Widgets Magazine

Σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στον Ταύρο, με τη συμμετοχή του Ουρανού σε αντίθεση με την Αφροδίτη από το Σκορπιό, με συμμετοχή βοήθειας του Κρόνου από τον Αιγόκερω. Θα υπάρχουν εξελίξεις, αλλαγές στα οικονομικά και στα συναισθηματικά, θα αναθεωρήσετε τις αξίες της ζωής, τον τρόπο που αγαπάτε, που επιλέγετε να δίνετε την αγάπη και αυτή που παίρνετε, θα υπάρχει ένταση,  ξαφνικοί χωρισμοί και απρόσμενοι έρωτες.

Κριός

Τη Δευτέρα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε, να ρυθμίσετε και να βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, σχετίζονται με τράπεζες, δάνεια και με κληρονομικά. Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό, θα έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας, θα έχετε φοβίες, ανασφάλειες, θα είστε ανασφαλείς και προβληματισμένοι με τα οικονομικά θέματα. Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικονομικά και συναισθηματικά που θα σας προβληματίσουν και θα σας φέρουν ένταση, χρησιμοποιήστε το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας για να βρείτε λύσεις. Αν έχετε κάτι κρυφό αυτό τον καιρό πιθανόν να βγει προς τα έξω και να σας εκθέσει. Κάντε καλή διαχείριση των οικονομικών και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Ένταση και ξαφνικά γεγονότα θα επηρεάσουν τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Ταύρος

Την Δευτέρα είναι μία καλή μέρα να συζητήσετε σε βάθος και να διαχειριστείτε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και με τις συνεργασίες. Μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Από τις 23, που ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό, θέματα σχέσης και συνεργασιών θα είναι έντονα, θα είστε πιο κοινωνικοί, η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο προβλήματα που υπάρχουν και θα δημιουργείται ένταση. Για εσας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, πιθανόν να υπάρχουν ξαφνικοί χωρισμοί και ξαφνικοί έρωτες αλλά και μία συνεργασία που δεν έχει μέλλον θα σταματήσει για να ανοίξει το δρόμο για μία καινούρια. Δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο  θα σας απασχολήσει, πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά μία επανασύνδεση. Θα εξετάσετε και θα αναθεωρήσετε αποφάσεις που έχετε πάρει για το γάμο και την σχέση σας, δεν είναι καλή περίοδος για γάμο και για μια καινούργια σχέση. Στις 28 Οκτωβρίου θα είναι μία πολύ καλή μέρα, θα μπορείτε με όμορφο τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, να σταθεροποιήσετε μία σχέση και να βελτιώσετε τη σχέση με συνεργάτες.

Δίδυμοι

Τη Δευτέρα είναι μία πολύ καλή μέρα, μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για θέματα δουλειάς, υγείας, να οργανώσετε και να ρυθμίσετε θέματα της καθημερινότητας, προσέχετε το λόγο σας για να μην είναι αυστηρός. Από τις 23 Οκτωβρίου οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες, θα κουράζεστε παραπάνω, για να είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι που είναι γύρω σας και να τελειώσετε και με τις υποχρεώσεις σας, αυτό θα σας κάνει να νιώθετε πίεση και θα σας φέρει λίγη ένταση, βρείτε χρόνο για ξεκούραση, για να προσέχετε την υγεία σας. Στις 24 η Πανσέληνος θα σας κάνει εσωστρεφείς, θα κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν θα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, όλα όσα σας προβληματίζουν, καλό είναι να μην καταπιέζετε τον εαυτό σας αφήστε τα πράγματα να πάνε ομαλά, ξεκουραστείτε βρείτε την ψυχική σας ηρεμία για να είστε πιο δυνατοί για τα επόμενα σχέδιά σας. Στο χώρο της εργασίας πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα αλλά και κάποιο πρόβλημα υγείας, για να βρείτε λύσεις είναι καλές μέρες, επίσης για να ξεκινήσετε κάποια διατροφή, σπορ και γυμναστική. Στο χώρο της εργασίας και της υγείας θα έχετε ευχάριστα νέα, ίσως να υπάρχει κάποια προσφορά για δουλειά.

Καρκίνος

Την Δευτέρα ευνοούνται οι συζητήσεις με φίλους, υπογραφές και συμβόλαια, να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο σας, να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με φίλους, είναι καλές μέρες για νέες γνωριμίες. Από τις 23 Οκτωβρίου η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, θα έχετε αυτοπεποίθηση, θα θέλετε να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε, να παίξετε με τα παιδιά, να ερωτευτείτε. Η Πανσέληνος θα σας κάνει πολύ δημοφιλείς, θα μπορείτε να εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας, μπορεί ξαφνικά να έρθει στο τέλος της παλιάς και να δημιουργηθεί μία καινούργια σχέση, ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Κρόνος από τον έβδομο οίκο σας, σταθεροποιεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Οι συνεργάτες και το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.

Λέων

Από την Δευτέρα μπορείτε να κάνετε όμορφες συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας, να επανεξετάσετε ή να αναθεωρήσετε κάποιο οικονομικό θέμα που έχει να κάνει με θέματα ακίνητης περιουσίας. Η Πανσέληνος φέρνει στο παρασκήνιο επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που χρειάζονται λύσεις. Στο χώρο των επαγγελματικών σας, θα υπάρχει ένταση και ξαφνικές αλλαγές, ίσως αλλάξετε επαγγελματικό χώρο. Ίσως εξελίξετε τον επαγγελματικό χώρο σας, θα υπάρξουν και θέματα από το παρελθόν που χρειάζονται λύσεις, άτομα κύρους από τον εργασιακό χώρο και από την οικογένεια, θα σας βοηθήσουν και εσείς με την ωριμότητα και την αποφασιστικότητα σας μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και υπομονετικοί με άτομα από τον επαγγελματικό χορό και με άτομα της οικογένειάς σας για να μην τους πληγώσετε με το λόγο σας. Προσέχετε την κοινωνική σας εικόνα, μη γίνεστε επαναστάτες χωρίς αιτία.

