Widgets Magazine

Κριός

Η εβδομάδα για σας θα ξεκινήσει δυναμικά, αισιόδοξα, με τον κυβερνήτη σας τον Άρη σε ευθεία πορεία. Θα μπορείτε τώρα με δύναμη και σιγουριά να πραγματοποιήσετε στόχους και επιθυμίες, να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια και υποθέσεις, που καθυστερούσαν ή είχατε αναθεωρήσει το προηγούμενο διάστημα. Όσοι έχετε δουλέψει σωστά είναι περίοδος για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Θα σας απασχολήσουν προσωπικά σας ζητήματα, μην παραμελείτε όμως τον σύντροφό σας, δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας, καθώς είναι καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε και να λύσετε κάποια δυσαρέσκεια ή παρεξήγηση. Στις 30 και 31 του μηνός πιθανόν να υπάρχουν κάποια έξοδα για το σπίτι, θα εμφανιστούν ξαφνικές ευκαιρίες για δουλειά και βελτίωση των οικονομικών σας. Επίσης, θα υπάρχουν ευχάριστα νέα για την υγεία. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε συναντήσεις και ερωτικές συζητήσεις.

Ταύρος

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με τόλμη και αισιοδοξία θα είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, ταξίδια και συναντήσεις με άτομα και συγγενείς του εξωτερικού, ζητήματα σπουδών και νομικά θέματα, που είχατε αναβάλλει ή αναθεωρήσει. Στις 29 του μήνα θα νιώθετε δυσαρεστημένοι από κάποιο άτομο από τον χώρο της εργασίας σας. Ίσως και η πολλή δουλειά να σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, οπότε να χρειάζεστε ξεκούραση και απομόνωση για λίγο. Θα υπάρχει ένταση συναισθηματική, αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε, γι’ αυτό να προσέχετε πώς χειρίζεστε τον λόγο σας. Προσοχή απαιτείται επίσης και στον τρόπο που οδηγείτε. Είναι μια περίοδος που θα έχετε χαρές από τα παιδιά σας, ίσως πραγματοποιήσουν στόχους και τα όνειρά τους. Είναι μια δημιουργική και χαρούμενη περίοδος και οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα μπορείτε να αλλάξετε και να εξελίσσετε τη ζωή σας με πρακτικό τρόπο και υπευθυνότητα. Εσείς οι αδέσμευτοι με τη γοητεία σας θα μπορείτε να κατακτήσετε όποιο πρόσωπο σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα και υποθέσεις, που είχαν καθυστερήσει ή είχατε αναθεωρήσει. Θα είστε σε χαρούμενη ψυχολογική κατάσταση, θα βλέπετε αισιόδοξα τα πράγματα και θα απομακρύνονται οι φοβίες και οι ανασφάλειες, που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις και θα υπάρχουν συναντήσεις ευχάριστες με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Είναι μια περίοδος που θα φλερτάρετε, θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα και θα ερωτευτείτε. Στις 31 του μήνα θα νιώθετε κουρασμένοι και θα απομονωθείτε για λίγο να ξεκουραστείτε, να σκεφτείτε και να βρείτε νέες ιδέες και λύσεις για να χαρείτε, αλλά και για τα οικονομικά σας. Θα είστε κοντά στα άτομα της οικογένειας και εκείνοι από τη μεριά τους θα σας στηρίζουν και θα σας προσφέρουν τη βοήθεια και την αγάπη τους.

Καρκίνος

Θα νιώθετε ότι δεν σας φτάνει ο χρόνος για να κάνετε όσα επιθυμείτε. Θα επικοινωνήσετε με αδέρφια, άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, φίλους, συνεργάτες και άτομα που αγαπάτε. Θα είναι μια περίοδος που ευνοεί τα ταξίδια, τις εκδρομές, τις μετακινήσεις και τα συμβόλαια. Με τη βοήθεια των φίλων, της οικογένειας και των συγγενών σας θα καταφέρετε μια σημαντική συμφωνία ή μια συνεργασία, που θα καλυτερέψει τα οικονομικά σας. Στις 31 του μήνα να προσέχετε την ένταση και τον τρόπο που επικοινωνείτε. Προσοχή χρειάζεται και στον τρόπο που οδηγείτε. Θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και για οικονομικά σας θέματα. Θα περνάτε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας και θα προσφέρετε τη βοήθεια και την αγάπη σας. Είναι μέρες που θα νιώθετε δυνατοί και αισιόδοξοι και θα μπορείτε να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχει φλερτ και νέες γνωριμίες

