Widgets Magazine

Κριός

Η εβδομάδα για σας ξεκινάει αισιόδοξα. Θα έχετε διάθεση να κάνετε ταξίδια και να περνάτε όμορφα, αλλά και την όρεξη για υπέρμετρο καταναλωτισμό και πιθανόν να κάνετε σπατάλες, που μπορεί να μετανιώσετε. Θα γίνετε πολύ ρομαντικοί και η ευαισθησία σας δεν θα σας αφήσει να βλέπετε καθαρά. Τόσο στις φιλικές όσο και στις ερωτικές σχέσεις χρειάζεται προσοχή, προκειμένου να μην αφήσετε τους άλλους να σας εξαπατήσουν. Στις 25 του μήνα θα σας παρέχεται η ευκαιρία να κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Θα σας απασχολήσουν θέματα με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε τις απόψεις σας. Θα έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν και ευνοούνται οι επανασυνδέσεις. Στις φιλικές σχέσεις, αλλά και σε ομάδες θα υπάρχει ένταση. Μην αφήνετε τα προβλήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν το μέλλον σας. Η έκλειψη θα επηρεάσει τις φιλικές σας σχέσεις, χρησιμοποίηστε την ευαισθησία και τη λογική σας.

Ταύρος

Στην αρχή της εβδομάδας θα νιώθετε πληγωμένοι ψυχικά και ψυχολογικά από κάποια σχέση φιλική ή ερωτική. Θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε πολλές αποφάσεις που πήρατε. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές σε γραφειοκρατικά και μετακομίσεις. Με άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος θα υπάρχει ένταση και πιθανόν να έρθει στην επιφάνεια κάποιο θέμα που υπήρχε. Στις 25 του μήνα θα έχετε απρόοπτες εξελίξεις, ξαφνικές αλλαγές, απρόσμενα γεγονότα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και τη καριέρα σας. Η έκλειψη θα εντείνει περισσότερο την κατάσταση, πιθανόν να υπάρχουν έντονες συζητήσεις, τσακωμοί και ατυχήματα. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Στις 28 θα υπάρχουν ερωτικές στιγμές, πιθανόν να γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος, μπορεί να συμβεί σε ένα μακρινό ταξίδι, σε έναν χώρο μάθησης, σε ένα δικαστήριο, σε έναν χώρο διασκέδασης.

 Δίδυμος

Στο σπίτι θα περνάτε όμορφα με άτομα της οικογένειάς σας, ίσως προκύψουν κάποια έξοδα. Στον τομέα των επαγγελματικών σας χρειάζεται προσοχή μην εξαπατηθείτε, γιατί δε θα βλέπετε καθαρά τα πράγματα και μπορεί να κάνετε λάθη. Θα σχεδιάσετε ταξίδια, εκδρομές και θα κάνετε πολλές συζητήσεις με αδέρφια και συγγενικά σας πρόσωπα. Πολλές από τις αποφάσεις που είχατε πάρει, πιθανόν να χρειάζονται επανεξέταση. Σε επικοινωνία, μετακομίσεις, συμβόλαια, ειδήσεις, γραφειοκρατικά, θα υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Πιθανόν να υπάρχουν και προβλήματα σε ηλεκτρονικά και μεταφορικά μέσα. Η έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα, που έχει να κάνει με αδέρφια και συγγενικά σας πρόσωπα, θα νιώθετε καταπιεσμένοι και απογοητευμένοι. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχει ευκαιρία να ζήσετε μια πολύ δυνατή ερωτική σχέση, που πιθανόν να έχει γερές βάσεις και ίσως για κάποιο λόγο την κρατήσετε μυστική.

Καρκίνος

Για εσας η εβδομάδα ξεκινάει όμορφα, θα έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε, να φλερτάρετε και να ταξιδέψετε. Θα σας απασχολήσουν θέματα καθημερινότητας, διατροφής, εργασίας και υγείας. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Ίσως να ανακαλέσετε ή να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που είχατε πάρει το προηγούμενο διάστημα. Η έκλειψη θα επηρεάσει τον συναισθηματικό σας κόσμο και ίσως να γίνετε καχύποπτοι και να υπάρχει λίγη ένταση παραπάνω. Στα οικονομικά σας θα έχετε ξαφνικές αλλαγές και πιθανόν κάποια έξοδα από οφειλές προς τρίτους. Καλό είναι να μην μπλέκετε τα προσωπικά με τα οικονομικά σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσουν καινούρια άτομα και ίσως από εκεί προκύψει μια μεγάλη και δυνατή αγάπη.

