Widgets Magazine

Στις 3 Νοεμβρίου ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος από την 25η μοίρα του Ζυγού και η σκέψη μας, αλλά και οι σχέσεις μας αρχίζουν να μπαίνουν σε σειρά. Θα περάσουμε στην πραγματοποίηση του σχεδιασμού που κάναμε το προηγούμενο διάστημα στις προσωπικές μας σχέσεις και στα οικονομικά μας. Μία μικρή εξαίρεση είναι στις 6 Οκτωβρίου, που ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο και θα μας κάνει ξεροκέφαλους και πολλές φορές δυσνόητους. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες ή σημεία από την 24η – 26η μοίρα του Κριού, Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου θα ακούσουν αλλά και θα πουν σκληρά λόγια. Θα μπορούσε να είναι και ο επίλογος σχέσεων και συνεργασιών.

 

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Στην αρχή της εβδομάδας οι σχέσεις σας θα αποκατασταθούν και θα υπάρχει μία σχετική ηρεμία σε σύγκριση με τις τελευταίες 10 ημέρες. Τη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να αποφύγετε συγκρούσεις και σκληρά λόγια με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο, κυρίως αυτούς που βρίσκονται σε ανώτερη θέση από εσάς. Όποιες καθυστερήσεις και αναβολές υπήρχαν σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα θα αρχίσουν να υποχωρούν από την επόμενη εβδομάδα.

Ταύρος

Θα σας είναι πιο εύκολο να προγραμματίσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και θέματα υγείας που σας απασχολούσαν θα επιλυθούν, θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επίσης, μπορεί  να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που σχετίζεται με την εργασία σας. Η συμφωνία μπορεί να εμπεριέχει σκληρή διαπραγμάτευση αλλά θα είναι επικερδής. Από την επόμενη εβδομάδα θα δείτε τόσο τις σχέσεις σας να προχωράνε, όσο και τους φόβους σας για το μέλλον να αποχωρούν σταδιακά.

Δίδυμοι

Φαίνεται ότι ό,τι είχε μείνει σε εκκρεμότητα σχετικά με τα συναισθηματικά σας, τα παιδιά σας, όσοι είστε γονείς, αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους και ότι σας φέρνει ικανοποίηση και ευτυχία αρχίζει να εξελίσσεται και να ολοκληρώνεται. Για τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμερο δε θα είναι τόσο εύκολη διαδικασία, καθώς θα επιβάλλεται να πληρώσουν ένα βαθύ ψυχολογικό αντίτιμο, και πολλές φορές θα πρέπει να αυτοπεριοριστούν για να πετύχουν το στόχο τους.

Καρκίνος

Όσοι άντεξαν τα χτυπήματα και την ασυνεννοησία στο σπίτι και γενικά στο οικογενειακό τους περιβάλλον, όπως επίσης και τις αναβολές σε αλλαγές που θέλατε να κάνετε αλλά δεν έγιναν ακριβώς όπως τα θέλατε, ήρθε η ώρα να χαμογελάσετε και να αφήσετε τα προβλήματα πίσω σας. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιες υποχρεωτικές και σκληρές διαπραγματεύσεις με συνεργάτες αλλά και με τον ή την σύντροφο τους.

Λέων

Η επικοινωνία και οι παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται στην καθημερινότητα σας, όπως αδέλφια, ξαδέλφια ή γείτονες θα αποκατασταθούν. Επίσης, τα επιχειρήματα σας για να υποστηρίξετε τις απόψεις σας θα βγαίνουν πλέον με μεγαλύτερη σιγουριά, άνεση και αβίαστα. Εάν θέλετε να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή συνεργασία από την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο ιδανικές οι συνθήκες. Το τελευταίο δεκαήμερο ίσως παρατηρήσει μία πιο σκληρή προσέγγιση προς τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας τους.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας γυρίζει πλέον ορθόδρομος στον οίκο των οικονομικών σας και αρχίζετε να παίρνετε μία μεγάλη ανάσα. Τα έσοδα σας μπορεί να μην αυξηθούν αμέσως, αλλά από την επόμενη εβδομάδα σίγουρα θα αρχίζουν να αλλάζουν οι συνθήκες προς το καλύτερο. Το τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου θα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις σχετικά με μία συναισθηματική σχέση, αλλά και οικονομική συνεργασία. Ίσως οι στόχοι σας να μην είναι εύκολο να επιτευχθούν στο παρόν.

