Widgets Magazine

Η Δευτέρα και η Τρίτη ξεκινάνε γεμάτες με γεγονότα που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων των ζωδίων. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σχηματίζουν το τελευταίο τους τετράγωνο δίνοντας μας απογοητεύσεις σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Ενώ ο Ερμής από τον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό δε θα μας βοηθήσει να κρύψουμε την απογοήτευση μας και θα την εκφράσουμε με λόγια αλλά και πράξεις. Ιδιαίτερη λοιπόν προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσουμε, στα σκληρά λόγια που θα χρησιμοποιήσουμε, όπως επίσης και στις μετακινήσεις μας, αλλά και το μεταφορικό μας μέσο. Η θετική όψη της ημέρας που θα μπορούσε να υπερκαλύψει τις αρνητικές, εάν έχουμε δουλέψει με τον εαυτό μας, είναι το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα. Και οι δύο ανάδρομοι να μας οδηγούν σε όνειρα και ελπίδες που είχαμε από το παρελθόν, με αισιοδοξία για την εκπλήρωση ενός ονείρου μας σχετικό με όπου θέλουμε να επεκταθούμε στη ζωή μας. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, αλλά κανένας δεν έφτασε στην Ιθάκη του χωρίς να περάσει πρώτα από τις συμπληγάδες, αυτό που μας κρατάει πάντα είναι η ελπίδα μας για την εκπλήρωση του ονείρου μας.

Στις 30/7, Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τους παρορμητικούς (Κριούς,Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) γεννημένους τέλος δευτέρου αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Ενώ, 1η Αυγούστου, ο Ερμής συνεχίζοντας την έξοδο του από το ζώδιο του Καρκίνου, έρχεται αντιμέτωπος με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Και οι δύο αυτές διαδοχικές όψεις του Ερμή, μας οδηγούν σε εμμονικές σκέψεις, κυρίως βγαλμένες από το παρελθόν μας, που αποζητάμε να μεταλλάξουμε, αλλά θα το κάνουμε με έναν τρόπο υπερβολικό και χωρίς όρια. Θα είμαστε γεμάτοι υπεραισιοδοξία σε ό,τι λέμε και απόλυτοι.

Την κατάσταση θα μπορούσε να τη σώσει πάλι ο Ποσειδώνας, αφού ο Ερμής στις 30/07 θα σχηματίσει τρίγωνο με τον πλανήτη των ονείρων. Αυτή η όψη θα ευνοήσει πολύ τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες), κυρίως γεννημένους τέλος δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου, που αν βασιστούν στη διαίσθηση τους και όχι στην υπερβολή και την απολυτότητα των ημερών, θα καταφέρει να γλιτώσει από δύσκολες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται και οι απαντήσεις που θέλουν να έρθουν μέσα από το υποσυνείδητο και τα όνειρα τους.

Η εβδομάδα έρχεται να κλείσει με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στην 10η μοίρα των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι), όπου θα φέρει έντονες αντιδράσεις και εκρήξεις, λόγω ξαφνικών ανατροπών στη ζωή τους με κάποιο αντρικό πρόσωπο είτε στην προσωπική ζωή τους είτε στα επαγγελματικά. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι και πριν την έκρηξη σας να σκεφτείτε και τις συνέπειες.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Εντάσεις και λογομαχίες στο σπίτι σας είτε με τον άνθρωπο που συγκατοικείτε, με την οικογένεια σας ή σχετικά με ένα ακίνητο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε μικροατυχήματα που μπορεί να προκύψουν στο χώρο του σπιτιού και αυτό θα οφείλετε στη βιασύνη σας. Μην μείνετε απόλυτοι και κολλημένοι σε συμπεριφορές του παρελθόντος όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει και εσείς να προσαρμοστείτε.

Mood of the Week: Εάν έχετε επενδύσει συναισθηματικά σε κρυφή σχέση ίσως πάρετε μηνύματα που θα σας απογοητεύσουν. Ενώ, εάν θέλετε να υπογράψετε συμβόλαια, να διαβάσετε τα μικρά γράμματα για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων. Επίσης, ίσως ταραχτείτε στα οικονομικά σας που θα ανατρέψουν τα σχέδια σας προσωρινά.

Ταύρος

Έχετε κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψεις και δε θέλετε να ξεκολλήσετε, όλα στο μυαλό σας μοιάζουν υπερβολικά, σε εμμονικό σημείο. Σε σημείο που είστε ικανοί να τσακωθείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Σας ενοχλούν τα πάντα μέσα σας αλλά και έξω σας. Μη σκορπίζετε την ενέργεια σας σε σκέψεις που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η διάσπαση συμφωνιών λόγο διαφορετικών απόψεων είναι πιθανή.

Mood of the Week: Δίνετε μεγαλύτερη αξία και σημασία από όσο πρέπει σε οικονομικά θέματα, που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα αλλά και στη γνώμη που έχει ο κοινωνικός σας κύκλος για τη διαχείριση που κάνετε. Γεγονότα στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα μπορούσαν να σας ταράξουν, είναι όμως κάτι προσωρινό.

