Widgets Magazine

Κριός

Με τη Νέα Σελήνη επάνω σας αυτή την εβδομάδα και με τη συμμετοχή του Χείρωνα μία παλιά πληγή ανοίγει, που έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά σας. Συντελείται μία μετάβαση η οποία βιωματικά εκφράζεται σαν επίθεση προς τον εαυτό και την προσωπικότητας σας. Πιθανότητα θα κληθείτε να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας καλύπτει πια στη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση η αυτό αποδοχή είναι η λύση για όλα καθώς ξεκινάτε ένα ταξίδι αλλαγής. Μείνετε συντονισμένοι με το κάλεσμα του εσωτερικού σας εαυτού.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Χείρωνα σηματοδοτεί για εσάς μια καινούργια αρχή με την οποία καλείστε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας μέσα από την βοήθεια που θα δώσετε σε αυτούς που έχουν ανάγκη, βιώνοντας τον πόνο και την ευαισθησία τους σαν να ήταν δικές σας. Παράλληλα καταπιεσμένες προσωπικές σας ανάγκες θα βγουν τώρα στην επιφάνεια. Αλλά θα έχετε αυτή την περίοδο μεγαλύτερη δύναμη πνεύματος και θα είστε πιο δυνατοί ψυχικά, ούτως ώστε να παλέψετε για τις δικές σας αξίες.

Δίδυμος

Την εβδομάδα αυτή μια παλιά πληγή θα ανοίξει με αυτή τη Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Χείρωνα που συντελείται σε οίκο που αφορά τις φιλίες σας. Έτσι λοιπόν δοκιμασίες θα υπάρξουν σε σχέση με τις φιλίες σας αλλά και με κοινωνικές αντιπαραθέσεις. Ίσως να προσπαθήσετε να χωρέσετε σε ένα κόσμο που νιώθετε ότι δεν ανήκετε πια. Έτσι πολλοί από σας θα θελήσουν να χαράξουν μία νέα πορεία. Και η πιο τυχεροί θα ξεκινήσουν μια νέα φιλιά.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Χείρωνα ξύνει την πληγή των επαγγελματικών επιδιώξεων σας. Μέσα όμως από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνεται θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να σταθείτε επαγγελματικά και μόνοι σας, εφόσον επικεντρωθείτε στο σκοπό σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να βρείτε τώρα την αληθινή σας κλήση. Άλλοι πάλι θα καταλάβετε ότι δε χρειάζεστε την αναγνώριση των άλλων, για να συνειδητοποιήσετε την πραγματική σας αξία.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που συντελείται αυτή την εβδομάδα με την συμμετοχή του Χείρωνα στον ένατο οίκο ,θα σας κάνει να οραματιστείτε ένα νέο κόσμο. Θα ξυπνήσει την ανάγκη σας να βρείτε την αλήθεια μέσα σας και να δώσετε φωνή σε πραγματικές αξίες που συνειδητοποιήσατε τον τελευταίο καιρό. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε τώρα νέα διαδικτυακά μαθήματα κι άλλες δραστηριότητες μέσα από απo τις οποίες θα αναβιώσει η αυθεντικότητα σας, σε ότι καταπιαστείτε.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Χείρωνα ξύνει το συναισθηματικό τραύμα που έχει να κάνει με οικονομικά πλήγματα, κληρονομικά χρέη ή ακόμα και χρέη που έχουν να κάνουν με το δημόσιο. Πολλοί από εσάς επίσης θα νιώσουν την ανασφάλεια που γεννά μία προδοσία συναισθηματικής φύσεως με το έτερον ήμισυ. Δεν θα λείψουν επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη σας που αφορούν συνεργασίες και οικονομικές εξαρτήσεις.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Χείρωνα δοκιμάζει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες. Αντιπαραθέσεις θα γεννηθούν και με το σύντροφό αναγκάζοντας σας, να αλλάξετε την ποιότητα της σχέσης σας. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι τώρα ανοίγει μια καινούργια πόρτα και θα μπει ένα νέο πολύτιμο διαφορετικό άτομο στη ζωή σας, το οποίο μπορεί να είναι ένας μέντορας η μία αδελφή ψυχή. Ένας άνθρωπος που θα γιατρέψει τις πληγές σας.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Χείρωνα να ξύνει πληγές που αφορούν ψυχοσωματικά συμπτώματα ,εργασιακή καταπίεση και σας καλεί να αυτο θεραπευτείτε. Ίσως κάποια από σας αναζητήστε μία εργασία που θα σας εκφράζει περισσότερο εάν δε σας ικανοποιεί φυσικά ήδη υπάρχουσα. Πρέπει να αφουγκραστείτε αυτό που το σώμα σας ζητάει. Πολύ σημαντική η όψη αυτή για ανθρώπους που παρέχουν υπηρεσίες υγείας και που θα ανακαλύψουν τις εκπληκτικές τους δεξιότητες.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή Χείρωνα σας καλεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Ήρθε η ώρα για να παλέψετε για τις δικές σας επιθυμίες, αυτό μπορεί να προκύψει με την ανακάλυψη της δημιουργίας ενός σημαντικού έργου για εσάς. Όπου ανεπιφύλακτα με αυτό τον τρόπο θα εκφράσετε τον εσωτερικό εαυτό σας. Ίσως πάλι αυτό που θα ανακαλύψετε είναι η αγάπη σας για την ίδια τη ζωή. Για όσους έχουν μικρά παιδιά ανεπιφύλακτα θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι το νόημα της ζωής τους.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Χείρωνα σας καλεί να απελευθερωθείτε από τραύματα της παιδικής σας ηλικίας καθώς και από τα οικογενειακά δράματα που κυνηγούν κάποιους άλλους. Μπαίνετε σε μία φάση συναισθηματικής επούλωσης ούτως ώστε να μπορέσετε να βρείτε τα πραγματικά κίνητρα που σας κρατούν σε κάποιες οικογενειακές συνθήκες. Απελευθερωθείτε λοιπόν από τις οποίες πιέσεις και ρυθμίστε μία καινούργια ζωή.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη με τη συμμετοχή του Χείρωνα σας καλεί να κλείσετε πληγές που έχουν να κάνουν με αιχμηρά λόγια που έχετε εισπράξει από ανθρώπους που αγαπάτε και από το κοντινό σας περιβάλλον. Η αντιπαράθεση που έχει προκύψει έρχεται τώρα να ξεκλειδώσει την αυθεντική σας φωνή, με στόχο την συμφιλίωση. Εξαιρετικά θεραπευτική επίσης μπορεί να είναι για εσάς η γραφή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έτσι να ξεδιπλώσετε κάποιο ταλέντο επικοινωνιακό που διαθέτετε.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη που συντελείται με τη συμμετοχή του Χείρωνα μπορεί να σας κάνει να αμφιβάλλετε για την πραγματική σας αξία. Θα πρέπει να πολεμήσετε για τα δικά σας θέλω και να παλέψετε για αυτά που πιστεύετε ότι εσείς αξίζετε. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ακόμα και οικονομικές προκλήσεις που θα σας οδηγήσουν στην ανακάλυψη νέων τρόπων αύξησης του εισοδήματος σας. Σε κάθε περίπτωση εσείς πρέπει να βρείτε τη δύναμη μέσα σας και μέσα από αυτό να αυτό ανακαλύψετε τις πραγματικές σας αξίες.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here