Widgets Magazine

Ο Ερμής στο τρίτο δεκαήμερου του Ζυγού πλέον έχει το παιχνίδι στο δικό του γήπεδο για όλη την εβδομάδα σχηματίζοντας τα τετράγωνα με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω αλλά και την αντίθεση με τον Άρη στον Κριό δίνοντας μας ένα ισχυρό Ταυ Τετράγωνο. Τι σημαίνουν στην πράξη όμως αυτοί οι πλανητικοί σχηματισμοί? Ο Ερμής συμβολίζει τη σκέψη μας, τις μετακινήσεις μας αλλά και το τρόπο που θα επιλέξουμε να εκφραστούμε, στο Ζυγό όλα αυτά αποκτούν έναν εκλεπτισμό, μία διπλωματία, αλλά ο Πλούτωνας και ο Κρόνος έχουν αντίθετη άποψη… Εκτός από τη στενομυαλιά που θα μας διακατέχει, τον περιορισμό στις μετακινήσεις μας, έρχεται και ο Άρης να μας κάνει αυθάδεις, χρησιμοποιώντας το λόγο μας για να πονέσουμε όσο μπορούμε τους άλλους. Κανένας μας δε θα περάσει αλώβητος από αυτές τις όψεις, τα λόγια θα κρύβουν μαχαίρια και θα δημιουργήσουν βαθιές πληγές. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και η εξέλιξη σχέσεων θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που θα μας εκνευρίσουν τόσο πολύ σε σημείο να τις διακόψουμε εντελώς. Το κόκκινο καμπανάκι χτυπάει για άλλη μία φορά στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου ή όσοι έχετε Ωροσκόπο, προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες σε αυτές τις μοίρες, από 25η εώς 29η, ξεσπαθώνετε και δε μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. 

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας περνάνε στο στόχαστρο για ακόμα μία φορά. Ίσως να δεχθείτε λεκτική επίθεση και να σας κατηγορήσουν για πράγματα που γινόντουσαν μέχρι τώρα στο παρασκήνιο. Μπορεί ακόμα και να μάθετε για λόγια που έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη σας και αυτό να σας εξοργίσει. Ο Ήλιος περνώντας στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου φωτίζει τον τομέα των σχέσεων σας κάνοντας απαραίτητα τα ξεκαθαρίσματα. 

Mood of the Week: Εάν δε θέλετε να διακοπούν σχέσεις και συνεργασίες κρατείστε την ευερεθιστότητα σας σε χαμηλά επίπεδα. Προστατέψτε την επαγγελματική σας ζωή και την δημόσια εικόνα σας από νεύρα και εντάσεις. 

Ταύρος

Είστε πολωμένοι σε έναν τρόπο σκέψης που και οι ίδιοι καταλαβαίνετε ότι δε σας οδηγεί πουθενά. Μπαίνουν εμπόδια και κουτσομπολιά στην καθημερινότητα σας και στην εργασία σας τα οποία σας αποπροσονατολίζουν από τους στόχους σας. Εάν είχες αφήσει εκκρεμότητες από κρυφές καταστάσεις θα αναγκαστείς να τις κλείσεις γρήγορα με πολύ άγχος. 

Mood of the Week: Απέφυγε ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και την υπογραφή οποιουδήποτε συμβολαίου αυτή την εβδομάδα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να σε ξεβολέψουν για τα καλά από τη ρουτίνα σου.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις στα παιδιά σας αλλά και τις φιλικές σας σχέσεις νιώθετε να σας στριμώχνουν και σας στεναχωρούν. Εάν είχατε οικονομικές υποχρεώσεις προς το δημόσιο ή διατροφές ή δάνεια δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να περάσετε σε διαπραγματεύσεις. Έχετε τη διάθεση να μπείτε σε νέους έρωτες αλλά δε θα βρείτε τώρα την ανταπόκριση που ψάχνετε. Θα είναι εύκολο να τσακωθείτε πριν καν αρχίσετε. 

