Widgets Magazine

Κριός

Διανύετε μία αισιόδοξη, χαρούμενη περίοδο της ζωής σας, θα σας δίνετε η ευκαιρία να κάνατε ανώτερες σπουδές, μελέτες, μακρινά ταξίδια, το σημαντικό είναι η απόκτηση της γνώσης, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είναι κατάλληλη εποχή να λύσετε κάποια εκκρεμότητα με δικαστήρια, γενικά με νομικά θέματα. Ταυτόχρονα χρειάζεται προσοχή γιατί θα υπάρχει ένταση και νευρικότητα, προσέχετε μην εμπλακείτε σε κάποιο παρασκήνιο, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε, επίσης να σκέπτεστε πριν μιλήσετε για να μην πληγώσετε με το λόγο σας ανθρώπους από το ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον. Στις 30 Νοεμβρίου θα υπάρχει ένταση και νευρικότητα, που θα προκαλέσουν ξαφνικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Θα υπάρχουν νέες γνωριμίες και νέες προτάσεις για εργασία που πιθανόν να μην έχουν διάρκεια. Από τις 1 Δεκεμβρίου θα γίνετε εσωστρεφής, γεγονότα του παρελθόντος θα σας φέρουν φοβίες ή ανασφάλειες, θα ασχοληθείτε και θα ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σύντροφο, τράπεζες ή κληρονομιές.

Ταύρος

Στις 26 Νοεμβρίου είναι μία σημαντική μέρα, τυχερή, αισιόδοξη, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αυξήσετε σημαντικά τα οικονομικά σας. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη θα σας φέρει νευρικότητα, προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και πληγώνετε με το λόγο σας, προσέχετε κάποια εξαπάτηση από το φιλικό σας περιβάλλον. Στις 27 επίσης έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε και να προωθήσετε κάτι που επιθυμείτε που ίσως έχει να κάνει με σπουδές, νομικά θέματα ή με εξωτερικό. Θα βρεθούν δίπλα σας οι κατάλληλοι άνθρωποι και θα σας βοηθήσουν. Στη 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής ανάδρομος περνάει στο Σκορπιό και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα υπάρχουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις, μην παίρνετε αποφάσεις αυτή την περίοδο, περιμένετε μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου τότε θα έχετε μία καθαρή εικόνα της κατάστασης. Στις 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από τον έβδομο οίκο σας, θα ευνοήσει τις συνεργασίες και τις σχέσεις, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα που καλό θα είναι να γίνουν όταν ο Ερμής θα ορθοδρομεί.

Δίδυμοι

Είναι μία σημαντική περίοδος για τις σχέσεις και τις συνεργασίες, στις 26 Νοεμβρίου θα έχετε μία σημαντική ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας ή μία πρόταση για συνεργασία, προσέχετε το τρόπο που θα επικοινωνείτε γιατί θα υπάρχει ένταση και νευρικότητα και πιθανόν να πληγώσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Την 1η Δεκεμβρίου ο Ερμής ανάδρομος στον 6ο οίκο σας θα φέρει εμπόδια και παρεξηγήσεις στην καθημερινότητα. Στο χώρο της εργασίας θα υπάρχει μία σύγχυση γενικά. Στις 2/ 12 περνάει η Αφροδίτη στο χώρο της εργασίας, της υγείας και της καθημερινότητας, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, να φτιάξετε το χώρο της εργασίας, να οργανώσετε την καθημερινότητά σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε παρεξηγήσεις που πιθανόν να υπάρχουν με άτομα από το χώρο της εργασίας. Στις 27 Νοεμβρίου μπορείτε να καταφέρετε κάτι σημαντικό που έχει να κάνει με τα οικονομικά.

Καρκίνος

Θα είναι μία ευνοϊκή περίοδος για εσάς, θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν, από τις 26 Νοέμβριου, θα έχετε ευκαιρίες στην εργασία, στη καθημερινότητα, στη βελτίωση της υγείας. Θα υπάρχει ένταση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία, προσέχετε τον τρόπο που θα εκφράσετε τη γνώμη σας, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί δεν θα έχετε μία καθαρή εικόνα των πραγμάτων. Στις 30 Νοεμβρίου προσέχετε τις αντιπαραθέσεις στο χώρο της οικογένειας και στον επαγγελματικό τομέα γιατί μπορεί να φέρουν ξαφνικά γεγονότα. 1 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής περνάει στο πέμπτο οίκο στο Σκορπιό και θα έχετε την ανάγκη να αναθεωρήσετε ή να επανεξετάσετε εάν η σχέση σας σας καλύπτει, άτομα από το παρελθόν θα έρθουν στη ζωή σας, καλό είναι να το σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε αν θα τα αφήσετε να μπουν στη ζωή σας, γιατί πιθανόν να κάνετε λάθος. Από τις 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, θα έχετε ερωτική διάθεση, θα νιώθετε ευτυχισμένοι, θέλετε να διασκεδάσετε να δημιουργήσετε, πιθανόν ένας έρωτας να θα έρθει στη ζωή σας.

