Widgets Magazine

Κριός

Είναι σαφές ότι το κλίμα βελτιώνεται και περνάτε σε μία πιο θετική φάση αυτή την εβδομάδα της Πρωτομαγιάς. Έχετε βάλει κάποια πράγματα σε τάξη μες το μυαλό σας και μπορείτε πλέον να αποδώσετε σε πολύ σημαντικά για εσάς πράγματα όπως είναι η δουλειά, η καριέρα και οτιδήποτε αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Φίλοι, παρέες και ομάδες μπορούν να σας ενισχύσουν δυναμικά σ’ οποιοδήποτε σχέδιο έχετε βάλει μπροστά, που ομολογουμένως κυρίως αφορά την αύξηση των εσόδων σας.

Ταύρος

Σαφώς ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα. Φαίνεται ότι τώρα σταθεροποιούνται τα έσοδα σας μέσα από υποστηρικτικές κινήσεις ατόμων που λειτουργούν θετικά για εσάς και συμβάλλουν και στην σταθεροποίηση σε θέματα καριέρας. Προσεκτικοί θα πρέπει να φανείτε σε κάποια θέματα που μπορεί να σας μπερδέψουν με αγαπημένους φίλους και να σας ρίξουν την διάθεση. Για την εβδομάδα αυτή υποστηρικτική θα είναι η συμβολή των μικρών παιδιών και οποιοδήποτε δημιουργικό σχέδιο βάλετε μπροστά.

Δίδυμοι

Μύρισε για τα καλά η άνοιξη και ο έρωτας για σας τους Διδύμους. Αυτή η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας, λειτουργεί πολύ θετικά. Αναμένετε καινούριες εμπειρίες, δημιουργία νέων σχέσεων αλλά και μία καλύτερη επαφή με τον ίδιο σας τον εαυτό. Τώρα εκνευρισμό μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια συγγενικά πρόσωπα που έχουν οικειοποιηθεί οικονομικά ευεργετήματα και λειτουργούν σαν να είναι δικά τους. Σε κάθε περίπτωση εσείς μη χαλάσετε την καλή σας διάθεση.

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή λειτουργεί πολύ θετικά στο να κατοχυρώσετε κάποια πράγματα που αφορούν την οικογένεια, τη δουλειά και γενικότερα την ασφάλεια σας. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε μέσα σ’ αυτό το ήρεμο κλίμα που επικρατεί ακόμα για εσάς, να οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε κι αυτό δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά. Και αυτό γιατί μπαίνετε σε μία φάση έντονης ενέργειας και ίσως και μιας απότομης επιστροφής στην πραγματικότητα.

Λέων

Ευεργετικά λειτουργεί και για εσάς η Αφροδίτη στους Διδύμους οι οποία σας φέρνει μέσα από παρέες και φίλους, ίσως κάποια καινούργια ερωτικά σκιρτήματα. Ωστόσο εσάς το ενδιαφέρον σας δεν παύει να βρίσκεται στο επαγγελματικό κομμάτι, στο οποίο ίσως να κάνετε κάποιες καινούριες συνεργασίες. Αυτές μπορεί να λειτουργήσουν αρκετά εκρηκτικά στην αρχή αλλά στη συνέχεια θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Ευχάριστη θα είναι επίσης και η μέρα της Πρωτομαγιάς.

Παρθένος

Ευκαιρίες πολλές θα υπάρξουν το διάστημα αυτό αγαπητοί Παρθένοι, στο επαγγελματικό κομμάτι και στις συνεργασίες σας. Αυτές μπορεί να δημιουργηθούν με ανθρώπους του εξωτερικού ή και με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας απ’ τη δική σας. Ευχάριστα συναισθήματα θα βιώσετε και στο κομμάτι της επικοινωνίας σας. Διότι θα έχετε πολλές και ευχάριστες επαφές με δικά σας άτομα και με στενούς φίλους. Φροντίστε θέματα ξαφνικά της καθημερινότητας να μη σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και χαλάσει η τόσο καλή διάθεση σας.