 Λέων

Για εσας που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές, που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και θα υπάρχουν μπερδέματα στον τρόπο που επικοινωνείτε. Άλλα θα λέτε εσείς και άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Θα νιώθετε δυνατοί και χαρούμενοι και θα είστε έτοιμοι να επιτύχετε τους στόχους σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιώνονται, χωρίς όμως να λείπουν και τα έξοδα για αγορές. Δεν ευνοούνται οι συναλλαγές με τράπεζες και γενικά στις συναλλαγές με τρίτους θα πρέπει να προσέχετε μη σας εξαπατήσουν. Δυσκολία θα υπάρχει και στις μετακινήσεις, να προσέχετε το μεταφορικό σας μέσο και να κάνετε τον απαραίτητο έλεγχο. Θα έρθουν στη ζωή σας άνθρωποι από το παρελθόν, που είχατε πολύ καιρό να δείτε. Στις σχέσεις και εργασίες σας θα υπάρχει ένταση, ίσως να επανεξετάσετε και να αλλάξετε πολλά από τα σχέδια σας. Χρειάζεται προσοχή και υπομονή, γιατί μπορεί να έρθει ξαφνικός χωρισμός με το παραμικρό, προσέχετε τον λόγο σας. Στις 28 του μήνα θα μπορείτε να καταφέρετε κάτι πολύ καλό, που έχει να κάνε με τα οικονομικά σας και με τον χώρο της εργασίας, αλλά θα έχετε και ευχάριστα νέα για θέματα υγείας.

Παρθένος

 Θα έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και είναι μια περίοδος που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειές σας. Πιθανόν να βγει προς τα έξω κάτι που δεν επιθυμείτε. Επίσης, υπάρχει πολύ παρασκήνιο εις βάρος σας, μη δίνετε σημασία σε ό,τι ακούτε. Δεν είναι κατάλληλες μέρες για νέα ξεκινήματα και συμβόλαια, ούτε για να οργανώσετε ταξίδια. Θα είστε ελκυστικοί, θα νιώθετε όμορφοι, θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα ερωτευτείτε. Στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρχουν εξαπατήσεις. Η έκλειψη ενεργοποιεί θέματα υγείας και συνεργασίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή και να μπορεί να επισκεφτείτε έναν διαιτολόγο. Για σας του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να παρουσιαστεί μια σημαντική ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα είναι μέρες με έντονο πάθος, θα ερωτευτείτε, θα περάσετε όμορφα. Ίσως δημιουργηθεί μια σημαντική σχέση για τη ζωή σας.

Ζυγός

Θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα γνωρίσετε καινούριους φίλους και θα ασχοληθείτε με ομάδες. Στις φιλίες γίνονται ξαφνικές αλλαγές, πολλοί θα φύγουν από τη ζωή σας και θα έρθουν καινούρια πρόσωπα για να σας εξελίσσουν. Θα υπάρχουν πολλά μπερδέματα και καθυστερήσεις στη σχέση με τους φίλους σας. Πιθανόν να έρθουν στη ζωή σας φίλοι που έχετε καιρό να δείτε, από τα παλιά. Θα επανεξετάσετε και θα αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά πιθανόν να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές. Μπορεί να σταθεροποιηθεί ένα οικονομικό θέμα, που έχει να κάνει με το σπίτι. Άτομα της οικογένειάς σας θα σας βοηθήσουν οικονομικά. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και ένας έρωτας που θα κρατήσετε κρυφό για κάποιους λόγους. Στον χώρο της εργασίας, χρειάζεται προσοχή, πιθανόν να υπάρχουν εξαπατήσεις. Προσοχή επίσης απαιτείται και στην υγεία και στη διατροφή σας.

Σκορπιός

Είναι τυχερές μέρες για σας. Θα νιώθετε δυνατοί και θα έχετε αισιοδοξία. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να τα βελτιώσετε. Ξαφνικές αλλαγές θα γίνουν στην καριέρα και την κοινωνική εικόνα σας. Τα σχέδιά σας θα καθυστερήσουν και θα ανατραπούν. Θα υπάρχουν όμως εκεί και παρεξηγήσεις και πιθανόν να φέρετε προς εφαρμογή ένα παλιό σχέδιό σας. Η Αφροδίτη από τον 11ο οίκο, σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και συνεργάσιμους. Θα ενταχθείτε σε ομάδες, θα δημιουργήσετε φιλίες και συνεργασίες. Μπορεί να βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας. Θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα. Ίσως να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή να μετακομίσετε. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ανακαίνιση ή να αλλάξετε σπίτι, καθώς τα σχέδιά σας μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά. Ευνοείται ο πλατωνικός, ρομαντικός έρωτας, που όμως δε θα κρατήσει πολύ.

