Widgets Magazine

Πώς ήταν η προηγούμενη εβδομάδα σας; Τα νεύρα, η εξάντληση ψυχική και σωματική; Όλα καλά; Πολύ ωραία! Θα ήθελα να πούμε κάτι πιο ευχάριστο μέσα στο κατακαλόκαιρο, αλλά ο Ιούλιος δεν έχει καμία διάθεση να κλείσει με καλύτερο ύφος… στο ίδιο μήκος κύματος θα κυμανθεί και ίσως λίγο ακόμα πιο απαιτητικός και εξαντλητικός.

Με το καλημέρα, στις 20 Ιουλίου, αυτή η εβδομάδα μας ξεκινάει με μία Νέα Σελήνη και ακούμε Νέα Σελήνη και ασυναίσθητα χαμογελάμε για τα νέα ξεκινήματα που θα κάνουμε μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Κανονικά ναι, θα έπρεπε να είχαμε ενάρξεις και σίγουρα κάποιοι θα τις κάνουν, αλλά θα έχει μία γεύση από το παρελθόν, θα μας γυρίσει προς τα πίσω και με πολλά εμπόδια και υποχρεώσεις. Ο Κρόνος ανάδρομος στον Αιγόκερω απέναντι από τον Ήλιο και τη Σελήνη στις 28 μοίρες του Καρκίνου δε θα μπορούσε να το κάνει εύκολο. Ο άξονας οικογένεια, πατρίδα και εργασία θα ταρακουνηθεί για όλους μας και πολύ περισσότερο για τους παρορμητικούς των τελευταίων 3 ημερών. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι για ακόμα μία φορά προσοχή στις κόκκινες κάρτες από δικές σας αναστολές και ανασφάλειες. Το άσχημο σενάριο αυτής της Νέας Σελήνης είναι ότι ομαδικά θα νιώσουμε ότι περιοριζόμαστε.

Στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της κυριαρχίας του και έφτασε ο μήνας των Λιονταριών, Χρόνια σας Πολλά λαμπερά Λιοντάρια. Ανεβαίνει η διάθεση μας να δημιουργήσουμε, να διασκεδάσουμε και να ευχαριστηθούμε το καλοκαίρι μας, ιδιαίτερα για τα ζώδια της φωτιάς, Λιοντάρια, Τοξότες και Κριοί, οι τελευταίοι βέβαια ας κρατάνε μικρό καλάθι. Μπορεί να βγουν εμπόδια, αλλά όλο και κάτι θα καταφέρουμε μέχρι τα μέσα Αυγούστου να κάνουμε.

Την ίδια μέρα επίσης ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Ουρανό, δίνοντας μας τη διαύγεια και τις ξαφνικές ιδέες που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε ότι μας προκύψει αυτή την εβδομάδα. Καθώς, όλες τις επόμενες ημέρες ο Άρης βρίσκεται στο γήπεδο της τελευταίας Έκλειψης στις 13 μοίρες του Αιγόκερω που έγινε 5 Ιουλίου. Η επιθετικότητα, η ένταση, η διεκδίκηση και η προκλητικότητα είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν στο περιβάλλον μας. Και δε μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι ο Άρης θα περάσει από τη μοίρα (15η Κριού) που αργότερα μετά την αναδρομή του θα γυρίσει ορθόδρομος, τα γεγονότα για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους από τα μέσα του 2ου δεκαημέρου εώς το τέλος του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα σε αυτά τα δεκαήμερα θα αρχίσουν να βγαίνουν.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Επαναφέρονται καταστάσεις που είχαν προκύψει στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Τα γεγονότα παίρνουν μία νέα τροπή και ερχόσαστε προ των ευθυνών σας στο σπίτι και στη δουλειά. Θα πιεστείτε και θα πρέπει να βρείτε πρωτότυπους τρόπους για να ανταπεξέλθετε. Εάν σκέφτεστε να κάνετε μία μετακόμιση ή μία προσωρινή αλλαγή κατοικίας ίσως βρεθείτε μπροστά σε εμπόδια που θα καθυστερήσουν τα σχέδια σας.

Mood of the Week: Το θετικό των ημερών είναι ότι θα πάρετε χρήματα που σχετίζονται με κάποιο ακίνητο. Ίσως να υπογράψετε για κάποιο συμβόλαιο σπιτιού ή άλλης ακίνητης περιουσίας που θα σας επιφέρει ένα επιπλέον εισόδημα.

