οικονομικές συναλλαγές. Θα έχετε ρομαντική και ερωτική διάθεση, προσοχή γιατί πιθανόν να υπάρχουν ψεύτικες υποσχέσεις αλλά και εσείς μην υπόσχεστε κάτι που δεν μπορείτε να το τηρήσετε.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινάει με αισιοδοξία και με υπερβολή, ένταση, εκνευρισμό από τα προβλήματα και καταστάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας, νιώθετε δημιουργικοί, δυνατοί, μαγνητικοί, θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, προσπαθήστε να μην είστε εγωιστές. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας μπορείτε να τελειώσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στην άκρη το προηγούμενο διάστημα. Στις 23 Νοεμβρίου η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας θα φέρει εμπόδια καθυστερήσεις παρεξηγήσεις στην επικοινωνία. Προσπαθήστε να γίνεστε κατανοητοί σε ότι λέτε, μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Η Πανσέληνος μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο στις σχέσεις και τις συνεργασίες, νέα πράγματα, νέες ευκαιρίες έρχονται στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Για εσάς ξεκινάει μία περίοδος εσωστρέφειας, βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες, νιώθετε ενοχές για λάθη του παρελθόντος, πιθανόν να νιώθετε θλίψη και άγχος. Η μοναχικότητα μπορεί να σας κάνει να είστε υπερβολικοί και αυστηροί με ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, καλό είναι να βγάλετε την επιθετικότητα με ένα δημιουργικό τρόπο, με γράψιμο ή με κάποιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Θα κάνετε μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις που θα έχουν μπερδέματα. Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα εργασίας, καθημερινότητας που σχετίζονται με το παρελθόν και πρέπει να τα κλείσετε, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποια αλλεργία ή ίωση. Στην επικοινωνία θα υπάρχουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα, μην πιστεύετε ότι ακούτε αλλά και εσείς μην λέτε πολλά γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε και να εκτεθείτε.

Υδροχόος

Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία θα φέρει ενθουσιασμό και υπερβολή. Πιθανόν να σας παρασύρει σε έξοδα για να περάσετε όμορφα, για κοινωνικούς λόγους, αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συναλλαγές με φίλους. Στις 22 ο Ήλιος στον Τοξότη θα φέρει την ανάγκη να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα, με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, θα κάνετε συζητήσεις επαφές με φίλους, όμως με τον Ερμή ανάδρομο θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα που πιθανόν να σας εκθέσουν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων Τοξότη θα φέρει υπερβολή και υπεραισιοδοξία. Θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που έχουν να κάνουν με ερωτικές και φιλικές σχέσεις, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για να κλείσετε υποθέσεις και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

Ιχθύες

Θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα, σχέσεις με άτομα κύρους. Ο ανάδρομος Ερμής στο 10ο οίκο σας θα φέρει καθυστερήσεις και μπερδέματα στην επικοινωνία, για αυτό χρειάζεται προσοχή σε ότι λέτε, να είστε πολύ σαφής στο λόγο σας. Ίσως να αναθεωρήσετε μία συζήτηση ή μία επαγγελματική πρόταση που σας είχε γίνει. Προσοχή και στην επικοινωνία με σημαντικά άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο, μην είστε εγωιστές και μην επιβάλλετε τη γνώμη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Η Πανσέληνος σας φέρνει ένταση που πιθανόν να μην μπορείτε να διαχειριστείτε τον επαγγελματικό χώρο, προσπαθήσετε να έχετε αυτοπεποίθηση και να μην έχετε άγχος, θα φέρει επίσης διλήμματα στη καριέρα και την οικογένεια. Προσπαθήστε να σκέφτεστε με ηρεμία και ωριμότητα. Η  ενασχόληση σας με τον επαγγελματικό χώρο θα φέρει προβλήματα στο σπίτι.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑνάδρομος Ερμής στον Τοξότη! Τι θα φέρει στα 12 ζώδια;
Επόμενο άρθροTοξότες: Μια ολόφωτη Πανσέληνος, δώρο για τα γενέθλια σας!
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here