Λέων

Τελειώνουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια στον χώρο της εργασίας, της καθημερινότητας και της υγείας. Ήρθε η ώρα να βάλετε μπρος τα σχέδιά σας και ό,τι σας είναι χρήσιμο να το προωθήσετε. Θα έχετε περισσότερο φόρτο εργασίας, θα είστε όμως πιο δυναμικοί και δραστήριοι και έτσι θα μπορείτε να ασχοληθείτε και με κάποιο σπορ ή να ξεκινήσετε γυμναστήριο και διατροφή. Σε θέματα υγείας θα έχετε ευχάριστα αποτελέσματα. Θα οργανώσετε ταξίδια, εκδρομές, συζητήσεις και επαφές με αδέρφια και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, που θα σας δείξουν την αγάπη τους και θα σας βοηθήσουν με όμορφο τρόπο να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Θα κάνετε πολλές δημόσιες σχέσεις, γνωριμίες, θα φλερτάρετε και με τον όμορφο τρόπο επικοινωνίας και τη λάμψη σας θα γοητεύετε εύκολα το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος

Εσείς που ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα έχετε αυτοπεποίθηση αισθησιασμό, δύναμη να τακτοποιήσετε θέματα δημιουργικά, ερωτικά και σχετικά με τα παιδιά, που είχαν καθυστερήσει ή τα είχατε αναθεωρήσει. Γενικά, θα νιώθετε δυνατοί, αισιόδοξοι και έτοιμοι να κατακτήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Είναι πολύ καλές μέρες για να κάνετε μια σημαντική, μυστική συμφωνία για οικονομικά θέματα, να προβείτε σε μία πολύ σπουδαία αγορά, να κάνετε το ταξίδι των ονείρων σας, να πάρετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, να έχετε μια ερωτική γνωριμία. Στις 31 του μήνα θα είστε λίγο ανήσυχοι ή νευρικοί, θα έχετε όμως πολλή διαίσθηση και όμορφες ιδέες. Ίσως κάνετε ένα υπέροχο, ξαφνικό ταξίδι στο εξωτερικό. Ευνοείται και μια μυστική γνωριμία ή έρωτας, που θα κρατήσετε μυστικό.

Ζυγός

Τα προβλήματα και η ένταση στο σπίτι συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά με την ορθή πορεία του Άρη θα μπορείτε να βρείτε τρόπους επίλυσης των προβλημάτων, που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να τα λύσετε με ήρεμο τρόπο, κατανόηση και σεβασμό προς τα άτομα της οικογένειάς σας. Θα έχετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις στο σπίτι και νιώθετε ότι σας παίρνουν πολλή ενέργεια. Ίσως βγουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες που έχετε. Θα είναι περίοδος που θα θέλετε να ξεκουραστείτε, να απομονωθείτε για λίγο, να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε το μέλλον σας. Τα άτομα της οικογένειας θα είναι δίπλα σας, θα σας στηρίζουν και θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε μια πολύ σημαντική οικονομική συμφωνία. Πιθανόν να αγοράσετε καινούριο σπίτι ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στην οικία σας, για τα οποία θα σας βοηθήσουν οικονομικά τα άτομα της οικογένειάς σας. Τα οικονομικά σας θα πηγαίνουν καλά και θα έχετε προσφορές και ευκαιρίες για εργασία. Με τους φίλους σας μη μιλάτε παραπάνω από όσο πρέπει και μην εμπιστεύεστε ή μπλέκετε τα οικονομικά σας μαζί τους. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο με τη γοητεία και τον γλυκό τρόπο επικοινωνίας σας θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες. Ο έρωτας θα έρθει από το φιλικό σας περιβάλλον.

Σκορπιός

Με την ευθεία πορεία του Άρη, από τον τρίτο σας οίκο, θα ξεκινήστε με πίστη, δυναμισμό και αισιοδοξία να αναθεωρείτε και να λύνετε προβλήματα ή καθυστερήσεις, που υπήρχαν σε θέματα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, αλλά και στην κοινωνική σας ζωή. Θα προγραμματίσετε ταξίδια, σεμινάρια, μαθήματα και ό,τι άλλο βοηθά στην εξέλιξή σας και σας κάνει να νιώθετε καλά. Στις 28 του μήνα να προσέχετε τα πολλά λόγια, την ανευθυνότητα, τις πολλές υποσχέσεις, τις συζητήσεις σας με άτομα του επαγγελματικού χώρου, αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα κάνετε νέους φίλους και γνωριμίες. Είναι μοναδικές μέρες να περνάτε όμορφα με φίλους και με τον σύντροφό σας. Για σας που είστε αδέσμευτοι πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Ευνοούνται και μυστικές γνωριμίες και έρωτες. Προσέχετε λίγο τη ζήλια και την καχυποψία στις σχέσεις, γιατί μπορεί να φέρει ξαφνικά χωρισμό.