Ζυγός

Ερμής και Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο για αυτή την εβδομάδα. Επικοινωνία και εξωστρέφεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας για αυτές τις μέρες. Θα επιδιώξετε να πετύχετε ό,τι βάζετε ως στόχο και θα τα καταφέρετε εάν αποφύγετε την παγίδα της σκληρής κριτικής που θα σας ασκήσουν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Από την επόμενη εβδομάδα θα σας είναι πιο εύκολο να αποκαταστήσετε και τις όποιες διαταραχές έχουν προκύψει στο γάμο σας ή τη σχέση σας τους τελευταίους 3 μήνες.

Σκορπιός

Φοβίες και προσωπικές ανασφάλειες που είχατε θα απομακρυνθούν, η σκέψη σας θα είναι πλέον πιο ξεκάθαρη. Η αποκάλυψη μυστικών και η επίλυση παρεξηγήσεων που μπορεί να προήλθαν από κουβέντες που δεν ειπώθηκαν και δεν συζητήθηκαν ποτέ, θα φτάσουν σε επίλυση και θα σας ευνοήσουν. Το τελευταίο δεκαήμερο έχει ακόμα κάποια κολλήματα σχετικά με την υπογραφή συμβολαίων ή ταξιδιών, γρήγορα όμως θα ξεπεραστούν. Από την επόμενη εβδομάδα, η καθημερινότητα αλλάζει και γίνεστε περισσότερο δραστήριοι.

Τοξότης

Οι σκέψεις που κάνατε για τους στόχους σας, αλλά και φιλικές σχέσεις που είχαν διασπαστεί, θα αποκατασταθούν. Επίσης, νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στον κοινωνικό σας κύκλο. Παράλληλα, συνεχίζεται να είστε πολύ εξωστρεφείς και να αναζητάτε τη διασκέδαση. Οι Τοξότες του τελευταίου δεκαημέρου θα έχουν δυσκολίες σε οικονομικούς τους στόχους, οι οποίες πιθανόν να προέρχονται από ζημιές σε ένα μεταφορικό σας μέσο ή από συζητήσεις με φίλους σχετικά με οικονομικά θέματα που θα σας απογοητεύσουν.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά θέματα που είχαν παγώσει ή ακόμα και ευκαιρίες που είχαν παρουσιαστεί τον τελευταίο μήνα αλλά δεν είχαν εξελιχθεί θα δείτε τώρα ότι μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να επιτύχει στους οικονομικούς στόχους που θα βάλει. Το τρίτο δεκαήμερο θα συνεχίσει να έχει μία σχετική δυσκολία σε επικοινωνιακό επίπεδο στον εργασιακό τους χώρο. Προσπαθήστε να αποφύγετε παρορμητικές συζητήσεις που θα σας προκαλέσουν περιορισμό στις κινήσεις σας.

Υδροχόος

Συνεργασίες και νομικές υποθέσεις που είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο διάστημα θα έρθουν σε μία ισορροπία και θα ανακουφιστείτε. Επίσης, εάν είχε εμφανιστεί το προηγούμενο διάστημα κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, τώρα θα δείτε εάν μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε παρασκηνιακά εμπόδια και συζητήσεις που θα γίνουν εις βάρος σας. Είστε τυχεροί όμως γιατί θα σας αποκαλυφθούν σύντομα όλα τα μυστικά.

Ιχθύες

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα νιώσεις τις καταστάσεις στα οικονομικά σου και προσωπικά σου να βελτιώνονται. Εάν υπήρχαν χρέη και ψυχολογικά προβλήματα που είχαν κάνει την επανεμφάνιση τους την τελευταία εβδομάδα, από εδώ και πέρα θα σας είναι πιο εύκολο να τα αντιμετωπίσετε και να τα βάλετε σε μία σειρά. Το τελευταίο δεκαήμερο των Ιχθύων θα πρέπει να αποφύγει οικονομικά ανοίγματα γιατί αντί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, θα περιοριστεί και θα νιώσει εγκλωβισμένο.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here