Δίδυμοι

Μεγάλη προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις, είτε αυτές αφορούν δάνεια, χρήματα που σας χρωστάνε ή κληρονομιές. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να δανειστείτε και να δανείσετε, θα δυσκολευτείτε να τα ξεπληρώσετε και να τα πάρετε πίσω. Αν προχωρήσετε στη διεκδίκηση χρημάτων να είστε διαλλακτικοί και συζητήσιμοι, δε χρειάζονται υπερβολές και μεγάλα λόγια. Αποφύγετε εντάσεις με αδέλφια και συγγενείς.

Mood of the Week: Έχετε προσδοκίες στα επαγγελματικά σας και έχετε τον τρόπο να τις εκπληρώσετε λίγο παρακάτω, εάν πατάτε στη γη. Μη πιέζετε καταστάσεις, θα ακούσετε το πολυπόθητο ναι, αλλά μετά θα απογοητευτείτε. Ανατροπές για κάποιο ταξίδι χωρίς να μπορείτε να αποκαλύψετε τον λόγο αμέσως.

Καρκίνος

Το μεγάλο στοίχημα για αυτή την εβδομάδα είναι αν θα καταφέρεις να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό σε όλες αυτές τις υπερβολές αλλά και τις απαιτήσεις που θα ακούσεις από το σύντροφο σου και τους συνεργάτες σου. Τα επαγγελματικά σου εδώ και αρκετό είναι ένα καζάνι που βράζει και η έκρηξη δε θα αργήσει να έρθει. Θα περάσεις στη διεκδίκηση, με ό,τι και αν αυτό σημαίνει. Οι λογομαχίες είναι σίγουρα μέσα στο σενάριο.

Mood of the Week: Τα παραπάνω μπορείς να τα αποφύγεις με meditation, λίγο κρασί και λίγο θάλασσα. Το αγόρι αυτές τις μέρες άφησε το πίσω γιατί θα σε συγχύσει. Μη ξοδέψεις όμως πολλά για την χαλάρωση σου γιατί μπορεί να βγεις εκτός στόχου. Τέλος, ίσως κάποιοι φίλοι να πέσουν στα μάτια σου γιατί εσύ τους είχες δώσει μεγαλύτερη αξία.

Λέων

Ίσως υπερβάλλεις στον τρόπο που θέλεις να καθιερώσεις την καθημερινότητα σου. Για λίγες μέρες ακόμα δε θα αποκαλύψεις τα σχέδια σου, τα οποία όμως σου έχουν απορροφήσει πολύ φαιά ουσία σε σημείο εμμονής. Όλα θα γίνουν τη σωστή στιγμή, μην υπερβάλλεις στη δουλειά. Δε θα ξεμείνεις από ευθύνες και υποχρεώσεις. Εάν έχεις προγραμματίσει ταξίδι αυτές τις μέρες μπορεί να σε ταράξει παρά να σε ηρεμήσει.

Mood of the Week: Ένα μεγάλο Χ αυτή την εβδομάδα σε απατηλές φιλίες αλλά και ερωτικές σχέσεις που σκοπό έχουν να σε παραπλανήσουν. Μπορεί να σε προσεγγίσουν για οικονομικούς λόγους ή κάποια μορφής συνεργασίας, δεν είναι όμως η κατάλληλη περίοδος για να τους εμπιστευτείς.

Παρθένος

Φιλικές σχέσεις και ερωτικές σχέσεις θα διαταραχθούν, αλλά και στόχοι που είχες βάλει θα τους επιδιώξεις σε τέτοιο βαθμό που στο τέλος ακόμα και αν μία λεπτομέρεια δεν πραγματοποιηθεί θα απογοητευτείς σα να γκρεμίστηκε ο κόσμος σου. Μη κοιτάς το δέντρο, υπάρχει ένα δάσος που μπορεί να σου εκπληρώσει τα όνειρα. Διαφωνίες και εντάσεις λόγο οικονομικών θεμάτων είναι πολύ πιθανό να συμβούν. Ψυχραιμία.

Mood of the Week: Στα επαγγελματικά σου ενδέχεται να εξαπατηθείς, προσοχή στη διακίνηση χρημάτων. Εάν είσαι σε σχέση, θα έχεις απογοήτευση από λάθη του συντρόφου σου. Η σκέψη σου είναι σε εγρήγορση, δε σε αφήνει να ηρεμήσεις, ίσως υπάρχει διάσπαση σχέσης ή συμφωνίας που σχετίζεται με το εξωτερικό ή την εκπαίδευση.

Ζυγός

Παρελθοντικές καταστάσεις στη δουλειά και το σπίτι εμφανίζονται ξανά. Θέματα που νόμιζες ότι τα είχες αντιμετωπίσει έρχονται για τον επόμενο κύκλο συζητήσεων και εντάσεων. Ακόμα και τον παραμικρό τρόπο ελέγχου θα τον εκλάβεις ως κάτι υπερβολικό και θα αντιδράσεις με άσχημο τρόπο. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις θα είναι τόσο από τη δική σου πλευρά όσο και από τους άλλους.