Mood of the Week: Μην αφήσεις φίλους να σας εκνευρίσουν με τις απόψεις τους και με την αυστηρή κριτική τους στα σχέδια σας. Αφήστε και μία κουβέντα να πέσει κάτω και τη συζητάτε λίγο παρακάτω όταν τα πνεύματα θα είναι για όλους πιο ήρεμα. 

 Καρκίνος

Η ασυνεννοησία στο σπίτι σας και με τον σύντροφο σας μπορεί να φέρει μία έντονη αντιπαράθεση με απρόσμενες εξελίξεις. Αυτό θα σε αποσπάσει και από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που ακόμα και να κυλούν λίγο πιο ομαλά εσύ θα βρεις τον τρόπο για να τα τινάξεις όλα στο αέρα. Μία μικρή κουβέντα φτάσει για να το καταφέρει. Ακόμα και αν οι απαιτήσεις αυξηθούν εσύ μείνε ψύχραιμος. 

Mood of the Week: Ο Ήλιος περνάει στον χώρο του σπιτιού και της οικογένεια σας και θα φωτίσει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά. Καλό θα είναι μέσα στην ένταση της εβδομάδας να θυμηθείτε τις καλές στιγμές για να ισορροπήσετε. 

Λέων

Η προσοχή στρέφεται σε συζητήσεις που θα γίνουν στο στενό σας περιβάλλον, οι οποίες όμως μπορεί να σας προκαλέσουν εντάσεις. Η καθημερινότητα σας αρχίζει να έχει περισσότερες απαιτήσεις και οι συζητήσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο θα μπορούσαν να σας απογοητεύσουν και να σας περιορίσουν. Εάν έχετε σχεδιάσει κάποιο κοντινό ταξίδι θα μπουν εμπόδια στην πραγματοποίηση του. 

Mood of the Week: Έχετε τη διάθεση να φανείτε μέσα από τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και να εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που έχετε δημιουργήσει. Σχέσεις με άτομα που νιώθετε κοντά στην καθημερινότητα σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα.

 Παρθένος

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες όπως και σε αυτά που δίνεις εσύ αξία, συναισθηματική και υλική, για να νιώσεις χαρά και ευτυχία. Μπορεί να θέλεις να ξοδέψεις περισσότερα και να μην σου είναι εύκολο να το καταφέρεις. Λόγια που θα φέρουν μία προσωρινή απογοήτευση στην προσωπική σου ζωή. Οικονομικές εκκρεμότητες θα επανεμφανιστούν και θα εκνευριστείς γιατί θα δυσκολευτείς να δώσεις άμεσα λύσεις. 

Mood of the Week: Εάν πρέπει να πάρεις αποφάσεις για οικονομικές συμφωνίες που έχουν παρουσιαστεί θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε αυτά που θα διεκδικήσεις και να μη βγεις αδικημένος αλλά ούτε και να ζητήσεις περισσότερα από αυτά που σου αναλογούν. 

Ζυγός

Τα γενέθλια σας έφτασαν, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και σας δίνει από το φως του. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζεστε στο σύντροφο σας για να αποφύγετε την ψυχρότητα και τον περιορισμό που θα μπει στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στις συνεργασίες σας ίσως δεχθείτε ή προκαλέσετε εσείς μία λεκτική επίθεση που θα είναι όμως προσωρινή. 

Mood of the Week: Οι συνθήκες στο σπίτι θα σε στριμώξουν και αυτό θα οφείλετε σε καταστάσεις που θα αποκαλυφθούν με σκληρό τρόπο. Εάν δε θέλεις να προκληθούν μεγαλύτερες εντάσεις κράτησε την ψυχραιμία σου και φίλτραρε τα λόγια σου. 

Σκορπιός

Σκέψεις που έχετε κρατήσει κρυφές θα γίνουν λόγια που θα πληγώσουν άλλους αλλά θα πληγωθείτε και εσείς. Θα είστε απόλυτοι αλλά και περιοριστικοί καθώς θέλετε να βάλετε τις αποστάσεις που θεωρείτε ότι είναι απαραίτητες. Εάν είχατε μία κρυφή σχέση το προηγούμενο διάστημα θα θελήσετε να δώσετε ένα τέλος γιατί σας ξεβολεύει από την καθημερινότητα σας και σας προκαλεί μία εσωτερική ένταση.