Λέων

Ο Δίας από τον πέμπτο οίκο, σας έφερε αισιοδοξία, χαρά, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους στον έρωτα, στη δημιουργικότητα, στα οικονομικά. Στις 26 η σύνοδος του Ήλιου του Δία και του Ερμή φέρνει ευκαιρίες για νέες σχέσεις, για δημιουργικά σχέδια, προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε μην είστε απότομοι και πληγώνετε τους άλλους. Από τις 3 Δεκεμβρίου η επικοινωνία με άτομα της οικογένειας θα είναι δύσκολη, θα υπάρχουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις. Προτιμήστε να έχετε ήπιους τόνους, μην πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κάνετε υπομονή μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα ορθοδρομεί και θα βοηθήσει την επικοινωνία. Από τις 2 Δεκεμβρίου θα ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, θα έχει την ανάγκη να το ανακαινίσετε, να περάσετε όμορφα με άτομα της οικογένειας και να προσφέρετε την αγάπη σας, προσέχετε μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Παρθένος

Για εσάς έρχονται χαρούμενες και αισιόδοξες μέρες ,ευνοείστε σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, με την οικογένεια, να αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε, να αγοράσετε σπίτι, να φέρετε στη ζωή σας έναν απόγονο. Στις 27 είναι μία όμορφη μέρα που μπορείτε να καταφέρετε και να λύσετε οικογενειακές υποθέσεις, προσέχετε μόνο γιατί θα υπάρχει ένταση, στον τρόπο που θα επικοινωνείτε, μην πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο για να βρείτε λύσεις. Στη 1 Δεκεμβρίου θα δημιουργηθεί παρεξήγηση και εμπόδια στην επικοινωνία με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε συμφωνίες και να βάλετε υπογραφές. Από τις 2 Δεκεμβρίου όταν η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, θα είστε πιο κοινωνικοί θα φλερτάρετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα προγραμματίσετε ταξίδια.

Ζυγός

Ο Δίας θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα είστε συνέχεια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με αδέρφια, άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, θα έχετε διάθεση για εκδρομές, ταξίδια, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Στις 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής ανάδρομος από το Σκορπιό θα φέρει την ανάγκη να επανεξετάσετε θέματα οικονομικά, συζητήσεις και αποφάσεις για οικονομικά θέματα όμως δεν είναι καλή στιγμή να πάρετε αποφάσεις. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στις 2 Δεκεμβρίου από το Σκορπιό θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, προσοχή στην διαχείριση τον οικονομικών, άτομα της οικογένειας θα είναι πλάι σας και θα σας στηρίξουν. Ίσως χρειαστεί να δώσετε τη φροντίδα και την αγάπη σας σε ένα πρόσωπο της οικογένειας. Προσέχετε την επικοινωνία με άτομα από το χώρο της εργασίας και με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, θα υπάρχει ένταση αλλά και κάποιο εξαπάτηση.

Σκορπιός

Για ένα χρόνο ο Δίας θα σας φέρει ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας. Στις 26 η συνάντηση με τον Ήλιο ίσως φέρνει μία πρόταση ή μία οικονομική συμφωνία. Προσέχετε τις καταναλωτικές υπερβολές. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθείς φέρνει ένταση, ζήλιες και ανασφάλειες, προσέχετε μη γίνεστε επιθετικοί με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Στη 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, θα σας κάνει να σκεφτείτε και να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, αν αυτό που κάνετε σας κάνει πραγματικά χαρούμενος και τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας, ποιος είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσετε στη ζωή σας, καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις. Η κατάλληλη περίοδος για να σκεφτείτε και να αποφασίσετε είναι όταν ο Ερμής θα έχει ορθοδρομήσει μετά τις 6 Δεκεμβρίου, αποφύγετε να κάνετε νέα συμβόλαια, νέες συνεργασίες. Από τις 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας, θα είστε πολύ γοητευτικοί, μαγνητικοί. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα σημαντικό άτομο και να δημιουργήσουν μια σημαντική σχέση στη ζωή τους.

