Widgets Magazine

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον ταύρο ευνοεί ιδιαίτερα θέματα οικονομικού προγραμματισμού που αφορούν γενικότερα τα υλικά αγαθά. Αλλά και αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την χρήση των χρημάτων. Υπάρχει περίπτωση να αρχίσετε να είστε πιο επιρρεπείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες. Ασχοληθείτε με τις λοιπές ασφάλειες που θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ πιο σίγουροι και θα σας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα που θα δημιουργήσετε.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει σίγουρα πιο αποφασιστικoύς αλλά και πολύ πιο πεισματάρηδες εφόσον θα εμβαθύνει περισσότερο στα στοιχεία που ήδη διαθέτετε. Ίσως τώρα ξεκινήσετε κάποιες ενέργειες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μετακινήσετε τα πράγματα κατά τον τρόπο που θα σας ωφελήσει ή θα δημιουργήσετε νέες ιδέες που και αυτές θα σας φέρουν πιο μπροστά στα θέματα που σας αφορούν. Πολλοί ίσως να θελήσουν αλλάξουν και την εικόνα τους.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη θα σας κάνει αρκετά καλό γιατί θα σας βοηθήσει να κλείσετε κάποια ανοιχτά μέτωπα και να συγκεντρωθείτε περισσότερο στα πράγματα που σας αφορούν και θέλετε να φέρετε εις πέρας. Στο συνειδητό ασυνείδητο προσπαθείτε να διαχωρίσετε τις συναισθηματικές από την επαγγελματικές σας ανάγκες και να δείτε που τελικά θα βάλετε φρένο και που γκάζι. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι η σκέψη σας συνηγορεί με τα συναισθήματά και έτσι θα προωθήσατε σχέδια που έχουν να κάνουν είτε με το εξωτερικό είτε με διασυνδέσεις μαζί του, επωφελής για εσάς.

Καρκίνος

Αυτή η Νέα Σελήνη αγαπητοί Καρκίνοι θα σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς, κοινωνικούς και θα ανοιχτείτε σε διαφορετικούς χώρους ούτως ώστε να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Πολλοί από εσάς θα βρείτε τρόπους έστω και διαδικτυακά να συμμετέχετε σε ομάδες, εκδηλώσεις και οργανώσεις. Και δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε αφιλοκερδώς να προσφέρετε την βοήθειά σας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται. Ένας έρωτας επίσης μπορεί να κρύβεται εκεί.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει ιδιαίτερα τους επαγγελματικούς τομείς όπου μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε στόχους και αξίες. Δεν αποκλείεται τώρα να έρθει εντελώς ξαφνικά μία καινούρια συνεργασία η οποία θα σας προβάλλει στο ευρύ κοινό. Δεν αποκλείεται επίσης να αυξηθούν εκτός από τα χρήματα σας και οι φιλοδοξίες σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε να μη σας παρασύρουν άτομα του κύκλου σας, με τα κολακευτικά τους λόγια.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας δώσει νέες κατευθύνσεις και δυνατότητα αλλαγής φιλοσοφίας και αντιλήψεων. Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται μέσα από τους οποίους θα έρθετε σε επαφή με αρκετά διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική σκοπιά. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί διαδικτυακά μέσα από σεμινάρια, εκπαίδευση, ακόμα και μέσω εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Ζυγός

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο αγαπητοί Ζυγοί κλείνετε οικονομικές και ερωτικές εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται τώρα να βρείτε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε δάνεια φορολογικά κληρονομικά και διάφορα άλλα θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτον με πιο ευνοϊκούς όρους τώρα. Όσον αφορά τα συναισθηματικά και σεξουαλικά θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο ως προς σε σχέση με το τι μπορείτε εσείς πλέον να δώσετε μέσα σε μία σχέση.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο για εσάς τους Σκορπιούς θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας ,μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Έτσι θα θέσετε τις δικές σας απαιτήσεις, εφόσον έρθετε δυστυχώς αντιμέτωποι πολλές φορές με τους άλλους. Δεν αποκλείεται επίσης να αλλάξουν οι σκέψεις σας για μελλοντικούς στόχους εφόσον πλέον οι προηγούμενοι, δεν σας ικανοποιούν συναισθηματικά πλέον.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο εργασιακά θέματα και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ρήξη ανάμεσα σε συναδέλφους και συνεργάτες. Ίσως να σας είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε και να ξεφύγετε από τα όρια τα οποία έχετε θέσει. Ίσως και ο λόγος να είναι καθαρά οικονομικός για όλο αυτό που συμβαίνει. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε θέματα καθημερινότητας διατροφής και άσκησης. Προβλέπεται με απλά λόγια μια εκρηκτική καθημερινότητα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα προωθήσει ερωτικά σχέδια αποκατάστασης με πρόσωπο που είχε επέλθει μεταξύ σας μία απόσταση. Φυσικά δεν αποκλείεται και να προκύψει και κάποιο καινούργιο ειδύλλιο αυτή την περίοδο . Καθώς δεν θα λείψει από εσάς η διασκέδαση, όσο περίεργο και να σας ακούγεται αυτό, έχετε βρει τους τρόπους να διασκεδάζετε και να μην πλήττετε. Παρόλα αυτά κάποια σχέδια πολύ δημιουργικά σίγουρα θα σας ξεκινήσουν και θα σας ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς στην αναδιαμόρφωση του σπιτιού και της διακόσμησης. Δεν αποκλείεται πολλοί από σας να ασχοληθείτε με επιδιορθώσεις και εργασίες του κήπου γιατί πολύ απλά έχετε βαρεθεί να βρίσκεται μέσα στο ίδιο περιβάλλον και χρειάζεστε ανανέωση. Μία μετακόμιση θα ήτανε πολυπόθητη για εσάς, αλλά αυτό είναι πράγματι πάρα πολύ δύσκολο έως και αδύνατον. Προσπαθήστε λοιπόν ανανεωθείτε μέσα στον ήδη υπάρχοντα χώρο με καινούργιες ιδέες.

Ιχθύες

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο καλείστε να γίνεται περισσότερο δημιουργικοί επικοινωνιακοί και θα θελήσετε να εκφράσετε ανοιχτά αυτά που νιώθετε στο φιλικό σας κύκλο. Ενδεχομένως να κάνετε καινούργιες επαφές να συζητήσετε και να κουβεντιάσετε νέες ιδέες και να προσπαθήσετε μέσα από το κοινωνικό σας περίγυρο να βρείτε στήριξη για να την υλοποιήσετε. Προσπαθήστε μόνο να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε απαιτήσεις που τώρα θα δημιουργηθούν.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here