Widgets Magazine

Κριός

Υποδεχτείτε αυτή την νέα εβδομάδα τη Νέα Σελήνη, η οποία υπόσχεται νέα ξεκινήματα και υποστήριξη από τους πολύτιμους φίλους σας. Θα ήθελα να δείξετε προσοχή σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, που αφορούν κρυφές πηγές εισοδήματος. Καθώς επίσης και τυχόν εξαπατήσεις από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην ξεχνάτε ότι τα βαθύτερα ποτάμια ρέουν σιωπηλά.

Ταύρος

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εβδομάδα. Μιας και η Νέα Σελήνη δημιουργεί νέες συνθήκες εξέλιξης, μέσα από το κοντινό οικογενειακό σας περιβάλλον. Το οποίο σας ανοίγει μια καινούργια πόρτα, που αφορά την επαγγελματική σας πρόοδο. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία, γιατί ακόμα και οι φίλοι αλλά και οι συλλογικοί χώροι θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί απέναντι στα σχέδια σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι λένε ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους. Το θέμα είναι εάν εσείς είστε έτοιμοι, να πιστέψετε σε αυτά. Με αυτή τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σε οίκο ανώτερης φιλοσοφίας, μπορεί να να αλλάξετε κοσμοθεωρία και να δείτε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Αυτή η αλλαγή μπορεί να προκύψει και από την πίεση που θα νιώσετε ότι ασκείτε επάνω σας, μέσω των σημαντικών άλλων στη ζωή σας.

Καρκίνος

Δεν αποκλείεται αυτή η Νέα Σελήνη να σας βγάλει έξω από τα οικονομικά πλάνα σας, τα οποία είχατε σχεδιάσει τον τελευταίο καιρό. Ξαφνικά έξοδα μπορεί να προκύψουν μέσα από υποχρεώσεις που απορρέουν από το σύντροφο ή μέσω τρίτων. Κράτησε την ψυχραιμία σας και σκεφτείτε ότι όλα είναι παροδικά. Μην ξεχνάτε ότι φτώχεια χωρίς χρέη είναι ο μεγαλύτερος πλούτος.

Λέων

Καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες σας επιφυλάσσει αυτή η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σας. Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να κάνετε και μία καινούργια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη σε θέματα διασκέδασης και ίσως χρειαστεί να προσέξετε συναισθηματικές καταχρήσεις καθώς και οικονομικές σπατάλες.

Παρθένος

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η Νέα Σελήνη θα σας πριμοδοτήσει με ένα καινούργιο ξεκίνημα, το οποίο θα αφορά θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος με τη στάση τους, ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση με το σύντροφο σας. Σε κάθε περίπτωση η υπομονή και η ψυχραιμία, θα φανούν εν καιρώ ανεκτίμητες. Η επόμενη εβδομάδα, θα κυλήσει πιο ομαλά.

Ζυγός

Θέματα υγείας και εργασίας αποκτούν ιδιαίτερη εύνοια, ιδιαίτερα για εσάς που ασχολείστε με τις τέχνες. Η Νέα Σελήνη επίσης σας ευνοεί, διότι βρίσκεται σε έναν οίκο δημιουργίας και χαράς. Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσει πολύ η προσωπική σας προβολή, με άμεσο αντίκτυπο τον επαγγελματικό σας τομέα. Για αυτό λοιπόν, δεν θα λείψουν οι πολυπόθητες διακρίσεις. Μην αφήσετε τίποτα ανεκμετάλλευτο.

Σκορπιός

Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν οι σκορπιοί που ασχολούνται με την εκμετάλλευση ακινήτων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων που προέρχονται μέσα από την οικογένεια. Και αυτό γιατί η Νέα Σελήνη σε εσάς λαμβάνει χώρο σε οίκο που ευεργετεί ιδιαίτερα θέματα, οικογένειας και σπιτιού. Έτσι θα δείτε το εισόδημα σας να αυξάνεται και αυτό θα είναι ο κύριος λόγος, που θα καλυτερέψει η διάθεση σας.

Τοξότης

Ίσως αυτή την εβδομάδα να ενταθεί η ανάγκη σας για συνεύρεση με αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θα επικρατήσει μία γλυκιά ατμόσφαιρα και αυτό χάρη στην τρυφερότητα που θα έχετε ανάγκη να δώσετε σε αυτούς. Δυστυχώς τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκά όσον αφορά το ταίρι σας, με το οποίο θα έρθετε σε μία αξιακή σύγκρουση. Η Νέα Σελήνη σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή, σε θέματα επικοινωνίας.

Αιγόκερως

Καινούργια έσοδα προβλέπονται με τη Νέα Σελήνη αγαπητοί Αιγόκεροι, κυρίως από το σύντροφό και από επιχειρήσεις που διατηρείτε με τρίτους. Έχετε τον τρόπο και χειρίζεστε με ιδιαίτερη γλυκιά επιδεξιότητα το λόγο και την επικοινωνία σας, αυτή την εβδομάδα. Τώρα κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες πιθανόν να σας στεναχωρήσουν. Αλλά από τις επόμενες εβδομάδες θα έρθουν όλα στο προσκήνιο, προς επίλυση.

Υδροχόος

Μια παροιμία λέει ότι η αλήθεια και το λάδι, βγαίνουν πάντα προς τα επάνω. Νομίζω καιρός ήταν να πληροφορηθείτε κι εσείς τι εστί παρασκήνιο, ποιοι το δημιουργούν και τι αντίκτυπο έχει επάνω σας. Θα αναγκαστείτε με τη Νέα Σελήνη που δημιουργείται επάνω στον ωροσκόπο σας, να κάνετε μια νέα αρχή που αφορά προσωπικές επιδιώξεις, αλλαγή συμπεριφοράς και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Ιχθύες

Μπορεί να εξακολουθείτε να έχετε εύνοια με την Αφροδίτη επάνω σας, η οποία σας δίνει το πρωταγωνιστικό ρόλο στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε οικονομικές πρωτοβουλίες, που μπορεί στο τέλος να είναι για εσάς εξαπατητικές. Με τη Νέα Σελήνη στο 12ο οίκο σας, δημιουργούνται τώρα προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας από φίλους.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here