Ζυγός

Ακατάπαυστες ερωτοτροπίες, ανταλλαγή απόψεων και σχεδιασμός μακρινών ταξιδιών μπαίνουν σε πρώτη φάση των πλάνων σας. Σίγουρα το διαδίκτυο θα έχει πάρει φωτιά. Ίσως με αυτό τον τρόπο προσπαθείτε κι εσείς να ξεφύγετε από την βαριά καθημερινότητα. Παρόλα αυτά θέματα σπιτιού, οικογένειας και σταθεροποίηση κάποιων παραγόντων μέσα εκεί, δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν επίσης. Απολαύστε αυτή τη θετική περίοδο περνώντας μία υπέροχη Πρωτομαγιά.

Σκορπιός

Κρατήσετε χαμηλά τους τόνους αγαπητοί Σκορπιοί για αυτή την εβδομάδα προβλέπονται ανατροπές. Εκτός αυτού θα πρέπει να συγκρατήσετε και τον θυμό σας καθώς επίσης και τον εκνευρισμό, που θα σας δημιουργήσουν άτομα μέσα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικός παράγοντας ώστε να απολαύσετε την εβδομάδα αυτή και την Πρωτομαγιά που έρχεται, είναι οι καλοί φίλοι που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και θα σας δημιουργήσουν συναισθήματα πληρότητας.

Τοξότης

Ίσως μέσα σε αυτή την εβδομάδα να βρείτε τρόπους να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα μέσω βοήθειας τρίτων. Έτσι ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας αντιδρώντας με αυτό το τρόπο καταλυτικά, στις πιέσεις που έχετε δεχτεί στον οικονομικό τομέα τον τελευταίο καιρό. Υποστηρικτικότατη για όλα αυτά φυσικά είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται σε σχέσεις και συνεργασίες και σας ευεργετεί τα μέγιστα. Η Πρωτομαγιά προβλέπεται να είναι μια πολύ επικοινωνιακή ημέρα.

Αιγόκερως

Η περίοδος αυτή θα είναι ευχάριστη με τη βοήθεια της Αφροδίτης που λειτουργεί καταλυτικά ευχάριστα για να ομορφύνετε τη καθημερινότητά σας και να βρείτε μία ισορροπία με τον ίδιο σας τον εαυτό. Προσεκτικοί μόνο θα πρέπει να είστε στο λόγο σας και στην επικοινωνία σας, γιατί εκεί μπορεί να προκύψουν κάποια μπερδέματα με άτομα που βρίσκονται μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Πρωτομαγιά αναμένεται να είναι μία πολύ ευχάριστη ημέρα.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό εκτός από τον εγκλωβισμό που υφίσταται το φυσικό σας σώμα, νιώθετε και νοητικά το ίδιο. Σκέψεις οι οποίες δε σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά. Θέλετε να κάνετε αρκετά μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και να αλλάξετε και επαγγελματικό προσανατολισμό. Όλα αυτά όμως δεν είναι κάτι το τόσο εύκολο. Παρόλα αυτά το διάστημα αυτό μπορεί λειτουργήσει απελευθερωτικά καθώς η Αφροδίτη θα βγάλει στο φως κάποια δημιουργικά σχέδια σας.

Ιχθύες

Το διάστημα αυτό θα σας απασχολήσει καθημερινότητα που βιώνεται μέσα στο σπίτι. Η οποία φυσικά μπορεί να λειτουργήσει πάρα πολύ θετικά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και τα εισοδήματα σας. Ίσως μέσα από το σπίτι έχετε βρει τρόπους να εργάζεται πιο αποδοτικά χωρίς να επηρεάζεστε από απογοητευτικές συμπεριφορές συναδέλφων σας. Η Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ειδυλλιακές και ευχάριστες καταστάσεις με τα αδέλφια σας και με τους κοντινούς συγγενείς.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here