Ταύρος

Ευνοείστε από επικοινωνίες και συμβόλαια που θα προκύψουν ξαφνικά. Όμως θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι οι αλλαγές που θα γίνουν στο πολύ στενό σας περιβάλλον ή οι αποφάσεις που έχετε πάρει για τη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν με δυσκολίες και ίσως κάποιες καθυστερήσεις, για τις οποίες θα ευθύνονται ή κάποιο άτομο μεγαλύτερο από εσάς ή σε ανώτερη θέση στη δουλειά σας.

Mood of the Week: Συνεχίζετε να έχετε εύνοια σε χρήματα που σας έρχονται είτε από τη δουλειά σας είτε από καθαρά προσωπικές σας επιδιώξεις, οπότε εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές ευκαιρίες που σας δίνει αυτή η εβδομάδα.

Δίδυμος

Το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα κινείτε γύρω από τα οικονομικά σας. Στοχεύετε σε νέες πηγές εισοδήματος, για τις οποίες όμως θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια για να τις πετύχετε. Εάν υπάρχουν προσωρινά κάποια εμπόδια μη σας απογοητεύσουν γιατί θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε παρακάτω και ίσως λάβετε περισσότερα από όσα περιμένατε, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που θα σας δοθεί. Ίσως να αφορά κάποιο κρυφό έσοδο.

Mood of the Week: Παραμένετε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Νέοι άνθρωποι εμφανίζονται στο κοινωνικό σας περιβάλλον και δεν αποκλείετε να διεκδικήσουν την προσοχή σας με ‘επιθετικό’ τρόπο.

Καρκίνος

Ακόμα μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα. Θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας και την εμφάνιση σας. Πρώτα από όλα θα θέλετε να ικανοποιήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, αλλά το βαθύτερο κίνητρο θα είναι η αντιμετώπιση που θα έχετε από το σύντροφο σας, τους συνεργάτες σας ή ένα άτομο κύρους στη ζωή σας. Καμιά φορά ακόμα και η απομάκρυνση ή η απόρριψη μπορεί μέσα μας να λειτουργήσει θεραπευτικά και μεταλλακτικά.

Mood of the Week: Ευνοείστε όμως στο αρχίσετε να γράφετε τις ιδέες σας που θα έρθουν ξαφνικά. Τους στόχους που έχετε για το μέλλον σας. Οι ελεύθεροι θα μπορούσαν να προγχωρήσουν και σε μία γνωριμία που θα γίνει με τη βοήθεια των φίλων σας.

Λέων

Μέσα στην εβδομάδα και για τις επόμενες 15 ημέρες στοχεύετε σε μυστικές κινήσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τη συνέχεια δε θα θελήσετε να ανακοινώσετε τίποτα. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας και τις συνήθειες σας για να έχετε δυνάμεις να αντιμετωπίσετε τις νέες αλλαγές που θα συμβούν. Και αν νιώσετε ότι για λίγο σας περιορίζουν είναι απλά προσωρινό.

Mood of the Week: Οι φίλοι σας θα σας στηρίξουν σαν τους σιωπηλούς φύλακες σας, χωρίς να χρειαστεί να πείτε πολλά θα είναι εκεί στις φοβίες σας. Εάν χρειαστεί να υπογράψετε ξαφνικά ένα κρυφό συμφωνητικό ή συνεργασία που θα διευκολύνει τα σχέδια σας, να αρπάξετε την ευκαιρία γιατί δεν υπάρχουν και πολλές αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Φαίνεται ότι κάτι αρχίζει να δραστηριοποιείται στην συναισθηματική σας ζωή και στους προσωπικούς σας στόχους που θα φέρει μαζί ευθύνες και υποχρεώσεις. Μπορεί να πιστεύατε ότι όλα τα είχατε βάλει σε μία σειρά, οπότε μην αφήσετε μικροκαθυστερήσεις να σας απογοητεύσουν. Επίσης, προσπαθήστε να μη διαταραχθούν φιλικές σας σχέσεις και μην κρατάτε αποστάσεις από όλους και όλα.

Mood of the Week: Ξαφνική εύνοια της τύχης θα έχετε σε υποθέσεις σας που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή τις σπουδές σας ή κάποιο νομικό έγγραφο οι οποίες θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Επίσης, οι ελεύθεροι θα μπορούσαν να έχουν μία γνωριμία μέσω φίλων ή με άτομο που είναι σε απόσταση ή στο εξωτερικό.

Ζυγός

Θέλετε να βάλετε νέες βάσεις στην καριέρα σας και στα επαγγελματικά σας, ίσως όμως συναντήσετε κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις που θα οφείλονται είτε σε οικογενειακές υποθέσεις από κάποιο ηλικιωμένο άτομο στην οικογένεια σας σας είτε από τις δικές σας ανασφάλειες για ό,τι θέλετε να πετύχετε που θα είναι σα να βάζετε αυτογκόλ.