Mood of the Week: Εάν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, τουλάχιστον στη δουλειά θα έχεις την ευκαιρία για να φέρεις τα πράγματα στα νερά σου. Οικονομικές υποχρεώσεις για να φανείς αντάξιος του κοινωνικού σου κύκλου θα σε αποπροσανατολίσουν. Επίσης ίσως έχεις την προσωρινή επανεμφάνιση ενός θέματος υγείας που σε ταλαιπωρούσε.

Σκορπιός

Η σκέψη σας παραμένει κολλημένη σε θέματα έχουν να κάνουν με το παρελθόν και θέλοντας να επιβάλλετε τις δικές σας σκέψεις και ιδέες θα φτάσετε στο σημείο της υπερβολής με αποτέλεσμα να τάξετε πράγματα που ίσως να μη μπορείτε να τα πράξετε. Επίσης, προσοχή στις σχέσεις με τα αδέλφια σας αλλά και τους συναδέλφους σας, γιατί είναι εύκολο να βγείτε εκτός εαυτού και να πείτε λόγια που θα μετανιώσετε αργότερα.

Mood of the Week: Στην σεξουαλική και ερωτική σας ζωή ζείτε στο ροζ συννεφάκι που έχετε φτιάξει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Όσοι θέλετε να γίνετε γονείς έχετε μεγάλες πιθανότητες αυτές τις μέρες. Στα επαγγελματικά σας είστε κοντά στη ρήξη μίας συνεργασίας που θα σας ανατρέψει τα σχέδια.

Τοξότης

Και αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας. Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε αρκεί να μην υπερβάλλετε στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας. Ευνοείστε σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας που σας αποφέρουν χρήματα. Σε περίπτωση χρεών ή κληρονομικών να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει. Οι κινήσεις όμως να είναι δικές σας, μην παρακινηθείτε από κανέναν γιατί δε θα σας βγει όπως θέλετε.

Mood of the Week: Θα έχετε εντάσεις με τον σύντροφο σας σχετικά με τα κοινά οικονομικά σας ή όσοι είναι γονείς, με κάποιο παιδί. Η καθημερινότητα σας ανατρέπεται με ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο, εάν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι ίσως να μην πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Αρκετή γκρίνια, καταπίεση και μουρμούρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, η οποία όμως θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν χρησιμοποιούσατε λογική και ψυχραιμία. Εάν ο σύντροφος σας σας ζητήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας ή αν συμβεί κάποια ζημιά δε χρειάζεται να τα βάψετε μαύρα. Θα τα τακτοποιήσετε όλα, όπως κάνετε πάντα. Θα έχετε ιδέες για να φέρετε την ηρεμία μέσα στο σπίτι.

Mood of the Week: Στην καθημερινότητα και στην εργασίας σας, κυρίως στις σχέσεις με συναδέλφους σας ίσως ακούσετε κουβέντες που θα σας απογοητεύσουν. Εάν σχεδιάζεται κάποιο κοντινό ταξίδι, ίσως να μην περάσετε τόσο καλά όσο θα θέλατε. Στα αισθηματικά σας θα έχετε ανατροπές και ίσως σοκαριστείτε από τα νέα από ένα πολύ δικό σας άτομο.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους η πίεση της εβδομάδας έχει να κάνει με την καθημερινότητα σας, την ψυχολογία σας αλλά και την υγεία σας. Νιώθετε πως έχετε φτάσει σε ένα τέλμα και σίγουρα αυτές τις μέρες εάν δείτε ότι ο κόπος σας συνεχίζει να μην αναγνωρίζεται θα περάσετε σε άμεση επίθεση για να φύγει το βάρος από πάνω σας. Το παράδοξο είναι ότι παρά το ότι θα είστε σκληρός θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Mood of the Week: Επίσης αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι εξαπατήσεις στην προσωπική σας ζωή, οι οποίες μπορεί να φέρουν ξαφνικές ανατροπές αλλά και διασπάσεις στην οικογένεια σας. Εσείς μπορεί να μην το προκαλέσετε άμεσα και οι κινήσεις να έρθουν από το άλλο πρόσωπο, το τοπίο όμως είναι τόσο θολό που θα αργήσετε να το καταλάβετε.

Ιχθύες

Συναισθηματικές, φιλικές σχέσεις και προσωπικοί στόχοι μπαίνουν στο προσκήνιο και τα επιδιώκετε. Ο τρόπος σας θα είναι υπερβολικός, αλλά τουλάχιστον θα κινητοποιηθείτε, ο Ποσειδώνας όλα αυτά τα χρόνια σας έχει αφήσει μετέωρους πολλές φορές. Δε θα διστάσετε να διακόψετε σχέσεις για να πάτε παρακάτω, και να κάνετε έξοδα για την δική σας καλοπέραση. Ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητα και στις μετακινήσεις σας.

Mood of the Week: Το αγκάθι εδώ θα παραμείνει η οικογενειακή ζωή σας που σας απογοητεύει και πολλές φορές σας εξαπατά. Θα πάρετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας ή κάποιο μικρότερο άτομο, και θα βρεθείτε μπροστά στην εκπλήρωση μιας σκέψης που είχατε από καιρό.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here