Widgets Magazine

Κριός

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις σας έχουν ρουφήξει ενέργεια και αυτό σας καθιστά σε φάση συνεχούς ανεφοδιασμού, κάτι το οποίο σαφώς σας έχει εξαντλήσει. Επίσης έχετε πολλές ευθύνες στα επαγγελματικά σας και άγχος για απρόσμενα οικονομικά έξοδα που ίσως τώρα προκύψουν. Φροντίστε όσο μπορείτε να κοιμάστε καλύτερα για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας.

Ταύρος

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σας ταιριάζει μιας και μια παρέα πλανητών έχουν γεμίσει το οίκο της χαράς, της δημιουργίας και της διασκέδασης γιατί όχι και των φλέρτ. Ιδιαίτερα ευνοημένοι, με λίγη πάντα προσοχή στα ροζ γυαλιά που φοράτε, το δεύτερο δεκαήμερο γιατί μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από μία φιλία.

Δίδυμοι

Μια υπερβολή στο συναίσθημα, θετική ή όχι, ίσως σας αποσυντόνισε σε θέματα καριέρας. Έντονα σας απασχολεί η οικογένεια και ιδιαίτερα τα μικρά μέλη της. Διαχειριστείτε ψύχραιμα την κατάσταση και προσπαθήστε να βοηθήσετε όσο μπορείτε την οικογένεια στην προσαρμογή για την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Καρκίνος

Κάποιοι γυρίσατε ανανεωμένοι, για κάποιους άλλους αυτό ήταν πάρα πολύ λίγο. Έχετε λοιπόν την διάθεση να παρατείνετε το κλίμα των διακοπών σας, με το να ανανεώσετε το χώρο σας ή την διακόσμηση του σπιτιού. Για κάποιους ακόμα δεν αποκλείεται και μία μετακόμιση. Εσείς, το πρώτο δεκαήμερο, προσέξτε για τυχόν εντάσεις με τα αδέλφια σας. Του δευτέρου δεκαημέρου ίσως δέχεστε κάποια επαγγελματική πρόταση που όμως πρέπει να εξεταστεί με μεγάλη προσοχή.

Λέων

Ένας υπέροχος Αύγουστος που σας χάρισε τόσα δώρα και ξέγνοιαστες στιγμές μόλις τελείωσε. Back to reality λοιπόν και φυσικά ξεκινάμε με τον οικονομικό προγραμματισμό του φθινοπώρου. Πολύτιμη βοήθεια θα λάβετε από φιλικό ή συλλογικό χώρο στα οικονομικά θέματα. Κάποιο γυναικείο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον ίσως χρειαστεί την φροντίδα σας. Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες για ευχάριστη επικοινωνία και διασκέδαση δεν θα λείψουν.

Παρθένος

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, και ειδικά για όσους είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, εκτός από την ένταση που θα σας δώσει με δικούς σας ανθρώπους θα σας δώσει και την κατάλληλη ενέργεια για καινούργια δημιουργικά επαγγελματικά ξεκινήματα. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου χρειάζεστε περισσότερη προσοχή σε οικονομικά ρίσκα και ακόμα πολύ περισσότερο σε αυτά της καρδιάς, διότι ελλοχεύουν αυταπάτες που ίσως τις δημιουργήσετε και μόνοι σας.

Ζυγός

Σίγουρα σας απασχολούν αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας όσον αφορά σχέσεις και ειδικά με άτομα του κοντινού οικογενειακού περιβάλλοντος. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στην συμπεριφορά σας στον εργασιακό χώρο καθώς τώρα καλλιεργείτε ένα αρκετά έντονο παρασκήνιο το οποίο θα πληροφορηθείτε προς το τέλος του μήνα.

Σκορπιός

Γεγονότα απρόσμενα και απρόβλεπτα τα οποία πηγάζουν από ερωτικές σχέσεις ή σχέσεις συνεργασίας, σας έχουν απασχολήσει έντονα και σας έχουν φέρει πάλι τις γνώριμες για εσάς συνθήκες απομόνωσης. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και αξιοποιήστε επαγγελματικές ευκαιρίες που τώρα σας παρουσιάζονται. Για τους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαήμερου, κάποια καρμική ερωτική επαφή μπορεί να σας ταξιδέψει τώρα μεταφορικά ή και κυριολεκτικά.

Τοξότης

Συναισθηματικά μπερδέματα και οικονομικές ατασθαλίες θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαήμερου και αυτό όσο αρνείστε να φανείτε ρεαλιστές. Ενώ για το πρώτο δεκαήμερο ήρθε η στιγμή να αδράξετε επαγγελματικές ευκαιρίες οι οποίες δεν αποκλείεται να σας ανεβάσουν και το κοινωνικό σας προφίλ.

Αιγόκερος

Γεμάτοι ελπίδες έρχεστε από τις διακοπές, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίες αφορούν κάποια χρηματοδότηση που ίσως τελικά να επιτευχθεί, ενώ εσείς του δευτέρου κάποια κρυφή ερωτική επικοινωνία ίσως να σας απασχολήσει, που δεν θα έχει όμως την αναμενόμενη ευχάριστη εξέλιξη που επιθυμείτε, ενώ για το τρίτο δεκαήμερο το status και το επαγγελματικό προφίλ θα σας απασχολεί πιο έντονα, και ίσως ήρθε η ώρα τώρα για αλλαγές.

Υδροχόος

Όσο και αν είστε αμετακίνητοι στις απόψεις σας ήρθε η ώρα να γίνετε πιο ευέλικτοι στις στενές ερωτικές σχέσεις αλλά και στις επαφές σας με την οικογένεια. Αφήστε πίσω λοιπόν ό,τι πια δεν σας κάνει χαρούμενους έτσι ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι καινούργιο. Για εσάς του δευτέρου ερωτικές φιλίες θα κάνουν την επικοινωνία σας πιο ευχάριστη αυτήν την εβδομάδα.

Ιχθύες

Οι σχέσεις για άλλη μία φορά θα σας απασχολήσουν, καθώς τώρα κάνουν την είσοδό τους καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ενώ κάποια γνώριμα πρόσωπα μπορεί να γίνουν επιθετικά μαζί σας και να εισπράξετε κάποια αιχμηρά λόγια. Εσείς του δευτέρου, που έχετε κάτσει αναπαυτικά και ταξιδεύετε πάνω σε αυτό το ρόζ συννεφάκι της αγάπης, πρέπει να δείξετε λίγη προσοχή γιατί αναμένονται αναταράξεις. Αποφύγετε ότι είναι θολό ακόμη και αν σας κάνει να νιώθετε ότι κολυμπάτε στα γνώριμα νερά σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here