Mood of the Week: Η σκέψη σου αυτή την εβδομάδα θα γυρίζει γύρω από καταστάσεις που είχες ζήσει στο παρελθόν είτε θα αναζητήσεις πρόσωπα που είχες σχέση μαζί τους. Όσο αφορά τα επαγγελματικά μία πρόταση από το παρελθόν επιστρέφει στο τραπέζι. 

Τοξότης

Οι στόχοι σας για οικονομικά ανοίγματα ίσως πέσουν έξω για λίγο. Θα υπάρχει ένα περιορισμός και μία τάση να σας επιβάλλουν συγκεκριμένους όρους. Στον κοινωνικό σας κύκλο, ένα άτομο που γνωρίζετε και θεωρούσατε ότι μπορεί να εξελιχθεί μία μορφή σχέσης ή συνεργασίας θα σας εκνευρίσει με τους περιορισμούς που θα βάζει και την επιθετικότητα που θα έχει προς εσάς. 

Mood of the Week: Είτε σε προσωπικές είτε επαγγελματικές ή σε φιλικές σχέσεις αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο τρόπος που θα εκφράζεστε για να μην έχετε παρεξηγήσεις. Ακόμα και αν οι άλλοι σας προκαλέσουν λεκτικά μην δώσετε παρορμητική απάντηση. 

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σας είναι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Τα σχέδια σας για αλλαγές αλλά και πιο γερές βάσεις ίσως να καθυστερήσουν λόγω συζητήσεων που θα προηγηθούν στον εργασιακό σας χώρο. Καλό θα ήταν να διατηρήσετε τις ισορροπίες όσο αυτό είναι εφικτό για να μην χάσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν λίγο παρακάτω και θα σας προωθήσουν. 

Mood of the Week: Εάν δε θέλετε μαζί με τις εντάσεις στη δουλειά να έχετε και εντάσεις στο σπίτι και στην προσωπική σας ζωή, αφήστε τα νεύρα στην εργασία σας και μην τα μεταφέρετε στους δικούς σας ανθρώπους. Είναι εύκολο να ανάψουν τα αίματα. 

Υδροχόος

Αρχίζετε και διεκδικείτε τη θέση σας μέσα στο κοινωνικό σας και οικογενειακό σας περιβάλλον με μεγάλο σθένος. Μπορεί σε αυτή διαδικασία να πείτε και σκληρά λόγια που θα προκαλέσουν την έντονη ανησυχία των γύρω σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εσάς θα σας αφήσουν απαθείς. Τα έχετε σκεφτεί πολύ καλά αλλά δε παύει να διστάζετε να τα ξεστομίσετε όπως είναι.

Mood of the Week: Τα κουτσομπολιά γύρω από την προσωπική σου ζωή αλλά και ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ή γνώρισες πρόσφατα θα είναι αρκετά. Μην βασιστείς σε τίποτα γιατί ακόμα είναι αρκετά πράγματα που δε ξέρεις και θα τα μάθεις στη συνέχεια. 

Ιχθείς

Οικονομικά εμπόδια δε σε αφήνουν προσωρινά να εκπληρώσεις τα σχέδια και όνειρα που έχεις κάνει. Εάν έχετε να υπογράψετε μία συμφωνία για οικονομικές ρυθμίσεις να είστε προετοιμασμένοι ότι δε θα είναι οι όροι όπως ακριβώς τους έχετε στο μυαλό σας. Mην αφήσετε εκκρεμότητες που θα τις βρείτε πολύ σύντομα μπροστά σας. Να είστε τυπικοί και  κάνετε τις επαναστάσεις σας άλλη ώρα. 

Mood of the Week: Ούτε εσείς θα έχετε ως δυνατό χαρτί αυτή την εβδομάδα την επικοινωνία. Μαζί με όλους τους υπόλοιπους θα χαθείτε στη μετάφραση και προσοχή να μην μεταφράσετε λάθος νούμερα που έχουν να κάνουν με την τσέπη σας. 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here