 Τοξότης

Θα θέλετε να κάνετε μακρινά ταξίδια, τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο, όλα μπορούν να αλλάξουν ξαφνικά. Στις 25 του μήνα θα έχετε μια ευχάριστη είδηση, που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, αλλά και με την εργασία και την υγεία σας. Στον επαγγελματικό χώρο θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως και μια ερωτική. Ένταση θα υπάρχει στη σχέση με τα αδέρφια και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα εξετάσετε και θα αναθεωρήσετε τα μεταξύ σας θέματα. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια στις μετακινήσεις και στις επικοινωνίες σας. Ίσως είναι η ώρα να κλείσετε ένα συμβόλαιο, που το είχατε αφήσει στην άκρη. Δεν ευνοούνται αγορές μεταφορικών και ηλεκτρικών μέσων, μόνο εάν είναι από δεύτερο χέρι. Στον τρόπο που οδηγείτε χρειάζεται πολλή προσοχή, γιατί θα σας διακατέχει νευρικότητα, που μπορεί να βλάψει και την υγεία σας. Στον χώρο του σπιτιού θα υπάρχουν μυστικά και πιθανόν να έχετε κάποια απογοήτευση από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Στις 28 του μήνα τα συναισθήματά σας θα είναι βαθιά και με πάθος. Οι γνωριμίες που θα γίνονται θα έχουν έντονη σεξουαλικότητα, αγάπη και στοργή. Μεγάλες ευκαιρίες θα υπάρχουν και στα επαγγελματικά και οικονομικά σας.

Αιγόκερος

Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, που έχουν να κάνουν με τρίτους, οφειλές σε τράπεζες, δάνεια και κληρονομικά. Αυτό θα σας αγχώνει και θα σας χαλάει την ψυχολογική σας κατάσταση. Πιθανόν να γίνονται ξαφνικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, μην κάνετε γρήγορες κινήσεις. Θα υπάρχουν επίσης καθυστερήσεις και εμπόδια σε αυτά τα θέματα. Με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σας, θα υπάρχουν αλλαγές στα οικονομικά σας, έξοδα, πολλές καθυστερήσεις στις πληρωμές και στα οικονομικά θέματα. Θα έχετε ρομαντική διάθεση, θα κάνετε ταξίδια μακρινά, θα επισκεφτείτε μέρη που σας αρέσουν, θα κάνετε γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό. Με τα αδέρφια σας και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ίσως θα υπάρξει μια απογοήτευση ή θα κρατάνε κάποιο μυστικό από σας. Η έκλειψη πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα, που έχει να κάνει με άτομο της οικογένειας και αυτό θα δημιουργήσει ένταση. Στις 28 του μήνα θα έχετε ευχάριστα νέα, που έχουν να κάνουν με νομικά θέματα, σπουδές και ταξίδια. Ευνοείται ένας δυνατός έρωτας, με πάθος και ευαισθησία με άτομο από το εξωτερικό ή που έχει σχέση με το εξωτερικό.

Υδροχόος

Θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες και θα κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας. Στα θέματα της εργασίας και των σχέσεων, θα υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε ή να αλλάξετε πολλές αποφάσεις που είχατε πάρει. Στα οικονομικά θέματα θα υπάρχουν μπερδέματα, χρειάζεται προσοχή να μη σας εξαπατήσουν. Θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, που θα σας προκαλέσουν άγχος και νευρικότητα. Προσοχή απαιτείται και στον τρόπο που κινείστε ή οδηγείτε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από μια κρυφή πηγή ή από τη βοήθεια τρίτων ή και από κληρονομιές. Ευνοείται ένας παθιασμένος έρωτας, που θα κρατηθεί μυστικός για κάποιους λόγους.

Ιχθύες

Θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας. Πιθανόν να βρείτε έναν τρόπο εναλλακτικό για να λύσετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Να προσέχετε μην κάνετε λάθος επιλογές σε σχέσεις και συνεργασίες για να μην πληγωθείτε, καθώς είναι πιθανόν να μη βλέπετε καθαρά την κατάσταση. Στην καθημερινότητά σας, αλλά και στον χώρο εργασίας, θα έχετε πολλές καθυστερήσεις, μπερδέματα και παρεξηγήσεις, θα θέλετε να μείνετε μόνοι σας, να δείτε την κατάσταση, να σκεφτείτε και να κάνετε υπολογισμούς. Μην κρίνετε τον εαυτό σας για λάθη που έγιναν, σκεφτείτε τρόπους να τα ξεπεράσετε και να πάτε μπροστά. Μπορεί να νιώθετε ψυχικά ευάλωτοι και χωρίς δύναμη. Ξεκουραστείτε και πάρτε το χρόνο σας για να επανέλθετε δυναμικά. Άτομα από το φιλικό περιβάλλον και συνεργάτες σας, θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό, που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Για τους αδέσμευτους ευνοείται ένας μεγάλος έρωτας, ρομαντικός με πάθος και σεβασμό. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που οδηγείτε και στις μετακινήσεις σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΈκλειψη στις 27/7: Μαθήματα αποχωρισμού και χωρισμού
Επόμενο άρθροΟλική Έκλειψη Σελήνης (Πανσέληνος) στον Υδροχόο: Αλλαγή και ανατροπή
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here