Widgets Magazine

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στο ζώδιό σας και στον όγδοο οίκο σας εκτός από το γεγονός ότι θα σας κάνει εκφράσατε όλο σας τον αισθησιασμό, ερωτισμό, σας χαρίζει και ακαταμάχητη γοητεία. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να γίνετε απίστευτα σκληροί απέναντί στον κάθε άλλον, σημαντικό για εσάς, που δεν καλύπτει τις ανάγκες αυτές. Οι αξίες σας και ασφάλειες σας νιώθετε ότι ταράζονται από την μη κάλυψη των αιτημάτων αυτών. Έτσι μπορεί από τον ακραίο ερωτισμό να περάσατε στην απόλυτη συναισθηματική και σεξουαλική εγκράτεια.

Ταύρος

Κι εσείς αγαπημένοι μου επηρεάζεστε αρκετά από αυτή την Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα σε οίκο σχέσεων. Απρόβλεπτα γεγονότα θα σας κάνουν να κληθείτε και να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις, τις οποίες ούτε καν έχετε διανοηθεί. Κλεισίματα κύκλων όχι μόνο σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Καμιά φορά οι άλλοι μας πείθουν να γίνουμε εξαιρετικά υποχωρητικοί, με αποτέλεσμα η αίσθηση της καταπίεσης, να αλλοιώνει το χαρακτήρα μας και να κάνει τα ξεσπάσματα ιδιαίτερα ανεξέλεγκτα. Σίγουρα λοιπόν αυτή την εβδομάδα πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας.

Δίδυμοι

Αυτή η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, για εσάς πραγματοποιείται στον έκτο σας  οίκο, τονίζοντας ιδιαίτερα θέματα φυσικής κατάστασης, διατροφής, υγείας και καθημερινότητας. Ο ύπνος είναι αρκετά διαταραγμένος, προφανώς τα παραπάνω θέματα όπως υγεία και καθημερινότητα θα σας αγχώσουν. Βάλτε τα πράγματα σε μία σειρά και προγραμματίστε κάποιες αλλαγές εξετάσεις, επίσης διευθετήστε θέματα εργασίας. Ίσως κάποιοι από σας να διακόψετε από κάποιο εργασιακό χώρο, που νιώθετε ότι πλέον δε σας καλύπτει. Προσοχή δείξτε σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας.

Καρκίνος

Δεν ξέρω τι μνήμες θα χαράξετε αυτό το καιρό στις καρδιές των άλλων, όπως και να έχει θα είστε εξαιρετικά ποθητοί σε αυτούς. Νιώθετε ότι είστε σε θέση ισχύος και έτσι ίσως να θελήσετε να παίξετε σεξουαλικά παιχνίδια μαζί τους. Θα βιώσετε μεγάλα πάθη καθώς ηθελημένα, θα γίνεται τα μοιραία πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν ερωτικά. Προσοχή μόνο να δείξετε σε τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα που θα πάρετε, ίσως και με κάποια μορφή επένδυσης. Το θετικό της εβδομάδας είναι ότι ευνοήσετε μέσα από τις ομάδες και τους συλλογικούς χώρους.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα ανακαλύπτετε την συναισθηματική σας ταυτότητα. Ο τρόπος που θα σας βοηθήσει να κάνετε την υπέρβαση σας, είναι να αφήσετε παλιές πεποιθήσεις (βιώματα και πατρικά πρότυπα) το οποίο μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για εσάς, και να χαράξετε εκ νέου, δική σας πορεία. Αυτή η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και στο τέταρτο οίκο σας, σας καλεί να σκάψετε βαθιά στο κελάρι της ψυχής σας και να δώσετε τέλος πια σε ότι δε σας αφήνει να προχωρήσετε. Κάνοντας μια καινούργια αρχή με ότι αυτό συνεπάγεται. Και ως γνωστόν κάθε αρχή και δύσκολη.

Παρθένος

Έντονα θα σας απασχολήσει η εγκεφαλική και νοητική εξάρτησης από τους άλλους. Τι είπατε, τι κατάλαβαν οι άλλοι, και όλα αυτό τελικά, τι αποτέλεσμα έφερε. Σε γενικό επίπεδο δεν θα είστε και πολύ ικανοποιημένοι από την τελική έκβαση. Προσοχή θέλει επίσης, σε πληροφορίες που λαμβάνεται αλλά και σε αυτές που μεταφέρεται στους άλλους γιατί ίσως τώρα να σε απασχολήσουν κάποια μυστικά, τα οποία δεν θα ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε. Εν κατακλείδι μέσα από όλη αυτήν την εγκεφαλική φόρτιση εξαιτίας των άλλων, να βιώνετε γεγονότα έντασης.