Τοξότης

Στις 26 Νοεμβρίου ο Ήλιος συναντά τον Δία και τον Ερμή ανάδρομο. Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου φέρνει χαρά και αισιοδοξία, τύχη και επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στους Ιχθείς θα φέρει ένταση και νευρικότητα, μπερδέματα και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία. Προσπαθήστε να μην είστε εγωιστές, να λέτε καθαρά αυτά που σκέφτεστε, να λέτε όσα πρέπει και μην ακούτε ανθρώπους που δεν τους ξέρετε, μπορεί να σας εξαπατήσουν. Από τις 1 Δεκεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιό θα σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας, να έχετε μία τάση εσωστρέφειας, να σκέφτεστε γεγονότα του παρελθόντος και να έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες. Αυτή την περίοδο κάποιοι μπορεί να δημιουργούν παρασκήνιο για εσάς, οι φίλοι και οι άνθρωποι που σας αγαπάνε θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξουν.

Αιγόκερως

Στις 26 είναι μία πολύ τυχερή μέρα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και με τον ανάδρομο Ερμή γίνεται στο 12ο οίκο σας. Θα μεγεθύνει τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε, θα σας προστατεύει, θα βγάλει στην επιφάνεια όλη την καλοσύνη και τις ευαισθησίες σας, ι θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με φιλανθρωπίες, να βοηθήσετε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη, θα ψάξετε μέσα σας να βρείτε την αλήθεια της ζωής σας ,θα ασχοληθείτε με την ψυχολογία. Την ίδια μέρα θα είναι σε ισχύ το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, γεγονότα από το παρελθόν μπορεί να ξυπνήσουν και να σας φέρουν ένταση, χρειάζεται προσοχή στο πως θα χειρίζεστε το λόγο σας, την επικοινωνία σας με φίλους αλλά και με αδέρφια και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις με την οικογένεια και στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα χαλάσουν την ηρεμία σας. Ο Ερμής ανάδρομος περνάει στο Σκορπιό, θα έχετε την ανάγκη να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, τη σχέση σας με τους φίλους αν πραγματικά είναι αυτοί που αξίζει να έχετε στη ζωή σας. Θα υπάρχουν μπερδέματα, παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σας με φίλους. Αυτό θα φέρει ένταση για αυτό προσέχετε το τρόπο που θα επικοινωνείτε να μην υπάρχει ένταση και χαλάσει ξαφνικά μία σχέση χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Υδροχόος

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία και με τον ανάδρομο Ερμή γίνεται στον 11ο σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που έχετε στη ζωή σας. Με τη βοήθεια των φίλων, θα έρθουν στη ζωή σας καινούριοι άνθρωποι με γνώσεις που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας, θα ασχοληθείτε με ομάδες και πιθανόν αυτό να σας βοηθήσει και οικονομικά. Την 1η Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο Σκορπιό στο τομέα των επαγγελματικών. Θα επανεξετάσετε ότι έχει να κάνει με θέματα επαγγελματικά ίσως αναθεωρήσετε κάποιες υποθέσεις. Καλό είναι να είστε ξεκάθαροι να μιλάτε λίγο και να εκφράζετε καθαρά τις απόψεις σας για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους προϊσταμένους σας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να προβάλλετε με όμορφο τρόπο τη κοινωνική σας εικόνα και να προωθήσετε τα σχέδια σας, άτομα από το χώρο των επαγγελματικών θα είναι δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν.

Ιχθύες

Στις 26 η πολύ σημαντική τυχερή συνάντηση του Ήλιου με το Δία και με τον ανάδρομο Ερμή γίνεται στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Θα φέρει πολλές ευκαιρίες για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και για την κοινωνική σας εικόνα. Δεν είναι καλή μέρα για σημαντικές συζητήσεις, μετακινήσεις, δεν ευνοούνται τα συμβόλαια, οι υπογραφές και τα νέα ξεκινήματα . Με την Αφροδίτη που θα είναι στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας από τις 2 Δεκεμβρίου  μπορείτε να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό, να κάνετε σεμινάρια για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να συναντήσετε ανθρώπους από το εξωτερικό, να προωθήσετε με επιτυχία ένα νομικό θέμα. Η Αφροδίτη από τις 2/12, από το Σκορπιό, σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε ταξίδια να συνδεθείτε με ανθρώπους από μακριά, μπορεί να συναντήσετε φίλους που έχετε καιρό να δείτε, ευνοείται επίσης και ένας έρωτας. Προσέχετε την ένταση και τις συγκρούσεις με άτομα στον επαγγελματικό τομέα, κρατήστε χαμηλούς τόνους για να έχετε και την ηρεμία σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροTοξότες: Μια ολόφωτη Πανσέληνος, δώρο για τα γενέθλια σας!
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 – Κριός
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here