Mood of the Week: Εάν έχετε οικονομικές υποχρεώσεις που δε μπορέσατε να τακτοποιήσετε το προηγούμενο διάστημα, αυτή την εβδομάδα θα λάβετε κάποια βοήθεια που θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα και να ξεμπλοκάρετε τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Το μυαλό σας ταξιδεύει σε μέρη μακρινά που θέλετε να επισκεφτείτε αλλά οι πρακτικές υποχρεώσεις σας δε σας το επιτρέπουν προς το παρόν. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε σπουδές ή να προετοιμάσετε τα έγγραφα σας, ίσως δείτε ότι παρουσιάζονται κάποια μικροεμπόδια που είναι προσωρινά. Στην καθημερινότητα σας συνεχίζετε να έχετε εντάσεις κυρίως λόγο παρορμητικών κινήσεων, τα οικονομικά σας όμως φαίνεται ότι συνεχίζουν να βελτιώνονται.

Mood of the Week: Ευνοείστε πολύ στην υπογραφή συμβολαίων για θέματα που αφορούν το εξωτερικό αλλά και την επίλυση κάποιων νομικών υποθέσεων που ήταν σε εκκρεμότητα. Η δυνατότητα θα εμφανιστεί, το θέμα είναι να δείτε την ευκαιρία και να την αρπάξετε.

Τοξότης

Εάν κάνατε τις κατάλληλες κινήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα θα δείτε ότι θα αρχίσετε να λαμβάνετε στα οικονομικά σας. Τα χρήματα θα έρθουν είτε με τη μορφή δανείου, διατροφής ή κληρονομιάς. Μπορεί να αφορούν θέματα που είχατε προσπαθήσει να επιλύσετε και στο παρελθόν. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια εμπόδια και μικροκαθυστερήσεις αλλά είναι κάτι προσωρινό.

Mood of the Week: Τα χρήματα που θα πάρετε θα είναι μία δυνατότητα για εσάς να πάρετε μία βαθιά ανάσα και να τακτοποιήσετε την καθημερινότητα σας. Για τους ελεύθερους, δεν αποκλείεται να μπει ένα νέο άτομο στη ζωή σας και να σας παρασύρει με το πάθος του.

Αιγόκερως

Μπαίνετε σε μία νέα φάση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα είναι εύκολα, αλλά δεν έχετε μάθει σε καμία περίπτωση να είστε σε ροζ συννεφάκι. Περισσότερο εσείς θα προκαλέσετε εμπόδια με τις ανασφάλειες σας παρά οι άλλοι. Θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στο σπίτι σας και ίσως θελήσετε να κάνετε και κάποιες αλλαγές.

Mood of the Week: Ευχάριστα νέα από το σύντροφο σας σχετικά με τον ερχομό ενός παιδιού ή αν είστε γονείς, τα παιδιά σας θα σας εκπλήξουν με τη συμπεριφορά τους. Και όσοι είναι ελεύθεροι, ένα ξαφνικός έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή τους.

Υδροχόος

Περνάτε σε νέες αλλαγές και ενάρξεις στην καθημερινότητα σας, είναι κάτι που θα πετύχετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες παρά το γεγονός ότι δεν ξεκινάνε και με τον πιο εύκολο τρόπο. Αρχικά μπορεί να απογοητευτείτε αλλά λίγο παρακάτω θα τα καταφέρετε. Υπάρχει περίπτωση αυτά τα εμπόδια να τα προκαλείτε με φοβίες που έχετε όταν πρέπει να αναλάβετε ευθύνες, εάν ισχύει αυτό θα πρέπει να το δουλέψετε πολύ γρήγορα με τον εαυτό σας.

Mood of the Week: Αυτή την εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας που θα διευκολύνουν και την καθημερινότητα σας. Αυτό μπορεί να αφορά είτε μία προσωρινή μετακόμιση είτε και μία αλλαγή ή ανακαίνιση εντός του σπιτιού σας.

Ιχθύς

Θα επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή και στους στόχους και τα όνειρα σας. Θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα σας φέρουν χαρά. Μην αφήσετε κανέναν να σας το περιορίσει και να σας βάλει εμπόδια σε αυτή την αρχή που κάνετε. Ακόμα και αν αυτό προέρχεται από ένα άτομο από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον που τρέφετε μεγάλο σεβασμό.

Mood of the Week: Ξαφνικές συναντήσεις και συζητήσεις θα σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους. Για τους γονείς θα αφορά νέα που θα λάβουν από τα παιδιά τους, ενώ για τους ελεύθερους αυτά τα νέα μπορεί να είναι από ένα άτομο μικρότερο σε ηλικία.

Αγγελική Μαλαγαρδή.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here