Ζυγός

Αυτή Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, σας μετατρέπει σε επικυρίαρχο της αποπλάνησης, της ηδονής και των έντονων παθών. Κανείς δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί και αυτό γιατί θα γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί, με το έτερον ήμισυ. Πολύ πιθανόν η μέθοδος που θα ακολουθήσετε, θα είναι της προσφοράς με σκοπό την αντιπροσφορά του άλλου. Περιττό να πω ότι νύχτες ρομαντικές και συνάμα πάθους με εξόδους σε ειδυλλιακά μέρη ή ακόμα και στο σπίτι με συντροφιά εκείνον ή εκείνη σας περιμένουν. Ευχαριστηθείτε αυτή την εβδομάδα γιατί οι επόμενες δε θα είναι το ίδιο ευνοϊκές.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα λειτουργήσετε σαν ερωτικός μαγνήτης προς τους άλλους. Ανανεώνεστε εκ βαθέων και κάνετε καινούργια αρχή στην ερωτική σας ζωή, δημιουργείτε έντονα πάθη και ερωτισμό. Θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε ερωτικά τους άλλους. Δεν αποκλείεται αυτό να λειτουργήσει όμως και πάνω σε συνεργασίες και εργασιακές σχέσεις με τη μορφή του έλεγχου. Δείξτε προσοχή όμως γιατί και οι άλλοι δεν κοιμούνται πια, και είναι έτοιμοι να σας σοκάρουν λίγο πριν ή λίγο μετά από τις δικές σας κινήσεις.

Τοξότης

Αισθησιακά και παθιασμένα ένστικτα σας καταβάλουν. Ομιχλώδες το τοπίο των συναισθημάτων σας, εκεί που δίνεται ψυχή και σώμα, εκεί αποσύρεστε και κλείνεστε στον εαυτό σας. Εννοείται ότι με αυτήν την στάση σας, ο απέναντι σας, μία στο ζεστό και μία στο κρύο, αποσυντονίζεται. Πολλοί από εσάς επιλέγετε να είστε μέσα σε μία σχέση που δε σας καλύπτει, μόνο και μόνο για να νιώσετε πιο ασφαλής. Αποπνέετε μυστήριο γιατί βιώνετε μια εσωτερική αναγέννηση. Επικεντρωθείτε σε ρεαλιστικούς στόχους που θα σας βάλουν σε τάξη και στην καθημερινότητα, αλλά και σε θέματα συναισθημάτων.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη, σας αφυπνίζει σε θέματα επιλογής σχέσεων, συντρόφου και φίλων. Ίσως μέσα από αυτές να αισθανθείτε κάποια μορφή απειλής και αυτό γιατί, θα νιώσετε παράξενα μέσα την υπερβολική οικειότητα, που θα εισπράξετε από τους άλλους. Μπορεί να επέλθει και κάποια απομυθοποίησε από αυτούς. Ξεκαθαρίσματα λοιπόν κυρίως στο φιλικό σας κύκλο και αλλαγές θα έχετε, στην επιλογή διασκέδασης και ευχαρίστησης μέσα από εντελώς διαφορετικές παρέες. Προτιμότερο πάντως και πιο ασφαλές θα ήταν για εσάς, να περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας καθώς και με τα παιδιά.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να επιβάλετε μια απομόνωση στον εαυτό σας, διότι νιώθετε ότι οι άλλοι δεν μπορούν πια να σας καταλάβουν. Βάλλεται ιδιαίτερα το κοινωνικό σας πρόσωπο. Θέματα προβολής και status θα σας απασχολήσουν. Μια μυστική έναρξη μέσα σε έναν επαγγελματικό χώρο είναι πιθανό να προγραμματίσετε, καθώς και μυστικές συμφωνίες με άτομα κύρους, όπου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε μία εξέλιξη που πιθανότατα τα αποτελέσματα της θα φανούν κοντά στις 12 Νοεμβρίου. Τότε θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος που θα σηματοδοτήσει κλεισίματα και κύκλων. Προσοχή χρειάζεται με τα πρόσωπα της οικογένειας γι’ αυτό διατηρήσει τους τόνους χαμηλά.

Ιχθύες

Παθιασμένα ταξίδια και μακρινά ετοιμαστείτε να κάνετε. Αν δεν μπορέσετε να το πραγματοποιήσετε είναι σίγουρο θα το καταφέρετε με το μυαλό και την ψυχή σας. Σε πρώτο πλάνο λοιπόν διαλογισμός προσευχή και αφύπνιση ψυχής καθώς και συλλογή εμπειριών και γνώσεων ανώτατης μορφής. Ίσως ξεκινήσει μια μυστική σχέση με έναν άνθρωπο που θαυμάζετε, το πιθανότερο θα είναι κάποιος με τη μορφή ενός πνευματικού διδασκάλου. Όποιος ενώ θα σας διδάξει μία νέα φιλοσοφία και στάση ζωής, ταυτόχρονα θα σας αφήσει και ελεύθερους, ώστε να πετάξετε ακόμα και αν κινδυνεύετε να κάψετε τα φτερά σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here