Παρθένος

Τη Δευτέρα θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές συζητήσεις σε βάθος με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Από τις 23 Οκτωβρίου θα είστε κοινωνικοί θα οργανώσετε την καθημερινότητα, θα έχετε πολλές πληροφορίες και θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχεδία σας με όμορφο τρόπο και με αποτελεσματικότητα. Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ίσως υπάρχει κάποια ξαφνική αλλαγή σε κάποιο σχέδιο σας και πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Ίσως έχετε και κάποια ξαφνική ευνοϊκή είδηση από εξωτερικό. Τα συναισθηματικά σας αυτό το διάστημα είναι μπερδεμένα ή νιώθετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να μη σας δίνει πολλή σημασία ή να έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς. Στις 26 του μήνα θα έχετε την ανάγκη να μιλήσετε με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Αγαπημένα άτομα σας στηρίζουν και είναι δίπλα σας.

Ζυγός

Τη Δευτέρα θα κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να βελτιώσετε την κατάσταση. Από τις 23, όταν ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό το ενδιαφέρον σας θα είναι στις υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες, θα χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας. Η Πανσέληνος θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά και κληρονομικά θέματα, δεν είναι κατάλληλες μέρες για να κάνετε τραπεζικές  συναλλαγές, αγορές και  επενδύσεις.

Σκορπιός

Από τη Δευτέρα είναι κατάλληλες οι μέρες για να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να συζητήσετε με αγαπημένα πρόσωπα, να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες. Θα έχετε διαίσθηση,  θα είστε δημιουργικοί, θα έχετε πολλές ιδέες και φαντασία. Στις 23 του μηνός ο Ήλιος περνάει στο πρώτο δεκαήμερο σας, ξεκινάνε τα γενέθλιά σας. Χρόνια Πολλά! Είστε αισιόδοξοι, λαμπεροί, δυνατοί, περνάτε όμως δυσκολίες και έχετε ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας, όμως μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση. Η Νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και με τις συνεργασίες, να είστε προσεκτικοί να αποφύγετε την ένταση γιατί μπορεί ξαφνικά να τελειώσει μία σχέση ή μία συνεργασία.

Τοξότης

Από τις 23 του μήνα που ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε, σκέψεις από το παρελθόν, γεγονότα που σας έχουν πληγώσει έρχονται και σας αναστατώνουν, καλό είναι να ασχοληθείτε με την ψυχική σας υγεία και να σκέφτεστε όμορφα, ετοιμαστείτε, προγραμματίστε τα σχέδιά σας. Κάνετε μυστικές δημιουργικές συζητήσεις, συνάντησης, με άτομα που θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας, θα έχετε κρίσιμες, μυστικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια θέματα υγείας ή εργασίας, αποφύγετε το άγχος και το στρες.

Αιγόκερως

Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε κοινωνικοί, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συζητήσεις, να προωθήσετε τα σχέδια και τα όνειρά σας. Κάνετε μυστικές, δημιουργικές συζητήσεις, συναντήσεις με άτομα που θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας, θα πάρετε κρίσιμες, μυστικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον, θα συζητήσετε με φίλους που θα σας βοηθήσουν ψυχολογικά. Η Πανσέληνος σας κάνει αισιόδοξους, ερωτικούς, κοινωνικούς, θα φέρει κοντά σας καινούριους ανθρώπους, σας βοηθάει να φλερτάρετε, να έχετε αισιοδοξία και να είστε χαρούμενοι. Θα υπάρχουν καινούργιοι έρωτες που πιθανόν να μην έχουν διάρκεια. Ξαφνικές αλλαγές θα γίνουν και στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και  με φίλους.

Υδροχόος

Θα κάνετε συζητήσεις για την καριέρα σας και θα μπορείτε με όμορφο τρόπο να προωθήσετε τα σχέδια σας και να πείσετε με τον λόγο σας. Έχετε πολλές δυνατότητες να γίνετε δημοφιλείς, είστε πολύ κοινωνικοί, θα έχετε επαγγελματικές προτάσεις που πρέπει να τα εξετάσετε γιατί θα αλλάξουν τη ζωή σας. Με το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό θα σας προβληματίσουν θέματα της καριέρας αλλά και με τη Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, αυτό θα σας κάνει να νιώθετε κούραση και θα σας φέρει ένταση.

Ιχθύες

Έχετε την ευκαιρία και τη βοήθεια που χρειάζεστε για  να προωθήσετε και να δρομολογήσετε τα σχέδια σας, να οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι, να πάρετε ένα πτυχίο, να κλείσετε ένα νομικό θέμα. Πιθανόν να έρθει μία νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας. Η Πανσέληνος είναι ανατρεπτική ίσως αλλάξει πορεία ένα σχέδιο σας ή θα αναβάλλετε ένα ταξίδι. Ίσως νιώθετε την επιθυμία να γυρίσετε σε μία σχέση σας από το παρελθόν, καλό είναι να το σκεφτείτε καλά.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίας στον Τοξότη – Η επιστροφή της ελπίδας
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Οκτωβρίου 2018 – Πυροτεχνήματα του έρωτα…
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here