Τοξότης

Για εσας θα είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση των οικονομικών σας και με τους τρόπους αύξησής τους, να νιώσετε ασφάλεια, σιγουριά και αυτοεκτίμηση. Πιθανόν να έχετε έξοδα, που δεν τα περιμένετε τις τελευταίες μέρες. Στις 31 του μήνα μπορεί να υπάρχει μία ξαφνική αλλαγή στον χώρο της εργασίας, αλλά μπορεί και εσείς να κάνετε αλλαγές στον χώρο που δουλεύετε ή στην καθημερινότητά σας. Θα κάνετε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σας, που σας εκτιμούν και σας αγαπάνε. Θα έχετε την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη, αλλά μην προσπαθήσετε αυτές τις μέρες να λύσετε τις παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να προσέχετε επίσης, τον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματά σας για να μην υπάρχει ένταση και καχυποψία.

Αιγόκερως

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με την ευθεία πορεία του Άρη από τον πρώτο σας οίκο, θα νιώθετε δυναμικοί, αισιόδοξοι, έτοιμοι να προωθήσετε θέματα, που είχαν καθυστερήσει ή τα αναθεωρήσατε εσείς οι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές, νέες συνεργασίες και ξεκινήματα και να εφαρμόσετε τα σχέδια, που σας εκφράζουν. Θα νιώθετε δυναμισμό, θα αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει και θα δουλεύετε σκληρά για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Στις 31 του μήνα το τρίγωνο του Ηλίου με την Σελήνη θα σας δίνει αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για να οργανώσετε θέματα, που έχουν να κάνουν με ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και με κάποιο τυχόν νομικό θέμα. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις για οικονομικά θέματα, σχετικά με άλλους, τράπεζες και κληρονομικά. Θα είστε ελκυστικοί και ακαταμάχητοι και θα έχετε πολλές συζητήσεις και γνωριμίες, που ίσως να είναι μυστικές. Προσοχή χρειάζεται στη σχέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και με τα παιδιά σας, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει λίγη ένταση.

Υδροχόος

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με την ορθή πορεία του Άρη στον 12ο οίκο σας θα προωθήσετε και θα λύσετε προβλήματα του παρελθόντος, που σας φοβίζουν και σας προβληματίζουν. Θα πρέπει να δουλέψετε για να γιατρέψετε τις πληγές από το παρελθόν, κάνοντας διαλογισμό ή κάποιο καλλιτεχνικό έργο ή βοηθώντας άλλους ανθρώπους που σας χρειάζονται. Επίσης, θα νιώθετε κούραση ψυχική και σωματική. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις με τη σχέση και με τους συνεργάτες σας, να είστε όμως ειλικρινείς και σαφείς μαζί τους. Θα κάνετε πολλές γνωριμίες, από όπου θα προκύψει και ένας έρωτας. Στη 1 Σεπτεμβρίου θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα. Στις 2 του μηνός θα περάσετε όμορφα με τα παιδιά, θα δημιουργήσετε και θα έχετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να γνωρίσετε κάποιο σημαντικό για τη ζωή σας πρόσωπο.

Ιχθύες

Για εσάς θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ρυθμίσετε και να προωθήσετε τους στόχους, τις επιθυμίες και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Για αυτό όλα όσα δεν σας εκφράζουν θα τα αφήσετε πίσω σας. Οι φίλοι θα είναι διπλά σας και θα σας υποστηρίζουν. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις για εργασιακά θέματα, αλλά και για οικονομικά, που έχουν να κάνουν με τρίτους. Πιθανόν να έχετε κάποιο νέο από τον χώρο της εργασίας για την καλυτέρευση των οικονομικών σας. Ίσως υπάρξει και μια καινούργια πρόταση για εργασία. Θα κάνετε πολλές επαφές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα και μπορεί να πραγματοποιήστε κάποιο ξαφνικό ταξίδι ή εκδρομή. Θα προβείτε σε έξοδα για να περάσετε όμορφα με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Θα υπάρχουν νέες γνωριμίες και πιθανόν να προκύψει και έρωτας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Αυγούστου 2018 στο ζώδιο των Ιχθύων: Σαν Ουράνιο τόξο
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 – Κριός
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here